april 2011

Bilde til fotokonkurranse


//Nikon D3000

Deltar i en fotokonkurranse hos Silje (link til konkurransen her) hvor man kan vinne solbriller og en overraskelse. Temaet er vår eller glede, og som du kan se har jeg valgt vår. Jeg blir også glad av å se bildet, så en miks av begge temaene kanskje?:) 

Hva synes du om bildet?

Nytt kamera!!!


Da har ENDELIG det nye kameraet mitt, Nikon D3100, kommet!! Det kom i går, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Det har full HD filming, høyere ISO og er generelt mye bedre enn D3000 som jeg hadde før. Det er kun èn hake (som jeg har funnet til nå), og det er at den trådløse fjernkontrollen min ikke funker til dette kameraet, og det går ut over outfitbilder. Jeje, selvutløser får vel funke...Dette var forresten den store gladnyheten! Kanskje jeg skal få til noen videoblogger framover?
Nå skal jeg ta med en tur ut for å teste ut kameraet ordentlig. Det er sooool ute, så kanskje jeg får noen fine bilder? Happyyy<3

Hvilket kamera har du? Har du erfaring med D3100?

Innkjøp - Secondhand topp


Secondhand topp til 29,- (!!!!) Gjennomsiktig, skikkelig klassisk topp som passer perfekt til bukser/shorts/skjørt med high waist og med tubebh under, love it.

Kvelden ble først tilbrakt til å se fotballkampen til jentene sammen med Kaia, før jeg tok meg en joggetur. Var full av energi når jeg gikk hjem etter kamp, så jeg bestemte meg for å løpe meg en tur. Det var utrolig deilig å komme inn etterpå å ha god samvittighet! Nå skal jeg se på tv, før jeg skal legge meg. Kos dere ikveld, søtinger:)

Hva synes du om toppen? Hva gjør du ikveld?

Gårdagens innkjøp 280411

Sa at jeg skulle legge ut innkjøpene fra igår, så her er deler av det jeg kjøpte.


Ring til 29,-

En fin "skål" til bare 50 kroner, den skal jeg bruke til å ha ringer i! 


Slik som dette! Det ser litt rotete ut på bildet, men det er pga blitsen. Synes det ble litt søtt:-)


Pengebok fra Diana Ferrari til 29,-

Elsker å gå rundt på bruktbutikker og lete etter bortgjemte skatter. Det er så mye fint der! Selvfølgelig er det en del stygge, gamle og ubrukelige klær/ting, men de kan man jo bare se gå forbi.
Kjøpte også et fat til å ha lys på, men det er kanskje ikke så interessant. Kan vise dere om noen vil. Ooog en nydelig topp!! Men glemte å ta bilde av det, så skal vise dere i et egent innlegg senere.

Hva synes du? Handler du på bruktbutikker?

Forresten! Har en SKIKKELIG gladnyhet!!! Skal vise dere senere!:-)

Dagens antrekk 280411Bukse Kappahl T-skjorte Gina Tricot Smykke Lindex Ring H&M Skinnjakke og øredobber som jeg har fikset litt på Cubus Sko som ikke vises Din Sko

Har egentlig hatt en ganske dårlig dag fylt med hodepine idag. Etter litt shopping gikk det bedre, woho. Men brukte langt fra mye penger, i og med at jeg var på en bruktbutikk. Kjøpte to nydelig fat, ett til å ha ringer på, og ett til å ha lys på, i tillegg til en ring, en topp og ei lommebok. Skal vise dere i morgen:-)

Hva synes du?

Nailpolish
Neglelakk fra Pieces, fargen Cookie dough. Som du sikkert ser, har jeg ikke blitt bedre til å ikke grise, hahah!

Den franske manikyren begynte å gå bort, så jeg tok like så godt på ny før det gikk helt bort. Elsker fargen, den er kanskje ikke så sommerlig, men kjenner jeg meg selv rett, så bytter jeg det sikkert om noen dager. 

Har du neglelakk på for tiden? Hvilken farge?

Bildeserie

Tok en del bilder iløpet av påskeferien, og tenkte jeg kunne dele de med dere. Hva synes du? Hadde du en favoritt?

Wants from H&M

H&M blir bare bedre og bedre. Love♥

Hva synes du om H&M? Noe du likte?

Hadde tenkt å ha outfits litt oftere, men skal bruke min siste fridag i slaskeklær, så det blir ikke noe outfit idag:)

Clémence Poésy


Leste om den franske skuespilleren og modellen Clémence Poésy i Det Nye, og jeg ble så fasinert av det litt spesielle, men nydelige utseendet hennes. Hun er så pen og så naturlig, jeg blir nesten sjalu. Stilen hennes er så enkel og laidback, men samtidig utrolig fin. Også er hun fransk! Jeg elsker frankrike, og har såå lyst til å snakke flytende fransk.

Hva synes du om nydelige Clémence?

Dagens antrekk 250411
Bukse og belte fra Cubus, skjorte fra Lindex og tubebh fra Bik Bok.

Endelig en jeans som passer! Enten er de trange i lårene eller for små i livet. Jeg hater jeans på meg selv, og kjøpte denne bare fordi den nesten passet. Målet var at den skulle passe etterhvert, og nå sitter den som et skudd. Elsker fargen, og fasongen og alt. 

Liker du jeans? Hva synes du om antrekket?

Happiness


Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy.  ~Cynthia Nelms

Those who can laugh without cause have either found the true meaning of happiness or have gone stark raving mad.  ~Norm Papernick

Even if happiness forgets you a little bit, never completely forget about it.  ~Jacques Prévert

Bildene er fra i går kveld. Randomme quotes om å være glad og lykkelig.

Nå skal jeg ta med en tur ut mens det fortsatt er fint vær. I morgen skal det regne igjen..fml. Synes det har blitt veldig mye snakk om været i det siste, haha, sorry for det, skjerpings. 

Hva har du gjort idag? Hva synes du om bildene?

Dagens innkjøp 230411


Solbriller fra Lindex.

Det ble ikke de fra H&M, men synes disse var finere, og i tillegg var de billigere. Kvaliteten på solbriller jeg har fra H&M er ikke verdens beste heller, men disse virker litt mer solide. Love them♥

Hva synes du?

Dagens outfit 230411 ++


Litt av dagens outfit: Jakke og genser fra Cubus, smykke fra Lindex og solbriller fra H&M, + jeans som ikke vises fra Cubus.

Sol, ferie, is, bytur, vår, vårjakker, tøysko. Livet er egentlig ganske herlig for tiden. Var som sagt i byen en tur før idag. Kjøpte solbrillene, woho, og en nydelig skjorte. Bilde kommer senere, nå skal jeg spise middag før jeg drar ut med Marte. Endelig noen å dra ut med!♥

Hva synes du om "outfittet"?

Leopard or black sunglasses?For noen uker siden sa jeg at denne modellen var stygg, men nå har lagt min elsk på disse solbrillene. Problemet er bare at jeg aner ikke hvilken farge jeg skal ha dem i. Jeg heller mer og mer for leopard, siden det er litt mer spesielt. Jeg har ikke lengre lyst å være så ordinær. Men hva synes dere?Sunshine

Endelig, etter utallige dager med regn bestemte sola seg for å skinne litt her og. Selvfølgelig måtte det regne i morrest akkurat da pappa dro meg ut på oppdagelsesferd som etter hvert endte på friskhuset, men etter det bestemte sola seg for å snike seg fram fra alle skyene. Herlig♥Haha, forresten! Skal jeg fortelle dere noe morsomt? Vel, dere har ikke noe valg. Da jeg våknet i morrest var kjeven min låst på høyre side. Jeg kunne såvidt åpne munnen, og det var umulig å spise. Det er noe av det verste jeg har vært borti! Så nå har jeg hatt varmeflaske på kinnet i en time, så det er på bedringens vei! Interessant, i know, i know.

Har kjeven din noen gang låst seg? hahah for et spørsmål...

French manicure

Jeg har gått i evigheter uten neglelakk, så nå var det på tide å få på ny. Denne gangen ble det fransk manikyr, enkelt og greit. Jeg elsker det, det er så klassisk, fint og passer til alt.


Hahah, bilde fra i fjor! Det forklarer redigeringen..Uansett, kjøpte denne pennen i sommer i håp om at det skulle bli enklere å lage fransk manikyr.


Jeg er såå flink med neglelakk!! Den hvite streken blir skjev, det er alltid noe som ender opp på siden av neglen, og ikke minst; når det gjelder neglelakk eier jeg ikke tålmodighet. Jeg klarer rett og slett ikke å vente til det tørker, så alle neglene har fingermerker, hakk og hele pakken. Forhåpentligvis er det ingen som studerer neglene mine.

Hvilken neglelakk har du på for tiden? Er du like "flink" å legge på neglelakk?

Forresten, lurer på om jeg skal endre på designet mitt. Noen som er enige?

BreakfastSkal tvinge meg selv ut en tur i regnet etterpå. Av og til er det deilig å komme inn helt klissvåt i håret, før man kan sette seg ned med en kopp te inntullet i et pledd. 

Hva gjør du idag?

Favourite magazine

Dagen idag har egentlig gått til veldig lite. Håper at været blir finere i morgen, så kanskje jeg kan gå ut å ta bilder (haha, der knuste nettopp både yr og storm alt håp). Da kan jeg jo bare fortsette å få herlig inspirasjon fra to av favorittbladene mine, Det Nye og Costume, istedet. Nå skal jeg faktisk legge meg! Jeg regner med at lillebror vekker meg i 8-tiden i morgen (som vanlig..), så kanskje jeg for en gangs skyld skal være opplagt og villig til å stå opp da. God natt, søtinger;)

Hvilket blad leser du helst?

New shoes - Acne pistols copy

Din sko 499,-

Herlighetene mine♥ Nå er jeg blakk, men det er verdt det. Skulle jo i utgangspunktet ha de på Bianco, men de var så utrolig ubehagelig når jeg prøvde de, så det ble disse. Ah, love♥

Hva synes du?

Photoshoot?

Om man kan kalle det en photoshoot vet jeg ikke helt, men jeg og Marte tok ihvertfall noen bilder ute i "finværet" her om dagen.


blir aldri lei av at øynene mine renner. crybaby for life♥
trøtt?


♥
Været var på topp, som du ser. Velkommen til Bodø.

Siden alle vennene mine er bortreist, skal jeg spille tetris til jeg får krampe i hendene (for sent...) og se alle de dårlige filmene som sendes på tv. God påske. Neida, jeg skal selvfølgelig kose meg med familien og spise masse påskegodt før jeg får dårlig samvittighet og må løpe på et fjell eller to. Er det ikke det man gjør i påska? Tihi.

Hva gjør du i påska?

Photos from the weekendHar vært og besøkt min kjære slekt i helgen, derfor har det ikke blitt noe blogging, men nå er jeg tilbake igjen. Har ikke vært på nett siden fredag, skjønner ikke at jeg har klart det. Har stort sett løpt rundt med kameraet i hele helgen, men været har vært så dårlig at alt har blitt skurrete og i dårlig kvalitet. Nå skal jeg se film, blogges!

Hva har du gjort i helgen?

Filippa K - Spring lookbook

Look 4

Look 1

Look 10

Look 13

Look 9

Look 2

Elsker det! Perfekte farger, perfekte fasonger, perfekte alt. Rett og slett nydelig i mine øyne.

Hva synes du?

Kino, bytur og FilmfestPå grunn av Filmfest Salten* fikk trinnet (og alle andre 10. klassinger i Bodø) dra på kino i går. Vi så Kongen av Bastøy, en utrolig sterk, men bra film. Som den sutre-jenta jeg er, ble øynene litt våte på slutten.. Etter kinoen ble jeg igjen i byen sammen med Bia og Kaia. Vi var på kafè og drakk verdens beste milkshake, jeg kjøpte nye sko (♥♥♥), og vi missa nesten bussen. Vi sprang som noen gale folk etter bussen, herregud..kan umulig ha sett bra ut.


Bia♥

Nå skal jeg finne frem kjole og høye hæler for å gjøre meg klar til Filmfest. Kjenner jeg gleder meg! Antrekk legger jeg sikkert ut i morgen, i kveld må jeg nemlig øve til mattetentamen. 

Har dere noe lignende som Filmfest?

 

*Filmfest Salten er en sånn greie der alle 10. klassingene i Salten lager en film, også stemmer vi frem de beste filmene. Jeg tror jeg nevnte når vi lagde film i desember en gang. Så ikveld er det sånn diger galla der alle pynter seg, og Per Sundnes er konfransier. Som en Oscar for amatørene av amatører:-)

Beholde eller levere tilbake?


H&M 99,-

Jeg er så usikker på om jeg skal beholde denne buksa. Den er kjempe fin, men den jeg vet bare ikke om den passer meg så veldig godt. Det er samme fasong som på den svarte og hvite buksa du kan se litt lengre ned, men den er ikke like tight nede, noe som gjør den litt...rar. Ser for meg at den ser best ut med en tight svart overdel, noe man finner minst av i skapet mitt for å si det sånn. Derfor er jeg usikker. 

Hva synes du om buksa? Synes du at jeg skal beholde den?

Quotes of the day

Tumblr_ljj5vweuw61qfd857o1_500_large

Tumblr_lj2coexvs51qaepk6o1_500_large

Tumblr_ljgk63clfo1qfnvefo1_500_large

Tumblr_lh61sfye6r1qh2brso1_500_largeWords,,,black,,,white,handwritten,saying,pics,you-b558518979333d7256d9b73dadb93064_h_large

//weheartit.com

Highligths


Helt spontant fra mamma sin side skal jeg stripe håret, wiho! Og sjekk den fine pakken da...får lyst til å ta vare på den og henge den på veggen. Well, well, dusjen etter trening og striping av hår venter! Ønsk meg lykke til!


Innkjøp, 090411


H&M 89,-

Mørkere ringer under øynene enn mine skal du lete lenge etter, derfor gikk jeg til innkjøp av denne smarte saken. Gleder meg til å teste den ut, håper den funker. 


Har du noen erfaringer med denne?

Come out of the shade

 
Hun har alltid vært den som var usynlig. Hun har alltid holdt seg i bakgrunnen. Bakerst på bilder, bakerst i vennegjengen, bak den utadvente venninna som kunne snakke med hvem som helst, bak alt. Hun ville ikke synes. Hun ville være bak. Hvorfor skulle hun ville være fremst? Hvem ville vel se henne?Hun hadde aldri trodd hun ville turt det. Hun hadde ikke trodd hun hadde mot nok til å skille seg ut, hadde ikke trodd at hun plutselig ville komme fram fra den sikre plassen sin bakerst i gruppen. Den gamle henne skulle sakte, men sikkert vise seg og viskes ut. Hun skulle glemme den gamle seg, hun skulle bli en ny seg. Hun skulle ta et steg ut fra skyggen til de hun så lenge ønsket å være, hun skulle ikke lengre være redd. 

It smells like summer
Sol, vår, nye sko, blå himmel, en ok engelsk tentamen, helg, snart påske. Life is great.

Dagens antrekk, 070411Bukse, jakke og solbriller fra H&M, Genser og øredobber fra Bik Bok.

Hadde så lyst på sol idag at jeg tok med meg solbriller, men selvfølgelig pøsregna det i hele dag. Jeg vil ha vår og sommer!! Dagen har gått til tentamensforberedelser, og i morgen har jeg tentamen i engelsk. Ønsk meg lykke til!

Hva synes du om antrekket? 

Dagens antrekk, 060411


Topp og smykke fra Bik Bok, bukse fra Lindex.

Wow, I'm wearing jeans. Det skjer ikke så ofte, skal jeg si dere. Uansett, hva syns du?

Ny kjole

Tusen takk, verdens beste mamma♥

Hva synes du om kjolen?

Acne pistol kopi

product view of: Lonnie boot
Bianco 700,-

Midcut boot
Din Sko 499,-

Jeg har SÅ lyst på imitasjon av Acne pistols. De fra Bianco er nydelige, men for en fattig 16-åring uten jobb blir det vanskelig å kjøpe et par sko til 700 kroner. Spesielt når bankkontoen kun inneholder halvparten av beløpet eller noe sånt. De fra Din sko er jo ikke ille de heller og billigere, men langt fra like fine som de fra Bianco. Åh, dilemma. Jaja, etter 3 innsendte søknader om jobb, kan jeg i alle fall håpe. Kan dere be sammen med meg om at jeg får en av jobbene? På forhånd, takk. Nå er det mattepuggings!

Hva synes du? 

Forresten, holder på å endre litt på designet!

We say 'hate' is a strong word...


..and then we throw love around as if it means nothing.

Vil du følge bloggen min med bloglovin'?

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits