Omtale: Garnier Anti-dark circles Eye Roll-On

Noen spurte om jeg kunne lage en omtale av denne lille saken, selvfølgelig kan jeg det!:) Here we go:Først litt om produktet: Dette er en roll-on som man skal ha under øynene for å bli kvitt mørke ringer rundt øynene. Jeg leste ikke på pakken før jeg kjøpte den, annet enn at det var noe mot mørke ringer, så jeg ble overrasket da jeg åpna pakken hjemme og fant ut at det var som en concealer for øynene. For det er nemlig det dette er, en slags concealer som skal dekke ringene.
Jeg betalte 89 kroner, men det var på tilbud. Tror den koster litt over 100-lappen til vanlig. Fås kjøpt på de fleste butikker som selger kosmetikk.


Du ruller bare på, også smører du ut med hendene.

Hvordan det virker: Det skal være både koffein og sitron-essens i den som skal motvirke sorte ringer, i tillegg til at den dekker, men på meg, så gjør den bare det siste. Det eneste som skjer er at det blir dekt, men essensen og koffeinen ser ikke ut til å funke så mye. Det dekkes da om morgenen, men når jeg kommer hjem fra skolen har jeg som regel mørke ringer igjen etter at concealeren har gått bort (selv om at den virker like lenge som en vanlig concealer/foundation gjør).
Det skal også sies at det er enkelt å påføre, og at det kommer akkurat nok om du tegner en strek rett under øyet. Den er ikke fet, men har en tynn og lett konsistens som en flytende concealer. Den lukter helt greit, og har en kjølende effekt når man påfører, som kan være herlig om morgenen når man er trøtt.

Konklusjon: Det funker som en bra concealer, men som sagt så ser det ikke ut til å funke mer enn som så. Selv om koffeinen og sitronessensen ikke imponerte, er det et bra produkt, som dekker mer enn de fleste concealerne/foundationene jeg har brukt under øynene før. Prisen er også ok, så alt i alt er det er bra produkt. Om jeg skulle gitt den et terningkast, ville det blitt en svak 5'er.

Har du prøvd denne før?

14 kommentarer

Lisa Øverås ♥

03.mai.2011 kl.17:42

har veldig lyst til å prøve den!

polina

03.mai.2011 kl.18:27

nei..mange av venninene mine har den. Lyst til å prøve den da, sliter veldig med mørke ringer :-)

Iselin - mommy, fashion.

03.mai.2011 kl.18:34

Tusen takk for at du skrev omtale om den :) Men har du vedig mørke ringer fra før av?

hanneeesss

03.mai.2011 kl.19:10

nei jeg har ikke prøvd den, enda. :)

Iselin - mommy, fashion.

03.mai.2011 kl.19:20

sv: Da har du nok ca. sånn som meg da! Utrolig vanskelig å finne noe som dekker skikkelig hele dagen syns jeg.

trine

03.mai.2011 kl.20:25

har ikke prøvd den enda, men skal :-)

Jeanette Ophaug

03.mai.2011 kl.20:31

Bra omtale :D

jeg har ikke prøvd den selv.

Maiken

03.mai.2011 kl.21:55

Likte omtalen! : ) glad jeg ikke har mørke ringer underøynene,for det er en del som sliter med slikt desverre : ( Keep up the good work :)

Eline Christine

03.mai.2011 kl.22:12

Maiken: heldig du er som ikke har det! thanks, i will:)

Maren Sognefest

03.mai.2011 kl.22:35

har prøvd den grønne som er uten concealer :)

Sofie

04.mai.2011 kl.16:25

nei, har ikke det! er ikke plaget med mørke ringer under øynene, så ;-)
Bra skrevet om den! Aldri prøvd den, men har ikke troen på sånt egentlig, heehe :)

Andrea I H

04.mai.2011 kl.18:57

fin blogg :D

besøk gjerne min :)

TONJE

04.mai.2011 kl.19:14

jeg liker den :)

Skriv en ny kommentar

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits