januar 2011

Aketur ++


//Elverum
Akkurat nå sitter jeg og prøver å få varmen i meg. Jeg og noen venninner har faktisk vært ute i over 2 timer og lekt i akebakken. Vi har akt, ledd, skada oss og ikke minst kost oss. Vi ble seriøst gjennomvåte og fulle av snø. Hadde ikke kameraet med, så ble ingen bilder fra den lille turen vår. Nå drikker jeg te (suprise), og skal snart legge meg. Er dødssliten av å ha en times lang skoledag! Heh, hadde samfunnsfagfremføring, som gikk sånn passe bra. Får håpe på bra karakter da ;)


//Elverum

Må også meddele at pcen min er ødelagt, igjen, og skal på reparasjon i morgen. Jeg er så lei av dataen min, at de gjerne bare skulle beholdt den. Jeg vil ikke ha den tilbake, for kjenner jeg pcen min rett, vil det være noe annet feil med den når jeg får den tilbake. Argh. Men altså; det blir ikke noe blogging før jeg får pcen tilbake! Kanskje et og annet inspo innlegg fra mamma sin pc, men ikke noe særlig mye.

Har du hatt en fin dag? Har pcen din vært ødelagt før?

J. Mendel Pre-Fall 2011

J. Mendel Pre-Fall 2011

J. Mendel Pre-Fall 2011
J. Mendel Pre-Fall 2011
J. Mendel Pre-Fall 2011

Ah, I'm in love. Noe du likte?

Blomster, Dråper eller Vinter?

Jeg har et lite dilemma. Vi har fotoprosjekt på skolen, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg skal fotografere. Det er jo da valgfrie tema, så man kan ta alt fra ting til følelser. Jeg står med, til nå, 3 alternativer:


Blomster

Dråper/Vann

Vinterhimmel eller bare vinter (snø osv.).

Det er ikke sikkert jeg kommer til å bruke akkurat disse bildene, men noe lignende. Bildene skal limes på et ark/papp som en kollasj/bildesammensetning. De kan redigeres og alt sånt.

Er skikkelig fascinert av dråper, og ble sånn noen lunde fornøyd med dråpebildene jeg tok idag. Samtidig elsker jeg blomsterbilder. Jeg synes også himmelen er så fin på denne årstiden! Det er bare ganske problematisk å få riktig farge pga dårlig objektiv, og jeg må derfor redigere bildene en del. Kan jo selvfølgelig macrofotografere snø eller is og da..men da må det være lyst for å få nok lys.

Så, hvilke typer bilder liker du best, og hva synes du jeg burde fotografere?

Holder på med designet, så ikke freek ut hvis det på et tidspunkt ser forferdelig ut!

A day without you is like a year without rain

Image and video hosting by TinyPic

Nå er jeg hjemme igjen! Dagen i dag har gått i ett. Først 6 timer med skole, før jeg var på førstehjelpskurs osv. pga det trafikale grunnkurset fra klokken fire til halv ti! Vi måtte stå ute å fryse i Bodø-vind i evigheter, og jeg ble så kald. Men min snille mamma hadde lagd te og ostesmørbrød til meg når jeg kom hjem. Jeg har blitt helt hekta på å drikke te! Men takk, mamma♥ Selv om hun ikke leser bloggen min, heh. Nå skal jeg gå å legge meg, jeg er så trøtt. Skal legge ut litt bilder og sånn fra Elverum i morgen. God natt!

Drikker du ofte te?

Dagens outfit ++
Cardigan H&M Topp Cubus Øredobber BikBok Ring og Klokke Gave

Nå er det litt over to timer til flyet mitt går, og jeg er ikke helt ferdigpakket. Derfor må jeg egentlig kjappe meg! Ha en strålende helg, og kos dere masse :-)))) Det blåser forresten en del, så ønsk meg lykke til...Men jeg elsker å fly, det skal gå så bra så!

Hva synes du om (det lille dere fikk se av) outfitet?

Lovekiller


Skulle bare dele dette vakre bildet med dere, eh, også skulle jeg si at jeg har vært en forferdelig blogger de siste dagene. Skolen har jo begynt igjen, og da får jeg så sykt dårlig tid. Uansett, i morgen drar jeg og pappa en helgetur til Elverum! Da blir det heller ikke så mye blogging. Null blogging faktisk. Men, jeg gleder meg som en liten unge. Vi skal besøke farmor ++, siden vi ikke kunne det mens jeg hadde juleferie! Kvelden har gått til å være hos Bia. det var superkoselig! Kaanskje jeg får postet outfit i morgen eller noe? Vel, vi får se!

Hvordan har din dag vært?

Photo: Can I shake you out of my head? ++

I guess not.Shake it - Metro Station. Bare fordi tittelen passet, heh.

Dagen har gått til å ligge som et slakt i senga. Jeg har også sett en "grøsser", Scourge. Det er lenge siden jeg har sett en så dårlig film. Anbefales ikke å se. Den var langt fra skummel, og skuespillerne var ikke det man kan kalle gode. Nå skal jeg ikke gjøre noe som helst, før jeg snart legger meg. Så skal jeg sove så lenge jeg greier, og nyte den siste feriedagen.

Hva har du gjort idag?

Året 2010, Del 3

Siste del, fra August og utover!

August ♥


Dårlig kvalitet, vet ikke hvorfor..

Jeg ble konfirmert, jeg var i konfirmasjon til Marte, og jeg ble overfalt av sauer. Det var alt som skjedde den måneden. Neida. Skolen begynte igjen, og jeg hadde photoshoot med jentene!September ♥Jeg var hos fotografen. Ble utrolig misfornøyd med bildene, så ut som en dust på alle. Jeg var i bursdag til Kaia sammen med mange supre jenter. Ellers postet jeg to innlegg den måneden, tok bloggpause og lagde meg fotoblogg. Ellers skjedde det ganske lite den måneden.

Oktober ♥


Jeg oppdaget lang lukkertid og bokeh. Vi hadde høstferie, og jeg var hos bestemor og bestefar/tante og onkel. Det var dårlig vær. Jeg var emo-engel i tema-bursdagen til Marte. Det var Halloween, noe jeg og Marte feiret med eplemuffins og slaskeklær. Jeg og Anna viste frem vårt sanne oss. Normal.

November ♥


Hadde noen kosedager med Anna. Vi var ute å spiste, hadde en photoshoot osv. Jeg kjøpte meg close-up filter, kjøpte meg leppestift som nå er min favoritt. Jeg så favorittboybandet mitt fra 2000 eller noe ha konsert, ved en ren tilfeldighet! Vi skulle egentlig ha filmuke på skolen, men den ble avlyst!! Eller utsatt da.. Det var langhelg, noe som kom godt med. Vi begynte å ha tentamener, noe som ikke godt like godt med.

Desember ♥♥♥


Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne med denne måneden! Det har skjedd masse bra, men også noen kjipe ting. Akkurat nå dropper jeg det negative, og tar med tingene som var bra!

Jeg lagde film med Frida, Anna og Ida, som innebar at jeg måtte gå rundt som en overvektig mann på Wimpy og foran heele City Nord.. Brannalarmen gikk også, så ikke nok med at jeg måtte gå rundt foran litt folk på Wimpy, måtte jeg stå foran alle utenfor City Nord også..Morsomt! 
Jeg, Bia og Anna var smånisser i byen. Jeg og Marte bakte sjokoladefondant og hadde det gøy på web. Jeg kjøpte ørdedobber, som nå er blant favorittøredobbene mine. Jeg fant fram mammas gamle denim lignende skjorte, som jeg nå elsker. Det var ungdomsskolens siste juleball. Jeg hadde en strålende julaften, og en strålende romjul. Jeg hadde en fantastisk nyttårsaften med mange av de beste♥ Tommel opp for Desember!


Når jeg tenker på 2010, så tenker jeg ikke på det som et spesielt bra år, men når jeg ser igjennom bildene fra dette året, kan jeg ikke kalle det dårlig! Det har skjedd sykt mye bra, og alt i alt har den vært et helt greit år! Så godt nytt år, dere! La oss håpe at det nye året blir kjempebra!

Hva synes du om bildene?

Gårsdagens outfit, Bilder ++


->Topp BikBok, Skjørt JC

Hadde en super kveld igår! Først var jeg og noen søte jenter hos Marte. Først satt vi bare og snakket, og koste oss, før vi begynte å spille:


twister!

Etterpå dansa vi til høy musikk, før vi dro ut klokken 12 for å se på raketter. Den snødde noe enormt akkurat ved midnatt, så jeg orket ikke å ta med meg kameraet ut.


Tommel opp for 2011! Jeg og Marte siterer facebook: "Vi som er innstilt på at 2011 skal bli way bedre enn 2010!!"
Da vi kom inn igjen, fikk vi besøk av 3 søte gutter. Etterpå overnattet jeg hos Marte. Jeg orker ikke å tenke på når vi la oss, men det var ikke tidlig. Nå er jeg utrolig trøtt, så jeg vurderer faktisk å gå og legge meg. Det blir ihvertfall ikke lenge til!

Hva gjorde du i går? Fikk du en bra start på 2011?

Året 2010, Del 2

Det skjedde ganske mye om sommeren, så jeg tar den for seg selv!

Juni ♥


Det var streik på skolen, det var varmt ute og sol. Streiken var over dagen etter mattetentamen skulle vært, altså, vi slapp tentamen. Lykkeligste dagen i mitt liv. Vi brukte dagene til grilling og kos med venner istedet for skole. Marte og meg på bildet.


Bilde 1;
Vi skulle egentlig på sykkel/overnattingstur med klassen, men den ble avlyst pga været. Først ble vi sure og sa fuck you til skolen, så ble vi glade da vi innså at vi fikk fri. Bilde 2; Noen ble fort sliten da vi skulle gå fra butikken, og satte seg ned på en random trapp for å slappe av litt. Heheh, sorry Bia!

GJØVIK♥


Vi tok veldig mye tog, 30 timer eller noe. Vi tok også veldig mye buss. Noe som i grunn var ganske koselig, siden jeg var sammen med Marte! Marte, Solveig og Marte igjen.Meg, Marte, meg, Marte og Solveig. Var i Fjellhallen på show 3 ganger om dagen, var på Fastland og bada, var på CC og shoppa. Det var en uforglemmelig tur med masse flotte folk. ♥ Vi fikk loddvenn, som jeg for så vidt ikke fant.. Vi ble veldig kristne i en uke etterpå, før vi begynte å banne igjen (....ups). Så ble vi konfirmert, kommer senere.

Juli ♥


Jeg og Bia bestemte seg for at vi skulle komme oss bort, så vi fikk overtalt foreldrene våre til å dra til Elverum! VI kjøpte billetter, og var hypre. Vi dro derfor å campa på en lekeplass med masse godteri i selskap med en katt. Happy times. Tok en del bilder på den tida også.

ELVERUM♥


Tilbrakte ca 30-40 timer på tog! Men når jeg var sammen med Bia, var det bare koselig! Kjekke gutter, stygge jenter (i hodet.. makan til verre oppførsel skal du lete lenge etter... orker ikke å gå lengre inn på det:) ), hyggelige togfolk, ikke fult så hyggelige togfolk, igjen kjekke gutter!!


Det var sol og fint vær hele uka. Vi bada opp til flere ganger hver dag, og shoppa en hel del. Vi ble 10 ringer rikere hver, en six-pack rikere hver av en del latter, og ganske mye klær rikere. Vi ble derimot en del fattigere når det kommer til penger..

Den nest siste dagen ble tilbrakt på nyinnkjøpte bademadrasser fra Nille. Midt på et tjern, uten solkrem i stekende sol i 6 timer! Det resulterte til at vi ble RØD. Det smarte var jo at vi lå på magen hele den tiden, så ryggen ble brun, mens magen fortsatt var like blek....Vi prøvde ut verdens verste løsnegler!

Det var verdens beste tur! Håper vi drar dit i år også!♥ Skal forresten dit med pappa på torsdag!!!! Gleder meg!

Hvordan var sommeren din?♥

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits