april 2012

Cross ring


Gina Tricot

Har fortsatt dilla på alt mulig rart med kors på. Ringer, smykker, topper, you name it. Det er bare så fint, og jeg kommer nok aldri til å bli lei det. Lovelovelove.

HVA SYNES DU OM RINGEN? LIKER DU TING MED KORS?

New sunglasses - leopardGina Tricot

"Hvor mange solbriller har du nå?" spurte mamma. En del, MEN IKKE NOK. Et par til enhver anledning. Disse skal jeg bruke når jeg helst vil krype ned i et hull, eller når jeg rett og slett bare vil se skikkelig kul ut. 

Etter en stressende dag på jobb, har jeg nå krypt sammen i sofaen med påskeegg og pringles. Påskeegg er mer kvalmende og godt, og hadde det ikke vært for at de kostet 16 kroner, hadde det ikke vær verdt det i det hele tatt. Skjønner ikke at folk elsker det så mye som de gjør....

HVA SYNES DU OM SOLBRILLENE? HVA HAR DU GJORT IDAG?

Good morning sunshine

Idag våknet jeg et kvarter før klokka ringte av solen som stekte i ansiktet mitt. Det var alt for tidlig, men jeg ble så utrolig glad! Selv om jeg vet jeg må tilbringe de neste 8 timene inne på hotellet, gjorde det starten av dagen min ti ganger bedre enn forventet. At jeg skal tjene penger gjorde den egentlig bare enda bedre. Nå må jeg nesten løpe for å rekke bussen! Ha en fin dag, søte folk♥

HVA SKAL DU IDAG?

Red-ish lipstick


Gina Tricot

Joda, den er fin, men det er langt ifra den jeg skulle ha. Jeg så på en som var ganske oransje, og på testen sto det "nr 3 - read my lips". Jeg sjekket at nummeret og navnet stemte hundre ganger før jeg kjøpte den. Da jeg kom hjem og åpnet den, var det en helt annen farge. Heldigvis var ikke den jeg hadde fått helt grusom, så den kan brukes, MEN jeg vil jo fortsatt ha den jeg i utgangspunktet skulle ha, så idag var jeg innom for å se etter den oransje. Det sto fortsatt "3 - read my lips" på testen, og fargen var den oransje jeg ville ha, men da jeg så på en annen med nummer 3, som ikke var test, var det den rød-aktige fargen jeg allerede hadde kjøpt. På nettet står det også at nummer 3 er den rødaktige, så jeg lurer bare på hva Gina har tenkt da de merket leppestiftene sine. Uansett, det er bare en leppestift til 60kr, så jeg skal ikke sutre hele helgen over det, men irriterende er det likevel.

Haha, verdensproblem no. 1. Antrekk kommer forresten senere! Flink Eline, flink!

HVA SYNES DU OM FARGEN? HAR DU OPPLEVD NOE LIGNENDE?

Green tank top
Carlings

Enda et forsøk i å gjøre klesskapet mitt litt mer fargerikt! Skulle egentlig legge ut antrekksbilder, meeen jeg må løpe for å rekke en middag før jeg drar på kino! ELSKER at en i utgangspunktet dødskjedelig røddag er fyllt med masse å gjøre. Røddager er noe av det verste jeg vet, så jeg prøver å fylle de med mest mulig, noe jeg ikke alltid lykkes i. Men nå derimot har jeg ting å gjøre i hele dag, og jeg har faktisk ting å gjøre i helgen også!!! Wi.

HVA SYNES DU?

Starry t-shirt


Gina Tricot

Wi, har alltid hatt lyst på en t-skjorte med masse stjerner og farger på. Den lyser opp det ellers så mørke klesskapet mitt, love it. 

HVA SYNES DU?

Hair mascara

"Dette må jo være kjempelurt, Eline. Bruk 140kr på en fantastisk hårmascara og få perfekt dip 'n dye-ish hår." Nei. Det var ikke kjempelurt, det var rett og slett bortkastede penger. Det jeg trodde skulle bli noe som det her;..men som du kan se på bildet til høyre ble det ikke sånn i det hele tatt. Det så egentlig bare ut som noen hadde skitnet til håret mitt. Selv om jeg nå er veldig skeptisk og synes dette her bare var tull, vil jeg prøve en gang til å se hvordan det blir om jeg har enda mer i. HVIS det andre forsøket er mer vellykket, skal dere (forhåpentligvis) få se det. Jeg leter fortsatt etter en spray eller en eller annen form for midlertidig farge, noen som vet hvor jeg kan få kjøpt det?

HAR DU PRØVD HÅR-MASCARA FØR?

Dagens detaljer 020412
Smykke fra Lindex, skjørt fra H&M og blondetopp fra Monki. Neglelakken er også fra H&M.

Idag har jeg brukt store deler av tiden min på å sy om og fikse på klær. Det er noe av det morsomste jeg vet! Å sy forskjellige ting på kjedelige klær for å gjøre de finere, å sy om klær for å få de til å passe bedre og til tider sy ting helt fra grunnen av. Har alltid hatt en liten klesdesigner i meg, og hadde en stund lyst å gå design nettopp på grunn av dette. Dere skal selvfølgelig få se resultatet av det jeg har laget senere. Nå skal jeg fortsette å sy, kommer til å sitte oppe hele natta, det er så gøy. Wiii!

HVA SYNES DU OM BILDENE?

I WANT: Sko

Din Sko

Asdfghjkl, så fantastisk fine. Og ikke minst billig!! Bare 200kr, så når jeg tenker meg om angrer jeg FÆLT på at jeg ikke prøvde de i går. Mammas reaksjon da jeg spurte om de var stygge var "ja, litt sånn Eline-stygg". Hun har endelig skjønt det med stygg-fine ting!! Har store planer om å dra å prøve de i morgen, JA det skal jeg gjøre.

Nåååå skal jeg være sammen med Marte resten av kvelden og natten osv. Det blir superkoselig, wiwi.

HVA SYNES DU? BURDE JEG KJØPE DE?

hits