Aketur ++


//Elverum
Akkurat nå sitter jeg og prøver å få varmen i meg. Jeg og noen venninner har faktisk vært ute i over 2 timer og lekt i akebakken. Vi har akt, ledd, skada oss og ikke minst kost oss. Vi ble seriøst gjennomvåte og fulle av snø. Hadde ikke kameraet med, så ble ingen bilder fra den lille turen vår. Nå drikker jeg te (suprise), og skal snart legge meg. Er dødssliten av å ha en times lang skoledag! Heh, hadde samfunnsfagfremføring, som gikk sånn passe bra. Får håpe på bra karakter da ;)


//Elverum

Må også meddele at pcen min er ødelagt, igjen, og skal på reparasjon i morgen. Jeg er så lei av dataen min, at de gjerne bare skulle beholdt den. Jeg vil ikke ha den tilbake, for kjenner jeg pcen min rett, vil det være noe annet feil med den når jeg får den tilbake. Argh. Men altså; det blir ikke noe blogging før jeg får pcen tilbake! Kanskje et og annet inspo innlegg fra mamma sin pc, men ikke noe særlig mye.

Har du hatt en fin dag? Har pcen din vært ødelagt før?

6 kommentarer

Birte Oksnes - Follow your heart

17.jan.2011 kl.23:23

Så utrolig fine bilder :-)

Birte Oksnes - Follow your heart

17.jan.2011 kl.23:38

sv: Tusen takk :-) hehe, ikke gjør det! Du har jo vært på aketur, er jo en form for aktivitet det også ;)

katinkahansen

18.jan.2011 kl.00:15

ja, min gamle pc var det mye feil med, så jeg er glad for at jeg fikk ny :)

kjempe fine Bilder !

Stine

18.jan.2011 kl.08:08

Bildene var nydelige! Er det HP du har eller? :P

Veronika Isabelle

18.jan.2011 kl.13:56

likte det nederste bildet skikkelig godt:))

Lilli

18.jan.2011 kl.19:58

Uff ja altfor mange ganger, den forrige pcn min bodde nesten mer på reprasjon enn hos meg!

Skriv en ny kommentar

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits