blogg

EAUNMO.BLOGG.NODa har jeg startet på nytt! Ny blogg, nye muligheter osv! Håper du vil følge meg på den nye bloggen også, da hadde jeg blitt kjempeglad, hihi♥

EAUNMO.BLOGG.NO

Good morning sunshine

Idag våknet jeg et kvarter før klokka ringte av solen som stekte i ansiktet mitt. Det var alt for tidlig, men jeg ble så utrolig glad! Selv om jeg vet jeg må tilbringe de neste 8 timene inne på hotellet, gjorde det starten av dagen min ti ganger bedre enn forventet. At jeg skal tjene penger gjorde den egentlig bare enda bedre. Nå må jeg nesten løpe for å rekke bussen! Ha en fin dag, søte folk♥

HVA SKAL DU IDAG?

I'm back, bitches
weheartit.com

Etter at jeg fikk vite at det faktisk var noen som savnet bloggen min, fant jeg ut at jeg skulle fortsette igjen. Den lille pausen skyldtes egentlig bare latskap, og at jeg stort sett har tilbrakt ettermiddagene under dyna med hundre episoder Gossip Girl. Ellers har jeg telt ned til påskeferien, som nå er ganske så nær. Kan ikke si noe annet enn at jeg GLEDER meg til å ha over en uke fri. Det skal bli såå deilig. 

So, I'm back.

HVA SYNES DU OM BILDENE? 

Pakke i postenMin nye baby♥ Jeg elsker den allerede, den er fantastisk. Hadde jo egentlig tenkt til å gå for iPhone eller Galaxay, men jeg fant ut at jeg ikke orket å legge så mye penger i ny telefon, og jeg fant mye positiv kritikk om denne, så da ble valget mitt til slutt ganske enkelt. Den ser bra ut, den funker bra, har et fint oppsett og hele pakken. Som sagt, jeg elsker den allerede, og jeg tror det skal mye til for at jeg endrer oppfatningen av den!Jeg har lastet ned masse apps, blant annet blogg.no-appen, som vil si at det kanskje blir mobilblogging etterhvert? Ikke noe jeg kommer til å gjøre hver dag, men kanskje de dagene jeg har dårlig tid eller ikke har tilgang til mac/pc. 

Dagen har blant annet gått til å vandre den lange og våte veien ned til postkontoret. Har aldri følt meg finere; syk, nærmest usminket, tett i nesen, tett i hodet og nærmest uten hørsel. Siden jeg hadde tilbrakt formiddagen helt alene, ante jeg ikke hvor tett jeg egentlig var. Dama i kassa så litt småskremt ut da jeg kom, og jeg skjønte ikke før en stund etterpå at det som i mine ører hørtes ut som hvisking, egentlig var litt mer som roping. I frykt for å skremme flere, har jeg derfor sittet inne alene resten av dagen og sett på Gossip Girl og lekt med min nye bestevenn. 

HVILKEN TELEFON HAR DU? HVA HAR DU GJORT IDAG?

TodayEtter en lang og superkoselig bytur, drar jeg videre på jentekveld med snuppene mine. Akkurat nå kjenner jeg at kroppen helst ville ha ligget under dyna i senga, men kjenner jeg oss jentene rett, er det akkurat det vi kommer til å gjøre uansett! Kjøpte forresten noen herlige småsaker i byen idag, gled dere!

HVA HAR DU GJORT IDAG?

Birthday girl

Da var dagen jeg har ventet et år på her. Nå er den over vel og merke, men det har vært en strålende dag som inneholdt folk jeg er superglad i. Den startet med å stresse seg på skolen, der jeg fikk en supersøt muffins med hjertelys fra Victoria, fortsatte med kake fra mamma og avsluttet med godteri fra Bia. Har hatt en herlig dag, er det rart bursdag er favorittdagen min? 

Så var jeg 17 da. Bare et år til jeg kan gjøre hva jeg vil, og jeg håper det går fort. Skal nyte å være 17 da, og det er der quoten kommer inn. Make sure it's worth watching. So damn true. Man er bare ung én gang, og derfor synes jeg man skal gjøre det beste ut av det. 

HAR DU HATT EN LIKE FIN DAG?

13/12/11Tihi, skulle bare si HEI og at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Har vært ganske opptatt, så har rett og slett ikke gidda å finne noe å blogge om! Nååå skal jeg sette på musikk og enten pugge til naturfagsprøve eller sove (mest sannsynlig det siste), etter å ha spist middagen jeg lagde helt på egen hånd. Tommel opp og applaus til det. Hør forresten den finfine sangen. Åh, makes me wanna cry. 

HAR DU HATT EN FIN DAG?

Forget all the bullshit and dramaIt's hard to stay positiveHar ikke så mye å si egentlig. God natt.

VacationNå drar straks jeg og verdens beste lillebror på flyplassen! Kan ikke beskrive hvor deilig det er å ha ferie, endelig! Aner ikke om det blir noe blogging mens jeg er borte. Har med pcen, men farmor har ikke internett, så jeg får håpe på at jeg kan "låne" nett hos naboen, heheh.. Hvis ikke må jeg finne meg en kafè eller dra veldig ofte til tante. Har forhåndsskrevet noen innlegg til dere, så kan vel alltids poste fra mobilen om jeg ikke får tak i nett. Ha en super dag videre, det skal ihvertfall jeg! 

SKAL DU ELLER HAR DU VÆRT PÅ FERIE I ÅR?

Hvordan jeg klarte å poste dette i kategorien "Mote", aner jeg ikke. Bare en vane, I guess.

Er med i en konkurranse

Er med i en konkurranse på >denne< bloggen. Utrolig bra konkurranse med supre premier! Sjekk ut konkurranseinnlegget >her<.

Det man kan vinne er pengebok fra Gina Tricot, pilot briller fra H&M, negelakk fra Viva La Diva, ring fra Kappahl og Lindex. Pluss et starter kit fra Bare Minerals. 

Som jeg sa; supre premier. Krysser fingrene for at jeg kaaaanskje har en mulighet til å vinne!

 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Bilder: Avslutning


Flinke♥
Kjekke gutter♥

Beste folkene♥

Midtpunktet♥♥ kødda.

De tre nederste bildene er Frida sine♥

En stor epoke i livet er over. Vi har tatt steget videre, og skal nå avgjøre fremtiden vår. Vi skal bestemme hvilken utdanning vi vil ta, og vi har mange andre valg vi må ta, som kan bestemme hva resten av livet vårt skal bestå av.

Har ikke tid til å si mer, for nå skal jeg spise med familien, før jeg skal ut med venner. Kos dere♥

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Bildeserie

I get dressed up in my winter clothes, and step outside to look at the roses, but they're all covered in the morning snow. Just open your heart, and the world will carry you home tonight, it will. 
 


I get dressed up in my summer clothes, and step outside to look at the roses, but they're all covered in their sharper thorns. Just open your eyes, and the world will follow you home tonight, it will.Let's put on our rain coats, and thrench ourselves in english weather, just to know we're free, we'll bury our heads down beneath the old oak tree, so soon. But please, oh, now take this broken heart of mine, it's the only beat that I have left, just pulsing through this empty chest, and I don't know where I should begin.

I get dressed up in my autumn clothes, and step out side to pick up the leaves in, I can not believe the whole year has gone. I open my arms to embrace you, it's time to go right back to the start.

Let's put on our rain coats, and thrench ourselves in english weather, just to know we're free, we'll bury our heads down beneath the old oak tree, so soon.But please, oh, now take this broken heart of mine, It's the only beat that I have left, Just pulsing through this empty chest, and I don't know where I should begin.

Let's kill tonightPanic! at the disco's nye album, elskelskelsk♥
Hej fina, xoxo.

Nå skal jeg straks pakke bagen før jeg drar til Anna der vi skal fikse oss til bursdag! Kommer til å bli en superkoselig kveld. Dagen har gått til shopping....hva skjedde med å spare penger? Jeg trenger en jobb, fort. Anywaaays, nå må jeg snart stikke! Toodels.

Da stikker man til frisøren!


Sitter å tar farvel med det lange håret mitt (som er ganske mye lengre enn det ser ut på bildet).  Mamma bestilte frisørtime til meg siden jeg har gått og sagt at jeg vil klippe det kortere i evigheter. Men faen, jeg tør ikke. Jeg kommer til å angre! Jaja, det vokser vel ut igjen! Senere skal jeg på Vinterlyd!! Gleder meg noe sinnsykt. Gikk glipp av det i fjor pga konfirmasjonsundervisning, så i år bestemte jeg meg for at jeg skulle dra, uansett! Outfit kommer senere forresten♥

Hva gjør dere idag? Har dere skole eller ferie?

Kanelsnurrer og koz


Nå sitter jeg hos Bia og venter på at hennes hjemmelagde kanelsnurrer skal bli ferdige. Snart kommer Anna og Kaia, og vi skal kose oss massemasse siden det er vinterferie♥ Det er så deilig å vite at jeg ikke skal på skolen i morgen. Jeg er fortsatt syk, men forhåpentligvis på bedringens vei, så det skal ikke sette noen stopper for vinterferien! Nå skal vi kose oss, heeej!

I'm back, bitches


//Frida og meg.
Da var jeg hjemme etter en utrolig koselig tur med verdens beste klasse! Jeg har ikke sovet så lite på lenge, jeg har ikke vært så redd på lenge (nødbremsen på toget gikk, og alle snakka om at togpersonalet skulle komme å skyte oss med hagla. Når du sitter midt i ødemarka og lampa for at dørsperren er på blinker, er det umulig å bli noe annet enn redd. Fritt vilt-mannen står ute og ser på deg oog hele pakka), jeg har ikke vært så overtrøtt før, jeg har ikke ledd så mye på lenge, jeg har aldri vært på tur med en finere gjeng før. Dere er best♥ Kommer til å savne dere masse på vgs!


//Silje og Meg.
Har forresten shoppa masse fint i Trondheim som dere skal få se! Nå skal jeg pakke ut, sove litt og dusje!

Har du vært på klassetur?

Update fra OppdalVi har vært på curling, vi har stått på ski, vi har spist frokostblanding til frokost, lunsj, middag og kvelds, vi har spilt litt for høy musikk på hotellrommet, vi har kost oss på café og vi har vært våken i mer enn 40 timer i strekk. Visste du forresten at du føler deg passe full om du er våken i 40 timer? Anbefales ikke:) Nå skal vi ordne oss før vi drar ut og spiser på kinarestaurant! Det skal bli koselig!

Hva gjør du i helga?

Da drar jeg på klassetur!


Kofferten er langt fra ferdigpakka og rommet ser bomba ut. Toget går om 3 timer, og jeg har hundre ting å gjøre før jeg kan dra. Jeg glemmer sikkert noe skikkelig viktig, jeg føler det på meg. Kamera, ladere, penger. Mobil. Jo, jeg har det viktigste. Nå må jeg nesten pakke ned pcen også. Håper dere koser dere mens jeg er borte! ♥

Ønsk meg god tur og lykke til med å stå på ski?

Bytur!Nå drar jeg til byen og på kafé med Bia♥ Outfit kommer når jeg kommer hjem! Ha en fin dag!

Den siste måneden...


...har det vært utrolig mye skole. Prøver, framføringer, lekser og hele pakka på en gang. Jeg har lest 464(!!!!) sider i underkant av to uker, i tillegg til å har laget presentasjon om boka! mææd flink.
...har jeg hatt max uflaks.

...har jeg vært i bursdag hos Julianne, søta.  Anna og meg, Julianne heldiggrisen som fikk ghd slettetang hos oss supersøte jentene, Anna.
...har jeg shoppa alt for mye. 

...har jeg konstant vært småsyk.
...har sola kommet tilbake igjen!♥
...har jeg hatt bursdag!


Hadde en super dag, med masse kos!♥

...har hatt kunst og håndverk prosjekt. Avgjørelsen falt på blomster, så jeg tok biler av det! Jeg ble kjempe fornøyd, og det så ut som læreren likte det også.

Bare en liten oppsummering av hva min måned uten pc har innebært! Sikkert mye mer, men kom ikke på noe mer i farta. Dagen idag har gått til å pugge naturfag på skolen, før vi hadde prøve. Det gikk mye bedre enn forventet, så jeg ganske fornøyd. Nå skal jeg gjøre litt matte! Hvordan har din dag hvert?

Back in business


The Wanted - Hi and Low

Endelig kom pcen min etter en måned på reparasjon. Mobilen min er fortsatt ute på eventyr, men jeg får den vell iløpet av uka! Så nå skal jeg prøve å blogge igjen. Hva har du gjort siden sist?

Birthday girl


Idag har jeg bursdag, og blir 16 år! Jeg har hatt en kjempe fin dag hittil! Fikk muffins hos jentene idag på skolen, kake først hos mamma da jeg kom hjem, så hos pappa, verdens søteste kort og øredobber fra verdens søteste lillebror, en stykk spamma facebook-vegg og hundre klemmer på skolen. Har hatt en super dag!

Pcen er fortsatt på reparasjon, så jeg får den sikkert ikke før om en uke eller noe. Kan jo også slenge på at mobilen min er på reparasjon. Uflaks, sa du? Nå skal jeg kose meg videre, snakkes når jeg får pcen!

Aketur ++


//Elverum
Akkurat nå sitter jeg og prøver å få varmen i meg. Jeg og noen venninner har faktisk vært ute i over 2 timer og lekt i akebakken. Vi har akt, ledd, skada oss og ikke minst kost oss. Vi ble seriøst gjennomvåte og fulle av snø. Hadde ikke kameraet med, så ble ingen bilder fra den lille turen vår. Nå drikker jeg te (suprise), og skal snart legge meg. Er dødssliten av å ha en times lang skoledag! Heh, hadde samfunnsfagfremføring, som gikk sånn passe bra. Får håpe på bra karakter da ;)


//Elverum

Må også meddele at pcen min er ødelagt, igjen, og skal på reparasjon i morgen. Jeg er så lei av dataen min, at de gjerne bare skulle beholdt den. Jeg vil ikke ha den tilbake, for kjenner jeg pcen min rett, vil det være noe annet feil med den når jeg får den tilbake. Argh. Men altså; det blir ikke noe blogging før jeg får pcen tilbake! Kanskje et og annet inspo innlegg fra mamma sin pc, men ikke noe særlig mye.

Har du hatt en fin dag? Har pcen din vært ødelagt før?

A day without you is like a year without rain

Image and video hosting by TinyPic

Nå er jeg hjemme igjen! Dagen i dag har gått i ett. Først 6 timer med skole, før jeg var på førstehjelpskurs osv. pga det trafikale grunnkurset fra klokken fire til halv ti! Vi måtte stå ute å fryse i Bodø-vind i evigheter, og jeg ble så kald. Men min snille mamma hadde lagd te og ostesmørbrød til meg når jeg kom hjem. Jeg har blitt helt hekta på å drikke te! Men takk, mamma♥ Selv om hun ikke leser bloggen min, heh. Nå skal jeg gå å legge meg, jeg er så trøtt. Skal legge ut litt bilder og sånn fra Elverum i morgen. God natt!

Drikker du ofte te?

Lovekiller


Skulle bare dele dette vakre bildet med dere, eh, også skulle jeg si at jeg har vært en forferdelig blogger de siste dagene. Skolen har jo begynt igjen, og da får jeg så sykt dårlig tid. Uansett, i morgen drar jeg og pappa en helgetur til Elverum! Da blir det heller ikke så mye blogging. Null blogging faktisk. Men, jeg gleder meg som en liten unge. Vi skal besøke farmor ++, siden vi ikke kunne det mens jeg hadde juleferie! Kvelden har gått til å være hos Bia. det var superkoselig! Kaanskje jeg får postet outfit i morgen eller noe? Vel, vi får se!

Hvordan har din dag vært?

JULEGAVER - DEL 2


Kamerastativ!!! Ble sinnssykt glad for det!

Kjempefin klokke!! Eeelsker den.

Nydelige øredobber fra noen venninner!

Fikk også penger, gavekort, parfyme, mascara, ansiktsmasker og masse mer fint! Som du kan se fikk jeg alt jeg hadde på listen nedenfor. Er så fornøyd med gavene i år!

Hva fikk du til jul? Er du fornøyd?

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS..

...this.

1. Kamerastativ. Eneste "store" tingen jeg ønsker meg, så om jeg ikke får det blir jeg kjempesur!!! Neida. Joda, litt.

2. Klokke. Elsker den på bildet med hvitt inni.

3. Penger. Kjedelig, men praktisk. Skal reise bort nesten rett etter jul, og jeg er blakk nå fordi jeg har kjøpt så mye julegaver, så penger ville kommet godt med!

4. Gavekort. Også kjedelig, men også veldig praktisk. Til de gangene jeg har veldig lyst å shoppe, men er veldig blakk.

5. Og selvfølgelig alle jentetingene som smykker, øredobber, ringer, klær osv!

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

TE, PLEDD OG FILM

Etter ei natt fylt med hoste og lite søv, dro jeg på skolen i morges. Det burde jeg kanskje ikke gjort, for når jeg kom på skolen, var jeg ganske elendig. Allerede etter første time, bestemte jeg meg for å dra hjem. Nå sitter jeg pakket inn i et pledd og drikker en kopp te, mens jeg ser på film. Igrunn ganske glad for at jeg slapp å sitte på skolen i dag. Åh, skolelei.... Er du frisk?

Tumblr_laie01gnur1qannr9o1_500_large

//weheartit

hits