mars 2011

Hello april

Image and video hosting by TinyPic

Istedet for å gjøre naturfag, som jeg virkelig burde siden vi har prøve på mandag, satt jeg og lekte meg med text masking i Gimp. Til at det var første gangen, ble jeg kjempe fornøyd med å gjøre bilder om til tekst. Har lurt utrolig lenge på hvordan man gjør det, så fant jeg en bra video på youtube som var enkel å følge. Teksten på bildet er jo selvfølgelig siden det er siste dagen i mars idag, og jeg er så glad for at det går mot sommer. Nå er det ihvertfall vår!

Hva synes du om bildet?

Latest byingsShoppeforbud du liksom? Nå skal jeg ikke shoppe på evigheter, alle pengene mine skal graves ned og ikke tas opp før sommeren. 

Noe du likte?

Playsuits


H&M


BikBok

Minst én av de over skal bli min. De er perfekt til å ha enten over bikini på stranda, eller til fest. Ta på en strømpebukse under, og noen smykker, så blir du like fin som om det var en kjole du hadde på deg. Ah, nydelig.

Hva synes du om playsuit?

Let's kill tonightPanic! at the disco's nye album, elskelskelsk♥
Hej fina, xoxo.

Nå skal jeg straks pakke bagen før jeg drar til Anna der vi skal fikse oss til bursdag! Kommer til å bli en superkoselig kveld. Dagen har gått til shopping....hva skjedde med å spare penger? Jeg trenger en jobb, fort. Anywaaays, nå må jeg snart stikke! Toodels.

New hairstyle


Jeg har, som dere kanskje har fått med dere, klipt håret! Jeg tok jo halvparten av lengden, så det ble ganske så annerledes enn før. Jeg må ærlig innrømme at jeg savner alle mulighetene med å ha langt hår, men det er ganske deilig og ha litt kort hår også. Det vokser forhåpentligvis ut igjen, så jeg overlever nok en periode med  kortere hår enn vanlig.

Hva synes du? Kledde jeg kortere hår?

Quotes of the day

Tumblr_lhyehmtmeu1qaobbko1_500_large

Tumblr_li82u0ixf61qfnvefo1_500_largeTumblr_lhzldyiexw1qbpwzeo1_500_large

Tumblr_lhor5vetn81qbpwzeo1_500_large

Er du enig i noe?

Innkjøp fra Trondheim 070311


Gina Tricot♥

Urban

BikBok

Gina Tricot

Slaskegenser fra Urban og bukse fra H&M

Joda, det tok en uke før jeg orket å finne frem klærne for å ta bilde av dem, men her er de altså. Skuffende nok fikk jeg ikke kjøpt noe på Zara, fordi vi klarte å komme 2 minutter etter stengetid...Jaja, jeg skal nok tilbake til Trondheim en gang. Nå skal jeg se den fjerde siste episoden av Pretty Little Liars, hva skal jeg gjøre når jeg har sett alle??? Avhengig? Neida.

Likte du innkjøpene?

Vinterlyd


Ben♥♥♥ Endelig kunne jeg ta bilde av ham med bedre kvalitet enn mobilkamera!

Resten av A1♥

Jeg og Anna er passe gal!Sirius♥♥ beste

Det var en super kveld med supre artister. Høydepunktene var selvfølgelig A1 og Sirius♥♥, men deLillos, Quick og Hans var jo også kjempeflinke. Sirius har blitt en av mine favoritter blant norske artister, han er bare så herlig. Kjekk, flink, og synger om så meningsfulle ting! Digger han.


Haha, herregud. Dere skulle sett meg og Bia da de dro. Vi sto å vinka gjennom vinduene på minibussen, og vi holdt nesten på å løpe etter dem bare for å fri til Ben. Bia fikk øynene opp for Mark, og ville heller fri til han. Haha, fjortizzzer.


Etter konserten dro vi på Kafka og drakk kakao og spiste brownies. Sunt og godt:):)

Har det vært Vinterlyd hos deg?

Dagens antrekk 150311


High-waist haremsbukse Only Topp Gina Tricot

Bildene er tatt før jeg klipte håret, nå er alt borte! Nå når det kun til like under kragebeinet. Selv om det ble kort, ble jeg kjempe fornøyd. Jeg kommer til å savne og kunne krølle det, men som mamma sa før jeg klipte det; det vokser ut igjen. Forandring fyder, og jeg kommer til å like det like godt videre som jeg gjør nå. Vinterlyd var forresten kjempebra! Jeg og Bia hylte som noen stukne griser når A1 kom på scenen. Herrejesus så bra det var. Bilder kommer i morgen:)

Hva synes du om antrekket?

Da stikker man til frisøren!


Sitter å tar farvel med det lange håret mitt (som er ganske mye lengre enn det ser ut på bildet).  Mamma bestilte frisørtime til meg siden jeg har gått og sagt at jeg vil klippe det kortere i evigheter. Men faen, jeg tør ikke. Jeg kommer til å angre! Jaja, det vokser vel ut igjen! Senere skal jeg på Vinterlyd!! Gleder meg noe sinnsykt. Gikk glipp av det i fjor pga konfirmasjonsundervisning, så i år bestemte jeg meg for at jeg skulle dra, uansett! Outfit kommer senere forresten♥

Hva gjør dere idag? Har dere skole eller ferie?

Kanelsnurrer og koz


Nå sitter jeg hos Bia og venter på at hennes hjemmelagde kanelsnurrer skal bli ferdige. Snart kommer Anna og Kaia, og vi skal kose oss massemasse siden det er vinterferie♥ Det er så deilig å vite at jeg ikke skal på skolen i morgen. Jeg er fortsatt syk, men forhåpentligvis på bedringens vei, så det skal ikke sette noen stopper for vinterferien! Nå skal vi kose oss, heeej!

Quote of the day


Yeah, it sucks.

Dagens outfit


Topp Gina Tricot Bukse H&M Smykke Lindex

Idag har jeg hatt norsk-tentamen, og i morgen har vi nynorsk. Jeg vurderer å være hjemme, har nemlig blitt potte forskjølt. Hodet verker, halsen svir og nesa renner og er tett om en annen. Det eneste jeg vil gjøre er å sove, så nå skal jeg gjøre nemlig det. Først skal jeg bare se en episode Pretty Little Liars. Bildene ble forresten elendige.

Hva gjør du ikveld?

Love

Tumblr_lgxz99fmbr1qbb92eo1_500_large Tumblr_lh8alsynev1qbw4dpo1_500_large
Tumblr_lhnfae6l0o1qe0hneo1_500_large

I'm back, bitches


//Frida og meg.
Da var jeg hjemme etter en utrolig koselig tur med verdens beste klasse! Jeg har ikke sovet så lite på lenge, jeg har ikke vært så redd på lenge (nødbremsen på toget gikk, og alle snakka om at togpersonalet skulle komme å skyte oss med hagla. Når du sitter midt i ødemarka og lampa for at dørsperren er på blinker, er det umulig å bli noe annet enn redd. Fritt vilt-mannen står ute og ser på deg oog hele pakka), jeg har ikke vært så overtrøtt før, jeg har ikke ledd så mye på lenge, jeg har aldri vært på tur med en finere gjeng før. Dere er best♥ Kommer til å savne dere masse på vgs!


//Silje og Meg.
Har forresten shoppa masse fint i Trondheim som dere skal få se! Nå skal jeg pakke ut, sove litt og dusje!

Har du vært på klassetur?

Update fra OppdalVi har vært på curling, vi har stått på ski, vi har spist frokostblanding til frokost, lunsj, middag og kvelds, vi har spilt litt for høy musikk på hotellrommet, vi har kost oss på café og vi har vært våken i mer enn 40 timer i strekk. Visste du forresten at du føler deg passe full om du er våken i 40 timer? Anbefales ikke:) Nå skal vi ordne oss før vi drar ut og spiser på kinarestaurant! Det skal bli koselig!

Hva gjør du i helga?

Da drar jeg på klassetur!


Kofferten er langt fra ferdigpakka og rommet ser bomba ut. Toget går om 3 timer, og jeg har hundre ting å gjøre før jeg kan dra. Jeg glemmer sikkert noe skikkelig viktig, jeg føler det på meg. Kamera, ladere, penger. Mobil. Jo, jeg har det viktigste. Nå må jeg nesten pakke ned pcen også. Håper dere koser dere mens jeg er borte! ♥

Ønsk meg god tur og lykke til med å stå på ski?

Dagens drømmeantrekk

Untitled
I morgen kveld drar jeg og klassen min på klassetur til Oppdal for å stå på ski. Selv har jeg aldri rørt et par slalomski i mitt liv, så det kan bli interessant. Vi skal ta tog i over 20 timer tilsammen, vi skal på curling-kurs og vi skal på shopping i Trondheim. Vi blir borte helt til tirsdag, men jeg skal ha med pcen og det er nett på rommene, så jeg satser på å kunne blogge der.
Hva har du gjort ikveld?

H&M love


De har fått inn så mye fint! Ikke sant?

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits