januar 2012

Minimalistic necklaceBik Bok

Så lite og minimalistisk, men samtidig så stort. Det er en enkel detalj som kan gjøre så mye ut av et antrekk. 
NÅ skal jeg løpe for å rekke bussen, skal nemlig på et slags bli-kjent/få-masse-skryt-møte på jobb. Neida. En sosial get together av noe slag, som sikkert blir kjempekoselig.

HVA SYNES DU OM SMYKKET?

Today

Da jeg kom hjem fra skolen idag, satt jeg som vanlig og så søt ut. Plutselig så jeg ut vinduet og oppdaget en katt som sto og så på meg, og jeg bare;"Hva vil du?" Katten svarte åpenbart ikke, og reagerte heller ikke da jeg ropte at den skulle gå bort. Har ikke noe mot katter altså, synes bare den kan gå å stirre på noen andre. Da gjorde jeg det samme som jeg gjorde for å skremme bort små barn på Halloween; ropte "NEI" og satte på høy musikk. Da gikk den, og jeg bare "mission complete". Så fortsatte jeg og pose med trutmunn og det hele.Men så ble jeg sliten. Så jeg sovnet.

Nå har jeg brukt ikke mindre tre timer på dette innlegget, blant annet fordi jeg har gjort lekser, sett Hotell Cæsar (dagens høydepunkt), twitret, vært på facebook, stalket min framtidige ektemann på youtube, stalket min framtidige ektemann på tumblr. Åh, for et fint liv. Og om noen lurer på hvilke rare greier jeg har røyket idag som har fått meg til å poste et slikt innlegg, er svaret; ingenting. Jeg har bare ikke fått min daglige middagshvil, noe som vil si at jeg kommer til å slokne når som helst.

OG FORRESTEN. Da jeg skulle laste opp det ene bildet, kom det et helt random bilde av ei jente som satt med en skje i munnen og spiste noe fra en skål. I bakgrunnen var det en mann, og jeg ble serriøst kjemperedd. Nå ligger jeg i fosterstilling og prøver å glemme synet. Det var garantert et spøkelse. 

Håper for deres del at dere har hatt en mer innholdsrik dag enn meg. God natt!

HVA HAR DU GJORT IDAG?

Candles and books


The Cinematic Orchestra - To Build A Home

Etter en slitsom og lang, men nok så morsom dag på jobb, ligger jeg godt plantet under dynen med mine nyinnkjøptee bøker i fanget. I et skoleprosjekt i 10. leste jeg Frelseren av Jo Nesbø. Det er en av de beste bøkene jeg har lest, og i ikke mindre enn to år har jeg planlagt å lese resten av serien. Da de hadde tilbud på pocket-utgavene fant jeg ut at jeg hadde ventet lenge nok, og slo til med å kjøpe de to første bøkene i serien om Harry Hole. Nå skal jeg lese til det svir i øynene, noe det for så vidt gjør allerede, før jeg skal sove meg opp til en ny opplagt uke på skolen (ahaha, med 6 timer søv, good luck on that one). Bare fire uker igjen til vinterferien nå. Asdfghjkl, som jeg gleder meg.

HVA SYNES DU OM BILDENE? LESER DU MYE?

Dagens antrekk 270112


Ny genser fra Kappahl, two-finger ringen er fra glitter og den andre er fra Kappahl.

Nå er jeg sammen med jentene i gammel-klassen! Utrolig lenge siden vi har møttes, så det er kjempekoselig å se de igjen! Crappy bilder, iknow, men fjernutløseren lever visst sitt eget liv om natten, så den går tom for strøm fortere enn lønningen min blir borte. Det sier litt. Skal prøve å få tatt bilder av den nye genseren når jeg kommer hjem, den er nemlig superherlig. God helg, forresten!

HVA SYNES DU?

 

ANBEFALING til elektrisk hår: Solution spray
Dette er den mest fantastiske sprayen jeg noen gang har prøvd. Håret mitt er alltid elektrisk og helt umulig å holde styr på. Enten klistrer det seg, eller så flyr det av gårde, spesielt i vinterkulden. Jeg var lei, og ville finne en vidunderspray som kunne hindre dette. Lee Stafford's Solution Spray ble løsningen min. Jeg sprayer den i håret med en gang det er nyvaksket, og lar håret tørke, enten naturlig eller med hårføner. Da håret har tørket, er det helt fantastisk. Det har ikke vært elektrisk én eneste gang etter at jeg begynte å bruke den, det er mer volum i håret og det ser rett og slett fantastisk ut uten at jeg må gjøre noe ekstra med det. I tillegg lukter den kjempegodt og flasken er supersøt, noe som er et stort pluss. Den er også billig og drøy i bruk, så den skal nok vare en stund. 
Sprayen kan fås kjøpt til en hundrelapp på Vita. 

Hvis jeg skulle gitt den et terningkast hadde det definitivt blitt: 6.

HAR DU PRØVD SOLUTION SPARY? LIKER DU LEE STAFFORD-PRODUKTENE?

Gina Tricot: Abbie topGina Tricot

Jeg elsker Abbie-toppene fra Gina Tricot. Har forelsket meg helt i print, spesielt den grå med kors som jeg kjøpte for noen uker siden. Det har blitt en av favorittoppene mine, og det gjør meg ingenting at Gina Tricot har 16 andre topper i samme modell, bare med annet print. Hadde jeg hatt samvittighet til det, hadde jeg nok allerede hatt de over. Elsker spesielt de to øverste!

HVA SYNES DU?

Young Blood

Jeg blir så glad av denne. Både sangen og videoen er bare herlig. It made my day, og gjorde at jeg overlevde skoledagen. Nå skal jeg prøve og gjøre noe nyttig her, som å få meg ny jobb ellernoe. 

HVA SYNES DU OM SANGEN?

New ringBik Bok

Etter å ha tilbringt hele dagen i en fullstappet hall på utdanningsmesse, dro jeg til byen. Det burde jeg av flere grunner ikke ha gjort, jeg kom nemlig hjem med noen hundre kroner mindre og en stk hodepine. Dette resulterte til at jeg sovnet i en time da jeg kom hjem. Jeg ligger enda på sofaen, og vurderer hvor lenge jeg skal vente før jeg flytter meg til senga. Tror forresten jeg har brukt en time på å skrive dette, for hjernen har åpenbart dratt på ferie. Åh, ferie, DET hadde vært godt det.

HVA SYNES DU OM RINGEN? 

Memories - Oslo 2011

I høst var Marte og jeg i Oslo. Det er en av de koseligste turene jeg har vært på, og kjenner jeg oss rett blir vi nok å få til en slik tur igjen. Det er mye jeg angrer på at vi ikke gjorde, men så hadde vi bare 3 hele dager på oss, så vi brukte alle på shopping. Ikke at shopping er galt, men jeg tenker på alle bildene vi kunne tatt og alle de morsomme videoene vi kunne laget. Bønder i byen liksom, dør bare av tanken! Hahaha!

Uansett, å tilbringe en langhelg i Oslo med en av de beste jentene jeg kjenner var supert. Det skal oppleves igjen.

HVA SYNES DU OM BILDENE? HAR DU VÆRT PÅ EN SLIK TUR FØR?

VLOG: Randomness med Marte og Eline 1

Vi har lenge gått rundt med tanken om at det rett og slett bare er rettferdig at resten av verden også skal få lov å oppleve awesomnessen vår. Dette er bare oss når ingen andre ser på og siden vi har innsett at nøkkelen til et morsomt liv er selvironi, kjører vi påmed å dele det til dere også. Se og le, våre venner, se og le. Eller ikke le, helt opp til deg. 

Siden livene våre består av så sykt mye kult, har vi bestemt oss for at dette skal bli en slags spalte på bloggene våre. Så ofte som mulig skal vi lage noen små videoer som gir dere et innblikk i hva vi holder på med når vi er sammen. Hørtes det bra ut, eller?

HVA SYNES DU OM VIDEOEN? VIL DERE HA MER?

Antrekk 200112

Genser fra Gina Tricot, skinnende bukse fra H&M


Smykket og de to sorte ringene er fra Kappahl, sølvringen er secondhand.

Åååh, god helg kjære søte små! Og store? God helg til alle, uansett. Humøret er på TOPP og det er så herliiiig. Fikk mail om at Lånekassen har mottat brevet mitt, så jeg har stipendet på konto om noen dager. I tillegg fikk jeg lønning idag, og det var så deilig. Nå skal jeg S(nei, ikke shoppe)PARE. I over et halvt år har jeg planlagt å kjøpe meg ny telefon, så hvis jeg er flink, blir det ikke lenge til jeg sitter med enten en iPhone eller en Galaxy i hendene. Hvilken er best forresten? Jeg er så sykt usikker. 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? IPHONE ELLER GALAXY?

Dagens antrekk 180112
Blazer og skjerf fra H&M, topp fra Gina Tricot, bukse fra Lindex og smykke fra Kappahl. Ringen er fra Glitter.

Herregud for en fin kvalitet på bildene. Kornete til tusen, men sånn går det med fjernutløser. Fokuset blir jo aldri perfekt. What so ever, dagen idag har vært superchill. Den startet med at jeg dro på en av ungdomsskolene i byen og snakket til elevene om MK-linja sammen med en del andre fra forskjellige linjer. Etter det dro jeg tilbake til skolen, hadde to timer engelsk før jeg var ferdig og dro hjem. Åherregud, jeg innså nettopp at dette begynner å bli en dette-gjorde-jeg-idag-blogg.. Derfor avslutter jeg med å si at jeg skal se en episode Pretty Little Liars. Heh.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Choker necklace

Jajajaja, did it again. Har vel brutt et av nyttårsforsettene mine om å blogge bedre allerede. Jeg har bare ikke hatt så veldig mye interessant å dele med dere, men det skal nok endre seg. Kan ihvertfall fortsette med å poste innlegg om de siste innkjøpene jeg gjorde i julen osvosvosv. Jeg skal bli bedre!!
Begge fra Kappahl.

Elsker disse type smykkene, og har sett etter det perfekte en stund. Mange er for tykke, for tynne, for trange, for vide osv, men jeg fant det perfekte på Kappahl, så jeg kjøpte det sølvfargede før jul. Jeg elsker det så mye, at da jeg så at det i gull bare kostet 30kr i romjulen, måtte jeg bare ha det også. 

HVA SYNES DU OM SLIKE SMYKKER?

Bik Bok Spring 2012
Bikbok.com

Florals. Pop colors. Love. At det er kombinert med mørke negler gjør ikke at jeg liker det noe mindre heller og de røde leppene på det siste bildet faller så totalt i min smak det og. Elsker oransje-fargen som preger en del av plaggene, genseren på det midterste bildet skal () bli min. Den blå er ikke så verst den heller.

HVA SYNES DU?

Cuff bracelet


Kappahl

Fordiiii jeg hadde en nok så lang pause før, under og etter julen, pøser jeg bare på med masse innlegg om tingene jeg kjøpte da. Blant annet dette nyydelige armbåndet..som ble ødelagt. Men jeg tok superlimet fatt og limte det, noe man kan si ble delvis bra...eller ikke, men det går an å bruke igjen, og det er det viktigste.

Igår var jeg opptatt hele dagen. Jeg dro ut døren ti på 8 på morgenen, og kom hjem igjen kvart over 10 på kvelden. Da pusset jeg tennene sovende, og gledet meg som aldri før til å legge meg tidlig og sove mer enn 6 timer, men jeg gjorde den feilen vi alle gjør; å logge på Facebook. Der ble jeg sittende i noen timer og endte opp med 6 timer søvn likevel. Og forresten, så opplevde jeg noe stort idag. Da jeg hentet posten fikk jeg innkalling til tannlegen, men tidspunktet passet ikke. Jeg fikk totalt angst og freaket ut, ikke fordi jeg har tannlegeskrekk, men fordi jeg på ingen måter liker å ringe folk. Spesielt ikke voksne folk, og når de sitter på et kontor og har en viss høyere autoritet enn meg er det bare enda verre. Nå har jeg forresten laget middag også. Herregud så voksen jeg har vært idag!! Jeg har hentet posten, ringt tannlegen, laget middag og senere skal jeg å trene. Jeg overgår meg selv her. Og dette forteller jeg bare fordi jeg VET dere bryr dere.

HVA SYNES DU OM ARMBÅNDET? 

Dagens antrekk 090112Genser og øredobber Bik Bok, skjørt og skjerf fra H&M. Armbåndet er fra Lundex.

Åh, mandag...hadde mer lyst å pakke meg inn i slaskeklær da jeg våknet i morrest, men skjørt og strømpebukse er minst like chill for min del egentlig. Fagmessig må mandagene være den verste dagen i hele uka. Teori, teori, teori. Før jeg begynte på vgs trodde jeg det var fysisk umulig å sove sittende, men nå vet jeg at det er fullt mulig å sovne mens man sitter og ser på læreren. Det blir ikke bedre at jeg ikke får sove om natten for tiden. Det gjør meg så utslitt på dagen, og ender opp med at jeg sover på ettermiddagen. Da ødelegger jeg alle sjansene mine på å få sove om kvelden. Nå skal jeg se One Tree Hill istedet for å sove, og satse på å fortsatt være trøtt i 9-tiden, så kan jeg gå å legge meg. Åh, bare 46 dager igjen til vinterferien.

HVA SYNES DU? ER DU OGSÅ SLITEN?

Feather earrings


Gina Tricot

Da jeg kom hjem med disse for noen uker siden og skulle vise de til mamma, ropte jeg ut "SE SÅ STYGGE". Hun så bare rart på meg, og lurte på hvorfor i alle dager jeg kjøpte de da. Jeg elsker nemlig stygg-fine ting. Når jeg går rundt i butikkene, ser jeg ting og tenker "herregud, så stygt, det må jeg ha!!". Jeg prøver å gjøre "stygge" ting kult, gjerne ting ingen andre kunne tenkt seg å bruke. På den måten prøver jeg å få min egen stil. De er forresten "styggere" i virkeligheten; de fjærne som er sorte på bildet, er egentlig knallblå, og de andre fargene er generelt en del sterkere.

HVA SYNES DU?

Studs


Bilder fra weheartit, tag: studs.

Åh, lovelovelove. Elsker så og si alt med nagler, det er så rocka and I like it. Akkurat nå er jeg på jentekveld, utrolig koselig siden det er lenge siden sist! Og nå kjefter jentene på meg siden jeg blogger istedet for å være med dem, så vi snakkes!!

HVA SYNES DU?

Antrekk 060112


Topp Bik Bok Jeans Lindex Smykke Kappahl

Enkelt og greit, men samtidig kult. Nå har jeg vel og merke tatt på meg slaskebuksa. Ingen vits i å sitte i jeans når kvelden tilbringes sovende i sofaen. Har selvfølgelig klart og blitt syk. Ville mye heller vært sosial i kveld, men holder meg hjemme, og satser på å bli frisk til i morgen. 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Metallic t-shirt
Bik Bok

Elsker de metalliske plaggene som glitrer, de er så fine. HVA SYNES DU?

Innkjøp + 2012

Heiheihei og godt nyttår! Jeg valgte å ha en aldri så liten spontan bloggpause i julen. Da jeg fant ut at et par stykker faktisk savnet bloggingen min, tenkte jeg at jeg skulle gjøre en innsats nå som vi er i et nytt år og alt det der. Året har startet ganske så bra. Det siste halvåret har av mange grunner vært både det beste og det verste på lenge, men jeg har faktisk store forhåpninger til at ting skal gå bra, om ikke bedre i 2012.
Jeg startet året med en liten shoppingrunde, og endte opp med to superfine topper, begge fra Gina Tricot

Åååh, så stygg-fin. Framsiden er skinn-ish, og det er så kuuult.


Denne toppen er så fiiin, har siklet etter den i evigheter. Når den etterlengtede, men nok så lille lønningen jeg fikk 1. januar kom, klarte jeg ikke å la vær. Hallo, den er nydelig, og koster ikke mer enn en hundrelapp.

HVA SYNES DU OM TOPPENE? HVORDAN HAR DITT 2012 STARTET?

hits