februar 2011

Photo: I love you


You know that I can use somebody, someone like you.

Gårdagens innkjøp/outfit!


Ny bukse fra H&M!

Åh, har ønsket meg denne i evigheter, men jeg likte ikke stoffet. Så fant jeg akkurat samme modellen i annet stoff, herlig!

Hva synes du?

Outfit, bilder +++


Bukse H&M Genser Carlings Smykke Lindex Øredobber BikBok Ring KappahlHar hatt en utrolig koselig bytur med Bia. Vi hadde i utganspunktet bestemt oss for å dra på kafé, men vi endte opp med å spise pizza på Orion. Det var kjempegodt, selv om de prøvde å snylte oss for penger! Neida, de telte bare feil!

Haha, nesten helt like klær..noe som ikke var planlagt!


♥♥


Nå skal jeg og jentene spise taco hos Kaia, noe som kommer til å bli koselig. Jeg må skynde meg, skal være hos Kaia klokken 6!!

Hva skal du/har du gjort idag?

Bytur!Nå drar jeg til byen og på kafé med Bia♥ Outfit kommer når jeg kommer hjem! Ha en fin dag!

Innkjøp - High waist


Only/Vero Mora

Den er så fin, elsker den allerede. Det er litt irriterende at den er såpass stor i skrittet, om du skjønner, men resten av den er så nydelig at det gjør ingenting. Perfekt♥ Jeg har visst en fobi mot å smile på slike bilder, så jeg ser enten veldig sur ut, eller så dekker jeg ansiktet av refleks. Skjerpings.

Hva synes du?

Dagens outfit 24.02.11Genser, strømpebukse og ring
H&M Ring Lindex

Hadde egentlig jeans på meg (omg, jeg hadde jeans!! det skjer ikke ofte!), men skifta til strømpebukse da jeg kom hjem. Genseren er den jeg kjøpte i går, smykket og ringen også, men de har jeg allerede vist. Nå er det pugging for alle penga! Skulle egentlig begynt for flere timer siden, men det er jo ski-vm så jeg ble jo opptatt, heh.

Hva synes du?

Dagens innkjøp 23.02.11


Har siklet etter dette i evigheter, og endelig er det mitt♥♥ Lindex.

Nydelig!!♥♥ H&M

Hadde like bare i gull og med brune glass for et par år siden, og jeg savner dem så. Elsker fasongen, fargen, alt. H&M.

Det vises ikke så godt, men det er en grå strømpebukse! H&M.

Åh så deilig å få shoppa litt! Shoppa også noen klær, men de kommer i morgen! Holdt nesten på å få shoppe-abstinens, det er utrolig lenge siden sist jeg shoppa ordentlig. Klesskapet trengte litt nytt og hvertfall på smykkefronten. Nå venter lekser og Eclipse, snakkes!♥

Noe som falt i smak?

EDIT: Hehe, oi! Vi er visst i 2011...

Oh, lets go back to the start

Coldplay - The scientist
Helga har gått til bursdagsfeiring, overnatting, twilight-kveld og molotur. Været har vært helt fantastisk idag, som du kan se, men det er utrolig kaldt. Akkurat nå er jeg kjempe trøtt. Jeg har null lyst til å dra på skolen i morgen, har kontaktmøte, og når jeg tenker meg om har jeg en innlevering i engelsk som skal være innlevert i morgen. Faen.

Hatt en fin helg?

How do I choose..The Wanted - All time low

Tell me..

Den siste måneden...


...har det vært utrolig mye skole. Prøver, framføringer, lekser og hele pakka på en gang. Jeg har lest 464(!!!!) sider i underkant av to uker, i tillegg til å har laget presentasjon om boka! mææd flink.
...har jeg hatt max uflaks.

...har jeg vært i bursdag hos Julianne, søta.  Anna og meg, Julianne heldiggrisen som fikk ghd slettetang hos oss supersøte jentene, Anna.
...har jeg shoppa alt for mye. 

...har jeg konstant vært småsyk.
...har sola kommet tilbake igjen!♥
...har jeg hatt bursdag!


Hadde en super dag, med masse kos!♥

...har hatt kunst og håndverk prosjekt. Avgjørelsen falt på blomster, så jeg tok biler av det! Jeg ble kjempe fornøyd, og det så ut som læreren likte det også.

Bare en liten oppsummering av hva min måned uten pc har innebært! Sikkert mye mer, men kom ikke på noe mer i farta. Dagen idag har gått til å pugge naturfag på skolen, før vi hadde prøve. Det gikk mye bedre enn forventet, så jeg ganske fornøyd. Nå skal jeg gjøre litt matte! Hvordan har din dag hvert?

Back in business


The Wanted - Hi and Low

Endelig kom pcen min etter en måned på reparasjon. Mobilen min er fortsatt ute på eventyr, men jeg får den vell iløpet av uka! Så nå skal jeg prøve å blogge igjen. Hva har du gjort siden sist?

Birthday girl


Idag har jeg bursdag, og blir 16 år! Jeg har hatt en kjempe fin dag hittil! Fikk muffins hos jentene idag på skolen, kake først hos mamma da jeg kom hjem, så hos pappa, verdens søteste kort og øredobber fra verdens søteste lillebror, en stykk spamma facebook-vegg og hundre klemmer på skolen. Har hatt en super dag!

Pcen er fortsatt på reparasjon, så jeg får den sikkert ikke før om en uke eller noe. Kan jo også slenge på at mobilen min er på reparasjon. Uflaks, sa du? Nå skal jeg kose meg videre, snakkes når jeg får pcen!

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits