mars 2012

Dagens antrekk 310312


Topp fra Gina Tricot, shortsen er hjemmelaget og jakken er fra Cubus. Ringen er fra Glitter og solbrillene er fra Lindex.

HVA SYNES DU?

Sunglasses with chainSolbriller fra Lindex og snor fra Glitter

Suuuuperharry, men samtidig så SYKT kult. Kjøpte denne lenken i strikk, og en annen litt finere i metall. DIGGER DET. Så idag gikk jeg med solbrillene rundt halsen, både fint og praktisk. Har nemlig flere ganger gått og lett etter solbrillene mine og senere funnet ut at jeg hadde de på hodet. Nå som jeg har de rundt halsen ser jeg de ihvertfall..heh.

HVA SYNES DU?

New nailpolish - Metallic


H&M

Wi, så søte. Akkurat nå har jeg tatt på den sølv-fargede. Det ble utrolig stilig, men vurderer å ta den glitter-fargede over, hvordan tror du det blir? Elleers har jeg hatt det jeg lett kan kalle en av de bedre skoledagene jeg har hatt i mine 11 skoleår. Den startet to timer senere enn vanlig, og ingen annen plass enn på moloen. Der var vi i en time og tok bilder sammen med den koseligste læreren jeg vet om, før hun tok oss med på kafé. Da vi i 12-tiden tok påskeferie (ENDELIG), gikk jeg rundt i byen og klarte selvfølgelig å svi av litt cash, blant annet på neglelakkene over. Jeg har også kjøpt noe superharry som dere kan få se senere. 

HVA SYNES DU OM NEGLELAKKENE? DEILIG MED PÅSKEFERIE?

Dagens antrekk 290312


Skjørt og øredobber fra H&M, topp fra Gina Tricot, den store ringen er fra Bik Bok og den andre er secondhand.

Idag har jeg egentlig hatt en ganske så fin dag på skolen. Den ble avsluttet med film (gossip girl for min del, surprise!), og nå ligger jeg, ikke overraskende, på sofaen med enda en episode. Avhengig, sa du? Neida, ikke i det hele tatt.

HVA SYNES DU?

Gårdagens antrekk 270312


Blazer fra H&M, t-skjorte fra Gina Tricot og buske fra Lindex. Øredobbene er fra Glitter.

HVA SYNES DU? 

Pink blazerAt det var flest svarte og hvite klær i skapet mitt visste jeg, men jeg innså ikke før noen uker siden hvor lite farger det faktisk er der. Blazere er noe jeg elsker, og jeg hadde utrolig lyst på en med litt farge, og ikke bare en helt vanlig svart. Når resten av antrekket mitt vanligvis består av svart bukse og svart eller hvit topp, blir det så ensformig og kjedelig. Derfor eelsker jeg denne nye, fine blazeren fra H&M. I tillegg er den baggy, noe jeg digger med blazere. Det gjør såpass pyntet plagg mer casual!

HVA SYNES DU? HAR DU MYE KLÆR MED FARGER?

I'm back, bitches
weheartit.com

Etter at jeg fikk vite at det faktisk var noen som savnet bloggen min, fant jeg ut at jeg skulle fortsette igjen. Den lille pausen skyldtes egentlig bare latskap, og at jeg stort sett har tilbrakt ettermiddagene under dyna med hundre episoder Gossip Girl. Ellers har jeg telt ned til påskeferien, som nå er ganske så nær. Kan ikke si noe annet enn at jeg GLEDER meg til å ha over en uke fri. Det skal bli såå deilig. 

So, I'm back.

HVA SYNES DU OM BILDENE? 

På ønskelisten: Kjole fra H&M

Haha, så utrolig afk jeg har vært i det siste. Sykdom og skole er nok hovedgrunnen, ellers har jeg nok bare vært lat og hatt alt for kjedelige klær på meg. Idag shoppet jeg bort stipendet mitt, og har noen søte godsaker jeg skal vise dere! Wiii ♥

ANYWHOO, har siklet etter denne modellen på nett, men siden jeg har angst for å kjøpe klær uten å prøve de, har jeg ikke turt å bestille. Til min store skuffelse fant jeg ingen av de i butikken heller, noe som er KJEMPETRIST, for jeg har forestilt meg hvordan jeg kan style den med en sort tynn strømpebukse. Åh, nå tørker jeg tårer her. Neida. 

HVA SYNES DU OM KJOLENE?

DrømmemannenEn av de kjekkeste jeg vet om, dødsflink artist og det virker som han har en herlig personlighet. Hvis jeg noen gang finner en som han er livet mitt komplett. Jeg og noen av jentene var på Vinterlyd i kveld der en del kjente artister opptrådte. Atle var definitivt høydepunktet, fyfaen for en fyr.

HVA SYNES DU OM ATLE? HVA SYNES DU OM BILDENE?

Confetti nails


Endelig har jeg fått fjernet den stygge, røde neglelakken. Det så helt forferdelig ut, så endelig har jeg fått fikset det. Jeg elsker Confetti Kisses, men det kommer så lite konfetti så jeg måtte ha hatt tusen lag, men med glitterlakken fra Depend under ser det mye bedre ut, og det blir ikke så veldig voldsomt. Får se hvor lenge jeg klarer å holde lakken fin denne gangen, vanligvis har jeg revet den av iløpet av første dagen..

HVA SYNES DU?

Cross t-shirt
Cubus

Endelig helg!! Ettermiddagen har jeg så langt brukt til å spise taco med jentene, og resten av kvelden skal jeg bruke til å slappe HELT av med tv-serier. Kos dere masse, og GOD HELG♥

HVA SYNES DU?

070312

Å få sove et kvarter lengre en dag kan ha så utrolig mye å si for hvordan dagen går videre. Det lille kvarteret ga meg idag så mye ekstra energi som jeg vanligvis ikke har. Jeg har stort sett vært glad i hele dag, selv om formen fortsatt ikke er noe bedre. Stemmen har forsvunnet store deler av dagen, og jeg hoster som om jeg har røyket hele livet. Derfor ble jeg enda gladere da jeg så at jeg har fått mer te ♥♥♥♥♥


Eple og kanel, så utrolig god, men den selges ikke i Bodø (så vidt jeg vet?), så når jeg har sjansen, får jeg farmor til å skaffe meg den. Det er nesten trist å drikke den, for da vet jeg at jeg har en kopp utrolig herlig god te mindre...HVA SYNES DU OM BILDENE? DRIKKER DU TE?

Flatforms

flatformsJeg har sett mye til flatforms for tiden, og første gang jeg så de tenkte jeg "hva ER det der??" og var ekstremt lite begeistret for å gå med murstein på beina. Som forventet endret jeg mening nok så fort, for nå synes jeg det er DØDSKULT. Det kommer jo selvfølelig an på hvordan de ser ut da, men jeg kunne tenkt meg alle på bildet over. Det klør i beina av å se på de, og jeg har bare lyst å stikke til byen for å finne meg et par asap.

HVA SYNES DU? "HOT OR NOT"?

Ny hårfargeOh my god, nydelige bilder. ♥Mobil♥. Men som jeg så fint har påpekt de 10 siste innleggene ser jeg like dritt ut som jeg føler meg, så kameraet er ikke vennen min for tiden. Anywhoo, jeg er kjempefornøyd med å bli mørk igjen! Farget det jo i høst, men det har sakte men sikkert gått ut. Det ble akkurat litt for lite farge til hele håret, men det gir håret litt mer spill, og det ser nesten litt stripete ut. Jeg synes det gjør det litt mer ekte, og ser ikke så "oi hun har farget håret" ut. Asdfghjkl, dere skjønner.

HVA SYNES DU? HVA KLER JEG BEST, ehehee?

New clutch


Kappahl

Igjen, stygg-fin. Eller egentlig ganske fin-fin, men kanskje ikke en farge hvem som helst ville gått med? Jeg elsker den ihvertfall og kommer til å bruke den kjempemasse utover våren, både som clutch uten reim, og som veske med.

Å begynne på skolen igjen i dag var mildt sagt jævlig. Nå holder jeg på å krølle meg sammen i fosterstilling, og har ingen andre planer enn å ligge sånn helt til klokka ringer kvart på 7 i morgen. Helvetes forkjølelse, helvetes skole. Negativ? Neida, ikke i det hele tatt.

HVA SYNES DU OM VESKA? 

I can see the stars

Synes det er så kult med sånn redigering, så jeg prøvde det i går kveld/natt da jeg egentlig burde ha lagt meg for lengst. Selv om jeg slurvet det sammen i full fart, synes jeg det ble ganske så stilig. Det øverste bildet er forresten fra i sommer, og jeg kjenner jeg savner det så syykt! Jeg blir så glad av å se snøen smelte, vil bare at den skal forsvinne så fort som mulig. Og en annen ting jeg gleder meg noe sykt til; fredag. Har så lite lyst til å begynne på skolen igjen, spesielt ikke siden jeg fortsatt ikke er frisk..det kommer til å bli en forferdelig uke.

Og forresten så har jeg farget håret igjen, wii! Bilder kan dere få se i morgen.

HVA SYNES DU OM REDIGERINGEN?

New necklace


Kappahl

Jeg elsker smykke-salgene til Kappahl. Hver gang de har salg på accessories, henger de stygge smykkene igjen til ikke mer enn 20kr. Fantastisk. Igjen hadde jeg mine "wow, det var stygt, jeg vil ha det"-moments, og kom hjem med to smykker, en oransje clutch (som jeg elskeeeer) og en ring, som vel og merke knakk, i likhet med en del andre ringer jeg har. Ah, ♥kvalitet♥. Takk høyere makter for superlim!

Bildene er tatt med mobilen, som jeg fortsatt elsker og har brukt i to døgn i strekk nå. Airport City har tatt opp hele tiden min, har ikke gjort annet enn å spille det fantastiske spillet og å se Gossip Girl. Jeg er så lei av å være syk! Jeg har ikke krefter til å gjøre noe som helst, enda jeg kun har slappet av i nesten en uke. Ikke at det gjør meg noe om jeg må være hjemme når ferien er over, ehehee. Ha en fortsatt fin helg!

HVA SYNES DU OM SMYKKET?

Pakke i postenMin nye baby♥ Jeg elsker den allerede, den er fantastisk. Hadde jo egentlig tenkt til å gå for iPhone eller Galaxay, men jeg fant ut at jeg ikke orket å legge så mye penger i ny telefon, og jeg fant mye positiv kritikk om denne, så da ble valget mitt til slutt ganske enkelt. Den ser bra ut, den funker bra, har et fint oppsett og hele pakken. Som sagt, jeg elsker den allerede, og jeg tror det skal mye til for at jeg endrer oppfatningen av den!Jeg har lastet ned masse apps, blant annet blogg.no-appen, som vil si at det kanskje blir mobilblogging etterhvert? Ikke noe jeg kommer til å gjøre hver dag, men kanskje de dagene jeg har dårlig tid eller ikke har tilgang til mac/pc. 

Dagen har blant annet gått til å vandre den lange og våte veien ned til postkontoret. Har aldri følt meg finere; syk, nærmest usminket, tett i nesen, tett i hodet og nærmest uten hørsel. Siden jeg hadde tilbrakt formiddagen helt alene, ante jeg ikke hvor tett jeg egentlig var. Dama i kassa så litt småskremt ut da jeg kom, og jeg skjønte ikke før en stund etterpå at det som i mine ører hørtes ut som hvisking, egentlig var litt mer som roping. I frykt for å skremme flere, har jeg derfor sittet inne alene resten av dagen og sett på Gossip Girl og lekt med min nye bestevenn. 

HVILKEN TELEFON HAR DU? HVA HAR DU GJORT IDAG?

hits