juli 2011

Innkjøp: Blomstershorts

Heihei! Akkurat nå sitter jeg på min faste plass på verandaen og sliter med å få nett. Tror jeg har brukt en halvtime bare på å få åpnet blogg.no. Jeg holdt på å gi opp, da jeg plutselig fikk to strek, nok til å åpne blogg.no.

Idag har jeg tatt årets første bad, to ganger faktisk! Det var så fint vær i morges, så vi dro å bada da, så ble det torden i et par timer, før været ble supert igjen, og vi dro å bada en gang til. Ellers har jeg sittet og sett på at noen brannbiler med blålys og båt på slep har kjørt forbi. Skulle sjekke hva det var, men nettet går så tregt at jeg ikke kommer meg inn på nettavisen til Østlendingen. Noen som vil sjekke om det skjer noe dramatisk i Elverum?:)

Lovte jo å legge ut noe av det jeg har kjøpt mens jeg har vært her. Det eneste jeg har fått tatt bilde av er denne søte shortsen! Har også kjøpt en slags blonde-cardigan, men den får dere se senere!HAR DU BADET I ÅR? HVA SYNES DU OM SHORTSEN? 

Dere ANER ikke hvor lang tid det tok å lage dette innlegget!! Åh, eeeer så lei av tregt nett! Vær glad i meg nå, takk og god natt.

Day 7
Nikon D3100, 50mm f/1.8

Bare noen tilfeldige bilder jeg har tatt mens jeg har vært her. Redigert i hu og hast, øverste er ikke redigert vel og merke. Skal prøve å få tatt noen antrekksbilder mens jeg er her, men har verken stativ eller en plass å sette kameraet. Vi får se, kanskje jeg på magisk vis får det til. Nå skal jeg ut å møte en venninne som jeg ikke har møtt på evigheter! Det kommer nok til å bli koselig:)

HVA SYNES DU OM BILDENE? HVA SKAL DU I KVELD?

Et lite innkjøp

Heihei, dere! Nå er jeg fremme i Elverum, og jeg storkoser meg. Vi har nettopp vært på et marked, fant ikke så mye der, men koselig var det uansett! Endelig fant jeg et åpent nett!!Akkurat nå står jeg på verandaen og balanserer pcen på gelenderet sånn at jeg har nok signal! Funker fett! Har kjøpt noen småting i byen etterpå, som dere skal få se senere! Nå skal vi snart spise, før vi skal en tur å bade. Været er nyydelig.Kjøpte denne rett før jeg dro fra Bodø. Søt, sommerlig og litt annerledes, falt for den med en gang jeg så den. Også fordi den var gul, selvfølgelig..heh. Den er fra Bik Bok og kostet ikke mindre enn 29 kroner, umulig og motstå til den prisen.

HVA SYNES DU? HVORDAN ER VÆRET DER DU ER?

VacationNå drar straks jeg og verdens beste lillebror på flyplassen! Kan ikke beskrive hvor deilig det er å ha ferie, endelig! Aner ikke om det blir noe blogging mens jeg er borte. Har med pcen, men farmor har ikke internett, så jeg får håpe på at jeg kan "låne" nett hos naboen, heheh.. Hvis ikke må jeg finne meg en kafè eller dra veldig ofte til tante. Har forhåndsskrevet noen innlegg til dere, så kan vel alltids poste fra mobilen om jeg ikke får tak i nett. Ha en super dag videre, det skal ihvertfall jeg! 

SKAL DU ELLER HAR DU VÆRT PÅ FERIE I ÅR?

Hvordan jeg klarte å poste dette i kategorien "Mote", aner jeg ikke. Bare en vane, I guess.

Nyinnkjøpte motebladerSelve flyturen varer bare i ca. en og en halv time, men det kommer nok til å bli litt kjedelig, så jeg hamstret inn noen moteblader til da, og ellers hele turen. Klarer aldri å bestemme meg for hvilke blader jeg skal velge. Costume, som jeg kjøpte i forrige uke, er egentlig et selvsagt førstevalg, men idag da skulle velge et til, ante jeg ikke hva jeg skulle ta. Valget kom på Elle, et blad jeg aaaldri har lest før. Noen som leser Elle? Ellers gleder jeg meg masse til å reise alene med verdens beste lillebror, selv om vi sikkert kommer til å gå oss vill på Gardermoen. For sikkerhets skyld blir vi hentet der, ellers hadde vi aldri klart å komme oss på riktig buss til riktig tidspunkt.

Nei, nå svir øynene mine, så jeg skal gå å legge meg. I morgen må jeg pakke ferdig, noe som egentlig innebærer å gjøre det motsatte, nemlig å kaste ut halvparten av alle de unødvendige klærne jeg allerede har lagt i kofferten. Nei, nå sovner jeg på tastaturet snart, og pcen går straks fri for strøm! Blogges i morgen, søtinger♥

Vet jeg har spurt om det før, men HVILKE BLADER LESER DU?

Wants from Carlings
Av en eller annen grunn, handler jeg aldri på Carlings. Det er en butikk jeg ofte er inne å ser i, men jeg har aldri noe med meg ut. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor, for de har jo så mye fint! Synd de ikke har det i lille Elverum, så får vel dra med meg pappa til Hamar når han også kommer dit! Jeg drar til Elverum i morgen, og jeg gleder meeeg!

LIKER DU CARLINGS? HANDLER DU OFTE DER?

Day 6


Hanson - I will come to you, nydeligste sangen.


Fordelte denne bukketten i kirka, utenfor kirka og rundt om i byen, til minne om alle som omkom, alle de skadde og alle pårørende. 
Synet av alle som hadde lagt blomster utenfor kirka var overvelmende. Det var utrolig mange fine blomster, lys og bilder. Tårer rant stille ned langs kinnet mitt når jeg så det, og jeg la noen av rosene mine sammen med de andre.
Nikon D3100, 50mm f/1.8

Da jeg kom hjem, og lot alle intrykkene synke inn kom det en flom av tårer. I seks dager har jeg ventet på å våkne. Jeg har ventet på at noen skulle komme å prikke meg i hånda, vekke meg og si at jeg har sovet for lenge. At alt var et mareritt. Nå vet jeg at det ikke er det. Alt var virkelighet. En grusom virkelighet.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Si det til dem du e glad i


Magnus Eliassen og Kråkesølv - Til dem du e glad i.

Det var umulig å holde tårene tilbake da de framførte denne vakre sangen idag etter rosetoget. De jeg var sammen med under markeringen og jeg sa til hverandre at vi var glade i hverandre, og klemte. Det burde dere også gjøre. Gi noen en klem, si at du er glad i dem. Du vet aldri når det kan være for sent.

Jeg får tårer i øynene hver gang jeg hører denne sangen i ettertid. Den er så nydelig. Nå skal jeg samle meg litt etter en utrolig trist markering sammen med nesten 20 000 andre bodøværinger. Jeg vet ikke hva jeg skal si, det var så mange folk til at vi er en så liten by. Jeg er så stolt over byen min i dag. Jeg er så stolt over landet mitt. 

Tok en del bilder av blomster, vil noen se de? HVA SYNES DU OM SANGEN OG BILDET?

Day 5


Nikon D3100, 18-105mm

Nå drar jeg straks på jobb, før det bærer rett på rose/fakkel-tog! Kommer ikke hjem før ganske sent ikveld, så det blir nok ikke noe blogging før i morgen. Hva skal du idag? Ha en fin dag uansett!

HVA SYNES DU OM BILDET?

Day 4
Nikon D3100, 50mm f/1.8

Jeg har sagt hele helgen at jeg heldigvis ikke visste om noen som var på Utøya, at jeg ikke kjente til noen av de døde. Det kan jeg ikke si lengre. En som gikk på samme skole som meg i fjor er fortsatt savnet, og det gjør meg så utrolig trist, selv om jeg ikke kjente ham. Varme tanker sendes til han, familie og venner av han i håp om at han skal bli funnet.

I morgen etter jobb skal jeg gå i rosetog. Jeg skal tenne lys for alle som omkom, alle som ble skadd og venner og familie av dem. Det kommer til å bli en utrolig tung dag, og noen tårer kommer nok til å bli felt.

HVA SYNES DU OM BILDENE? KJENTE DU NOEN PÅ UTØYA/OSLO?

Overraskelse i postenDa jeg kom hjem fra jobb i går, sliten, lei og helt klar til å legge meg og sove i et halvt døgn før jeg skulle stå opp og dra på jobb igjen idag, dro mamma frem H&M's høst-katalog som hadde kommet til meg i posten! Jeg skulle til å bestille den for noen dager siden, men jeg trodde jeg avbrøt, så jeg ble overrasket og kjempeglad, og satt og bladde i katalogen resten av kvelden. Elsker H&M, de har så mye fint!

HAR DU FÅTT KATALOGEN FRA H&M?

Dagens inspirasjonsantrekk 250711


Hjemmelagd shorts og secondhand skjorte (som jeg har klipt og festet nagler på), smykke fra Glitter, liten ring fra H&M og stor ring fra Cubus. 

Kan vel kalle dette for et inspirasjonsantrekk, i og med at jeg faktisk ikke hadde dette på meg idag. Bloggen blir så kjedelig uten antrekk, så jeg satte noe sammen, kun for dere.

Akkurat nå sitter jeg og ser på tv fra Oslo. Det er helt fantastisk å se hvor mange som har møtt opp. Skulle gjerne vært der selv, men er litt for langt unna. På onsdag skal det være en markering her, og jeg skal mest sannsynlig delta.

HVA SYNES DU? SKAL ELLER HAR DU VÆRT MED PÅ MARKERINGING?

Day 3

Lakket neglene mine på nytt her om dagen. Valgte den mint-fargede (mint-grønn, mint-blå, mint?), ville ha noe søtt og sommerlig, så det ble den.


Nikon D3100, 50mm f/1.8

Må bare si at jeg er fortsatt like sjokkert, men prøver å tenke på andre ting.

HVA SYNES DU?


Demi Lovato

Har alltid likt Demi, både som artist og skuespiller. Synes hun synger som en engel, og liker egentlig sangene hennes ganske godt. Spesielt den nye singelen hennes, Skyscraper.Men se da, dere; se så pen hun er, og se den stilen hun har fått. Elsker den nye stilen hennes, og klærne hun har her var jo bare nydelig, spesielt hatten og fjærene (selvfølgelig). I tillegg til stilen, skulle jeg gjerne hatt håret hennes også, det er sånn jeg vil ha det om jeg skal spare. Synes virkelig hun har vokst opp, og jeg ser ikke på henne som "Disney Channel-Demi" lengre. Åh, digger alt med henne, jeg.

Flere bilder kan du se >her<.

HVA SYNES DU OM DEMI?

Dette innlegget er forhåndsskrevet. Nå drar jeg på jobb i 8 timer, selv om jeg egentlig vil sitte hjemme foran tv'en med nyhetene på. 

Dagens antrekk 230711

Sitter fortsatt og ser på nyhetene. Jeg er fortsatt i sjokk, og vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg har tent lys idag igjen, og tenker konstant på alle foreldrene som sitter og venter på å få beskjed om barna deres lever eller ikke. Det er så forferdelig å tenke på at så mange er døde, at så mange savner barna sine, at så mye vondt kan skje på en dag. Det er helt uvirkelig.


Skinnjakke fra Cubus, skjorte fra Kappahl, bukse, smykke og ring fra H&M.

Jeg var en tur på butikken før idag, og det virker som om hendelsen virkelig har gått inn på folk her oppe også. Det er så stille og rolig, og ikke like travelt som det pleier å være på lørdager. Nå skal jeg slappe av med et blad, og få tankene litt bort. Hendelsen har gått utrolig inn på meg, selv om jeg heldigvis ikke kjenner noen som direkte er rammet. Men hele Norge er rammet, jeg tror alle nordmenn sørger idag og dagene fremover.

HVA SYNES DU?

Day 2; You can't rewind
Nikon D3100, 50mm f/1.8

"...Å spole tilbake til fortiden og advare dem. Og til og med hindre dem i å møtes. Men jeg kan ikke det. Du kan ikke spole tilbake til fortiden."

- 13 gode grunner, Jay Asher.

Jeg vil også spole tilbake. Jeg vil spole tilbake og advare alle som var i Oslo og på Utøya i går. Jeg vil hindre dem i å være der, hindre dem i å møte han som kom for å drepe dem. Men jeg kan ikke det. Jeg kan ikke spole tilbake til fortiden.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Day 1; Light a candle

Har bestemt meg for å ha 365 days. Det er gøy å se hvordan man forbedrer seg iløpet av et års tid, og jeg vil dokumentere den forbedringen (om jeg i det hele tatt forbedrer meg, det gjenstår å se). Om det kommer bilder hver dag får inspirasjonen bestemme, men skal iallefall legge ut bilder 365 dager, sammenhengende eller ikke.


Nikon D3100, 50mm f/ 1.8

Har tent lys for de som er rammet i Oslo, og for alle deres pårørende. Håper dere gjør det samme, og at dere tenker like mye på de skadde, og de som dessverre har mistet noen de er glad i.

HAR DU TENT LYS? HVA SYNES DU OM BILDENE?

(Dagens antrekk 220711 +) OSLO

Det føles utrolig overfladisk ut å blogge om antrekket mitt samtidig som jeg ser på tv og leser på nett om den grusomme hendelsen i Oslo. Det er helt forferdelig, jeg kjenner jeg skjelver og tårene presset seg frem da jeg hørte om det for en stund siden. Som de fleste andre, har jeg fryktet at dette kom til å skje en eller annen gang, men jeg har ikke innsett før nå at det faktisk kom til å skje. Det er helt fryktelig, jeg har ikke ord. Det at de faktisk bekreftet at det var en bombe gjør meg utrolig redd. Det er rett og slett forferdelig. Har ikke ord.

Her er antrekket uansett.. 


Genser fra Lindex, hjemmelaget shorts, øredobber fra London (gave).


Stor ring fra Cubus. Neglelakken er fra H&M (og ja, jeg har fjernet den nå!) Hjertet går til alle som er rammet i Oslo, og ellers alle pårørende..


Liten ring fra Glitter, sølvarmbånd fra Gullfunn, smykket brukt som armbånd er kjøpt i en bod en eller annen plass.

Kjenner også jeg blir litt skeptisk og ikke minst redd til å ta fly til Gardermoen om en uke. Tenk om det skjer mer? Herregud, jeg er målløs.

REGNER MED DERE OGSÅ HAR FÅTT MED SELV HENDELSEN?

Shoes from Nelly
Bare et lite utvalg av alle de fine skoene de har på Nelly.com. Sitter og forbereder meg til lønninga kommer, da skal det shoppes, enten det er i butikk eller på nett. De brune var sykt fine, selv om jeg er skeptisk til sko med åpen tå. Har aldri likt det, men som vanlig har jeg endret mening etter en stund. Det gjør jeg alltid. Hatet wedges før, men nå liker jeg det og.

HVA SYNES DU? NOE DU LIKTE?

Det blir mye "vil ha"-, "se så mye fint de har her"-innlegg med bilder fra nettet istedet for antrekk og bilder jeg tar selv osv. Det er enkelt og greit fordi jeg går i svart, stygg "uniform" på hotellet halve dagen, for så å ligge utslått på sofaen med slaskeklær når jeg kommer hjem. Det eneste jeg orker å blogge om da er klær og sko fra nett. Jeg synes at disse innleggene er bedre enn ingenting da, ikke sant? Men idag har jeg fri, så det kommer nok et antrekk senere.

H&M HøstH&M

Siden sola tydeligvis ikke liker seg her, kan jeg begynne å glede meg til å handle inn høst og vinterklær. Selv om jeg forguder sola, og helst vil at den skal komme tilbake og bli her for alltid, må jeg si at jeg gleder meg litt til å trekke på meg strømpebuksa under et litt tykkere skjørt mens jeg surrer et langt og varmt skjerf rundt halsen. På hodet skal jeg har et søtt hjemmestrikka pannebånd, helst over langt krøllet hår, men siden jeg så og si har bestemt meg for å klippe det, får jeg kjøre en annen variant. 

Den gule genseren og skinn-treggisen på de øverste bildene er nok så høyt på ønskelisten. Når jeg skal på ferie skal jeg tenke litt på sesongen som kommer etterpå, og ikke bare handle inn masse tynne klær som kun kan brukes når graderstokken ligger rundt 20. Skal få tak i store gensere, gjerne i angora (selv om jeg ikke tåler det), i mange fine høstfarger. Gult, orange, brunt og gjerne litt grønt. 

HVA SYNES DU?

Valentino, Fall 2011 couture


Kilde: Style.com
Så mye fint. Elsker snittet på de to nederste, de øverste og for den saks skyld, men liker måten de er tatt inn på i livet. Liker også fargene, og mønsteret på kjolene. Nydelig.

HVA SYNES DU?

New in: Playsuit

Playsuit fra H&M.

Da jeg var i byen på mandag, måtte jeg bare kjøpe denne. Har siklet etter den i evigheter, men den har vært utsolgt så lege. Heldigvis hadde de fått inn nye. Den er så fin og lett til å ha på over bikini, eller til finere bruk med en blazer, litt accessories og et par pumps. Love love love♥

HVA SYNES DU?

New feather earringsFikk disse supersøte fjærøredobbene hos Frida i feriegave. Elsker jo fjær, som sagt hundre ganger før, så det passet perfekt♥

Har hatt en sminkefri og superchill dag i sola, og jeg, Bodøs blekeste person, har fått skille. Looovely. I morgen og på torsdag venter jobb igjen. Er unormalt motivert til å jobbe, men det er kun fordi saldoen på kontoen er lavere enn jeg hadde trodd. Heh. Nå kan jeg serriøst ikke kjøpe mer før jeg reiser. Og det skal jeg klare!

VAR IKKE ØREDOBBENE SØTE? HVA SYNES DU OM BILDENE?

Gårdagens innkjøp 180711


Nydelig gjennomsiktig topp fra Vila. Kostet 50 kroner tror jeg, virkelig et kupp for en så fin topp. Perfekt♥

HVA SYNES DU?

Ny header

Fant ut at jeg ville ha en ny header, så jeg redigerte sammen noe. Vet ikke om jeg er HELT fornøyd, men det funker, ihvertfall midlertidig. 

EDIT: Lagde en til. Er egentlig mest fornøyd med den. Hva synes dere?

GAMMEL:


NY:

ELLER DENNE? Da må jeg jo selvfølgelig endre det lille bildet.HVA SYNES DU?

EDIT 2: Tror jeg har det sånn som det er nå, jeg. Har endret litt på fargene også. Synes det ble mer sommerlig. Kommer sikkert til å endre det igjen om ikke så lenge uansett! HVA SYNES DERE OM DET? 

Bilder ++

Jeg hater å beklage for at jeg blogger dårlig, og jeg vil ikke gjøre det heller, men jeg føler jeg må. Jobben har tatt veldig mye tid, og jeg har ikke hatt tid til å tenke blogg. Statistikken har sunket de siste dagene, noe som ikke er så gøy! Resten av uken skal jeg ikke jobbe SÅ mye, så forhåpentligvis får jeg blogget litt mer da. Nå skal jeg spise middag med noen venninner, vi blogges. 

HVA SYNES DU OM BILDENE? 

Denim vest, før og etter

Dere vet den denim-jakken jeg skrev om? Jeg bestemte meg for å klippe av armene, og jeg angrer ikke et sekund. Se så kul den ble!! Gleder meg til å bruke den.

FØR:ETTER:I tillegg satte jeg på nagler på lommene, er så fornøyd! Tilsammen ble det litt over hundre kroner for en råkul vest; totally worth it♥ Bildene sugde forresten, dere skal få se bedre bilder senere! Nå skal jeg til byen med Marte, snakkeees.

HVA SYNES DU?

Antrekk 150711

Tok antrekksbilder her om dagen, men jeg fikk aldri tid til å poste det. Her er de iallefall.


Shorts fra Bik Bok, topp fra H&M og skjorte fra Kappahl. Skoene er fra økonomisko.


Smykke fra H&M♥♥♥♥ Neglelakken er også fra H&M.

For en time siden kom jeg hjem fra jobb. Jeg begynte klokken 10, noe som vil si at jeg har vært på jobb i 12 timer. Jeg fatter ikke hvordan det er mulig. Nå er jeg dødssliten, vet ikke hvor jeg får de siste kreftene fra. Har heldigvis fri i to dager nå, og morgendagen skal gå til en koselig bytur med Marte. God natt, folkens! 

HVA SYNES DU? JOBBER DU MYE?

ModekungenHar lenge undervurdert Modekungen, først nå har jeg funnet ut at de har utrolig mye fint! Skal bruke minst mulig penger frem til jeg skal på ferie, så jeg får dessverre ikke bestilt noe hjem..
 

HVA SYNES DU OM MODEKUNGEN? HAR DU NOE DERFRA?

Nå drar jeg snart på jobb, håper jeg ikke blir like lenge som i går. Snakkes!

BildeserieIgår (tror jeg, aner ikke. Dagene går i surr) dro jeg, pappa og lillebror på tur. Perfekt mulighet for å teste ut det nye objektivet. Ble egentlig ikke så veldig fornøyd med noen av bildene. Med utrolig sterkt motlys og den samme gamle Bodø-vinden ble det ikke særlig vellykket. Stråene svaiet alt for mye til at jeg fikk fokusert, sola ble reflektert i havet, noe som gjorde alt enda lysere. 

Ellers kan jeg fortelle at jeg var på jobb i (ikke mindre enn) 10 timer idag. Jeg var hjemme for litt over en time siden, og nå er jeg på vei til å legge meg. Skal på jobb i morgen og, jippi. Så er det to dager fri, og jeg ser så frem til de to dagene, dere aner ikke.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Liquid eyeliner

Har fått helt dilla på å ha flytende eyeliner på vippekanten oppe. Synes det er så fint og klassisk, og selv om det er svart, blir det ikke så "hardt" image av det. Det blir bare fint.
Selv om det ikke blir like jevnt hver gang..


Denne bruker jeg. Den er fra H&M, og funker kjempebra selv om den koster 40 kroner (om ikke jeg tar helt feil). Den er lett å påføre, men om du skulle være så uheldig og tegne feil, er den lett å fjerne med en fuktet q-tips. Finner kun en negativ ting med den, og det er at den lukter litt stygt, men hvem sitter vel og lukter på eyelineren sin?

HVA SYNES DU OM DENNE TYPEN SMINKE? HAR DU PRØVD DENNE EYELINEREN?

Nå stikker jeg på jobb. Hejdå.

Gårdagens antrekk 140711Bukse fra H&M, topp fra Cubus, øredobber fra Bik Bok og sko fra Din sko. Ringen er secondhand.

HVA SYNES DU?

Hår: Langt eller kort?

Har lenge tenkt på hva jeg skal gjøre med håret mitt. Det var ganske langt og fint før, men så klipte jeg det etter å ha vurdert kortere hår i lengre tid. Med en gang var det utrolig rart å ha kort hår (synes det var for kort med en gang!), men etter noen måneder ble det sånn som jeg ville ha det, sånn jeg hadde sett det for meg før jeg klipte det.


Bildet helt til venstre er samme dagen som jeg klipte det! Resten er fra februar-mars. Åh, savner det egentlig! 


Samtidig som jeg savner det lange, og alle mulighetene med å ha langt hår, liker jeg denne lengden og. Her var jeg fornøyd med lengden, og det var sånn her jeg ville ha det når jeg tenkte på å klippe det. Folk sa jeg så voksnere ut, og det er jeg vel egentlig enig i. De fleste bildene er fra mai.

Nå ser det sånn her ut. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om lengden. Synes det er for kort til å være langt, og for langt til å være kort, om dere skjønner..? Poenget er vel egentlig at jeg vil enten ha det lengre, eller kortere. Spørsmålet er bare hva jeg skal velge; kort eller langt?

Så da spør jeg, HVA SYNES DU? KLIPPE ELLER SPARE? 

I still love hatsBildene er linket.

Har fortsatt lyst på hatt. Blir fortapt i alle de fine bildene på weheartit. Har stoore planer om å kjøpe den på H&M (som ser ca ut som den på bilde 2), men også en svart en. Fant ikke bilde av en, men dere vet; sånn..vanlig svart, rund hatt.

Så om du vet hvor man får tak i svart hatt, rop ut! HVA SYNES DU OM BILDENE?

New perfumes

Brodern kom hjem fra syden i går, og med seg i bagasjen hadde han selvfølgelig med seg gaver til verdens beste lillesøster (heheh). Så snill som jeg er, fikk han til og med bursdagsgave fra meg i dag og. Bare to og en halv måned for sent. Snill søster♥
Laura by Laura Biagiotti og Escada Pacific Paradise. Escadaen lukter himmelsk forresten.

Akkurat nå sitter jeg fortapt i den ene boken jeg lånte. Når jeg først leser, klarer jeg ikke å legge boken fra meg! Kjenner jeg meg selv rett er jeg nok ferdig med boken i morgen.

HAR DU LUKTET NOEN AV PARFYMENE?

New accessories

I går var det en uke siden jeg hadde kjøpt noe som helst, noe jeg synes er ganske bra. Da Glitter hadde 50% på hele butikken, ga jeg opp og fant meg noen godbiter.


Supersøte fjærøredobber! Har dilla på fjær.

Nydelig ring, men nydelig farge på stenene.

Også var jeg innom H&M, og GJETT HVA JEG FANT?? Unnskyld caps locken, men i går var jeg en stk. lykkelig fjærelskende jente!!

Smykket jeg har ønsket meg så utrolig lenge. Var HELT sikker på at det aldri kom i butikkene igjen etter at det ble utsolgt. ♥♥♥♥ Herregud, blir flau av meg selv. Men sånn går det når klær++ er en av mine største interesser!

Idag var jeg på biblioteket. Har sagt så lenge at jeg skulle begynne å lese igjen, så nå har jeg funnet to bøker om livet som ungdom, just how I like it. Liker å lese om andre folks drama.

HVA SYNES DU?

Gjøre denim jakke om til denim vest?

Kjøpte denne til en hundrelapp idag. Synes ikke den var så veldig fin, den kler meg ihvertfall ikke, så derfor tenkte jeg at jeg skulle klippe den om til vest! Hva synes du om det? Tror du det hadde blitt fint? Tror helt ærlig at den hadde blitt såå mye finere som vest. Og jeg har jo ønsket meg det i evigheter. Fant forresten en vest på Bik Bok idag, men jeg har så lyst å gjøre det selv. Det blir mer unikt, egent og ikke minst kreativt. Har også lyst å pynte den med litt nagler..woho, i det kreative hjørnet, gitt!

TROR DU DEN BLIR FIN SOM VEST? ENIG I AT DET BLIR KULERE Å GJØRE DET SELV?

Pink beach hat

HVA SYNES DU OM DEN GAMLE, ROSA STRANDHATTEN MIN? Selv er jeg ikke helt sikker. Så etter en ny idag, men fant ingen jeg likte.. Noen som vet om en plass der de selger fine hatter?

Wants from Bik BokEt lite utvalg av de herlige tingene de har på Bik Bok for tiden. Vil ha. Nå må jeg løpe på jobb, hejdå.

NOE DU LIKTE?

Nytt objektiv: AF-S 50mm f/1.8G

Bursdag og julaften samtidig.

Det kriblet i magen av å holde esken. At en så liten ting kan gjøre meg så glad, så lykkelig. 

HAR DU 50MM?

"Dagens antrekk" 120711


Topp og smykke fra Cubus, armbånd fra Lindex.

Gjennomsiktig gul topp, kombinert med highwaist jeans og vinterjakke. 9 grader og regn da jeg dro i morrest....12. juli, du liksom.

Kan i det minste late som jeg er fornøyd.

Men en positiv ting som har skjedd idag; objektivet mitt kom! Meeen det ligger på postkontoret..og jeg har null lyst til å gå ned å hente det. Jeg har jo selvfølgelig lyst på den kjære linsa mi, men kom hjem fra jobb for en halvtime siden, og rompa har allerede gravd seg godt ned i sofaen. Åh, luksusproblem.

HVA SYNES DU OM det lille du fikk se av ANTREKKET? 

Nei, nå stikker jeg på postkontoret.......

Photos: Pink roses

Mamma er så stolt av det lille rosetreet sitt, og det skjønner jeg godt. Bare se så nydelig det er!

Gleder meg til jeg får det nye objektivet mitt (forhåpentligvis i morgen..), da skal jeg ta enda flere (og bedre) bilder. 

Jeg er så trøtt. Øyelokkene lurer seg igjen hver gang de får muligheten. Blikket retter seg mot klokken mens det lengter etter å se ett klokkeslett som er godtatt som leggetid. Da klokken var 6 var jeg på vei i seng, men innså at jeg mest sannsynlig ville vokne uthvilt rundt midnatt, og da sitte våken helt til klokken ble nok til å stå opp igjen. Resten av uken kunne jeg vært foruten, ser virkelig IKKE frem til 5 dager til på jobb.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

I love this top


Modekungen.se

Elsker denne toppen. Den er så søt, fin og kul samtidig. Perfekt i en highwaist bukse/shorts med et par svarte boots. Hadde ikke sagt neitakk til den akkurat, og om jeg ikke hadde hatt shoppestopp, hadde den nok vært på god vei i postkassen min til nå.

HVA SYNES DU OM TOPPEN? 

Dagens antrekk 110711


Bukse fra Cubus, topp fra Bik Bok, skjorten er mamam sin.


Diverse armbånd, ringen er secondhand.

Redigeringa ble helt fucked, nå må jeg løpe på jobb. Snakkes!!

HVA SYNES DU?

Feather accessories


Så utrolig slemt gjort. Hvorfor må H&M få inn ny produkter med fjær akkurat når jeg har shoppestopp?? Som dere (kanskje) har fått med dere, elsker jeg fjær, og disse øredobbene var nydelige og smykket var minst like nydelig. Noen som vil gi meg en liten gave? Ikke? Tenkte meg det.

HVA SYNES DU OM FJÆR ACCESSORIES? HVA SYNES DU OM DISSE?

Dagens antrekk 100711Favorittshorts fra Bik Bok, topp fra H&M, Smykke fra Cubus. Armbåndene er jeg usikker på, men jeg tror de er kjøpt på Cubus.

Orket ikke å finne fram stativet, så bildene ble ikke verdens beste. Dere ser hva jeg har på meg uansett. Forhåpentligvis. Idag er jeg sykt trøtt. Har ikke gjort noe som helst produktivt idag, annet enn å trene. Ellers vet jeg ikke hva annet jeg skal resten av dagen. Har så lyst å reise bort, oppleve noe gøy. Bare tre uker igjen nå!!

HVA SYNES DU?

Kveldens antrekk 090711


Shorts fra Bik Bok, skjorte fra Monki (Marte sin), topp fra H&M. Det store armbåndet er fra Lindex, det lille er fra Kappahl. 


Solbriller fra Lindex, smykke fra Cubus. Til venstre har jeg ikke mindre enn to par solbriller på hodet. Hahahah, bra. Tidenes bilder også, forresten. Ser en smule pedofil ut på alle. Bra gjort.

Har hatt en kjempefin dag med sol, "bading" og en av de beste personene jeg vet om. Jeg og Marte var på utflukt til en badestrand fylt med krabber, før vi dro på utflukt nr. 2, der vi prøvde å filme ettellerannet som dere kanskje får se senere, om det blir bra. Har iallefall hatt en kjempefin dag, håper dere har hatt det like fint! God natt♥

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

DIY: SkjorteJeg kjøpte jo denne på en bruktbutikk, men den var ikke helt som jeg ville. Likte ikke helt lengden på armene, så derfor klipte jeg dem enkelt og greit av, og vips; en helt ny topp/vest/skjorte. Kall det hva du vil. Inspirasjonen til å lage dette fikk jeg fra videoen til Ring meg. Hun hadde på seg en sånn skjorte-sak, og da fant jeg ut at jeg ville prøve. Hvor mye jeg blir å bruke den er en annen sak, heh. Joda, jeg kommer nok til å bruke den! Nå skal jeg ut med Marte, hejdå.

HVA SYNES DU? HVA LIKTE DU BEST, FØR ELLER ETTER?

Ta fram telefonen og pling meg

Blir så glad av denne sangen, og ikke minst videoen. Likte henne ikke i X-factor, men her er hun jo bare rå! Elsker antrekkene, alle klærne og tilbehørene, måten hun er på i videoen, stemmen, sangen, stilen på videoen, filmingen, redigeringen, og ikke minst; den er filmet i London. Love it. Hvis du vil bli glad; trykk play.

HVA SYNES DU? BLE DU LIKE GLAD SOM MEG?

Medier og kommunikasjon

Sånn her føler jeg meg akkurat nå:Fordi jeg kan med glede fortelle dere at jeg kom inn på Medier og Kommunikasjon! Jeg er så glad, dere aner ikke. Det er ingen andre linjer jeg vil gå, det er bare den. Alle andre linjer ville vært utelukket. Da hadde jeg endt opp med å være stuepike for life, og det vil vi IKKE ha noe av. Så takk en høyere makt for at jeg jobbet "ræva" (som vi sier her) av meg for å få gode nok karakterer. Ah, flott. Nå er livet virkelig flott.

Friday jeans


Cubus

Jeg hater jeans. De er ubehagelige, trange, for korte, for vide i livet, for lave i livet, for tighte på lårene, rett og slett alt en bukse IKKE skal være. For et par måneder siden var jeg på Cubus, da fant jeg denne modellen. Jeg prøvde den, og den satt som støpt. Dette er nå det tredje paret jeg har av denne buksen! Har en sort, en mørkeblå og nå en lysere blå nyanse. Herligere bukse skal du lete lenge etter, den passer som sagt formen min perfekt. I tillegg er den akkurat nok highwaist til at du kan bestemme selv om du vil la t-skjorta henge utenpå eller pakke den inni. Og jeg skal jo virkelig ikke klage når jeg finner den perfekte jeans for 199 kroner.

LIKER DU JEANS? HAR DU PRØVD DENNE MODELLEN?

Inspiraton: Denim vest

Jeg har så lyst å kjøpe meg en billig denim jakke som jeg kan klippe armene av. Det er jo så kult! 
 

Bilder fra weheartit.com


 HVA SYNES DU OM DENIM VEST?

Videoblogg: Dagens antrekk 070711

Har på meg maxiskjørt for første gang i historien. Kler jeg det? Jeg aner ikke, herregud, kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å gå å skifte rett før bussen går. Hvorfor kan jeg ikke bare være tøff nok til ha på meg det jeg vil? Jeg får alltid den "ånei-noen-kommer-til-å-se-rart-på-meg"-følelsen, den jeg alltid får, og det som faktisk skjer! Har jeg på meg noe anerledes, eller noe folk ikke er helt vant med, blir jeg nedstirret. Men jeg skal slutte å bry meg om det. Jeg skal ha på meg skjørtet (som egentlig er en kjole), og jeg skal bære det med stolthet. 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? OG HVA SYNES DU OM Å HA DAGENS ANTREKK I VIDEO?

Edit: woho, jeg skifta ikke. Flink pike.

Videoblogg: The beach

Kvelden har gått til å redigere denne filmen. Ble fornøyd til at redigeringsprogrammet generelt suger og i tillegg klarte å drepe kvaliteten på filmen. Kunne vært mye bedre, men som sagt; fornøyd. Jeg vil ha nytt redigeringsprogram, har du et du kan anbefale?

HVA SYNES DU OM FILMEN?

Photos: Live your life

You only live once, so live your life to the fullest. Live as if you have nothing to worry about, live as if there's nothing you can't do. Do what you want, and do it with a smile on your face.I kveld skal jeg leve livet i sofaen med en film eller tv-serie, gå å legge meg nokså tidlig før jeg står opp uthvilt i morgen tidlig til en fridag. Jobben sliter meg ut, både fysisk og mentalt, og så snart det kommer noen ledige stillinger på en annen jobb, skal jeg kaste inn en søknad. Har funnet ut at det å være stuepike er ikke akkurat drømmejobben for meg, og det kjennes på hofter og rygg som i utgangspunktet ikke er i helt topp stand.

HVA SYNES DU OM BILDENE? HVA GJØR DU IKVELD?

Dagens antrekk 060711: Detalj

Har sykt dårlig tid nå, skal på jobb. Verdens beste mamma har forresten bursdag idag, gratulerer så mye med dagen (selv om hun ikke leser bloggen min..)! Ha en fin dag!

HVA SYNES DU OM DETALJEN?

Inspiration: Maxi skirt

Photobucket
Link


Link.


Link

Untitled

 

Kunne ønske jeg kledde maxi skjørt, det er jo så nydelig. HVA SYNES DU OM MAXI SKJØRT?

Photos: At the beach
Marte er modellen, jeg har tatt og redigert bildene.

Jeg må si at jeg ble veldig fornøyd med disse bildene. Det er sjeldent jeg innrømmer når jeg blir fornøyd, men nå klaffet alt. Været, lyset, stemningen, redigeringen; alt. Jeg ble rett og slett fornøyd, og det føles herlig å få noe til.

HVA SYNES DU OM BILDENE? 

Skal forresten bestille 50mm objektiv i dag!! Gleder meg som en liten unge:D:D

Kveldens antrekk 040711


Topp fra Bik Bok, skjørt fra Cubus og sko fra Økonomisko.


Smykke fra Cubus


Merker jeg har ganske mye fra Cubus for tiden! Før handlet jeg aldri der, men nå har egentlig ganske mye fint og billig er det også. 

Jeg, Marte og mamma tok oss en tur på stranden i kveld og tok noen bilder. Jeg ble veldig fornøyd med bildene jeg tok av Marte, skal legge de ut senere. Dere har kanskje lagt merke til at jeg tar mer portrettbilder nå enn det jeg gjorde før? Før var det mer macro oppi skogen, men nå tar jeg mye flere bilder av venninnene mine, spesielt Marte. Vi ender alltid opp med å ta bilder, og jeg elsker det. Det er den eneste måte jeg kan utvikle "talentet" mitt, om jeg kan kalle det for det. Jeg har aldri synes jeg har vært noe god portrettfotograf, men tilbakemeldingene på bildene jeg tar av folk tilsier jo noe annet. Jeg har derfor bestemt meg for å få dette til, og bli enda bedre. Kanskje jeg ikke skal legge bort tanken med å bli fotograf helt enda? Jeg får starte med å komme inn på media, og bare se hva som skjer.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Tutorial: Hvordan jeg redigerer bildene mine

Noen spurte om jeg kunne vise hvordan jeg redigerte hippie-bildene. Det kan jeg selvfølgelig gjøre, men jeg valgte å vise hvordan jeg redigerer bildene mine generelt, men også hvordan jeg har lagt på et lag med farge over. Jeg bruker gratisprogrammet Gimp, og er strålende fornøyd med det.


1. Velg et bilde og åpne bildet i Gimp. (Det går sikkert an å bruke et annet program, de fleste programmene har de samme verktøyene og instillingene, så bare prøv deg frem om du bruker noe annet enn Gimp!)


2. Det første jeg gjør når jeg redigerer bilder, er å gjøre det lysere. Trykk på Farger>Lysstyrke-Kontrast, før du drar lysstyrken opp. Jeg har ikke noe fast tall jeg bruker, det kommer helt an på hvordan bildet er i utganspunktet. Du kan nå se at bildet er lysere, som om at det har et hvitt lag over seg.


3. Det neste jeg gjør er å redigere fargekurvene. Trykk på Farger>Kurver, før du stiller inn. Jeg har heller ikke noen faste tall her, med kurven pleier å se ca. sånn her ut. Du kan se at bildet har fått mer kontrast, samtidig som det er litt lysere igjen. Vanligvis ville jeg vært ferdig med å redigere bildet nå, men for å gjøre det litt mer spesielt, har jeg også valgt å legge på et lag med farge.


4. Først må du duplikere laget (altså kopiere det). Høyreklikk på laget, og trykk Dupliker lag. Bakgrunnen vil da være kopiert. Så trykker du på Blandeverktøy


5. Velg hvilken fargegradering du vil ha ved å bla nedover. 


6. På hippie-bildene har jeg valg en rød gradering, mens på dette bildet har jeg valgt Pastel Rainbow. Enkelt og greit laget du bare en strek på bildet ved og klikke og dra. Du velger selv hvor du vil ha streken, og hvilken vei du vil ha den. Fargene vil legge seg langs linjen, så om du drar fra høyre til venstre, vil fargegraderingen bli speilvendt. Om du drar den rett opp, vil fargene legge seg andre veien. Dette vil du se når du prøver!
(På hippie-bildene har jeg også brukt to lag. Det vil bare si at jeg har gjort de neste stegene to ganger, og lagt streken andre veien på lag 2.)


7. Når du slipper, vil det se slik ut. Som du ser, har fargen lagt seg etter linjen jeg lagde.


8. Det siste du må gjøre et å gjøre laget delvis gjennomsiktig. Det gjør du ved å justere dekkevnen. Som vanlig har jeg ikke et fast tall, jeg ser det an, og vurderer ut fra hvordan det ser ut. 

Hvis det var noe du ikke fikk til, eller ikke skjønte, er det bare å spørre, så skal jeg forklare det bedre.

LIKTE DU REDIGERINGEN? VAR DET NOE DU IKKE SKJØNTE?

Flere som har problemer med å laste opp bilder? Det gikk ikke, så måtte poste et forhåndskrevet innlegg istedet for å poste bildene jeg og Marte nettopp tok. 

Dagens antrekk 040711

Shorts fra Bik Bok, toppen har jeg klipt selv, men den er originalt fra H&M Divided.


Fin og sminkeløs idag, siden jeg har fått en sti på øyet. Det gjør så ufattelig vondt hver gang jeg blunker. Sykt irriterende. Idag har jeg fri, og skal straks en tur å kjøpe bursdagsgave til min kjære mor. Etter det skal jeg være sammen med Marte, og ellers bare nyte at det er fint vær. Det er overskyet, men hele 20 grader ute. Skjer ikke ofte her. Ha en fin dag!

HVA SYNES DU?

Photos: In a field of flowers
Anna er modellen, jeg har tatt og redigert bildene.

ENDELIG fant jeg den perfekte locationen!! Blomsterengen jeg så lenge har ventet på dukket bare opp under en koselig kveldstur sammen med Anna! Tvang henne til å stille opp som modell, sånn at jeg fikk tatt noen fine bilder av henne. Tok ganske så mange, så dere får nok se flere senere og. Og Marte, om du leser dette; her er blomsterengen, hit skal vi!!!
Satte nettopp ny rekord for leggetiden i sommerferien i år. Klokken tikker snart to, og jeg dør av trøtthet. Har blitt så vant med å legge meg klokken 11, for så å stå opp klokken 7. OG forresten, sjekk ut >Sunrise Avenue<, herlig finsk alternative rock band, just how I like it. Ble litt mye på en gang her, og nå skal jeg ta kvelden. God natt, søte folk♥

HVA SYNES DU OM BILDENE? VIL DU SE FLER?

New in: Fringe bag


H&M

Kjøpte denne for en uke siden, siden den gamle elskede veska mi ble ødelagt!!! Denne var supersøt, passe stor, kjempe billig og for en gangs skyld uten lang rem. Vanligvis MÅ jeg ha lang rem, men denne har en mellomting og I love it.

HVA SYNES DU OM VESKA?

Photos: Hippie style

Som vanlig tok jeg og Marte noen bilder når vi var ute i går. Jeg kjørte hippiestil med hårbånd og runde solbriller.


Verdens kuleste scooter. Hadde ikke sagt neitakk til den, for å si det sånn!
De fire nederste er tatt med Marte's kamera, creds til henne. Elsker "gammel"-effekten kameraet gir. Ah, kjærlighet til kameraer. Da jeg pakket opp mitt eget da jeg fikk det, sa mamma at jeg så nyforelsket ut. Jeg skal gifte meg med et kamera. De gir meg så mye glede. Lykke, rett og slett.

HVA SYNES DU OM BILDENE?

High waist denim shorts


Never denim Pasadena hole fra Bik Bok.

Litt i overkant highwaist, men det er sånn jeg liker det. Har dilla på highwaist, det er jo så fantastisk fint! Og i tillegg satt den som støpt, det er ikke ofte! Enten er ting for smått eller for stort, men dette; perfekt. I tillegg har jeg fått lønning, så det ble ikke bare dagbok på meg idag! Men NÅ, dere, NÅ skal jeg ikke shoppe mer. Jeg skal jobbe og spare til jeg reiser bort om akkurat en måned. Gleder meg som en liten unge til å dra alene sammen med min kjære bror♥ Storesøster på høyt nivå! Woho, can't wait. I det kreative hjørnet med redigeringen også, creds til meg.

HVA SYNES DU OM SHORTSEN? LIKER DU HIGHWAIST?

Gårdagens antrekk 010711

Her er antrekket med den hvite skjorten som jeg snakket om i går:


Skjorte fra Kappahl, bukse fra Cubus, topp fra H&M, smykke fra Glitter og sko fra Din Sko. Pengeboken er fra Morris.

Ringen til venstre er fra Kappahl, ringen til høyre er secondhand. Og jeg SKAL legge på ny neglelakk..må bare få tid først! haha.

Nå skal jeg gå å legge salaten min i en boks, pakke jobbklærne i veska, sminke meg ferdig, og sikkert løpe som en tulling etter bussen som kom et minutt for tidlig. Nok en rolig dag venter på jobben, forhåpentligvis, og jeg har tenkt meg en tur innom byen før jeg drar hjem. Satset derfor på å bli bittelitt tidligere ferdig, sånn at jeg rekker butikkene. Skal ikke shoppe, for de som tror at shopoholikern skal på ville veier, jeg skal bare ha noe nødvendige saker. Har nemlig bestemt meg for å dokumentere denne sommeren i en dagbok, og da trenger jeg jo dagbok, ikke sant?

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

White classic shirt

Kjøpte denne her om dagen. Nydelig, nydelig. Gjennomsiktig og herlig til å ha over en singlet som er pakket ned i en high-waist jeans. Nettopp det jeg hadde på meg i kveld, og antrekket får dere se i morgen. Nå er det kveld her i hus, og tidlig opp for å dra på jobb i morgen. Dagen idag på jobb var utrolig rolig og koselig, og morgendagen blir like herlig. Kvelden var minst like koselig. Hadde besøk av Marte, og vi dro som vanlig ut på vandring med kameraet i hånden. I morgen skal jeg redigere, og dere får nok se resultatet. God natt, søtinger. Dere er så herlige og stikker innom og kommenterer selv om jeg jobber så mye. Creds til dere;)

HVA SYNES DU OM SKJORTEN?

Flere bilder fra photoshooten


Modellen er Marte, bildene er tatt og redigert av meg.

Her er noen fler av bildene vi tok her om dagen (dagene går i surr, så husker ikke når det var!). Som dere kanskje ser, har jeg brukt en annen redigering, og jeg synes effekten ble ganske så bra! Greit med litt forandringer iblant. Nå før jeg besøk, så me pratast.

HVA SYNES DU OM BILDENE? LIKTE DU REDIGERINGEN?

Videoblogg: Innkjøp

Fant ut her om dagen at jeg har veldig lite finsko. Da jeg var i byen i går fant jeg disse, og jeg falt pladask for dem. Da jeg kom hjem, skulle jeg til å ta vanlig bilde av dem, men så fant jeg ut at jeg skulle prøve noe nytt. Jeg lagde derfor video istedet. Valgte å bruke vimeo istedet for youtube, siden youtube dreper kvaliteten, ooog introen ble lagd på to minutter, så vet ikke om det er en jeg kommer til å bruke flere ganger.

HVA SYNES DU OM SKOENE? SKAL JEG FORTSETTE MED SLIKE VIDEOER?

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er;)

Kategorier

Arkiv

hits