Kanelsnurrer og koz


Nå sitter jeg hos Bia og venter på at hennes hjemmelagde kanelsnurrer skal bli ferdige. Snart kommer Anna og Kaia, og vi skal kose oss massemasse siden det er vinterferie♥ Det er så deilig å vite at jeg ikke skal på skolen i morgen. Jeg er fortsatt syk, men forhåpentligvis på bedringens vei, så det skal ikke sette noen stopper for vinterferien! Nå skal vi kose oss, heeej!

4 kommentarer

emilie

13.mar.2011 kl.20:09

åh, så koselig!Superheldig som har vinterferie, jeg er så lei av skolen at jeg blir deppa bare tanke på at jeg må opp halv syv imorgen. Bare 5 uker igjen til påskeferie, da :-)

FOTOBOOTH

13.mar.2011 kl.20:47

Åh, så misunnelig jeg er! Vinterferien vår er over i morgen..

today I do -

13.mar.2011 kl.20:56

kjempefin blogg du har!

Inger Lisbeth

14.mar.2011 kl.18:41

heldiiig <3 kos deg..

Skriv en ny kommentar

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits