mai 2011

Cravings - SKO1. Bianco 2. Bianco 3. Din Sko 4,5,6 og 7. Økonomisko 8. Din Sko

Jeg trenger sommersko, og her er noe av det jeg kunne tenkt meg å kjøpe! Har lyst på gladiatorsko, gjerne med kilhæl, om ikke noe à la sko nr 4. Lønninga kom idag, så gjett om jeg skal shoppe i morgen!?

Noen av skoene som falt i smak?

Photos: RosesLife is a rose, beware of the thorns.'

Edit: HAHA klarte å skrive 2010 på et av bildene. Wups.

If you smile, I smile

Det er så herlig å ha inspirasjon. Inspirasjon til å ta bilder. Inspirasjon til å redigere. Det gjør meg glad og det får meg til å smile. Det får meg til å ville løpe avgårde med kameraet mitt. Jeg vil ta med meg den rosa solhatten min og løpe avgårde langt bort og bare ta bilder i all evighet.

Dagens antrekk 290511


Blazer og topp fra Bik Bok, bukse fra Cubus og smykke fra Kappahl.

Dagen har ikke gått til noe som helst, det forklarer verdens kjedeligste antrekk. Kvelden har gått til å ha besøk av to søte jenter. Vi lagde grønnsaker og dip og koste oss massemasse♥ Nå skal jeg le meg ihjel av Komikere i arbeid på tv2 før jeg skal legge meg!
Snakkes søtinger♥

Hva synes du om antrekket?

Photos: the best make-up any girl can wear...Kreativ fredagskveld♥ Jeg og Marte ble lei av å sitte å drikke kullsyreløs brus, så vi tok frem superkameraet mitt og tok noen bilder. Personlig ble jeg kjempefornøyd, både med portrettbildene jeg selv tok av Marte, lyssettingen, skyggene, og selve resultatet og redigeringen av quote-bildene.

Hva synes du? Vil du se mer av denne typen bilder?

FORRESTEN: Har gjort bloggen bredere, sånn at jeg får større bilder. Synes det ser finere ut, pluss at kvaliteten på bildene blir mye herligere! Derfor er alle blidene på gamle innlegg mindre enn bloggen, og det ser helt retard ut, men det får bare være:-)

Hat vs hat


Jeg skal skaffe meg en strandhatt når lønninga tikker inn, jeg klarer bare ikke å bestemme meg for hvilken. Begge er kjempesøte, men jeg setter en liten knapp på den til høyre. Nei, forresten.. ÅH jeg aner ikke! Hjelp meg!!
Forresten, fant en stor, rosa, men herlig strandhatt som jeg kjøpte i syden for x antall år siden. Dere kan få se den om dere vil:-) 

Hvilken synes du er finest? 

Dagens antrekk 250511


Åå, så sur...Haha, neida. Topp fra Kappahl, high-waist bukse fra Cubus, øredobber og jakke fra H&M og smykke Glitter.


Bare for å bevise at jeg ikke er like sur som det ser ut på antrekksbildene! Har masse å smile for akkurat nå! Har fri i dag, neste uke er også kort, det er under en måned til sommerferie, sommerferien skal brukes til å tjene masse penger, være med venner og å reise på ferie alene med verdens beste lillebror. Etter sommeren er det vgs og forhåpentligvis Medier og kommunikasjon! Har SÅ mye å se fram til, gleder meg kjempemasse!! Skal nyte hver eneste dag fremover:-)

Likte du antrekket? Har du mye å se fram til?

Quotes of the day

Enig?

Bildeserie

I get dressed up in my winter clothes, and step outside to look at the roses, but they're all covered in the morning snow. Just open your heart, and the world will carry you home tonight, it will. 
 


I get dressed up in my summer clothes, and step outside to look at the roses, but they're all covered in their sharper thorns. Just open your eyes, and the world will follow you home tonight, it will.Let's put on our rain coats, and thrench ourselves in english weather, just to know we're free, we'll bury our heads down beneath the old oak tree, so soon. But please, oh, now take this broken heart of mine, it's the only beat that I have left, just pulsing through this empty chest, and I don't know where I should begin.

I get dressed up in my autumn clothes, and step out side to pick up the leaves in, I can not believe the whole year has gone. I open my arms to embrace you, it's time to go right back to the start.

Let's put on our rain coats, and thrench ourselves in english weather, just to know we're free, we'll bury our heads down beneath the old oak tree, so soon.But please, oh, now take this broken heart of mine, It's the only beat that I have left, Just pulsing through this empty chest, and I don't know where I should begin.

Music

Disse sangene ligger foreløpig i SOMMER-lista mi på youtube, men når jeg får lønning skal jeg kjøpe meg spotify premium. Savner spillelistene mine:( Anywhoo, sommer:Glad musikk, søt musikk, trist musikk, feelgood musikk, herlig musikk, deprimerende musikk. Ah, jeg lever av musikk, kunne virkelig ikke klart meg uten det! Er så sykt glad for at ørende mine fungerer, uten dem hadde jeg ikke klart å levd. Åh, you get the point. Musikk er livet mitt, selv om jeg hverken spiller eller synger noe, annet enn når jeg nynner (eller skal jeg si roper?) med på sangene jeg hører på. Hah, sorry til dere som sitter ved siden av meg på skolen:):)

Fant du noe du likte? Hvilket forhold har du til musikk?

Photos: 17th of May


Bådåddjo-russen 2011, oh yeah.


Verdens fineste bunad♥
Gratulerer med dagen, folkens♥ Håper dere har kost dere masse! Nå er bunaden tatt av, slaskebuksa har kommet på, og resten av nasjonaldagen skal nå brukes til å gjøre matte. Jeg er forresten så trøtt at jeg vet ikke om jeg orker å gjøre matte...Kos dere videre uansett!

Hva synes dere om bildene? 

Dagens antrekk 160511


Kjole Vero Moda tube-bh Bik Bok belte og ring H&M solbriller Lindex

Idag våknet jeg med vondt i halsen og tett nese. Perfekt. Det eneste som var bra, var solen som skinte inn vinduet mitt, men den er nå borte. Perfekt. Nå skal jeg pugge litt til matte eksamen. Perfekt. Får håpe resten av dagen og kvelden blir fin. Ha en fin dag:)

Hva synes du?

Dagens antrekk 140511 ++


Blazer fra Bik Bok, bukse fra Cubus, topp fra Kappahl og solbriller fra Lindex.
Haha, verste redigeringa i historien. Sånn går det klokka 2 om natta.Har hatt en superkoselig SUNN kveld med noen av jentene. Vi så film, og på slutten satt jeg og Bia og heide på Eric i grand prix. Jeg ble kjempesur da han endte opp på 3., og gikk hjem og gråt. Neida. Joda. Nå begynner det å bli lyst ute, og jeg vurderer å legge meg. Først skal jeg høre igjennom den ferske sommer-spillelista mi på youtube, kun i protest mot spotify. Også skal jeg twitre over hvor synd det var at Eric ikke vant. No wait, det gjorde jeg jo istad. Hardt liv♥ Og for de som lurer om skriftlig eksamen; jeg kom opp i matte, og er fornøyd med det.

Hva synes du om antrekket? Hvis du har eksamen, hva kom du opp i?

Summer inspiration from Lookbook

Siden jeg er så opptatt med skole, får dere litt inspirasjon fra lookbook. Enjoy.

Bow Heels

Blazer From H&M, Shorts From Levis (Diy), Hat From H&M, Shoes From Jeffrey Campbell

Forever 21 Tan Coat, White Silk Button Up From Thrifted, Forever 21 Pink Denim Shorts, Black Ankle Boots From Thrifted

H&M, The Kooples, Vintage, Isabel Marant

Shoes From Dinsko, Dress From Indiska

Zara Blazer, Levis Vintage Shorts, Zara 'Oxford' ShoesIdag har jeg brukt hele dagen min på skolearbeid, og jeg overdriver ikke engang. Jeg er så lei av skolearbeid, og jeg kunne ikke ha gledet meg mer til sommerferie enn det jeg gjør nå! Heldigvis finnes det lyspunkt i hverdagen, som at det er sol og varmt ute, og at jeg vant denne konkurransen hos Anne! Jeg vinner aldri ting, så jeg ble superglad!:)

Hva synes du? Vinner du ofte konkurranser?

Photos - lovely weather
Idag har det vært strålende vær ute! Har nettopp svidd meg ute på verandaen i hele 17 grader i skyggen, og DET skjer ikke ofte her, ihvertfall ikke i mai. Blogging har det vært lite av i det siste, grunnet skole, jobb og ellers det sosiale liv. For tiden er det en haug med innleveringer, eksamenstrekkning og masse annet. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få tid til alt. Nå har jeg bare 150 sider i den engelske boka mi å lese før i går (eh, burde vært ferdig), for så å skrive om den. Tror heller jeg går ut og soler meg:-)

Har du det travelt? Hva synes du om bildene?

Inspirasjon - HATT

fashiontoast -

THE BLACKSHEEP Feel the rush

Swallow the Truth Its Empty In The Valley Of Your Heart

Fabulous; Better and Best.. ♥ Late Afternoon

THE BLACKSHEEP Natalie Di Luccio's Photos - Photoshoots

It's our dirty little secret Lover Dearest♥

Tumblr Infinito amor...
Bilder fra weheartit.

Har sååå lyst på hatt! Var ikke langt unna å kjøpe meg en søt liten stråhatt i går, men pengeboka strakk ikke til. Nå som jeg har fått meg jobb, kan jeg snart kjøpe det. Ah, kjenner jeg gleder meg til lønning allerede!
Ellers hadde jeg en super dag på jobb idag! Det var mye å gjøre og masse stress, men ellers var det en super første dag. Nå er jeg så sliten etter et døgn som har gått i ett, at jeg har mest lyst å bare legge meg. Skal nemlig på jobb i morgen også, så jeg må tidlig opp.

Hva synes du om bildene? Liker du hatt?

Dagens innkjøp +++++

Var en snartur innom City Nord og fikk meg noe søtt på salg, før jeg dro på jobbintervju, og vet dere hva??? Jeg har fått JOBB! Dette har vært den beste dagen på leeenge. Prøven (som jeg brukte tid på i går istedet for å blogge) gikk suuupert, jeg har fått jobb OG jeg har shoppa, herregud, kan det bli bedre?

Hva synes du om toppene?  Har du jobb? 

Dagens drømmeantrekk

Det ble drømmeantrekk idag, siden jeg i nuet sitter i treningsklær. 
Untitled
Jeg har SÅ lyst på shortsen fra Miss Selfridge!! Jeg skal smiske med min bror (som for øvrig har bursdag idag! grattis med 18-årsdagen, bror!) om at han kan klikke den hjem fra ebay til meg..den er jo så fin! Antrekker ble sommerish idag fordi jeg savner sola som har forsvunnet. Den var her i to dager (?) før den dro igjen, yey.
 
Nå skal jeg pugge på prøve, mens jeg gjør ferdig skjerfet som skal legges fram i kunst og håndverk i morgen, mens jeg leser boka jeg må ha laget bokrapport om i engelsk til torsdag i neste uke, mens jeg ser på tv og prøver å finne ut av dilemmaet om jeg skal se Paradise elle Hawaii Five-O. 
Hva synes du? Har du det travelt for tiden?

Omtale: Garnier Anti-dark circles Eye Roll-On

Noen spurte om jeg kunne lage en omtale av denne lille saken, selvfølgelig kan jeg det!:) Here we go:Først litt om produktet: Dette er en roll-on som man skal ha under øynene for å bli kvitt mørke ringer rundt øynene. Jeg leste ikke på pakken før jeg kjøpte den, annet enn at det var noe mot mørke ringer, så jeg ble overrasket da jeg åpna pakken hjemme og fant ut at det var som en concealer for øynene. For det er nemlig det dette er, en slags concealer som skal dekke ringene.
Jeg betalte 89 kroner, men det var på tilbud. Tror den koster litt over 100-lappen til vanlig. Fås kjøpt på de fleste butikker som selger kosmetikk.


Du ruller bare på, også smører du ut med hendene.

Hvordan det virker: Det skal være både koffein og sitron-essens i den som skal motvirke sorte ringer, i tillegg til at den dekker, men på meg, så gjør den bare det siste. Det eneste som skjer er at det blir dekt, men essensen og koffeinen ser ikke ut til å funke så mye. Det dekkes da om morgenen, men når jeg kommer hjem fra skolen har jeg som regel mørke ringer igjen etter at concealeren har gått bort (selv om at den virker like lenge som en vanlig concealer/foundation gjør).
Det skal også sies at det er enkelt å påføre, og at det kommer akkurat nok om du tegner en strek rett under øyet. Den er ikke fet, men har en tynn og lett konsistens som en flytende concealer. Den lukter helt greit, og har en kjølende effekt når man påfører, som kan være herlig om morgenen når man er trøtt.

Konklusjon: Det funker som en bra concealer, men som sagt så ser det ikke ut til å funke mer enn som så. Selv om koffeinen og sitronessensen ikke imponerte, er det et bra produkt, som dekker mer enn de fleste concealerne/foundationene jeg har brukt under øynene før. Prisen er også ok, så alt i alt er det er bra produkt. Om jeg skulle gitt den et terningkast, ville det blitt en svak 5'er.

Har du prøvd denne før?

Vårparkas

VILA Maya JacketVILA Jean Hood Jacket
VILAH&M

De siste dagene har jeg fått erfare at en skinnjakke ikke er nok til å holde meg varm i den kalde vinden her til lands. Derfor skal jeg få kjøpt meg en søt, gjerne beige, vårparkas. De er lette i stoffet, og kjølige nok til å kunne ha på seg når det er sol, men samtidig varmere enn en skinnjakke. Jeg skulle til å kjøpe den til høyre fra VILA, men jeg kjøpte meg sko istedet, så jeg hadde ikke råd den dagen (har jeg ikke nå heller for den saks skyld, hehe). Hvis jeg finner den i butikk, noe som nesten er umulig her (de får jo ikke inn noe som helst), så skal jeg kjøpe meg den til høyre fra H&M. Den er så skjønn.

Hva synes du om parkasene? Hvilken ville du ha valgt?

Photos from today ++

I dag var jeg og mamma på en liten utflukt, sånn at jeg fikk prøvd ut kameraet mitt ordentlig! Jeg gikk selvfølgelig nesten tom for strøm pga filming av de hundre motorsyklene som kom på rekke og rad pga "Vårslipp", pga at jeg er så glad i å si pga. Eh, ja. Noen bilder ble det likevel.
Flyfetisj, jeg elsker fly. 

Det blir mye hestehov for tida, men kan jo ikke dy meg; det er vår!!!

OG FORRESTEN; kom videre i fotokonkurransen jeg fortalte om her om dagen!! Ville satt veldig stor pris på om du stemte på meg HER. Jeg har, som dere kan se, bilde nr 5. Takk til dere som stemmer!

Hva synes du om bildene? Er du en knupp og stemmer på meg?

Dagens antrekk 010511 ++Bukse og ring H&M Topp Bik Bok Smykke Kappahl

Bare noe jeg kasta på meg etter å ha vært ute med sportsklær i hele dag. Har vært på tur i tre timer og tatt bilder, PLUSS at jeg har jogga! Føler meg skikkelig sporty. I tillegg sitter jeg med dette fatet på fanget:


Namnamnam. Ananas, kiwi og appelsin!

Nå skal jeg slappe av med tv, før jeg skal ta tidlig kveld!:) Hva synes du om antrekket?

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits