februar 2012

Backless shirt


Carlings

Har glemt å vise dere denne. Asdfghjkl, love it. Den er så fiiin, gleder meg til å bruke den masse i sommer. Wiii♥

Har forresten blitt mye verre, og etter en dag med 9 episoder tv-serier (hysj, ikke si noe, det er lov når man er syk!) er jeg syyykt lei av å snufse, hoste, være svimmel og kvalm. Åh, vil bli frisk.. Det siste jeg vil bruke ferien min på er å være syk!

HVA SYNES DU OM TOPPEN?

TodayEtter en lang og superkoselig bytur, drar jeg videre på jentekveld med snuppene mine. Akkurat nå kjenner jeg at kroppen helst ville ha ligget under dyna i senga, men kjenner jeg oss jentene rett, er det akkurat det vi kommer til å gjøre uansett! Kjøpte forresten noen herlige småsaker i byen idag, gled dere!

HVA HAR DU GJORT IDAG?

Black and white

//weheartit: elinechristine tag: black and white.

Små-emo. Trøtt. Sliten. God natt♥

Call Me Maybe

Herligste videoen, søteste sangen! Blir så glad av å se den, så måtte bare dele den med dere! Hihi.

Starten av ferien har forresten startet kjempebra! Har tilbringt hele helgen med herlige folk, masse usunt og litt lite søvn! Nå har jeg greid å bli syk, så det var jo bare fantastisk...Derfor har jeg brukt hele dagen til å ligge på sofaen og se på Awkward-maraton på MTV. Det å være syk er igrunn ganske koselig!

HVA SYNES DU OM SANGEN/VIDEOEN?

Red heels from Bianco

Det er ikke å underdrive når jeg sier at jeg sikler. Prøvde disse her om dagen, og de var fantastiske. Perfekt høyde, perfekt farge, perfekt alt. Bortsett fra prisen, den er ikke så perfekt. Også er jeg litt skeptisk til fargen. Jeg synes den er fantastisk, men jeg er usikker på hvor ofte jeg blir å bruke de, med tanke på hva jeg kan kombinere de med. MEN ÅH SÅ FINE. Mobil eller sko? Heh....

HVA SYNES DU?

Gårdagens antrekk 230212


Genser fra Bik Bok, bukse fra Lindex og skjorte fra Kappahl.

Diverse øredobber som jeg har festet på skjortekragen. De fleste har jeg fått i gave.

Klokken har jeg fått i gave, men er merket Dilligaf.

KUN EN HALVTIME TIL JEG FÅR VINTERFERIE!! Det skal bli så sykt godt, gleder meg til å ligge en uke i senga og se tv-serier, spise masse usunt og ellers ikke gjøre noe som helst. Altså ingenting annet enn jeg ellers gjør.

HVA SYNES DU?

DIY: Studded shorts

Et par helt vanlige, svarte jeans som i det siste har ligget bakerst i klesskapet ble på noen få minutter til en ny og fantastisk fin shorts. Jeg elsker den!! Nå må det bare bli litt varmere ute, så jeg kan bruke den med et par tynne sorte strømpebukser. Åh, lovelovelove.

HVA SYNES DU?

Weekend


Endelig HELG. Denne uka har gått så fort, noe som er superherlig. Nå er det bare en uke igjen før det er vinterferie, noe som er enda mer herlig. I helga skal jeg jobbe, så det blir neppe noe mye blogging, men siden jeg er verdens beste blogger (host), blir det jo ikke det uansett. Kvelden har gått til å se Sherlock (nye fav serie!!!!) , klippe bukser om til shortser aka drømme om sommer, feste nagler på klær, spise meg feit osv. Helt dagligdags liksom. Siden jeg må opp tidligere enn solen i morgen, skal jeg ta kvelden nuuh. God helg alle sammen!

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Our love was lost
Stress. Skole. Lite inspirasjon.

Brown blazer


Cubus

Me like, bortsettfra at jeg er bred nok over skuldrene fra før av, så jeg skal ta ut skulderputene. Ellers er den superduperfin. Nå skal jeg lage ferdig en animasjonsfilm, tjohei.

HVA SYNES DU?

New shoes

Åh, lovelovelove. Fantastisk fine, og med deilig varmt for. 
Din Sko

Dagen idag har vært helt piss. Jeg har alt for mye å gjøre, men kroppen vil ikke. Har vært slapp og sur i hele dag, og det at jeg har lekse, innleveringer, nytt stoff i MK, jobb, et liv å leve og så alt for mye annet å gjøre, gjør ikke ting bedre. Jeg har ikke tid alt.............

HVA SYNES DU OM SKOENE?

Best birthday gift ever

For en stund siden viste jeg Marte noen band t-skjorter som jeg har såå lyst på. Da jeg feiret bursdagen min på fredag fikk jeg verdens fineste bursdagsgave!

Hun hadde laget en egen versjon med sangteksten til en av sangene til You Me At Six, et av favorittbandene mine. Åh, som jeg elsker den...tusentusentusen takk, Marte! Den betyr så mye for meg♥♥

HVA SYNES DU?

There will always be a light

Heihei søte folk! Har så utrolig lite lyst å gjøre dette til en hverdagsblogg, men har så lite inspirasjon til å ta antrekksbilder osv, så i det siste har det blitt mye om hva jeg gjør. Bilder tar jeg heller ikke for tiden, både pga lite inspirasjon og fordi været og lyset ikke alltid er så samarbeidende. Alt jeg gjør for tiden er vel egentlig å se Vampire Diaries, høre på musikk og spise. Apropos musikk, hør sangene over. Spesielt den øverste, åh så fin. 

HVA HAR DU GJORT IDAG? Åh, styggeste spørsmålet ever. 

Birthday girl

Da var dagen jeg har ventet et år på her. Nå er den over vel og merke, men det har vært en strålende dag som inneholdt folk jeg er superglad i. Den startet med å stresse seg på skolen, der jeg fikk en supersøt muffins med hjertelys fra Victoria, fortsatte med kake fra mamma og avsluttet med godteri fra Bia. Har hatt en herlig dag, er det rart bursdag er favorittdagen min? 

Så var jeg 17 da. Bare et år til jeg kan gjøre hva jeg vil, og jeg håper det går fort. Skal nyte å være 17 da, og det er der quoten kommer inn. Make sure it's worth watching. So damn true. Man er bare ung én gang, og derfor synes jeg man skal gjøre det beste ut av det. 

HAR DU HATT EN LIKE FIN DAG?

VLOG: Marte og Eline på nye eventyr 1

Da var det på tide med en ny video her! Denne gangen var målet å komme seg på butikken, og etter å ha støtt på en del hindringer, kom vi til slutt fram. Så heldig som dere er tok vi med oss kameraet slik at dere kan få se vårt sanne oss. 

Dette blir nok ikke det siste dere ser fra oss, så lenge vi har tid skal vi nok få laget enda fler. 

FORRESTEN så har jeg bursdag i morgen!! Muss til de som klarer å huske det! Tihi♥

HVA SYNES DU? SER DU FREM TIL FLERE VLOGGER?

TUTORIAL: 3D-effekt

Det var flere som lurte på hvordan jeg lagde den effekten på bildene jeg postet her om dagen. Selvfølgelig kan jeg lage en tutorial sånn at dere også kan prøve!

Praktisk å vite på forhånd:
Jeg bruker Mac, så det kan hende oppsettet er litt annerledes om du bruker Windows.
Jeg bruker stort sett bare snarveier. Om du ikke får til snarveier, kan du bare søke etter det du skal gjøre (ved å tyrkke på Help), så viser Photoshop deg hvor du skal trykke. 
Om du bruker snarveier i Windows, trykk Ctrl der jeg bruker Cmd. 


1. Åpne bilde i photoshop. Om du ikke har Photoshop, går jeg sterkt ut ifra at det går an å gjøre akkurat det samme i Gimp eller andre lignende program. 

De to neste stefene er valgfrie, men jeg synes det endelige resultatet blir finest om man gjør noen endringer på bildet først. 


2. Endre bildets lysstyrke ved å trykke på Image > Adjustments > Brightness/Contrast. Jeg har valgt å sette lysstyrken ganske mye opp, men hvor mye du velger å sette den opp bestemmer du selv, alt etter hvilket resultat du vil ha. 


3. Sett opp Offset ved å gå inn på Image > Adjustments > Exposure. Sett den opp slik at blidet blir litt hvitt.


4. Lag et lag av bakgrunnen ved å dobbelklikke på Background i Layers-panelet. Trykk OK i den boksen som åpner seg, og etter det trykker du Cmd + J for å kopiere laget (eventuelt høyreklikkDuplicate Layer). 


5. Etter dette dobbelklikker du på laget du har kopiert for å få opp Layer Style. Under Advanced Blending ser du at det er huket av både på R, G og B. Hvis du vil at bildet skal være rødt og turkis, slik mine er, velger du å KUN huke av R, vil du ha det rosa og grønt huker du av kun G, og om du vil ha det blått og gult, huker du av B

6. Gå i det første laget og gjør det sort-hvitt (Cmd + alt + shift + B, eller under Image > Adjustments > Black & White. Da får du opp et vindu med masse greier i, men du trenger bare trykke OK). Det samme gjør du i det kopierte laget.
Etterpå må du passe på å være i det øverste laget, og trykk et par ganger til høyre/venstre. Du vil da se at det dannes en slags farget skygge, eller hva jeg skal kalle det. For å få bildet enda mer utydelig, flytter du litt på det øverste laget før du gjør lagene sort-hvite også. Det har jeg gjort i bildene fra dette innlegget. 


7. Nå har du det ferdige resultatet. Høyreklikk på et av lagene og trykk Flatten Image. Dette er strengt tatt ikke nødvendig om du velger å lagre bildet i JPG-format. Da slår den lagene sammen automatisk. 

Om noe er uklart eller om du har spørsmål er det bare å spørre!:)

HVA SYNES DU OM TUTORIALEN? 

Inspirational photosBilder: http://weheartit.com/elinechristine

En liten del av alt det fine weheartit har å by på. Åh, som jeg elsker den siden. Er jeg trist, glad, lei, mangler inspirasjon, sint, forelsket, you name it, den siden passer for alt. I ♥ weheartit. Følg meg >her<!

HVA SYNES DU OM BILDENE? HVA SYNES DU OM WEHEARTIT?

WeekendHelg. Brownies. Senkveld. Musikk. Photoshop. Jo Nesbø. Fin kveld. 

Denne helgen skal jeg jobbe, noe som egentlig er ganske bra. Jeg har ikke godt av å sitte opp halve natten som jeg vanligvis gjør i helgene, og i tillegg får jeg sett dagslys (gjennom vinduene på jobb vel og merke). Det beste med å jobbe er egentlig bussturen til og fra. En halvtime i min egen verden med den beste musikken jeg vet om. Blant annet de over, hør de. They made my day. Har forresten fått dilla på denne typen bilderedigering. De er så utydelige og gjør meg svimmel. Jeg liker det. 

HVA SYNES DU OM BILDENE OG SANGENE? HVA SKAL DU I HELGEN?

Dr. Martens

Jeg har lenge vært utrolig skeptiske til Dr. Martens. Før synes jeg de var grusomme, og noe av det siste jeg ville puttet på beina. De er så store og brutale, noe som ser enda større ut på store føtter. I det siste har jeg endret litt mening, spesielt etter jeg så disse glitrende, fantastiske skjønningene. Åh, de er så fine. 

De blomstrete er også nok så fine. De gjør litt mye av seg, men de svarte er lett noen jeg kunne brukt. Igjen er de veldig store, og det er nok hovedgrunnen til at jeg nok aldri kommer til å kjøpe de. 

Det finnes selvfølgelig andre versjoner, sånn som disse. De er ikke verst de heller. Når jeg tenkter meg om er de egentlig ganske så fine. De er utrolig stilige, og mindre enn den øverste modellen. I tillegg ser de litt gamle ut, nesten litt vitage-aktig. Åh, gi meg skoooo.

HVA SYNES DU? LIKER DU DR. MARTENS?

hits