Den siste måneden...


...har det vært utrolig mye skole. Prøver, framføringer, lekser og hele pakka på en gang. Jeg har lest 464(!!!!) sider i underkant av to uker, i tillegg til å har laget presentasjon om boka! mææd flink.
...har jeg hatt max uflaks.

...har jeg vært i bursdag hos Julianne, søta.  Anna og meg, Julianne heldiggrisen som fikk ghd slettetang hos oss supersøte jentene, Anna.
...har jeg shoppa alt for mye. 

...har jeg konstant vært småsyk.
...har sola kommet tilbake igjen!♥
...har jeg hatt bursdag!


Hadde en super dag, med masse kos!♥

...har hatt kunst og håndverk prosjekt. Avgjørelsen falt på blomster, så jeg tok biler av det! Jeg ble kjempe fornøyd, og det så ut som læreren likte det også.

Bare en liten oppsummering av hva min måned uten pc har innebært! Sikkert mye mer, men kom ikke på noe mer i farta. Dagen idag har gått til å pugge naturfag på skolen, før vi hadde prøve. Det gikk mye bedre enn forventet, så jeg ganske fornøyd. Nå skal jeg gjøre litt matte! Hvordan har din dag hvert?

5 kommentarer

Emily - svarer alle

16.feb.2011 kl.21:15

Helt grei, men har alt for mye lekser!

Lilli

16.feb.2011 kl.22:05

Den har vel vært som alle andre dager.. hehe

Sv: Den er fra ebay :)

Karoline Star i Colorado 11/12

16.feb.2011 kl.22:48

Fine bilder, håper du har hatt en koselig dag! I dag har jeg gjort litt forskjellig.. Les på bloggen min så finner du det ut om du har lyst ^^ haha, søt blogg!

carinacharlotte

17.feb.2011 kl.11:05

hørtes ut som en litt stressende måned :(

kjerstielise ♛

17.feb.2011 kl.16:49

Ja, dere har jo hatt mørketid, men hvor lenge er sola opp nå? (har bodd i Tromsø, hehe)

Skriv en ny kommentar

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits