juli 2010

PÅ ØNSKELISTEN - H&M

Ah, om en måned er jeg rik og kan kjøpe meg alt dette♥ Gleder meg sånn til konfirmasjonen! Noe du også kunne tenke deg?

AH, NYDELIG BASEBALL-JAKKE

Ah, jeg har lagt min elsk på denne nydelige baseball-jakken fra H&M's herreavdeling. Så den da jeg var i byen idag, og den var rett og slett nydelig. Den er ikke som den typen alle andre har fra Gina Tricot. Jeg har egentlig tenkt at om jeg først skal kjøpe med baseball-jakke, vil jeg ha herremodell, for er ikke meningen med de at det skal se ut som du har lånt den fra typen? Du ser liksom i filmene fra langt bak i tiden, at jentene låner jakken til de kjekke guttene som driver med en eller annen sport. Derfor vil jeg ikke ha en kroppsnær, liten jente-jakke. Den skal selvfølgelig ikke være stor og posete, men iallefall ikke trang. Hva synes du?♥

UKENS INNKJØP


Nydelig topp! Elsker den! Den er ganske stor, men det gjør den bare super-komfortabel, og jeg elsker fine, men komfortable klær.


Topp/kjole som er mye søtere på! Den er ganske lang, så den kan brukes som en sommerkjole.
Jeg hadde et stort behov for å få meg noen flere topper, og ikke bare basics. Ulike?♥

DESIGNHJELP - FJERN RAMMEN RUNDT PROFILBILDET

1. Gå inn der du redigerer designet, og trykk på Maler.  Design>Rediger>Maler.

Tips: Søk ved å bruke Ctrl + f, så slipper du å sitte å lese gjennom alt for å finne noe i en tekst.

2. Søk etter denne linjen: <div id="profile" class="clearfix">, og lim inn <img style="float: left; border: 0;" src="URL-ADRESSEN TIL BILDET DITT" height="200"> under <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">

Slik skal det se ut:

       <div id="profile" class="clearfix">
       <div>
       <a href="${ProfileUrl}" title="${ProfileName}">
       <img style="float: left; border: 0;" src="URL-ADRESSEN TIL BILDET DITT" height="200">
        </a>
        </div>

3. Lim inn url-adressen til bildet ditt der det står URL-ADRESSEN TIL BILDET DITT, og endre størrelsen på bildet der det står 200. F.eks. 150 om du vil ha det mindre, og 250 om du vil ha det større. Du må bare prøve deg frem!


Skjønnte du hvordan det skal gjøres?♥

INNKJØP ELVERUM, DEL 2, klær


Komfortabel, lang genser med nagler, ah, elsker den.

Nydelig tights! Den er mye finere på, noe jeg kan vise dere senere!


Strikkejakka er egentlig fra Only, men er kjøpt på en outlet-butikk (eller noe).

Jeg trodde jeg shoppet skikkelig masse når jeg var borte, men når jeg så over tingene jeg hadde kjøpt var det ikke så mye likevel. Nesten over halvparten av alt jeg kjøpte var gaver osv. Men noen ting fikk jeg med da! Ulike?♥

DESIGNHJELP - BILDER PÅ HØYRESIDEN

Noen spurte om jeg kunne vise hvordan jeg laster opp bilder i tinypic, og hvordan jeg får de på høyresiden av bloggen. Selvfølgelig kan jeg det!

FØRST VISER JEG HVORDAN DU LASTER OPP BILDER I TINYPIC.

1. Finn bildene du skal bruke. De bildene jeg bruker, tar jeg fra we heart it. Man kan selvfølgelig bruke hvilke som helst bilder, men jeg elsker bildene fra we heart it, og de er i passe størrelse. 


Velg ut et bilde, og lagre det. Jeg lagrer de i thumbnail-størrelsen, for da passer de perfekt.

2. Last bildene opp i tinypic. Du trenger ikke å ha bruker for å gjøre dette!!
Når du har lastet opp bildet, kommer det opp at du må skrive inn to ord. Dette er for sikkerheten eller noe. Skriv inn de to ordene, og gå videre.
3. Slik vil det se ut når du har lastet opp bildet. Velg den øverste linken, "HTML for websites".
Om du skal bruke bildene til noe annet, eller bare skal ha bilde-url'en, velger du bare en annen link.

SLIK LEGGER DU BILDENE PÅ HØYRESIDEN AV BLOGGEN.

4. Gå inn der du redigerer desginet, og velg "Widgets". Altså, Design>Rediger>Widgets.

5. Lim inn HTML-koden til bildet fra tinypic


Ikke bekymre deg over at det ikke står noe i boksen når du trykker på widgets. Jeg har en del bilder osv der, derfor er det masse skrift i boksen.

Tips: Hvis du skal ha flere bilder, bruk <br> mellom hvert bilde/tekst. Da får du mellomrom, og unngår at det kommer ved siden av hverandre, istedet for å komme nedenfor hverandre.


6. Forhåndsvis for å se at alt er slik som du vil ha det. Bildene vil legge seg på på sidebaren når du lagrer, selv om den ikke gjør det på forhåndsvisningen. 

7. Lagre, og gå inn på bloggen din for å se det ferdige resultatet.Var det noe du ikke forsto, eller ikke fikk til, er det bare å spørre, så skal jeg prøve å utdype det mer. Skal jeg fortsette med designhjelp?♥

INNKJØP ELVERUM, DEL 1 accessories

Egentlig 5 for 50, men jeg delte med Bia.


Tror egentlig at det er herremodell, men jeg likte fasongen så godt, og jeg fant ingen andre som hadde samme fasong. Vurderer å gjøre de litt freshere ved å lime på ett eller annet på sidene. Får se hva jeg får til!♥

Det kommer del 2 med klær, og kanskje del 3 om det blir for mye å ha på ett innlegg. Hva synes du?

THE WOODS - BILDER DEL 1


Jeg var litt rastløs istad, så jeg bestemte meg for å ta meg en tur ut for å ta bilder. Det var utrolig fint vær, og hele 17 grader. Jeg ble oppspist av mygg, så jeg var ikke så lenge. Men noen fine bilder fikk jeg! 

Likte du noen av bildene? Har du lyst på en del 2? ♥

EDIT: Hvor mange bilder vises? Det skal være 5, men på min vises bare 4...

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits