august 2010

PHOTOS - pynt til konfirmasjon


PHOTOS //PRIVAT

Litt utradisjonell farge, jeg har valgt lime-grønn og sølv istedet for rosa. Jeg er ikke så rosa av meg, og jeg elsker lime-grønn, så det var naturlig for meg å velge det! I tillegg skal det ligge baby-rosa rosen oppå steinene, og en stor blomsteroppsats som jeg ikke får se før i morgen.........den skal stå mellom de to lysestakene. En ting jeg er utrolig irritert over er at fatene er gule!!!! Og med blå blomster.. Det krasjer jo totalt med fargene på pynten, men det er ingenting å gjøre med det. Skjønner bare ikke hvorfor et slikt lokale ikke har hvitt servise?

Jeg gleder meg som en stukken gris til å ta på bunaden, møte hele familien og alt! Tror det kommer til å bli en strålende dag, og dere kommer sikkert ikke til å høre så mye fra meg. Åh, nå skal jeg gå å ..gjøre ett eller annet for å få tiden til gå, så skal jeg legge meg.

 Hva synes du om pynten? Ønske meg lykke til?♥

DAGENS OUTFIT 210810


Blazer BikBok
Genser, strømpebukse, shorts H&M
Belte Cubus
Ringer H&M og glitter
Jeg vet at dere har sett de ringene hundre ganger før, men som dere sikkert skjønner er det mine nye yndlingsringer!

Idag er jeg litt hyper, derfor slengte jeg med en feel-good sang! Ah, som jeg gleder meg til i morgen!! Min dag, digg! Nå skal jeg snart dra å pynte i lokalet. Blir borte stort sett hele dagen. 
Jeg la merke til at antrekkene mine veldig ofte er ganske svart. Er det ikke sommer, da? Skulle vell egentlig kledd meg i fargerike sommerklær? Nei, vent litt... Jeg bor i Bodø.

Hva skal du idag? Hva synes du om antrekket?♥

KVELDENS OUTFIT 190810

Cardigan Only
Tights Vero Moda
Shorts H&M
Singlet og belte Cubus
Blomster ring Glitter
Sort ring H&M

Joda, dette var det jeg skulle ha på meg...men jeg ombestemte meg. Vet ikke helt hva jeg skal ha på meg nå. Klesskapet er fullt, men jeg har ingenting å ha på meg! Kjenner du igjen følelsen? Nå må jeg skyndte meg! Hva synes du om det jeg egentlig skulle ha på meg?

DAGENS LILLE INNKJØP

Jeg, som sikkert mange andre, sliter med å få det hvite i fransk manikyr fint. Derfor kjøpte jeg fransk manikyrpenn, i håp om at det blir enklere. Det er mer en tusj enn en penn, men uansett! Jeg skal vise dere senere hvordan det ble. Fransk manikyr er noe av det fineste jeg vet på neglene! Det ser klassisk ut, og veldig naturlig. Det er rett og slett utrolig pent! Tusjen er kjøpt på Cubus.

Liker du fransk manikyr? Har du prøvd pennen?♥

DAGENS OUTFIT 17.08.10

Idag skal jeg være i kirka (woho) hele dagen, pga noe konf.greier. Jeg konfirmeres på søndag så det er forberedelse til det osv. Det er ferdig i 8-tiden, så jeg er nok ikke hjemme før da. Har du blitt/skal du konfirmeres?

Image and video hosting by TinyPic
SORRY for det dårlige bildet! Blogg.no var lite samarbeidsvillig, så jeg måtte laste det opp på tinypic osv.......huff. Og jeg hadde ikke tid til å ta bilder med speilrefleksen, så det ble dårlige web-bilder. Huff........

Anyway:
Kjole Vero Moda
Cardigan Kvisgaard (men er merket Only)
Klokke fra Dilligaf
Ring Glitter
Tights (vises ikke) BikBok
Hva synes du?♥

PHOTOS - the beach, del 2

Del 1 finner du her. Ikke alle bildene er tatt  direkte fra stranda, men de er tatt samme turen. 
Hva synes du?♥

PRODUKT ANMELDELSE: LOREAL PERFECT CLEAN

Jeg kjøpte denne etter å ha sett og hørt mye om den, og jeg har brukt den i litt over en måned nå. 

Generelt
Den rosa er for tørr og sensitiv hud. Jeg har verken tørr eller sensitiv hud, men jeg ble anbefalt å kjøpe denne for å skåne den unge huden min for sterkere produkter. Den kommer med en clean pad som du skal bruke til å påføre selve kremen med. Utseende er søtt og enkelt, og det er praktisk med hullet for å plassere clean padden. Clean padden kan også plasseres på speil/vegg etc. 
Slik gjør du:
Jeg pleier å skylle ansiktet med vann uten å tørke det rett før jeg påfører kremen. 
Press ut clean padden, og ha på ønsket menge. Påfør i sirkelbevegelser. Du trenger ikke å gni, det holder med å presse padden forsiktig mot huden. Når jeg er nesten ferdig med å påføre, pleier jeg å ha vann på clean padden, og "blander" det med kremen jeg allerede har i ansiktet. Da blir det en litt mer skummete konsistens. Deretter skyller jeg med vann. Renseren er ganske tykk, så du må skylle godt. Hvis ikke vil huden føles fettete. Etter å ha tørket huden, påfører jeg fuktighetskrem.


Resultat
Jeg har ikke helt klart å finne ut hva jeg synes om dette produktet. Den første dagen syntes jeg den funket kjempebra. Første kvelden var urenhetene tydelig redusert, men det var liksom det. Dagene etter skjedde det ikke noe mer. Urenhetene var der enda. Noen dager gadd jeg ikke å bruke den, men da jeg begynte igjen funket den like godt som første gangen. Dette gjorde meg veldig forvirret, og jeg ble usikker på hvor ofte jeg skulle bruke den. Jeg endte opp med og bruke den både morgen og kveld. Etter hvert funket den ganske bra. Men om jeg klør eller gnir meg mye i ansiktet, kommer det nye urenheter hele tiden. Dette har jo ingenting med produktet å gjøre, men jeg merker stor forskjell av å la ansiktet være, mens jeg renset daglig.

En ting jeg ble svært positivt overrasket over, var at den fjerner all sminke i ansiktet. Etter at jeg var ferdig med min daglige sminkefjerningrutine, skulle jeg rense ansiktet. Clean padden var helt brun! Jeg ble sjokkert over hvor mye sminke som var igjen, men positiv over at jeg nå kan fjerne det helt.

Jeg har lest noen plasser at enkelte rett og slett hatet det. At den tørket ut ansiktet, og tilførte mer urenheter. Jeg kan si meg enig, men samtidig så liker jeg produktet.


Pluss

+ Den fjerner alt av foundation/pudder etc.
+ Den er mild mot huden.
+ Den fjerner deler av urenhetene.
+ Det følger med en helt super clean pad som også kan brukes med andre produkter.
+ Den er billig.

Minus

Den er veldig tykk, så om man ikke skyller godt nok, kan huden føles ganske fet.
- Hvis man får det på leppene smaker det helt forferdelig.


Alt i alt liker jeg den ganske godt. Så jeg er absolutt ikke misfornøyd med at jeg kjøpte den.

Terningkast: 

Har du den? Hva synes du om den?♥

HVILKEN NEGLELAKK HAR DU PÅ AKKURAT NÅ?

Jeg har gått lei av fargen jeg hadde på neglene, så nå skal jeg lakke de på nytt. Jeg er bare veldig usikker på hvilken farge. Sommeren er jo snart over, så jeg lurer på om jeg skal begynne å bruke en av de mørke, litt mer høstaktige fargene, eller om jeg skal fortsette med sommerfargene. Jeg må også tenke på hva jeg kan bruke til bunaden. Konfirmasjonen min er nemlig om en uke, og man kan ikke ha hvilken som helst farge til den. Jeg kan jo selvfølgelig bytte før den tid! Hvilken farge har du på neglene dine akkurat nå? ♥ De fra Depend er forresten sort, grå-brun, grå-lilla, lilla og metalic-lilla. Det kan være vanskelig å se!

Disse søte fargene har jeg utrolig lyst på! 

VS - HVILKEN JAKKE?


En av disse nydelige jakkene skal bli min. Jeg er bare utrolig usikker på hvordan jeg skal ha. Den øverste er piléfôret, så den er nok varmere enn den andre, men på den andre siden vet jeg ikke om jeg vil ha den så utrolig varm. Det skal jo være mulig å bruke den når det ikke er minusgrader også. Et pluss med den nederste er at den er 200 kroner billigere enn den andre. Hvilken synes du jeg skal velge?♥

DAGENS INNKJØP.....

Jeg som skulle spare penger... Skulle bare en snartur og kjøpte bursdagsgave til pappa, men jeg endte opp med litt mer enn bare det.. Her er det jeg kjøpte!
Har (hadde) den i hvit, men den fikk mamma i bytte mot at jeg fikk denne. Elsker toppen, så samme for meg hvordan farge jeg har den i!

Elsker klær med detaljer på skuldrene.


Nå skal jeg ikke shoppe på lenge! Skal ha shoppe-forbud en stund..Noe du likte?♥

BEAUTIFUL HAIRSTYLE


Jeg så litt rundt på nettet, og fant verdens søteste frisyre! Det var kjempe enkelt å lage den, og selv om den er rufsete og litt slapp, ser det ut som man har jobbet med å få det fint. Jeg brukte ikke mer en to minutter på å fikse det helt ferdig. Både genseren og smykket er forresten fra Lindex.
Hva synes du?♥

DAGENS OUTFIT 11.08.10


Jakke Cubus
Skjørt Opprinnelig fra H&M, men jeg har sydd det om (Skal vise nærmere i et annet innlegg)
Tights BikBok
Hvit singlet Cubus
Sko Din sko
Blomster-ring Glitter
Andre accessories H&M
Hva synes du?♥

SISTE INNKJØP

Ville egentlig ha den som sto Paris på, men den var fersken-farget, noe som ikke er helt min farge.  24,-
Elskbare sko som jeg har sett på nettet og lett etter i evigheter, men jeg har aldri funnet min størrelse. Endelig fant jeg de (kanskje litt for store..), og da måtte jeg bare kjøpe de. 199,-
De ser ikke så bra ut på bildet, men er finere i virkeligheten (og ja, det sier vi alle!) 99,-

Kjempesøtt! 15,-
Kjøpte også en bukse-tights som jeg glemte å ta bilde av.. Noe du likte?♥

PHOTOS - the beach, del 1


Bildene er så og si ikke redigert. Jeg har bare "prøvd lykken" i Picasa. Hvilket likte du best?♥

Har du lyst å vinne gavekort på H&M? Registrer deg her og begynn å samle opp poeng!

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits