juni 2011

Er med i en konkurranse

Er med i en konkurranse på >denne< bloggen. Utrolig bra konkurranse med supre premier! Sjekk ut konkurranseinnlegget >her<.

Det man kan vinne er pengebok fra Gina Tricot, pilot briller fra H&M, negelakk fra Viva La Diva, ring fra Kappahl og Lindex. Pluss et starter kit fra Bare Minerals. 

Som jeg sa; supre premier. Krysser fingrene for at jeg kaaaanskje har en mulighet til å vinne!

 

Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Innkjøp: New ring

Kjøpte denne søte ringen idag (i tillegg til noe mer...)! Hadde en superkoselig dag med pappa og lillebror, som endte med å spise middag ute. Resten av dagen har gått til avslapping, motivering til helgen og redigering av videoblogg! Woho, flink blogger. Jeg håper dere liker den! Det er ikke noe stort, bare en liten vri på måten å vise innkjøp på. Stay tuned.

LIKTE DU RINGEN? VIL DU SE VIDEOBLOGGEN?


Photos: A girl in the woodsMarte er modellen, foto og redigering er av meg.

Redigeringen ble ikke helt som jeg ville, men det funker. Skal prøve en annen redigering også, men nå skal jeg til byen en tur med familien!

HVA SYNES DU OM BILDENE? Vi tok noen andre bilder også, om noen vi se de? 

Dagens antrekk 290611
Fant ingen vegg/bakgrunn, but here it is: Topp og bukse fra Cubus, smykke fra Bik Bok. Neglelakken er fra H&M.

Vurderer serriøst å legge meg. Jeg har en syk hodepine, og ingen motivasjon til å holde meg våken. Skulle redigere bildene fra "shooten" jeg og Marte hadde, og når en av mine større fritidsinteresser var et ork, sier det litt om hvor sliten jeg faktisk er. Herlig å tenke på at jeg har fri i morgen, men ikke like herlig å tenke på at jeg skal på jobb tre dager etterpå! Nå ble det mye syting, men håper dere skjønner!!

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Music: BirdyFor en fantastisk stemme, for et fantastisk pianospill. Jeg er enormt imponert. Birdys vesjon av Skinny Love er så sår, så trist og så fin, den tar nesten pusten fra meg. Men jeg liker originalen til Skinny Love bedre. Shelter derimot tar pusten helt fra meg, så utrolig nydelig.

HVA SYNES DU OM BIRDY?

Er sykt sliten etter en utrolig lang dag på jobb. Skal ta outfitbilder, så får dere et til innlegg litt senere. Først skal jeg puste ut med en episode Hawaii Five-0, leeenge siden sist!!

Dagens antrekk 280611


Genser fra Gina Tricot, highwaist jeans fra Cubus, smykke fra H&M og sko fra Din Sko. Men genseren i buksa og smykket hengende over, love it.

Dagen har bostavelig talt gått i ett. Nå skal jeg få en etterlengtet natts søvn i 6 timer før jeg må stå opp å dra på jobb igjen. På torsdag har jeg heldigvis fri! Det skal nytes for å si det sånn. Blogging har blitt lite prioritert idag, men rett etter jobb dro jeg ut med jentene. Vi spiste middag sammen, og koste oss. Lenge siden sist, så det var hyggelig! Men NÅ skal jeg legge meg, god natt!

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Monki love

monki

Skal overtale pappa til å bli med til Oslo når vi er sørpå i august. Jeg SKAL på monki og raide dem for alt de har av klær. Elsker det de har der, klærne er så nydelige. Nå venter jobb, snakkes om noen timer!

HVA SYNES DU OM MONKI?

Innkjøp: Secondhand

Var innom bruktbutikken en tur på vei hjem fra byen idag på utikk etter en nedsarva denimjakke som jeg kunne klippe armene av. Jeg gikk fra en mørkegrønnblåsvart (ubestemmelig farge, mørk var den iallefall) Levis jakke som jeg egentlig hadde tenkt å kjøpe, men den var så stor og egentlig ganske stygg. Jeg vet jeg kommer til å finne en finere, og da var det ikke vits å bruke penger på den. Fant noen andre ting da, og er ganske fornøyd med skattene jeg fikk med meg hjem!


Skjorte som nesten er helt lik som en jeg har sett på hos Kappahl. Det vises ikke så godt, men den er gjennomsiktig.  Den fra Kappahl var nydelig, og denne er nesten prikk lik, der var 250 kroner spart. Lurer bare på om jeg skal gjøre noe med den for å gjøre den enda finere? Noen som har tips?

SÅ til den store godbiten!!!


Jeg kom inn i butikken, vasa litt rundt, fant skjorta og skulle gå for å betale og DER, dere, DER lå de. Runde briller har vært øverst på ønskelista mi, og nå kan jeg offisielt krysse de av lista. LOVE 'EM! Og til den nette summen av 29 kroner(!!!!).

HVA SYNES DU OM SKATTENE JEG FANT?

Dagens antrekk 270611


Bukse fra Cubus, sko fra Bianco og klokke fra Gullfunn. Toppen har jeg klipt selv, men er originalt fra H&M Divided.


Smykke fra Bik Bok

Wææ, jeg må løpe. Bussen går og 5 minutter! Skal til byen å fikse noe småtterier på en fridag. I like.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Edit: HAHA ser ut som en liten vettskremt unge på bildet. Djeez.

New nailpolish: Orange


H&M

Nydelig nydelig nydelig farge som oser sommer (og trafikklys?). Trafikklys eller ikke, synes den er fin, jeg. Etterpå skal jeg fjerne den lyserosa/hvit-aktige fargen jeg har nå (som jeg tok på kun pga bunaden), før jeg tar på denne knasje fargen. Herligt.

HVA SYNES DU OM FARGEN?

Inspiration: Yellow

Untitled
I det siste har jeg blitt mer og mer glad i gult. Har kjempelyst å skaffe meg mer i denne fargen. Den er så sommerlig og frisk, og et enkelt plagg i denne fargen kan gjøre et antrekk så mye mer fullstendig. De to øverste toppene står spesielt på ønskelisten. Nå må jeg spise, før jeg må springe til bussen for å dra på jobb. Ha en super dag! 

 

HVA SYNES DU OM FARGEN? ER DU LIKE GLAD I DEN SOM MEG?

Innkjøp: Maxikjole


Verdens fineste maxikjole fra H&M♥

HAHA, helt supre bilder, men de var tatt i ørska i gårkveld, og redigert i ørska idag. Dere skal få se den på, jeg må bare på jobb først:) Men jeg er overlykkelig, har ønsket meg den så sykt lenge! Selv om jeg kanskje burde hatt den i en mindre størrelse, men jeg skal sy den litt inn om jeg får det til. Jeg har ikke erfaringer med at jeg er verdens flinkeste til å sy, men det er verdt et forsøk. Men nå må jeg dra på jobb å slite. Snakkes om 9 timer.

HVA SYNES DU OM KJOLEN?

Dagens innkjøp 240611


Herligherligherlig! Har ønsket meg det så lenge!


Smykke og topp fra H&M. Fikk ikke tatt bilde av det dere fikk se litt av istad, men det kommer!!

I går kjøpte jeg noen nødvendige ting, som ny veske, siden den gamle ble ødelagt!!!, og noen enkle baggy singletter, så idag kjøpte jeg heller noen ting jeg har ønsket meg. Pga salg brukte jeg jo heller ikke mer enn 200 kroner, kupp! 

 HVA SYNES DU OM INNKJØPET?

Dagens antrekk 240611

Topp fra H&M, bukse fra Cubus og veske fra Morris. Skoene er fra Din Sko.


Ring fra H&M, smykke fra Lindex. Armbåndet tror jeg er fra Kappahl.

Åh, fineste bildene noensinne!! Men har vært så dårlig blogger de siste dagene, så hva gjør jeg vel ikke for dere? Idag har jeg vært en tur i byen med Anna, noe som var veldig koselig. Og vet dere forresten hva? Jeg har kjøpt noe kjempefint!!:


Sneakpeak.

Nå skal jeg slappe av og nyte fridagen hjemme. Skal jobbe så utrolig mye i sommer, så jeg skal nyte alle dagene jeg har fri.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? HVA TROR DU JEG HAR KJØPT?

Bilder: Avslutning


Flinke♥
Kjekke gutter♥

Beste folkene♥

Midtpunktet♥♥ kødda.

De tre nederste bildene er Frida sine♥

En stor epoke i livet er over. Vi har tatt steget videre, og skal nå avgjøre fremtiden vår. Vi skal bestemme hvilken utdanning vi vil ta, og vi har mange andre valg vi må ta, som kan bestemme hva resten av livet vårt skal bestå av.

Har ikke tid til å si mer, for nå skal jeg spise med familien, før jeg skal ut med venner. Kos dere♥

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Dagens antrekk 220611


Skjørt og strømpebukse fra H&M, topp og øredobber fra Bik Bok, smykke fra Lindex, veske fra Morris, jakke fra Vila, sko fra Din Sko. Ferdig med ungdomsskolen, men fjortiz for life.

Da var jeg offesielt ferdig med 10 års skolegang. Folkene jeg har vært sammen med i de siste 3 årene, går nå hver til seg. Trist, utrolig vemodig, men også litt godt. Kommer til å savne alle utrolig mye. Reunion-turen til Oppdal er allerede planlagt til neste år, det må vi få til! Har også laget en film av oss, som jeg viste på skolen idag. Var jo nesten på gråten, herregud. Dette er en trist dag, som ble avsluttet med basket i regnet. Klassen er en skikkelig basket-klasse, spiller basket så fort vi får muligheten.
I kveld skal bunaden på, og vitnemålet skal deles ut. Etterpå skal klassen ut å spise, kommer til å bli så koselig, men så trist også. Huff, nå skal jeg se filmen for hundrede gang, og mimre enda mer tilbake til da vi var små. 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Photos: Lovely inspiration
Bilder fra weheartit

NOEN AV BILDENE SOM FALT I SMAK?

I want: Runde solbriller

Untitled
Haha, jeg har blitt så sær når det kommer til klær og accessories for tiden, og jeg digger det! Nå har jeg fått dilla på John Lennon lignende solbriller. Så hippie og kult! Kombinert med en baggy topp, en shorts og boots. Mitt neste innkjøp er nok et par lignende som de over. Vet de har slike på Lindex hvis det er noen andre der ute som er like sær som meg for tiden! Vil enten ha noen lignende som de største til venstre, eller de mellom de blå og de rosa. Blå/rosa ville selvfølgelig vært dritkult det også, men jeg vet ikke om de har sånne i butikkene her jeg bor.
HVA SYNES DU OM SOLBRILLENE?

DIY: Frynsetopp 1


En baggy singlet jeg nesten aldri brukte før, nå er den er råkul frynsetopp! Hva får man ikke til med litt kreativitet?? Denne toppen, en kul stråhatt og slitte jeansshorts sammen med fargerike negler. Er SÅ klar for sommeren! Har noen flere topper på lur også, men de er ikke helt ferdige enda.

HVA SYNES DU?

Dagens antrekk 200611

Shortsen er en gammel bukse jeg har klipt, topp fra Urban.


Rosering fra glitter og solbriller fra Lindex. Den andre ringen er seconhand.

Shortsen ser forferdelig ut på bildene, den er bretta fire ganger, så den gnager seg inn i låret. Nå har jeg klipt den kortere, sånn at jeg bare bretter den to ganger. Myyye finere. Holder forresten på med et DIY-prosjekt som dere skal få se senere. Om det blir bra da.

HVA SYNES DU?

Pictures: There's always a little....


There's always a little truth behind every: "Just kidding"


-a little curiosity behind every "just wondering"

-a little emotion behind every: "I don't care"

and a little pain behind every" it's okay".

Ikke at bildene passet så veldig med quoten, men. HVA SYNES DU?

New nailpolish: Mint

Love love love♥ Den ser blå ut på bildene, men den er mer turkis-grønn i virkeligheten. Nydelig farge som oser sommer. Herlig.

HVA SYNES DU OM FARGEN?

Most wanted from Bik BokPluss den frynsetoppen de har hatt i hundre år, men som jeg aldri har fått meg selv til å kjøpe. Hva er det jeg tenker med?? Jeg har holdt den i hånda tusen ganger, men ikke før i går da jeg så ei med den i hvit og en utvaska jeans-shorts, innså jeg hvor mye jeg faktisk har lyst på den. Hadde planlagt å være ferdig på jobb tidlig i dag, for å dra å se etter den, men endte istedet opp med å jobbe nesten to timer overtid. Penger, penger, penger. Kunne selvfølgelig gått i lunsjen, noe jeg faktisk vurderte en stund, men føler meg så sykt fresh i den deilige uniforms-slengbuksa, at jeg lot være. Folk kunne ville jo trodd jeg var overkul, og det kan vi jo ikke la skje!
Nå er jeg så sliten som det går an etter en uke som har gått i ett, at jeg bare babler tull. Kvelden skal nytes bak dataskjermen, med en iskald boks pepsi max. Butikken stengte vel gjerne klokken 10, så der ble jeg akkurat for sen til å kjøpe meg noe godt. Jaja, til mitt eget beste uansett. 

NOE DU OGSÅ KUNNE TENKT DEG? 

FORRESTEN, vet dere hva som skjedde på jobb idag? Jeg ble stående fast i heisen, ikke bare en gang, men hele TO GANGER på en dag!! Jeg som har heisskrekk...trodde jeg skulle dø et sekund. Eller to sekunder da, siden jeg sto fast to ganger, hehe. NÅ avslutter jeg her, ha en fin kveld, alle sammen!

Playsuit

Leser: Nydelig playsuit, kan vi få se hele?

 Selvfølgelig! Den er fra H&M hvis noen lurer. Den har egentlig halterneckstropper, men jeg velger å brette de ned, slik at den blir stroppeløs. Kunne ønske jeg kjøpte den i en størrelse mindre, synes den er i største laget baggy nå. Når sommeren kommer for fult, blir jeg sikkert bare glad for at den er stor, så gadd ikke å bytte den.

HVA SYNES DU OM PLAYSUITEN?

Eksamen og antrekk 170611

Idag smiler jeg bredt. Vet dere hvorfor?
Shorts, topp og øredobber fra H&M

JEG FIKK 6 PÅ MATTEEKSAMEN!!!! Kan ikke beskrive hvor glad jeg er! Skulle egentlig framføre i 20 minutter, etterfulgt av 10 minutter der sensor kunne spørre om ting han lurte på, men jeg klarte å snakke så fort (som vanlig..), så presentasjonen min varte bare i 15 minutter. Etterpå skulle sensor og mattelæreren min spørre spørsmål, men de hadde ikke noe de lurte på, så eksamen min varte kun i et kvarter. Jeg måtte gå ut, og da jeg kom inn igjen sa det at de ikke hadde noe som helst å trekke ned for, så jeg fikk en soleklar 6'er. Har aldri vært så glad i hele mitt liv, holdt nesten på å gå å hoppe rundt halsen på begge to. MEN nå babler jeg like mye som jeg gjorde på eksamen. Skal på jobb nå i finværet..kommer hjem om 5 timer, sneiks.

HVA SYNES DU OM det lille du fikk se av ANTREKKET? 

Dagens antrekk 150611 + eksamen

Playsuit fra H&M, smyffe fra Bik Bok.


Øredobber fra Bik Bok.


Kjeks fra Coop. Hah, kødda. 

Gjett hva jeg kom opp i! GJETT! MATTE!! Er kjempefornøyd! Var så utrolig redd for at jeg skulle komme opp i fransk, du aner ikke, eller naturfag for den del. Jeg lager gledelig en presentasjon om Hurtigruten, for å si det sånn. Istad hadde jeg en pause, og møtte Anna på butikken for å kjøpe litt motivasjon; kjeks og iste. Jeg raida butikken for Coop-produkter. Gjerrigknarken selv. Neida. Joda. Kanskje litt. Nei nå ble det bare tull her! Forresten; tusen takk til alle som ønsket meg lykke til! Setter utrolig stor pris på dere;)

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? HVA KOM DU OPP I om du har eksamen?

It's ok

Ingenting inni meg har lyst til å sitte i 48 timer å jobbe med et fag for så å framføre det foran en helt ukjent sensor. Jeg blir nervøs, og kjenner at jeg blir en smule redd. Jeg vet jeg kan det. Jeg vet at jeg har ferdighetene til å klare å gjøre det bra, men jeg har mistet all motivasjon. Det eneste jeg har motivasjon nok til å gjøre akkurat i dette sekundet, er å sove. Jeg har mistet all kraften jeg hadde for noen dager siden. Noen har stukket hull på ballongen, all luften har sivet ut. Det eneste jeg ser frem til nå er sommerferie. Etterfulgt av videregående. En ny start. Kjenner jeg gleder meg, og et smil brer seg om munnen min. Kanskje motivasjonen nettopp kom krypende?

Men jeg vet at det går bra. Det må gå bra. Det skal gå bra.  >It's ok<.

Bildeserie: Roser med dråper

 Når jeg ser på bildene, tenker jeg at redigeringa kunne vært annerledes, men det er en stund siden jeg redigerte dem, så jeg orker ikke å fikse på det nå. Ble mellomfornøyd med de, men enkelte ble bedre enn resten. Nå må jeg stikke på skolen, før jeg drar på brannopplæringskurs på jobb etterpå. Sykt stress på en dag med herlig sol, men får betalt så da skal man være fornøyd.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Wants: AccessoriesFra H&M. 
Spesielt ringen til venstre. Og den til høyre. Love. Hva synes du?

Gårsdagen

Herlige folk. Hyppige latterutbrudd. Brede smil. Koselige bursdager. Pinlige fjortisstilstander. Kald hjemtur. Fin kveld. 

Hva gjorde du i går?

EDIT: Endra på designet istad, men noe rart skjedde, så det gikk ikke an å kommentere. Aner ikke hvorfor det skjedde! Nå har jeg tilbakestilt designet igjen, så håper det funker nå! Takk Malin for at du sa ifra!:) 

ENDELIG etter mye fram og tilbake fikk jeg designet sånn som det skal være! Åh, det er så mye stress med HTML-koder...Halvparten funker ikke, og alt blir bare feil. Men nå, dere, nå er det sånn som jeg vil ha det, og jeg er superfornøyd. Hva synes du om designet nå?

Bursdagsantrekk 120611


Skjørt og neglelakk fra H&M, topp fra Urban (?), tube-bh fra Bik Bok og smykke fra Glitter. Ringen er secondhand.

Da stikker jeg (snart) i bursdag x2, først må jeg bare pakke inn gavene og sminke meg ferdig. Tidligere idag var jeg og mamma på fjelltur, sporty!! Kom hjem med et nyydelige skille, jeg ELSKER å bli brun. Åh, nå piper og durer pcen min her. Tror ikke den liker varmen! Det svir å ha den på fanget, men så skal man vel strengt tatt ikke ha den på fanget heller. Men nå snakker, eller rettere sagt skriver, jeg meg bort her! Got to goooo.

Hva synes du om antrekket?

Dagens antrekk 110611


Topp og øredobber fra Bik Bok, sko fra økonomisko

Neglelakk og skjørt fra H&M. Min diskrèe form for color blocking. He-he, kødda.

Sommer, sommer, sommer♥ Dagen skal tilbringes på verandaen i solsteken med musikk og et Mag. Fikk et sykt skille etter en og en halv time i ettermiddagssola i går, kan ikke tenke meg til hvordan skillet blir i formiddagssola! Herlig. Nå skal jeg nyte Mag og lese om Ailo Gaup;


Ikke det at jeg er så veldig interessert i motorcross osv, men Ailo Gaup er en av de mest fantastiske personene jeg vet om! Skal ikke legge skjul på at han er kjekk, men makan til idrettsutøver skal du lete lenge etter. Selv om han har lagt opp.

Ha en super dag i sola/regnet, og nyt langhelga! Det skal ihvertfall jeg.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

VårjakkeTynn, nydelig vårjakke fra Vila. Følte meg som hun minste i Volturi-klanen fra Twilight når jeg hadde hetta på, den er gigantisk. Nå som sommeren har kommet for fullt her, vet jeg ikke om jeg får brukt den så særlig mye fremover. Skjekket yr.no bare for å være sikker og jeg får nok brukt den mye i neste uke. Regn, regn og mer regn. Nå skal jeg finne på ett eller annet å gjøre, eller bare sitte å nyte synet av det herlige skillet jeg fikk idag! Ca hele trinnet var på tur, og solen har skint i hele dag. Det er ikke en eneste sky på himmelen, og jeg elsker det.

Hva synes du om jakken?

New floral top


H&M

Kjøpte denne på tirsdag, og kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker den! Fargen, stoffet, ryggen, måten den henger på; perfekt. Herlig til en noe high-waist shorts og de nye gladiatorskoene mine. Love love love♥

Hva synes du?

HAHAH dritfin skrivefeil i overskrifta, "new foral top". Tatt hånd om og rettet nå:)

Dagens

Se, så herlig!! 

Bikini fra Cubus

For en herlig dag!! Var ferdig på skolen halv 1, og resten av dagen har gått til å steke seg på verandaen. Jeg, verdens blekeste person, har fått skille! Håper det blir sol de neste dagene også, har nemlig planlagt å bli ordentlig brun i sommer, men siden mesteparten av sommeren skal gå til jobbing, må jeg få den brunfargen nå. Haha, yeah right. Trenger minst et år med sol for å bli brun! Solen har gått bak en enorm sk y nå, så jeg får ikke den brunfargen nå uansett. 

Og jeg har forresten fått bekreftet noe jeg egentlig visste fra før; jeg hater småkryp. Maur, edderkopper, mygg, fluer, you name it. Æsj.

Hva har du gjort idag? Er du like glad i småkryp som jeg er?

Dagens antrekk 080611


Sko fra Økonomisko


Jakke fra Vila, shorts fra Bik Bok, solbriller fra Lindex


Baggy topp fra H&M, tube-bh fra BikBok

Solen har skint i hele dag, så jeg utnyttet sjangsen til å sole de ellers så kritthvite beina mine. På skolen hadde jeg jeans, og jeg kan love deg at det var varmt, så det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å skifte til shorts. Det ble selvfølgelig kjølig utpå ettermiddagen, så måtte ta på den nye supersøte vårjakken fra Vila som jeg kjøpte i går. I morgen er det meldt over 20 grader og skyfri himmel, så jeg og mamma har vært å skaffet oss en ny grill. Love Life♥

Hva synes du? Har du finvær? 

Yellow nailpolish


H&M til 10 kroner (!!!)Kjøpte meg denne søte, lysegule neglelakken i går. Jeg elsker den! Den får de ellers bleke hendene mine til å se en nyanse brunere ut, samtidig som det oser sommer av den. Den er så søt! Minuset er at den allerede har begynt å flasse av, men man skal vel ikke ha alt for høye forventninger til ting som koster 10 kroner? Tror uansett det var pga jeg spilte basket på skolen, woho sportygirl95. Forresten så er det sol og 18 grader ute!! Nå er solen vel og merke bak et dusin med skyer, men det er bedre en regn. Værmeldingen framover ser også veldig bra ut, ah, kanskje jeg endelig kan si at sommeren er her?

Hva synes du? Er den ikke bare supersøt?

Dagens antrekk 070611


Bukse fra Cubus, topp fra Gina Tricot, Jakke fra H&M og sko fra Din Sko


Ringer fra Cubus, H&M og Kappahl, smykke fra Lindex.
Hater at folk sladder ansiktet sitt på bilder, men dere aaaner ikke hvordan det så ut. Gjorde det for deres del for å si det sånn!:) 

Jeg skulle jo egentlig ha shoppestopp nå, men dere kan vel gjette dere fram til at jeg har brutt det allerede. Skulle møte mamma i byen etter skolen, så klarte selvfølgelig å rote meg inn i noen butikker iløpet av det kvarteret jeg ventet på mamma. Unnskyldningen for shoppingen var at jeg fikk solgt det gamle kameraet mitt i går, så jeg måtte feire/trøsteshoppe med pengene. Det er nemlig med blanda følelser at jeg selger det. Elsker selvfølgelig det nye, men det er noe spesielt med det første kameraet man kjøper. Det har betydd så mye for meg det året jeg har hatt det. Det har vært med meg overalt og fulgt meg i tykt og tynt. Haha, hør på meg, høres ut som jeg snakker om min første kjærlighet eller noe. Men så kan man vel si at det har vært min første kjærlighet og da. 

Hva synes du om antrekket? Ikke sant at det er noe spesielt med det første kameraet man kjøper? Ihvertfall for de fotointeresserte. 

Dagens
Solbriller fra Lindex.


Shorts fra Bik Bok, ring fra H&M. 

Solen har skint i hele dag, men nå har den dratt. I morgen er det meldt pøsregn, igjen. Dere aner ikke hvor lei jeg er av å våkne av at regnet plasker på takvinduet mitt. Ifølge kalenderen er vi kommet en uke ut i sommeren, men ser man ut minner det mer om høst. Jeg er SÅ lei, jeg vil reise bort til en varm plass der jeg kan hoppe rundt i en tynn sommerkjole og en strandhatt, kun med et par gladiatorsandaler på beina. I skrivende stund sitter jeg med ullsokker, og det sier vel sitt om temperaturen her til lands.

Nå skal jeg drømme meg en tur til Hawaii via Hawaii Five-0, beste politiserien noensinne. Anbefales på det sterkeste.

Hvordan er været hos deg? Hva gjør du idag?

Photos: Flowers ++Var ute å tok noen bilder en dag i forrige uken, og til å ha blitt jagd av blodsugende vesne* hele veien, synes jeg resultatet ble ganske bra. Ble fornøyd med bildene av gressstråene! Men, nå venter jobb i 8 timer. Åh, umotivert:)

Hva synes du? Hva skal du i dag?

*Snakker selvfølgelig om mine gode venner; mygg.

Ny shorts + videoblogg?
H&M

Kjøpte meg en ny shorts også i byen i går. Har siklet etter den helt siden første gangen jeg så den på H&M sine sider. ENDELIG er den min♥ Nå har jeg besøk av Marte, har skikkelig prestasjonsangst her jeg sitter og skriver. Hater at folk ser på når jeg skriver! Uansett, vi skal prøve oss på en videoblogg. Aner ikke hva vi skal videoblogge om, men vi skal se hva vi får til.

Hva synes du om shortsen? Noen tips til hva vi kan videoblogge om?

Maxi dress


H&M, 199,- (99,- på nett)

Prøvde denne idag da jeg var i byen, og var nesten på tur til å kjøpe den, men ombestemte meg i siste liten. Delvis fordi jeg vet at den er på salg på nettet, og delvis fordi jeg ikke vet om jeg kommer til å bruke den. Den er nydelig, men maxikjoler er ikke det jeg går mest i. Bah, dilemma. Og uansett vet jeg ikke hvilken farge jeg skulle hatt..

Hva synes du om kjolen? Hvilken farge liker du best?

Ny bikini + pakke i posten


Bikinioverdel fra Cubus.

Den ser søt lyserosa ut, men egentlig er den sjokk-neon-fersken-ish. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, den er hvertfal skikkelig knasj! Haha, skjønner ikke at jeg valgte den fargen...Jeg som er så svart-hvit av meg. Men fant ut at jeg så enda blekere ut enn vanlig om jeg valgte svart, så det ble denne.


Og se hva jeg fikk i posten i dag! Premie♥ Tusen takk, Anne!

Nå skal jeg løpe på Rimi å kjøpe meg Spotify Premium. Er så lei av å bruke youtube...heh.

Hva synes du om bikinien? Vinner du ofte konkurranser?

Dagens antrekk 020611

Kvelden har gått til å ha tacokveld og phootoshoot hos Bia med jentene, så har jo hatt tusen antrekk på meg (okei, kun 4..), men her er det jeg stort sett hadde på meg:

High waist fra Cubus, topp fra H&M, Bia sin cardigan, øredobber fra BikBok. I know at øredobbene ikke passet helt, men de var de eneste jeg hadde med til Bia;-) Tror jeg spiste noe på bildene by the way....Ser ihvertfall sånn ut, haha lol.

Og fordi statistikken går opp og dere er så søte og kommenterer så mye for tiden, fortjener dere en suss♥ Likte du antrekket? Hva har du gjort idag?

Dagens innkjøp ++


Shorts fra Bik Bok, resten fra H&M! Pluss en svart high-waist jeans fra Cubus og en bikiniunderdel fra H&M som jeg ikke fikk tatt bilde av!

Etter skolen dro jeg og Bia til byen der vi først spiste en deilig lunsj på Orion, før vi shoppa en del! Heeerlig♥ Vi fikk forresten standpunktkarakterene idag! Jeg har fryktet i hele år at jeg kom til å gå ned i snitt, men til min STORE overraskelse, gikk jeg opp. Jeg er så glad, og nå er jeg nesten 100% sikra på å komme inn på media. Dette har vært en kjempebra dag, har ikke ord!


Er så utrolig fornøyd, og ikke minst stolt over meg selv for at jeg har fått det til. 

Hva synes du om innkjøpene? Har du fått karakterene for i år?

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits