foto

DrømmemannenEn av de kjekkeste jeg vet om, dødsflink artist og det virker som han har en herlig personlighet. Hvis jeg noen gang finner en som han er livet mitt komplett. Jeg og noen av jentene var på Vinterlyd i kveld der en del kjente artister opptrådte. Atle var definitivt høydepunktet, fyfaen for en fyr.

HVA SYNES DU OM ATLE? HVA SYNES DU OM BILDENE?

070312

Å få sove et kvarter lengre en dag kan ha så utrolig mye å si for hvordan dagen går videre. Det lille kvarteret ga meg idag så mye ekstra energi som jeg vanligvis ikke har. Jeg har stort sett vært glad i hele dag, selv om formen fortsatt ikke er noe bedre. Stemmen har forsvunnet store deler av dagen, og jeg hoster som om jeg har røyket hele livet. Derfor ble jeg enda gladere da jeg så at jeg har fått mer te ♥♥♥♥♥


Eple og kanel, så utrolig god, men den selges ikke i Bodø (så vidt jeg vet?), så når jeg har sjansen, får jeg farmor til å skaffe meg den. Det er nesten trist å drikke den, for da vet jeg at jeg har en kopp utrolig herlig god te mindre...HVA SYNES DU OM BILDENE? DRIKKER DU TE?

I can see the stars

Synes det er så kult med sånn redigering, så jeg prøvde det i går kveld/natt da jeg egentlig burde ha lagt meg for lengst. Selv om jeg slurvet det sammen i full fart, synes jeg det ble ganske så stilig. Det øverste bildet er forresten fra i sommer, og jeg kjenner jeg savner det så syykt! Jeg blir så glad av å se snøen smelte, vil bare at den skal forsvinne så fort som mulig. Og en annen ting jeg gleder meg noe sykt til; fredag. Har så lite lyst til å begynne på skolen igjen, spesielt ikke siden jeg fortsatt ikke er frisk..det kommer til å bli en forferdelig uke.

Og forresten så har jeg farget håret igjen, wii! Bilder kan dere få se i morgen.

HVA SYNES DU OM REDIGERINGEN?

Black and white

//weheartit: elinechristine tag: black and white.

Små-emo. Trøtt. Sliten. God natt♥

Weekend


Endelig HELG. Denne uka har gått så fort, noe som er superherlig. Nå er det bare en uke igjen før det er vinterferie, noe som er enda mer herlig. I helga skal jeg jobbe, så det blir neppe noe mye blogging, men siden jeg er verdens beste blogger (host), blir det jo ikke det uansett. Kvelden har gått til å se Sherlock (nye fav serie!!!!) , klippe bukser om til shortser aka drømme om sommer, feste nagler på klær, spise meg feit osv. Helt dagligdags liksom. Siden jeg må opp tidligere enn solen i morgen, skal jeg ta kvelden nuuh. God helg alle sammen!

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Our love was lost
Stress. Skole. Lite inspirasjon.

Inspirational photosBilder: http://weheartit.com/elinechristine

En liten del av alt det fine weheartit har å by på. Åh, som jeg elsker den siden. Er jeg trist, glad, lei, mangler inspirasjon, sint, forelsket, you name it, den siden passer for alt. I ♥ weheartit. Følg meg >her<!

HVA SYNES DU OM BILDENE? HVA SYNES DU OM WEHEARTIT?

WeekendHelg. Brownies. Senkveld. Musikk. Photoshop. Jo Nesbø. Fin kveld. 

Denne helgen skal jeg jobbe, noe som egentlig er ganske bra. Jeg har ikke godt av å sitte opp halve natten som jeg vanligvis gjør i helgene, og i tillegg får jeg sett dagslys (gjennom vinduene på jobb vel og merke). Det beste med å jobbe er egentlig bussturen til og fra. En halvtime i min egen verden med den beste musikken jeg vet om. Blant annet de over, hør de. They made my day. Har forresten fått dilla på denne typen bilderedigering. De er så utydelige og gjør meg svimmel. Jeg liker det. 

HVA SYNES DU OM BILDENE OG SANGENE? HVA SKAL DU I HELGEN?

Candles and books


The Cinematic Orchestra - To Build A Home

Etter en slitsom og lang, men nok så morsom dag på jobb, ligger jeg godt plantet under dynen med mine nyinnkjøptee bøker i fanget. I et skoleprosjekt i 10. leste jeg Frelseren av Jo Nesbø. Det er en av de beste bøkene jeg har lest, og i ikke mindre enn to år har jeg planlagt å lese resten av serien. Da de hadde tilbud på pocket-utgavene fant jeg ut at jeg hadde ventet lenge nok, og slo til med å kjøpe de to første bøkene i serien om Harry Hole. Nå skal jeg lese til det svir i øynene, noe det for så vidt gjør allerede, før jeg skal sove meg opp til en ny opplagt uke på skolen (ahaha, med 6 timer søv, good luck on that one). Bare fire uker igjen til vinterferien nå. Asdfghjkl, som jeg gleder meg.

HVA SYNES DU OM BILDENE? LESER DU MYE?

Memories - Oslo 2011

I høst var Marte og jeg i Oslo. Det er en av de koseligste turene jeg har vært på, og kjenner jeg oss rett blir vi nok å få til en slik tur igjen. Det er mye jeg angrer på at vi ikke gjorde, men så hadde vi bare 3 hele dager på oss, så vi brukte alle på shopping. Ikke at shopping er galt, men jeg tenker på alle bildene vi kunne tatt og alle de morsomme videoene vi kunne laget. Bønder i byen liksom, dør bare av tanken! Hahaha!

Uansett, å tilbringe en langhelg i Oslo med en av de beste jentene jeg kjenner var supert. Det skal oppleves igjen.

HVA SYNES DU OM BILDENE? HAR DU VÆRT PÅ EN SLIK TUR FØR?

17/12/11


Var i studio med snuppene i går. Vil dere se mer? Se forresten det nye nydelige smykket mitt<3<3<3<3 elsker det.

Photos; Snow at last

Endelig begynte det å snø!! Alt hadde vært perfekt, hadde det ikke vært for at jeg ikke har tid til annet enn skolearbeid for tiden. Akkurat nå holder jeg på å skrive en stor mappeinnlevering, i morgen har jeg framføring, på fredag har jeg innlevering i MK, på mandag har jeg matteprøve og uken etter har jeg en gigantisk naturfagprøve. I tillegg har jeg hundre sosiale happenings, aner ikke hvordan jeg skal rekke over alt. 

HVA SYNES DU OM BILDENE? HAR DU DET OGSÅ TRAVELT?

Be happy for this moment

..this moment is your life.

Skal slutte med disse spontane pausene.. I morgen er det en ny dag, GRIP DEN. Hoho, så poetisk. Men ja, jeg skal ta dagene som de kommer, være med de som gjør meg glad, gjøre ting som gir meg noe bra osv. Sånn som nå skal å hente en nytrykt avis som inneholder en artikkel skrevet av ingen andre enn meg. Åh, er så glaaad. 

TIHI

God helg

Etter en kort skoledag som endte med butyr sammen med en herlig klasse, skal jeg å se på fotballturnering før det blir en etterlengtet jentekveld med snuppene. Ha en fin helg:)

As simple as that

OSLO

Jada, folkens, nå er jeg tilbake. Tror jeg? Dette var ikke en planlagt pause, det bare ble sånn. Travle dager gjorde at jeg ikke orket å blogge, selv om jeg hadde haugevis av idèer. Den beste idèen jeg har nå er å blogge masse fra OSLO. Gleder meg som en liten unge til å dra dit med Marte i morgen. Shopping, kafèturer, fotografering og masse koselig i nesten 4 dager, kan ikke bli bedre. 

Poenget med dette innlegget er egentlig at vi trenger tips til hva man kan gjøre i Oslo. Hvor er det best å shoppe? Hvilke butikker bør vi dra innom? Hvilke kafèer har best cappuccino? Hvor er det best å spise lunsj? Osv. Så tell me, hva er best med Oslo, og hva bør vi ikke gå glipp av?

Photoshoot part 1

Idag var jeg og Victoria i studio etter skolen, og tilbringte ikke mer enn 4 timer der. Ble utrolig fornøyd med mange av bildene jeg tok av Vic, men de må jeg redigere først, så legger ut noen hun tok av meg. Vic er som sagt fotografen, men jeg har redigert.Bildene er tatt med Nikon D3100 + 50mm f.1/8

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Tilbake etter en fantastisk helg

Heihei folkens! Nå (igår) er jeg hjemme fra den beste helga i mitt liv. Har opplevd så mye rått, dere aner ikke. Fantastisk musikk, fantastiske folk, rett og slett en fantastisk helg. Tok ekstremt lite bilder, for jeg bestemte meg for å leve i nuet, og ikke være så opptatt av å få ting på bilder. Noen bilder fikk jeg likevel knipset på konserten, kunne da ikke dra derfra uten noen som helst.


Byrået varmet opp.


Team Me, som er et fantastisk band, og jeg oppfordrer alle til å sjekke dem ut. Har såvidt hørt på annen musikk enn deres siden jeg kom hjem. Synd jeg ikke hadde hørt noe på dem før, for når jeg kom hjem fant jeg ut at de hadde vært her og spilt på en festival i Bodø for en måned. Typisk.


Et av mine nye favorittband, helt klart. Også er de jo norsk!! Kjenner jeg blir stolt.


Så det store høydepunktet og hele grunnen til at jeg dro, The Wombats.

Og så heldig som jeg var fikk jeg både hilst på Tord dagen før, og møtt alle tre etter konserten. Herregud, lovte meg selv at jeg aldri skulle vakse hånden, men gjett hva jeg gjorde med en gang jeg kom hjem? Kommer uansett til å huske det øyeblikket for resten av livet. STORT øyeblikk i mitt liv for å si det sånn.


Fantastisk. Noe det største jeg har opplevd.Men så sto de jo aldri i ro, så fokuset ble jo..bra.

Jeg kunne skrevet en milelang tekst om hvor herlig helgen har vært, men jeg tror jeg runder av her. Kan avslutte med å si at jeg har verdens råeste tante og farmor som ordnet det slik at jeg fikk komme. Dere er best.

HVORDAN VAR DIN HELG?

Just to let you know

Heihei! 

Bloggingen har vært langt fra på topp i det siste, men har vært litt opptatt og uten blogglyst. Har ikke hatt noe gøy å blogge om, og da er det ikke noe vits i å poste masse kjedelige innlegg. Hovedsaken med dette innlegget var vel egentlig å si at det ikke blir noe blogging på ca en uke. Jeg reiser i morgen og har ikke nett der borte. Kan selvfølgelig forhåndsskrive noen innlegg, selv om det funket dårlig sist gang. Men macen er med, så om jeg finner nett, skal jeg nok få postet noe.


I morgen skal jeg reprodusere dette bildet i MK. Ønsk meg lykke til, tror jeg trenger det...

TROR DU DET BLIR VANSKELIG Å KOPIERE BILDET? Det tror jeg..

Inspiration


Bilder fra weheartit.com, tag: fly.

Jeg elsker og reise med fly, og jeg tror det har noe med å gjøre at jeg elsker å være i lufta. Om jeg kunne hatt en overnaturlig egenskap, ville det vært å kunne fly. Selv om jeg freaker ut når jeg ser en fugl, er jeg utrolig fasinert av de. Jeg misunner vingene deres, muligheten til å bare fly avgårde hvor som helst. En gang på vei til jobb, kjørte jeg forbi et jorde der det fløy en hel flokk med sorte, små fugler. Med morgensola i bakgrunnen, var det noe av det vakreste jeg har sett. Måten de fløy på, har aldri sett noe lignende før. 

Hvis jeg kunne fått en overnaturlig egenskap, ville det vært å fly. HVILKEN EGENSKAP VILLE DU HATT?

Day 12


Nikon D3100, 18-105mm f/3.5-5.6

Tok dette da jeg var på ferie, og er ekstremt fornøyd med det. Verdens mest menneskesky katt lot meg sitte i ti min og ta bilder, impressed. Kom jeg nærmere enn to meter, hoppet han unna, så måtte bruke det "dårlige" objektivet istedet for 50mm. Er ekstra fornøyd med det siden kvaliteten ble så bra det objektivet. Vanligvis blir det skurrete og dårlig.

HVA SYNES DU?

Portrait; Marte, del 3


Her er bildene jeg er mest fornøyd med! Spesielt redigeringen, det ble akkurat slik jeg jeg hadde sett for meg før jeg tok bildene. Wii, jeg er steget nærmere å ta perfekte portrettbilder!

Endelig sitter jeg godt plantet i sofaen etter å ha vært på jobb. For et slit, herregud. Men skal man reise, må man ha penger. Nå skal jeg stappe i meg masse hjemmelaget pizza og så skal jeg ligge i sofaen resten av kvelden. 

 

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Portrait; Marte, del 2

Sparer de aller beste til del 3, men her er noen fler bilder fra den lille photoshooten vi hadde her om dagen!
Foto: meg. Modell: Marte.

Sier igjen at jeg vil bli god på portrett. Hvis jeg får viljen min (hehe), skal jeg øve på det på skolen i morgen. Vi har nemlig 6 timer MK (mediefag), og jeg vil utnytte det til å bli bedre til noe. Nå sklir øynene mine igjen, så jeg skal gå å legge meg. Legger meg vanligvis tidlig, men idag var det rekordtidlig. God natt søtinger, takker for meg etter en finfin dag♥

HVA SYNES DU?

Portrait; Marte, del 1

Har så lyst å bli flink til å ta portrettbilder, så jeg øver meg litt på Marte av og til. Stakkars, det foregår vanligvis på denne måten; "Stå der, snu deg litt til høyre, ikke smil, se dit, åpne munnen, se andre veien, lukk munnen, smil, nei ikke smil likevel, se trist ut, vær sint, snu deg andre veien"+++. 

Denne gangen ble resultatene ganske bra. Redigerte på to forskjellige måter. Her er noen av bildene, resten får dere se senere:)

Foto: meg. Modell: Marte.

Idag er formen forresten jævlig. Har vært trøtt hele dagen, så nå skal jeg spise is, før jeg går og legger meg. Håper dere har en finfin dag♥

HVA SYNES DU? VIL DERE SE FLER?

Day 11


Nikon D3100 + 50mm, f/1.8

En formiddag fylt med moteblad og halspastiller, en kveld fylt med Marte, kake, cola og bilder, nå må jeg da bli frisk! Nå skal jeg legge meg, og i morgen venter skolen klokken 08:10. Gleder meg til å stå tidlig opp:):):) Nei. God natt søte folk♥

HVA HAR DU GJORT DAG?

Just me and my music
Day 10, Nikon D3100 + 50mm f.1.8

Noen ganger er det beste som finnes å ligge på gulvet og høre på musikk. Ikke sant?

Dere er forresten fantastiske. Spesielt når jeg føler meg hel ræva (unnskyld språket), så logger jeg på, og ser alle de fine kommentarene jeg har fått! Dere er supre, det er dere som får meg til å ville fortsette å blogge:)

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Day 9

Dagen har gått til å klemme på min nye Mac, tenne lys fordi mørket kommer snikende og til å se på Dance Acadamy, aka drømme at jeg er dødsflink å danse og bor på internatskole i Australia sammen med masse kjekke gutter. Hvis du ser bort fra dansinga, så er det faktisk noe jeg kunne tenkt meg til å gjøre. Internatskole har alltid vært noe jeg kunne tenkt meg til! Hva gjør DU ikveld?

HVA SYNES DU OM  BILDENE?

Day 8


Nikon D3100, 50mm f/1.8

Jeg vet ikke om dette er en Prestekrage eller en Margeritt, en blomst er det ihvertfall, og det endte med elsker ikke. Just my luck.

HVA SYNES DU?

Forhåndsskrevet innlegg. Nå kjeder jeg livet av meg. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg og lillebror er alene hjemme, så jeg kan ikke dra ut. Har vært omringet av så mange folk de siste dagene, så det er helt snålt å være alene helt plutselig. Jeg klarer ikke å sitte inne, jeg vil gjør noe! Det er sånn ferie skal være, man skal ikke sitte i ro. Man skal gjøre gøye ting hele tiden. Jaja, jeg finner vel på noe. Hawaii Five-O, dagens 5. episode ellernoe; here I come.Jeg håper dere har det mye morsommere enn meg! Kos dere, hva enn dere gjør:)

Day 7
Nikon D3100, 50mm f/1.8

Bare noen tilfeldige bilder jeg har tatt mens jeg har vært her. Redigert i hu og hast, øverste er ikke redigert vel og merke. Skal prøve å få tatt noen antrekksbilder mens jeg er her, men har verken stativ eller en plass å sette kameraet. Vi får se, kanskje jeg på magisk vis får det til. Nå skal jeg ut å møte en venninne som jeg ikke har møtt på evigheter! Det kommer nok til å bli koselig:)

HVA SYNES DU OM BILDENE? HVA SKAL DU I KVELD?

Day 6


Hanson - I will come to you, nydeligste sangen.


Fordelte denne bukketten i kirka, utenfor kirka og rundt om i byen, til minne om alle som omkom, alle de skadde og alle pårørende. 
Synet av alle som hadde lagt blomster utenfor kirka var overvelmende. Det var utrolig mange fine blomster, lys og bilder. Tårer rant stille ned langs kinnet mitt når jeg så det, og jeg la noen av rosene mine sammen med de andre.
Nikon D3100, 50mm f/1.8

Da jeg kom hjem, og lot alle intrykkene synke inn kom det en flom av tårer. I seks dager har jeg ventet på å våkne. Jeg har ventet på at noen skulle komme å prikke meg i hånda, vekke meg og si at jeg har sovet for lenge. At alt var et mareritt. Nå vet jeg at det ikke er det. Alt var virkelighet. En grusom virkelighet.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Si det til dem du e glad i


Magnus Eliassen og Kråkesølv - Til dem du e glad i.

Det var umulig å holde tårene tilbake da de framførte denne vakre sangen idag etter rosetoget. De jeg var sammen med under markeringen og jeg sa til hverandre at vi var glade i hverandre, og klemte. Det burde dere også gjøre. Gi noen en klem, si at du er glad i dem. Du vet aldri når det kan være for sent.

Jeg får tårer i øynene hver gang jeg hører denne sangen i ettertid. Den er så nydelig. Nå skal jeg samle meg litt etter en utrolig trist markering sammen med nesten 20 000 andre bodøværinger. Jeg vet ikke hva jeg skal si, det var så mange folk til at vi er en så liten by. Jeg er så stolt over byen min i dag. Jeg er så stolt over landet mitt. 

Tok en del bilder av blomster, vil noen se de? HVA SYNES DU OM SANGEN OG BILDET?

Day 5


Nikon D3100, 18-105mm

Nå drar jeg straks på jobb, før det bærer rett på rose/fakkel-tog! Kommer ikke hjem før ganske sent ikveld, så det blir nok ikke noe blogging før i morgen. Hva skal du idag? Ha en fin dag uansett!

HVA SYNES DU OM BILDET?

Day 4
Nikon D3100, 50mm f/1.8

Jeg har sagt hele helgen at jeg heldigvis ikke visste om noen som var på Utøya, at jeg ikke kjente til noen av de døde. Det kan jeg ikke si lengre. En som gikk på samme skole som meg i fjor er fortsatt savnet, og det gjør meg så utrolig trist, selv om jeg ikke kjente ham. Varme tanker sendes til han, familie og venner av han i håp om at han skal bli funnet.

I morgen etter jobb skal jeg gå i rosetog. Jeg skal tenne lys for alle som omkom, alle som ble skadd og venner og familie av dem. Det kommer til å bli en utrolig tung dag, og noen tårer kommer nok til å bli felt.

HVA SYNES DU OM BILDENE? KJENTE DU NOEN PÅ UTØYA/OSLO?

Day 3

Lakket neglene mine på nytt her om dagen. Valgte den mint-fargede (mint-grønn, mint-blå, mint?), ville ha noe søtt og sommerlig, så det ble den.


Nikon D3100, 50mm f/1.8

Må bare si at jeg er fortsatt like sjokkert, men prøver å tenke på andre ting.

HVA SYNES DU?


Day 2; You can't rewind
Nikon D3100, 50mm f/1.8

"...Å spole tilbake til fortiden og advare dem. Og til og med hindre dem i å møtes. Men jeg kan ikke det. Du kan ikke spole tilbake til fortiden."

- 13 gode grunner, Jay Asher.

Jeg vil også spole tilbake. Jeg vil spole tilbake og advare alle som var i Oslo og på Utøya i går. Jeg vil hindre dem i å være der, hindre dem i å møte han som kom for å drepe dem. Men jeg kan ikke det. Jeg kan ikke spole tilbake til fortiden.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Day 1; Light a candle

Har bestemt meg for å ha 365 days. Det er gøy å se hvordan man forbedrer seg iløpet av et års tid, og jeg vil dokumentere den forbedringen (om jeg i det hele tatt forbedrer meg, det gjenstår å se). Om det kommer bilder hver dag får inspirasjonen bestemme, men skal iallefall legge ut bilder 365 dager, sammenhengende eller ikke.


Nikon D3100, 50mm f/ 1.8

Har tent lys for de som er rammet i Oslo, og for alle deres pårørende. Håper dere gjør det samme, og at dere tenker like mye på de skadde, og de som dessverre har mistet noen de er glad i.

HAR DU TENT LYS? HVA SYNES DU OM BILDENE?

Bilder ++

Jeg hater å beklage for at jeg blogger dårlig, og jeg vil ikke gjøre det heller, men jeg føler jeg må. Jobben har tatt veldig mye tid, og jeg har ikke hatt tid til å tenke blogg. Statistikken har sunket de siste dagene, noe som ikke er så gøy! Resten av uken skal jeg ikke jobbe SÅ mye, så forhåpentligvis får jeg blogget litt mer da. Nå skal jeg spise middag med noen venninner, vi blogges. 

HVA SYNES DU OM BILDENE? 

BildeserieIgår (tror jeg, aner ikke. Dagene går i surr) dro jeg, pappa og lillebror på tur. Perfekt mulighet for å teste ut det nye objektivet. Ble egentlig ikke så veldig fornøyd med noen av bildene. Med utrolig sterkt motlys og den samme gamle Bodø-vinden ble det ikke særlig vellykket. Stråene svaiet alt for mye til at jeg fikk fokusert, sola ble reflektert i havet, noe som gjorde alt enda lysere. 

Ellers kan jeg fortelle at jeg var på jobb i (ikke mindre enn) 10 timer idag. Jeg var hjemme for litt over en time siden, og nå er jeg på vei til å legge meg. Skal på jobb i morgen og, jippi. Så er det to dager fri, og jeg ser så frem til de to dagene, dere aner ikke.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Nytt objektiv: AF-S 50mm f/1.8G

Bursdag og julaften samtidig.

Det kriblet i magen av å holde esken. At en så liten ting kan gjøre meg så glad, så lykkelig. 

HAR DU 50MM?

Photos: Pink roses

Mamma er så stolt av det lille rosetreet sitt, og det skjønner jeg godt. Bare se så nydelig det er!

Gleder meg til jeg får det nye objektivet mitt (forhåpentligvis i morgen..), da skal jeg ta enda flere (og bedre) bilder. 

Jeg er så trøtt. Øyelokkene lurer seg igjen hver gang de får muligheten. Blikket retter seg mot klokken mens det lengter etter å se ett klokkeslett som er godtatt som leggetid. Da klokken var 6 var jeg på vei i seng, men innså at jeg mest sannsynlig ville vokne uthvilt rundt midnatt, og da sitte våken helt til klokken ble nok til å stå opp igjen. Resten av uken kunne jeg vært foruten, ser virkelig IKKE frem til 5 dager til på jobb.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Photos: Live your life

You only live once, so live your life to the fullest. Live as if you have nothing to worry about, live as if there's nothing you can't do. Do what you want, and do it with a smile on your face.I kveld skal jeg leve livet i sofaen med en film eller tv-serie, gå å legge meg nokså tidlig før jeg står opp uthvilt i morgen tidlig til en fridag. Jobben sliter meg ut, både fysisk og mentalt, og så snart det kommer noen ledige stillinger på en annen jobb, skal jeg kaste inn en søknad. Har funnet ut at det å være stuepike er ikke akkurat drømmejobben for meg, og det kjennes på hofter og rygg som i utgangspunktet ikke er i helt topp stand.

HVA SYNES DU OM BILDENE? HVA GJØR DU IKVELD?

Photos: At the beach
Marte er modellen, jeg har tatt og redigert bildene.

Jeg må si at jeg ble veldig fornøyd med disse bildene. Det er sjeldent jeg innrømmer når jeg blir fornøyd, men nå klaffet alt. Været, lyset, stemningen, redigeringen; alt. Jeg ble rett og slett fornøyd, og det føles herlig å få noe til.

HVA SYNES DU OM BILDENE? 

Skal forresten bestille 50mm objektiv i dag!! Gleder meg som en liten unge:D:D

Tutorial: Hvordan jeg redigerer bildene mine

Noen spurte om jeg kunne vise hvordan jeg redigerte hippie-bildene. Det kan jeg selvfølgelig gjøre, men jeg valgte å vise hvordan jeg redigerer bildene mine generelt, men også hvordan jeg har lagt på et lag med farge over. Jeg bruker gratisprogrammet Gimp, og er strålende fornøyd med det.


1. Velg et bilde og åpne bildet i Gimp. (Det går sikkert an å bruke et annet program, de fleste programmene har de samme verktøyene og instillingene, så bare prøv deg frem om du bruker noe annet enn Gimp!)


2. Det første jeg gjør når jeg redigerer bilder, er å gjøre det lysere. Trykk på Farger>Lysstyrke-Kontrast, før du drar lysstyrken opp. Jeg har ikke noe fast tall jeg bruker, det kommer helt an på hvordan bildet er i utganspunktet. Du kan nå se at bildet er lysere, som om at det har et hvitt lag over seg.


3. Det neste jeg gjør er å redigere fargekurvene. Trykk på Farger>Kurver, før du stiller inn. Jeg har heller ikke noen faste tall her, med kurven pleier å se ca. sånn her ut. Du kan se at bildet har fått mer kontrast, samtidig som det er litt lysere igjen. Vanligvis ville jeg vært ferdig med å redigere bildet nå, men for å gjøre det litt mer spesielt, har jeg også valgt å legge på et lag med farge.


4. Først må du duplikere laget (altså kopiere det). Høyreklikk på laget, og trykk Dupliker lag. Bakgrunnen vil da være kopiert. Så trykker du på Blandeverktøy


5. Velg hvilken fargegradering du vil ha ved å bla nedover. 


6. På hippie-bildene har jeg valg en rød gradering, mens på dette bildet har jeg valgt Pastel Rainbow. Enkelt og greit laget du bare en strek på bildet ved og klikke og dra. Du velger selv hvor du vil ha streken, og hvilken vei du vil ha den. Fargene vil legge seg langs linjen, så om du drar fra høyre til venstre, vil fargegraderingen bli speilvendt. Om du drar den rett opp, vil fargene legge seg andre veien. Dette vil du se når du prøver!
(På hippie-bildene har jeg også brukt to lag. Det vil bare si at jeg har gjort de neste stegene to ganger, og lagt streken andre veien på lag 2.)


7. Når du slipper, vil det se slik ut. Som du ser, har fargen lagt seg etter linjen jeg lagde.


8. Det siste du må gjøre et å gjøre laget delvis gjennomsiktig. Det gjør du ved å justere dekkevnen. Som vanlig har jeg ikke et fast tall, jeg ser det an, og vurderer ut fra hvordan det ser ut. 

Hvis det var noe du ikke fikk til, eller ikke skjønte, er det bare å spørre, så skal jeg forklare det bedre.

LIKTE DU REDIGERINGEN? VAR DET NOE DU IKKE SKJØNTE?

Flere som har problemer med å laste opp bilder? Det gikk ikke, så måtte poste et forhåndskrevet innlegg istedet for å poste bildene jeg og Marte nettopp tok. 

Photos: In a field of flowers
Anna er modellen, jeg har tatt og redigert bildene.

ENDELIG fant jeg den perfekte locationen!! Blomsterengen jeg så lenge har ventet på dukket bare opp under en koselig kveldstur sammen med Anna! Tvang henne til å stille opp som modell, sånn at jeg fikk tatt noen fine bilder av henne. Tok ganske så mange, så dere får nok se flere senere og. Og Marte, om du leser dette; her er blomsterengen, hit skal vi!!!
Satte nettopp ny rekord for leggetiden i sommerferien i år. Klokken tikker snart to, og jeg dør av trøtthet. Har blitt så vant med å legge meg klokken 11, for så å stå opp klokken 7. OG forresten, sjekk ut >Sunrise Avenue<, herlig finsk alternative rock band, just how I like it. Ble litt mye på en gang her, og nå skal jeg ta kvelden. God natt, søte folk♥

HVA SYNES DU OM BILDENE? VIL DU SE FLER?

Photos: Hippie style

Som vanlig tok jeg og Marte noen bilder når vi var ute i går. Jeg kjørte hippiestil med hårbånd og runde solbriller.


Verdens kuleste scooter. Hadde ikke sagt neitakk til den, for å si det sånn!
De fire nederste er tatt med Marte's kamera, creds til henne. Elsker "gammel"-effekten kameraet gir. Ah, kjærlighet til kameraer. Da jeg pakket opp mitt eget da jeg fikk det, sa mamma at jeg så nyforelsket ut. Jeg skal gifte meg med et kamera. De gir meg så mye glede. Lykke, rett og slett.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Flere bilder fra photoshooten


Modellen er Marte, bildene er tatt og redigert av meg.

Her er noen fler av bildene vi tok her om dagen (dagene går i surr, så husker ikke når det var!). Som dere kanskje ser, har jeg brukt en annen redigering, og jeg synes effekten ble ganske så bra! Greit med litt forandringer iblant. Nå før jeg besøk, så me pratast.

HVA SYNES DU OM BILDENE? LIKTE DU REDIGERINGEN?

Photos: A girl in the woodsMarte er modellen, foto og redigering er av meg.

Redigeringen ble ikke helt som jeg ville, men det funker. Skal prøve en annen redigering også, men nå skal jeg til byen en tur med familien!

HVA SYNES DU OM BILDENE? Vi tok noen andre bilder også, om noen vi se de? 

Photos: Lovely inspiration
Bilder fra weheartit

NOEN AV BILDENE SOM FALT I SMAK?

Pictures: There's always a little....


There's always a little truth behind every: "Just kidding"


-a little curiosity behind every "just wondering"

-a little emotion behind every: "I don't care"

and a little pain behind every" it's okay".

Ikke at bildene passet så veldig med quoten, men. HVA SYNES DU?

Bildeserie: Roser med dråper

 Når jeg ser på bildene, tenker jeg at redigeringa kunne vært annerledes, men det er en stund siden jeg redigerte dem, så jeg orker ikke å fikse på det nå. Ble mellomfornøyd med de, men enkelte ble bedre enn resten. Nå må jeg stikke på skolen, før jeg drar på brannopplæringskurs på jobb etterpå. Sykt stress på en dag med herlig sol, men får betalt så da skal man være fornøyd.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Gårsdagen

Herlige folk. Hyppige latterutbrudd. Brede smil. Koselige bursdager. Pinlige fjortisstilstander. Kald hjemtur. Fin kveld. 

Hva gjorde du i går?

EDIT: Endra på designet istad, men noe rart skjedde, så det gikk ikke an å kommentere. Aner ikke hvorfor det skjedde! Nå har jeg tilbakestilt designet igjen, så håper det funker nå! Takk Malin for at du sa ifra!:) 

ENDELIG etter mye fram og tilbake fikk jeg designet sånn som det skal være! Åh, det er så mye stress med HTML-koder...Halvparten funker ikke, og alt blir bare feil. Men nå, dere, nå er det sånn som jeg vil ha det, og jeg er superfornøyd. Hva synes du om designet nå?

Photos: Flowers ++Var ute å tok noen bilder en dag i forrige uken, og til å ha blitt jagd av blodsugende vesne* hele veien, synes jeg resultatet ble ganske bra. Ble fornøyd med bildene av gressstråene! Men, nå venter jobb i 8 timer. Åh, umotivert:)

Hva synes du? Hva skal du i dag?

*Snakker selvfølgelig om mine gode venner; mygg.

Photos: RosesLife is a rose, beware of the thorns.'

Edit: HAHA klarte å skrive 2010 på et av bildene. Wups.

If you smile, I smile

Det er så herlig å ha inspirasjon. Inspirasjon til å ta bilder. Inspirasjon til å redigere. Det gjør meg glad og det får meg til å smile. Det får meg til å ville løpe avgårde med kameraet mitt. Jeg vil ta med meg den rosa solhatten min og løpe avgårde langt bort og bare ta bilder i all evighet.

Photos: the best make-up any girl can wear...Kreativ fredagskveld♥ Jeg og Marte ble lei av å sitte å drikke kullsyreløs brus, så vi tok frem superkameraet mitt og tok noen bilder. Personlig ble jeg kjempefornøyd, både med portrettbildene jeg selv tok av Marte, lyssettingen, skyggene, og selve resultatet og redigeringen av quote-bildene.

Hva synes du? Vil du se mer av denne typen bilder?

FORRESTEN: Har gjort bloggen bredere, sånn at jeg får større bilder. Synes det ser finere ut, pluss at kvaliteten på bildene blir mye herligere! Derfor er alle blidene på gamle innlegg mindre enn bloggen, og det ser helt retard ut, men det får bare være:-)

Quotes of the day

Enig?

Photos: 17th of May


Bådåddjo-russen 2011, oh yeah.


Verdens fineste bunad♥
Gratulerer med dagen, folkens♥ Håper dere har kost dere masse! Nå er bunaden tatt av, slaskebuksa har kommet på, og resten av nasjonaldagen skal nå brukes til å gjøre matte. Jeg er forresten så trøtt at jeg vet ikke om jeg orker å gjøre matte...Kos dere videre uansett!

Hva synes dere om bildene? 

Photos - lovely weather
Idag har det vært strålende vær ute! Har nettopp svidd meg ute på verandaen i hele 17 grader i skyggen, og DET skjer ikke ofte her, ihvertfall ikke i mai. Blogging har det vært lite av i det siste, grunnet skole, jobb og ellers det sosiale liv. For tiden er det en haug med innleveringer, eksamenstrekkning og masse annet. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få tid til alt. Nå har jeg bare 150 sider i den engelske boka mi å lese før i går (eh, burde vært ferdig), for så å skrive om den. Tror heller jeg går ut og soler meg:-)

Har du det travelt? Hva synes du om bildene?

Photos from today ++

I dag var jeg og mamma på en liten utflukt, sånn at jeg fikk prøvd ut kameraet mitt ordentlig! Jeg gikk selvfølgelig nesten tom for strøm pga filming av de hundre motorsyklene som kom på rekke og rad pga "Vårslipp", pga at jeg er så glad i å si pga. Eh, ja. Noen bilder ble det likevel.
Flyfetisj, jeg elsker fly. 

Det blir mye hestehov for tida, men kan jo ikke dy meg; det er vår!!!

OG FORRESTEN; kom videre i fotokonkurransen jeg fortalte om her om dagen!! Ville satt veldig stor pris på om du stemte på meg HER. Jeg har, som dere kan se, bilde nr 5. Takk til dere som stemmer!

Hva synes du om bildene? Er du en knupp og stemmer på meg?

Bilde til fotokonkurranse


//Nikon D3000

Deltar i en fotokonkurranse hos Silje (link til konkurransen her) hvor man kan vinne solbriller og en overraskelse. Temaet er vår eller glede, og som du kan se har jeg valgt vår. Jeg blir også glad av å se bildet, så en miks av begge temaene kanskje?:) 

Hva synes du om bildet?

Nytt kamera!!!


Da har ENDELIG det nye kameraet mitt, Nikon D3100, kommet!! Det kom i går, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det har full HD filming, høyere ISO og er generelt mye bedre enn D3000 som jeg hadde før. Det er kun èn hake (som jeg har funnet til nå), og det er at den trådløse fjernkontrollen min ikke funker til dette kameraet, og det går ut over outfitbilder. Jeje, selvutløser får vel funke...Dette var forresten den store gladnyheten! Kanskje jeg skal få til noen videoblogger framover?
Nå skal jeg ta med en tur ut for å teste ut kameraet ordentlig. Det er sooool ute, så kanskje jeg får noen fine bilder? Happyyy<3

Hvilket kamera har du? Har du erfaring med D3100?

Bildeserie

Tok en del bilder iløpet av påskeferien, og tenkte jeg kunne dele de med dere. Hva synes du? Hadde du en favoritt?

Sunshine

Endelig, etter utallige dager med regn bestemte sola seg for å skinne litt her og. Selvfølgelig måtte det regne i morrest akkurat da pappa dro meg ut på oppdagelsesferd som etter hvert endte på friskhuset, men etter det bestemte sola seg for å snike seg fram fra alle skyene. Herlig♥Haha, forresten! Skal jeg fortelle dere noe morsomt? Vel, dere har ikke noe valg. Da jeg våknet i morrest var kjeven min låst på høyre side. Jeg kunne såvidt åpne munnen, og det var umulig å spise. Det er noe av det verste jeg har vært borti! Så nå har jeg hatt varmeflaske på kinnet i en time, så det er på bedringens vei! Interessant, i know, i know.

Har kjeven din noen gang låst seg? hahah for et spørsmål...

BreakfastSkal tvinge meg selv ut en tur i regnet etterpå. Av og til er det deilig å komme inn helt klissvåt i håret, før man kan sette seg ned med en kopp te inntullet i et pledd. 

Hva gjør du idag?

Photoshoot?

Om man kan kalle det en photoshoot vet jeg ikke helt, men jeg og Marte tok ihvertfall noen bilder ute i "finværet" her om dagen.


blir aldri lei av at øynene mine renner. crybaby for life♥
trøtt?


♥
Været var på topp, som du ser. Velkommen til Bodø.

Siden alle vennene mine er bortreist, skal jeg spille tetris til jeg får krampe i hendene (for sent...) og se alle de dårlige filmene som sendes på tv. God påske. Neida, jeg skal selvfølgelig kose meg med familien og spise masse påskegodt før jeg får dårlig samvittighet og må løpe på et fjell eller to. Er det ikke det man gjør i påska? Tihi.

Hva gjør du i påska?

Photos from the weekendHar vært og besøkt min kjære slekt i helgen, derfor har det ikke blitt noe blogging, men nå er jeg tilbake igjen. Har ikke vært på nett siden fredag, skjønner ikke at jeg har klart det. Har stort sett løpt rundt med kameraet i hele helgen, men været har vært så dårlig at alt har blitt skurrete og i dårlig kvalitet. Nå skal jeg se film, blogges!

Hva har du gjort i helgen?

It smells like summer
Sol, vår, nye sko, blå himmel, en ok engelsk tentamen, helg, snart påske. Life is great.

We say 'hate' is a strong word...


..and then we throw love around as if it means nothing.

Vil du følge bloggen min med bloglovin'?

Hello april

Image and video hosting by TinyPic

Istedet for å gjøre naturfag, som jeg virkelig burde siden vi har prøve på mandag, satt jeg og lekte meg med text masking i Gimp. Til at det var første gangen, ble jeg kjempe fornøyd med å gjøre bilder om til tekst. Har lurt utrolig lenge på hvordan man gjør det, så fant jeg en bra video på youtube som var enkel å følge. Teksten på bildet er jo selvfølgelig siden det er siste dagen i mars idag, og jeg er så glad for at det går mot sommer. Nå er det ihvertfall vår!

Hva synes du om bildet?

Quote of the day


Yeah, it sucks.

Photo: I love you


You know that I can use somebody, someone like you.

Oh, lets go back to the start

Coldplay - The scientist
Helga har gått til bursdagsfeiring, overnatting, twilight-kveld og molotur. Været har vært helt fantastisk idag, som du kan se, men det er utrolig kaldt. Akkurat nå er jeg kjempe trøtt. Jeg har null lyst til å dra på skolen i morgen, har kontaktmøte, og når jeg tenker meg om har jeg en innlevering i engelsk som skal være innlevert i morgen. Faen.

Hatt en fin helg?

How do I choose..The Wanted - All time low

Tell me..

Blomster, Dråper eller Vinter?

Jeg har et lite dilemma. Vi har fotoprosjekt på skolen, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal fotografere. Det er jo da valgfrie tema, så man kan ta alt fra ting til følelser. Jeg står med, til nå, 3 alternativer:


Blomster

Dråper/Vann

Vinterhimmel eller bare vinter (snø osv.).

Det er ikke sikkert jeg kommer til å bruke akkurat disse bildene, men noe lignende. Bildene skal limes på et ark/papp som en kollasj/bildesammensetning. De kan redigeres og alt sånt.

Er skikkelig fascinert av dråper, og ble sånn noen lunde fornøyd med dråpebildene jeg tok idag. Samtidig elsker jeg blomsterbilder. Jeg synes også himmelen er så fin på denne årstiden! Det er bare ganske problematisk å få riktig farge pga dårlig objektiv, og jeg må derfor redigere bildene en del. Kan jo selvfølgelig macrofotografere snø eller is og da..men da må det være lyst for å få nok lys.

Så, hvilke typer bilder liker du best, og hva synes du jeg burde fotografere?

Holder på med designet, så ikke freek ut hvis det på et tidspunkt ser forferdelig ut!

Photo: Can I shake you out of my head? ++

I guess not.Shake it - Metro Station. Bare fordi tittelen passet, heh.

Dagen har gått til å ligge som et slakt i senga. Jeg har også sett en "grøsser", Scourge. Det er lenge siden jeg har sett en så dårlig film. Anbefales ikke å se. Den var langt fra skummel, og skuespillerne var ikke det man kan kalle gode. Nå skal jeg ikke gjøre noe som helst, før jeg snart legger meg. Så skal jeg sove så lenge jeg greier, og nyte den siste feriedagen.

Hva har du gjort idag?

Photo: SmileFokuset var helt feil, og jeg så ut som en kanin, men budskapet er altså: Smil, fordi du kan!

Hva synes du? Smil!

Har forresten gjort bloggen litt bredere sånn at jeg kan ha større bilder, men det ble litt rart. Skal fikse det ikveld, nå skal jeg ut med jentene! Kos deg de siste dagene i 2010!

PHOTO - GHOSTISHWhen you're here, I can't wait for you to leave, but when you're gone, I can't wait for you to come back.

DAGENS INNKJØP


Supersøt telysholder som skal stå på rommet (midlertidig blir brukt som blomsterpotte!).

Lillebror insisterte på at vi måtte kjøpe blomsten også! Det lød som så:
"Vil du ha denne, daddja?" "Nei, ikke egentlig" "Okei, da må vi kjøpe den!"


Sammen med pappa kjøpte jeg denne supersøte skjorta i julegave til lillebror! Gjett om han skal bli kjekk i den!

Kjøpte også noen andre julegaver, men da jeg kom hjem, fant jeg ut at jeg var langt fra ferdig. Må nok til byen i morgen også! Noe jeg forsåvidt må uansett, skal nemlig være nissejente og gå rundt i byen å dele ut pepperkaker. Morsomt. Nå skal jeg legge meg, er sykt trøtt, og må tidlig opp i morgen!

Fin telysholder, ikke sant?♥

PHOTOS - QUOTE OBSESSION
Stygge fingre...

Jeg digger å sitte og google etter quotes, så jeg har laget meg en liten bok med sitater, deler av sangtekster og små "sayings". Søte, triste, morsomme, tankefulle, you name it. Love it!

Hva synes du? Vil du se flere?

PHOTO: THE LAST THING

You like?

PHOTOS - ADVENT


Beordret lillebror til å gå hit og dit og holde lys. Synes dette ble ganske bra, siden man kan se de små fingrene og sånt. Hva synes du?


Har ikke to kalendere altså, den ene er lillebror sin! 
Nikon D3000, redigert i PhotoScape.

Elsker denne tida! Alt er så koselig, og man kan tenne masse lys, og rett og slett bare hygge seg. Men så kommer skolen inn i bildet med hundre prøver, innleveringer, prosjekter og ikke minst tentamener. Hvorfor stresse alt til i den koselige adventstiden? Hele kvelden min har gått til pugging av fransk. Skjønner fortsatt ikke noe som helst, men jeg ble så lei at jeg ikke orket mer. Går heller og legger meg, god natt! :-)

Hva synes du om bildene?


PS: Mange av bildene er ganske skurrete, men sånn går det når man tar bilder i mørket uten stativ....

PHOTOS - NOVEMBER SUN

//Nikon D3000

Har så sykt dårlig blogglyst for tiden. Jeg orker ikke å blogge, når jeg ikke har noe å blogge om. Det er så utrolig mye som skjer på skolen for tiden, så jeg får ikke så mye tid heller. Enten er det en prøve, eller så er det en tentamen. Er rett og slett litt opptatt for tiden :-) Hva gjør du?

Likte du bildene?
Mye skolearbeid og tentamener hos deg og så?

PHOTO: OLD CLOCK LONG TIME


Smykke fra H&M.

Hva synes du?
Hvilket likte du best?

Nå skal jeg ut men jentene mine, snakkes♥

PAKKE I POSTEN!

Har glemt å si at jeg fikk pakke i posten for noen uker siden. Hadde bestilt meg Close-up filter fra en svensk nettside, og filteret kom etter kun 2 dager! Det ble bestilt torsdag ettermiddag, og det kom på lørdag. Utrolig rask levering! :-)

Uansett, jeg er utrolig fornøyd! Her var det første bildet jeg tok med filteret:


Det er litt redigert i fargen, men fokuset er ikke redigert.

Har du close-up filter?
Hva synes du om bildet?

JEG GIKK VIDERE, STEMME PÅ MEG?

Jeg gikk videre i en fotokonkurranse jeg deltok i med den andre bloggen (fotobloggen), og det hadde vært utrolig hyggelig om du ville stemme på meg! Du kan stemme >her<.

Jeg deltok med dette bildet:Setter utrolig sto pris på om du stemmer på meg! Hva synes du om bildet forresten?

FOTOKONKURRANSE

Jeg er med i en fotokonkurranse hos >denne< bloggen. Temaet er "Mennesket", portrett, gruppebilde, kroppsdel osv. Premien er et valgfritt fototilbehør fra >denne< siden til maks 199kr. Om jeg vinner, har jeg lyst på >dette<. Utrolig bra premie, for om jeg vinner, kan jeg få noe jeg har ønsket meg i lang tid. Ønsk meg lykke til! Det skal være runde hjørner på høyresiden også, men bloggen er for smal til å få med hele bildet.

Hva synes du om bildet forresten?

EDIT: Hadde egentlig lyst å vinne Close-up filter, men det er allerede bestilt, så har endret det til dette i stedet.

FOTOBLOGG: elinechristinefoto.blogg.no

Jeg har lenge hatt lyst til å ha en blogg som bare dreier seg om bildene mine, derfor lagde jeg en fotoblogg. Kan godt hende at jeg fortsetter å blogge her, men tror jeg kommer til å fokusere mest på den andre. Legg meg gjerne til som venn der om du liker bildene mine!

Besøk den nye bloggen min her!PHOTO - LOVE


//privat.

PHOTOS - pynt til konfirmasjon


PHOTOS //PRIVAT

Litt utradisjonell farge, jeg har valgt lime-grønn og sølv istedet for rosa. Jeg er ikke så rosa av meg, og jeg elsker lime-grønn, så det var naturlig for meg å velge det! I tillegg skal det ligge baby-rosa rosen oppå steinene, og en stor blomsteroppsats som jeg ikke får se før i morgen.........den skal stå mellom de to lysestakene. En ting jeg er utrolig irritert over er at fatene er gule!!!! Og med blå blomster.. Det krasjer jo totalt med fargene på pynten, men det er ingenting å gjøre med det. Skjønner bare ikke hvorfor et slikt lokale ikke har hvitt servise?

Jeg gleder meg som en stukken gris til å ta på bunaden, møte hele familien og alt! Tror det kommer til å bli en strålende dag, og dere kommer sikkert ikke til å høre så mye fra meg. Åh, nå skal jeg gå å ..gjøre ett eller annet for å få tiden til gå, så skal jeg legge meg.

 Hva synes du om pynten? Ønske meg lykke til?♥

PHOTOS - the beach, del 2

Del 1 finner du her. Ikke alle bildene er tatt  direkte fra stranda, men de er tatt samme turen. 
Hva synes du?♥

PHOTOS - the beach, del 1


Bildene er så og si ikke redigert. Jeg har bare "prøvd lykken" i Picasa. Hvilket likte du best?♥

Har du lyst å vinne gavekort på H&M? Registrer deg her og begynn å samle opp poeng!

THE WOODS - BILDER DEL 1


Jeg var litt rastløs istad, så jeg bestemte meg for å ta meg en tur ut for å ta bilder. Det var utrolig fint vær, og hele 17 grader. Jeg ble oppspist av mygg, så jeg var ikke så lenge. Men noen fine bilder fikk jeg! 

Likte du noen av bildene? Har du lyst på en del 2? ♥

EDIT: Hvor mange bilder vises? Det skal være 5, men på min vises bare 4...
hits