A day without you is like a year without rain

Image and video hosting by TinyPic

Nå er jeg hjemme igjen! Dagen i dag har gått i ett. Først 6 timer med skole, før jeg var på førstehjelpskurs osv. pga det trafikale grunnkurset fra klokken fire til halv ti! Vi måtte stå ute å fryse i Bodø-vind i evigheter, og jeg ble så kald. Men min snille mamma hadde lagd te og ostesmørbrød til meg når jeg kom hjem. Jeg har blitt helt hekta på å drikke te! Men takk, mamma♥ Selv om hun ikke leser bloggen min, heh. Nå skal jeg gå å legge meg, jeg er så trøtt. Skal legge ut litt bilder og sånn fra Elverum i morgen. God natt!

Drikker du ofte te?

9 kommentarer

sofie

12.jan.2011 kl.22:45

Så koselig !

Ja, jeg elsker te ! Drikker det hver dag :L

Birte Oksnes - Follow your heart

12.jan.2011 kl.22:49

Så heldig du er, er alltid godt med en mamma som kan ta vare på deg og vise at hun bryr seg om deg! :-) Ta vare på henne :-)

siljeogamalie

12.jan.2011 kl.22:53

fin blogg. besøk gjerne vår også : -)

Birte Oksnes - Follow your heart

13.jan.2011 kl.13:42

sv: Jeg skjønner hva du mener. Er veldig bra du føler den er blitt bedre ;) Det er en riktig og klok tanke gang, jeg prøver å tenke slik selv, hele tiden. Men noen dager, slik som i går, var det vanskelig å legge bort det negative. Helt klart må noen det, og da kan jeg tilføye å si at jeg liker personligheten og tankegangen din - og i tillegg til det, har du et utrolig sjarmerende og fint utseende ;) Ha en strålende dag! :-)

Birte Oksnes - Follow your heart

13.jan.2011 kl.14:25

sv: Bare hyggelig søte deg, og jeg mener hvert eneste ord! :-) Hihi, det er bra det varmer, og jeg syns du fortjener å høre det ;) Tusen takk for det, og det vil jeg :) Du har så mange fine og kloke ord! Takk for det, og i like måte! ;) Håper dagen din blir strålende! :-)

Juliane Gjertsen

13.jan.2011 kl.15:07

Syk så jeg drakk te idag:) haha

martheogamalie

13.jan.2011 kl.15:39

Nej, men det er digg :D

Lilli

13.jan.2011 kl.17:08

Nei,liker bare iste :)

kjerstielise ♛

13.jan.2011 kl.18:31

Sv: jaa :D Alltid deilig å komme hjem, ja, spesielt til te <3 Hekta på kaffe, jeg ;)

Skriv en ny kommentar

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits