august 2011

Portrait; Marte, del 1

Har så lyst å bli flink til å ta portrettbilder, så jeg øver meg litt på Marte av og til. Stakkars, det foregår vanligvis på denne måten; "Stå der, snu deg litt til høyre, ikke smil, se dit, åpne munnen, se andre veien, lukk munnen, smil, nei ikke smil likevel, se trist ut, vær sint, snu deg andre veien"+++. 

Denne gangen ble resultatene ganske bra. Redigerte på to forskjellige måter. Her er noen av bildene, resten får dere se senere:)

Foto: meg. Modell: Marte.

Idag er formen forresten jævlig. Har vært trøtt hele dagen, så nå skal jeg spise is, før jeg går og legger meg. Håper dere har en finfin dag♥

HVA SYNES DU? VIL DERE SE FLER?

H&M Winter accessories

Untitled #44
Kjenner jeg liker fargene på vintertilbehøret fra H&M. Jeg er en jordfarget person, så brun- og gråtoner er perfekt for meg. Merker også at jeg begynner å like litt "rare" ting, som hatten og alpeluen over. For et år siden hadde jeg syntes de var dritstygge, men nå kunne jeg faktisk tenkt meg de. Smak endrer seg over tid, og jeg digger det. Jeg elsker at jeg utvikler stilen min, spesielt når jeg merker det dreier seg i en positiv retning.
Akkurat nå er jeg på skolen, vi har ANung, noe jeg kan fortelle dere om senere. Stikkord er journalistikk og avis osv. Sykt gøy, for å være ærlig. 

 

HVA SYNES DU? ENDRER STILEN DIN SEG OGSÅ? 

Innkjøp; Hatten


H&M

Lovte å vise dere et bedre bilde av hatten jeg kjøpte! Synes den er helt perfekt, og kostet bare en hundrelapp!


HVA SYNES DU?
blogger fra bussen, derfor ble det et fucked up innlegg...

EDIT KL. 22.40: HAHA, mobilblogging er så sykt stygt, måtte fikse på det. Skole fra 8 til halv 4, avdelingsmøte på jobb nesten rett etterpå, hjemme halv 8. Stress? Ja. Det forklarer hvorfor jeg er Blogger of the day (not), back in biz i morgen, skal finne noe knasj å ha på meg, så kan dere få antrekksbilder! God natt, kjære folkz♥

Colourful clutch

clutch
Har så lyst på en fargerik, søt, liten (stor..) clutch! Det er så fint, og kan freshe opp ethvert kjedelig antrekk. Akkurat passe stor til å få plass til en pengebok, mobil, nøkler og litt sminke i. Tenker på å se etter en i Oslo, siden jeg ikke skal shoppe noe før den tid! Vennene mine har ikke nok tro på meg, de mener at jeg ikke klarer meg en måned uten shopping. Jeg vet jeg klarer det, er jo bare 38 dager til vi drar. Til den tid skal kontoen min være fyllt opp. Får snart stipend og lønn, så Osloturen blir suuuper. Billettene er bestilt, og jeg er i hundre!!

HVA SYNES DU OM FARGERIKE CLUTCH? 

One shoulder dress
Bik Bok

Kjøpte denne for en stund siden til bare 50 kroner! Den var så søt, så jeg klarte ikke å motstå. Har nesten ingen kjoler, og billig var den og, så det gjorde jo ingenting:) Nå er det naturfag, weiho. Lange dager er det verste jeg vet. Det var forresten skikkelig uvær i natt, så jeg har nesten ikke sovet. Gjett hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem, for å si det sånn?

HVA SYNES DU?

Day 11


Nikon D3100 + 50mm, f/1.8

En formiddag fylt med moteblad og halspastiller, en kveld fylt med Marte, kake, cola og bilder, nå må jeg da bli frisk! Nå skal jeg legge meg, og i morgen venter skolen klokken 08:10. Gleder meg til å stå tidlig opp:):):) Nei. God natt søte folk♥

HVA HAR DU GJORT DAG?

MonkiLove

monki
Allerede før flybillettene er bestilt, har jeg funnet noen utrolig fine ting fra Monki. Gjett om vi skal dit!! De har så sykt mye fint, og det må nesten være favorittbutikken min, selv om jeg ikke eier et eneste plagg derfra. Vet jeg har postet et "jeg-elsker-monki"-innlegg før og, men djeez, se på de fine klærne de har fått inn til høsten!! Pengeboken skal gjemmes før vi drar, skal spare hver eneste krone til Monki (og alle de andre fine butikkene de har der..). GLEDER MEG, Oslotur med bestejenta skal bli så braaa♥

HVA SYNES DU OM MONKI? ELSKER DU OGSÅ OSLO?

Ny skole-veske


Morris

På bildene ser den egentlig ganske liten ut, men jeg synes den er huge! Endelig en vekse som får plass til alt. Fikk kjeft fordi jeg hadde så mye i den og at den ble for tung. Jeg kommer helt sikkert til å ødelegge skuldra mi, men skoleveien er ikke så lang at det gjør noe. Hadde den vært lengre, hadde det nok gått verre. Greia er bare at jeg takler ikke sekk! Det er så...stygt. "Hva med en helt vanlig svart en, da?", sier mange, men nei. Fikk en til jul for noen år siden, fordi jeg ønsket meg en helt vanlig svart sekk vel og merke, jeg vet ikke hvor mange ganger den ble brukt. Den står i boden og støver ned. Synd egentlig, men kommer sikkert til å bruke den en vakker dag.

HVA SYNES DU OM VESKA?

Kveldens antrekk 270811My lovely hat og skjørt fra H&M, blondetopp fra Kappahl og strømpebukse fra Cubus.

Kvelden har gått til å være med jentene. Før jeg dro tok jeg av meg hatten, og på med vinterjakka, noe jeg angret på med en gang jeg gitt ut av døra. 11-tallet jeg hadde sett på graderstokken viste seg å være et 17-tall. Det ble varmt, for å si det sånn. Kvelden var koselig, lenge siden jeg har sett alle snuppene mine, og vi pratet i ett sett! Nå skal jeg kappe av meg nesa, for så å hoppe til køys. Jeg er lei av å snufse, og noe sier meg at jeg ikke er ferdig med det første. Morgendagen skal gå til Martemor, som forresten har bursdag idag (igår)! Si gratulerer til henne?

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

New hatEndelig er den min!! Wii, har ønsket meg hatt så utrolig lenge! Da jeg og pappa var i byen her om dagen, fant jeg den perfekte. En svart, rund hatt, med en søt liten sløyfe. Dere skal få se noen bedre bilder enn svart-hvite photo booth-bilder, men syntes det gav en fin effekt at det var så dårlig kvalitet. Måtte bare vise dere, hihi. 

Fikk forresten en skikkelig gladnyhet idag! I høstferien skal jeg og Marte (mest sannsynlig) til OSLO!! Jeg elsker den byen, og har ikke vært der på...10 år? Håper bare at jeg får overtalt mamma til å få lov! Nå skal jeg se på et av favorittprogrammene mine; Top gear♥, før jeg skal lage taco. Wiho, til tross for at jeg egentlig ikke er helt frisk, har jeg en super dag! Håper dere har det ogsåå:)

HVA SYNES DU? HVA GJØR DU IDAG?

Just me and my music
Day 10, Nikon D3100 + 50mm f.1.8

Noen ganger er det beste som finnes å ligge på gulvet og høre på musikk. Ikke sant?

Dere er forresten fantastiske. Spesielt når jeg føler meg hel ræva (unnskyld språket), så logger jeg på, og ser alle de fine kommentarene jeg har fått! Dere er supre, det er dere som får meg til å ville fortsette å blogge:)

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Dagens antrekk 260811

Genser og strømpebukse fra Cubus, shorts fra H&M. 
Smykke og armbånd fra Lindex.

Sa jo at jeg egentlig ikke var i form til å ta bilder, men jeg fikk sovet en times tid, og da ble jeg litt bedre. Merker at kroppen ikke er heelt på topp, men skal løpe ned på butikken og kjøpe meg nye halspastiller. Rimi hadde bare Fisherman's friend, og de er egentlig ikke noe gode. Hvis jeg finner Doc, skal jeg nok bli frisk med en gang! Hihi.

Merker dere forresten at jeg har blitt skikkelig "chill" i stilen?? Merker jeg veldig fort velger strømpebuksa fremfor jeansen. Egentlig ganske godt, er så komfortabelt, og samtidig kult.

HVA SYNES DU?

I love blazers

Er det noe jeg elsker, så er det blazere. De er så sofistikerte, og rett og slett dritfine. Til nå har jeg et par sorte, en hvit og en grå i ull (som jeg har arvet). Den siste er veldig lite brukt, men jeg har ikke hjerte til å kaste den. Èn dag skal jeg bruke den, heheh. Favoritten min er definitivt den nye, tynne blazeren. Den kan jo brukes til alt!
Untitled
Siden jeg til nå bare har nok så kjedelige blazere, vil jeg ha enten noen med freshere farge eller mønster. Synes den blå over var dødsfin, og ikke minst den rosa med knapper nede og den med mønster! En annen ting med blazere, er at de må være litt store. Hater når de er små og trange, man klarer jo såvidt å bevege på armene. Nei, huff, de må være minst en størrelse for stor!! 
Det beste med blazere er jo at de kan kombineres med nesten hva som helst! Til hverdag med et par skinny jeans eller over en tynn, men stor genser til en tykk strømpebukse. Til fest kan man ha den over en tight kjole, eller et søtt, flagrende skjørt.

Er en smule forelsket i denne akkurat nå. Den er akkurat som jeg liker det! Enkel, men samtidig så mye mer.

 

Kan ikke beskrive hvor herlig det er med helg. Akkurat nå dunker hodet mitt, halsen verker og nesa går fra rennende til normal annenhvert minutt. Kroppen vil ikke høre på meg når jeg ber den om å reise seg, så jeg ligger under dyna med macen på fanget. Jeg er altså ikke helt i form...Skulle ta antrekksbilder til dere, men jeg kjenner ikke at jeg orker. Dere får derfor dette forhåndsskrevne innlegget istedet. Kvelden skal gå til å gjøre akkurat det jeg gjør nå, så er jeg forhåpentligvis i bedre form i morgen! 

HVA SYNES DU OM BLAZERE?

Dagens innkjøp 250811


Cubus

Jeg og pappa tok oss en "liten" tur til byen etter skolen idag. Var på utkikk etter en ny veske som jeg kan bruke på skolen, og endte opp med en helt vanlig, men kjempefin veske. Litt dyr var den (til meg og være), men jeg trengte litt kvalitet, og en som ikke minst var stor nok. På den lange veien til veskebutikken, tullet jeg meg inn på Cubus, der dette nydelige smykket hang til bare 29 kroner. Har sett på det før, men ikke vært villig til å betale 129 for det. Gjerrigknarken. Fant også noe superduperduperfint, som dere skal få se i morgeeeen. Nå er det natt her i hus, og i morgen er det fredag!! Herregud som jeg gleder meg. Er så mentalt sliten av å være på skolen, skulle ikke vært mulig.

HVA SYNES DU?

Wants from H&M


Noen godbiter jeg fant på H&M. Om en ukes tid får jeg lønning, så da kan jeg våge meg ut på en aldri så liten shoppingtur. Har faktisk ikke kjøpt noe på en stund, så skolen er visst en bra ting. Har rett og slett ikke tid, og når helgen kommer er jeg (mest sannsynlig) enten slapp og trøtt og tilbringer hele helga i senga, eller på jobb. Vil jo egentlig si det er positivt da, men jeg eier jo ikke høstklær lengre, siden alt jeg har kjøpt i sommer har vært shortser osv. Jada, vet at jeg sa jeg skulle tenke på høsten da jeg shoppet i sommer, men når det er 25 grader ute, går man ikke og kjøper en vinterjakke. See my point? Anyway, dette er da noe jeg ønsker meg fra H&M for tiden!

HVA SYNES DU?

Og forresten, dere aaaner ikke hvor komplisert det var å lage bildene. Herregud, har ikke vært borti mer kompliserte greier, endte opp med Picnik. Kriseløsning. I morgen får jeg photoshop, halleluja. Savner Photoscape til å lage montasjer.....det fins vel ikke for Mac? 

Fohåndsskrevet innlegg, nå er jeg på skole, heyyy.

New wedges

Skopunkten, 349 SEK

Kjøpte disse da jeg var i Sverige, og har allerede brukt de så mye at de har blitt skitne. Jeg elsker de! De ser ikke så høye ut på bildene, men de er faktisk det. Som om ikke jeg er høy nok fra før av..ikke at det egentlig gjør meg noe. Jeg liker skoene, og da har ikke høyden så mye å si. The higher the heel, the closer to heaven!

Nå skal jeg pakke og dra til pappa. Der er dusjen ødelagt, weei. Må psyke meg opp til å vaske håret i vasken fremover, kjenner jeg GLEDER MEG. Nei. Åh. Made my day.

HVA SYNES DU OM SKOENE?

Ser dere to eller tre bilder? Istad så det ut som om det ene forsvant, heheh.....

Day 9

Dagen har gått til å klemme på min nye Mac, tenne lys fordi mørket kommer snikende og til å se på Dance Acadamy, aka drømme at jeg er dødsflink å danse og bor på internatskole i Australia sammen med masse kjekke gutter. Hvis du ser bort fra dansinga, så er det faktisk noe jeg kunne tenkt meg til å gjøre. Internatskole har alltid vært noe jeg kunne tenkt meg til! Hva gjør DU ikveld?

HVA SYNES DU OM  BILDENE?

Dagens antrekk 230811


Playsuit, strømpebukse og cardigan fra H&M, genser fra Cubus og sko fra Økonomisko. Klokken er i merket Dilligaf, og ringen er secondhand.


Smykke fra Kappahl.

Nå sitter jeg og nyter synet av min fine Macintosh som står på bordet. Også kalt Mac, men klassen min har valgt å være litt fine i språket, og følger læreren vår som kaller det for Macintosh. Akkurat nå blogger jeg fra den gamle pcen, siden jeg ikke har fått redigeringsprogram på Macen enda. Kan ikke beskrives hvor herlig det var å få esken i hånda, og ikke minst hvor deilig det var å åpne lokket for første gang. Hele klassen satt bare og måpte, og turte såvidt å ta i den fine, lille, hvite tingen som lå der. Kjenner dette kommer til å bli utrooolig herlig.

HVA SYNES DU? HAR DU MACintosh?

Antrekk første skoledag


Blazer og skjerf fra H&M, ring fra Glitter og øredobber fra Bik Bok.

Da var første dagen på videregående overstått. Har hatt en nok så koselig, litt klein og utrolig morsom første dag! Sammen med ei fra den andre MK-klassen, 2 andreåringer og en tredjeåring, skulle vi "bli kjent", så vi intervjuet hverandre før vi tok bilder. Bildene er blandt annet de over, og jeg tenkte; heey, antrekksbilder, woho. Å ta de er noe av det kleineste jeg har vært med på, ante ikke hvor jeg skulle se, hvordan jeg skulle stå eller hva jeg skulle gjøre. 

Åh, tror jeg har brukt to timer på dette innlegget, så nå runder jeg av! 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? BEGYNTE DU PÅ SKOLEN IDAG?

Guys in denim jackets

 

Jeg synes gutter i denim-jakke er sykt kult, spesielt om den er baggy, litt slitt og med et vintage preg over seg. Gutter som kan kle seg ligger utrolig nært hjertet mitt. Spesielt de som tør å skille seg litt ut, og ikke gå sånn som alle andre gjør. Åh, gutter som kler seg fint; damn. Bildene er fra lookbook, så det ble litt forskjellige størrelser osv. noe som irriterer meg GRENSELØST:

Jeg overlevde jobb idag, som du kanskje ser. Har egentlig hatt det utrolig gøy sammen med de morsomme kollegaene mine, har ikke ledd så mye på lenge! Pga Parkenfestivalen var det mye fyll og fanteri, noe som merkes veldig godt på rommene. Det var ikke så mye som var ille, men de få festrommene tok vi med et smil. Stresset og irritasjonen over lite folk, går over til at vi blir giddesløs og utrolig lattermild. Alt som skjer er gøy, noe som egentlig er godt på dager som begynner helt elendig.
Ellers aner jeg ikke hva jeg skal ha på meg i morgen. Luksuspromlem.

HVA SYNES DU OM GUTTER I DENIM-JAKKE, eller generelt med god stil?

Getting ready for fallCubus hadde åpningssalg på det nyoppussede City Nord (aka mitt nye hjem), og hadde dermed 30% på alle varer. Jeg benyttet sjansen til å skaffe meg noen gode strømpebukser til vinterkulden kommer for fullt. Merker allerede at sola ikke gir nok varme til å kunne være lettkledd ute lengre. Disse er tynne, men i ull, så håper de kan gi meg litt varme her nord! Kombineres under en shorts, et skjørt eller en lang god genser. Innerst inne er jeg vel et lite vintermenneske, så sesongen i kleshjertet mitt holder på å komme for fullt.

HVA SYNES DU?

Gårdagens antrekk 190811


Genser fra Carlings, sko fra skopunkten (nye, dere skal få se de i egent innlegg, ELSKER de!!), jakke fra Cubus, veske fra marked og skjerf fra H&M. Og her ser jeg da alltids like crazy ut. Omg..Øredobber og armbånd fra marked, ring fra Glitter.

Mitt "det-er-kjempe-kladt-ute"-antrekk på en dag som ikke viste seg å være så fryktelig kald likevel...Holdt på å renne vekk da jeg gikk i byen.
Kvelden var superkoselig, og ble tilbrakt med masse herlige folk. Da jeg kom hjem orket jeg selvfølgelig ikke å legge meg enda, noe jeg angret på da jeg våknet av alarmen klokken 8.. Heldigvis var det en rolig dag på jobb, så jeg var ferdig to timer før. I morgen blir det ikke noe rolig dag, så om jeg aldri kommer hjem igjen, vet dere hvorfor....:) Nå skal jeg slave foran pcen med tv-serier, ha en fin kveld!

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? 

New bags


Supersøt til bare 50 kroner hos H&M.

Og så den store godbiten!

Har du noen gang sett noe så nydelig? Jeg fant den ved en tilfeldighet på et marked jeg pleier å være på hver gang jeg er i Elverum, til bare 60 kroner! Pappa så hvor mye jeg ville ha den, og han mente den var "så meg" (noe jeg for såvidt er enig i!!), så han var så snill og kjøpte den til meg. Takk pappa♥
Den er ekte skinn, og kostet opprinnelig 2000kr da den var ny. Hun som solgte den sa at den var nok så gammel og godt brukt. Jeg utbrøt at det var akkurat det som var så fint, at den var brukt og slitt. Det er så nydelig når skinnet er litt opprevet her og der, og at man kan se at noen har hatt nytte av den før jeg har fått den. Derfor elsker jeg vintage-og seconhand klær/accessories.

HVA SYNES DU? LIKTE DU SKINNVESKEN LIKE GODT SOM MEG?

Nå drar jeg ut en tur med noen venner, snakkes søte dere♥

New brown scarf

Kjøpte også dette da jeg var i Sverige!
H&M, 79 SEK

Nydelig, kjærlighet ved første blikk. Så det, og måtte bare ha det! Selv om det ikke er så fryktelig tykt, er det utrolig varmt og godt, så det passer perfekt til høsten. Og som den jordfargede jenta jeg er, passer jo fargen perfekt også. Digger det så mye at jeg har det på meg nesten hver dag! Fordi det er perfekt. Perfekt, perfekt, perfekt. Mamma nevnte noe om at jeg var shopoholiker. Hæ, skjønner ikke hva hun mente? Jeg shopper da aldri? 

HVA SYNES DU?

Innkjøp fra Sverige

En av dagene jeg var i Elverum, dro vi på dagstur til Sverige. Fikk shoppet litt, blandt annet denne nydelige blazeren!

Et av de beste kjøpene på hele turen. Den er i et tynt stoff, så den er ikke som en vanlig trang vanlig blazer. Minner mer om en skjorte når jeg har den på, men den ser helt ut som en blazer på. Love it♥

Idag var jeg ferdig en time før på jobb, men det merktes ikke så godt. Bussen kjørte feil, og jeg var ikke hjemme før klokken 4 likevel. Yey. Nå skal jeg ordne meg litt, før jeg drar ut og møter folk jeg ikke har sett på evigheter. Etter det drar jeg nok hjem og sovner som en stein. Ha en fortsatt fin kveld:)

HVA SYNES DU?

I'm back + Innkjøp


Glitter. Endelig fikk jeg den kors-ringen! Har sett etter en sånn kjempelenge, wihoo.

I'm back! Endelig har jeg internett igjen, selv om jeg egentlig ikke har savnet å blogge..de første dagene gjorde jeg det, men de siste dagene etter jeg har kommet hjem, har jeg faktisk ungått å blogge. Anywho, nå er jeg back on track. I morgen er det jobb igjen, så en fridag før det blir arbeidshelg. Etter helgen begynner skolen igjen, og jeg skal for første gang møte opp på videregående. Har blanda følelser, men merker jeg ikke helt har innsett at jeg skal begynne der. Har forresten shoppet nok så mye, men velger å vise dere det i mange innlegg istedet for ett. Synes det er bedre for både meg og dere.

Nå skal jeg ha en rolig kveld, før det bærer på jobb klokken 8 i morgen, hverdagen er offisielt tilbake...

HVA SYNES DU OM RINGENE? Har du savnet meg? Heheh

Day 8


Nikon D3100, 50mm f/1.8

Jeg vet ikke om dette er en Prestekrage eller en Margeritt, en blomst er det ihvertfall, og det endte med elsker ikke. Just my luck.

HVA SYNES DU?

Forhåndsskrevet innlegg. Nå kjeder jeg livet av meg. Aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg og lillebror er alene hjemme, så jeg kan ikke dra ut. Har vært omringet av så mange folk de siste dagene, så det er helt snålt å være alene helt plutselig. Jeg klarer ikke å sitte inne, jeg vil gjør noe! Det er sånn ferie skal være, man skal ikke sitte i ro. Man skal gjøre gøye ting hele tiden. Jaja, jeg finner vel på noe. Hawaii Five-O, dagens 5. episode ellernoe; here I come.Jeg håper dere har det mye morsommere enn meg! Kos dere, hva enn dere gjør:)

New sunglasses


20 KR PER STYKK!! Fra Lindex.

Herregud, heaven!! Nydelige begge to, og til en så billig penge! Åh, som jeg elsker salg. De øverste har blitt min nye favoritt, sammen med de andre leopard-solbrillene jeg har. De er litt rare i formen, men jeg har tatt meg selv i å like så mye rart for tiden. Jeg merker at jeg liker rare ting, og ting som skiller seg litt ut. Jeg merker også at jeg burde gå å legge meg nå. 

I morgen bærer det ut på harryshopping i S to the weden, gleder meg. Kanskje jeg finner noe fint. Er det noe jeg elsker mer enn de nye solbrillene mine, så er det Sverige. Det er så koselig der, og alt er så billig. Hehe. God natt, kjære søte folk. Jeg blogger så utrolig dårlig mens jeg er her (kødda, har jo lagt ut hele TO innlegg på en kveld), men dere (noen av dere ihvertfall) henger fortsatt med. Setter pris på alle og enhver av dere! Merker at jeg blir litt flau over hva jeg finner på å skrive når jeg er trøtt, men det er sikkert ingen som leser anyway. Takk, og god natt. 

HVA SYNES DU OM SOLBRILLENE?

I love this jacket


H&M, 499,-

Se så nydelig! Er nesten forelsket.....

HVA SYNES DU?

Igår fikk jeg kommentert tilbake til (nesten) alle som hadde kommentert! Brukte sikkert en formue, siden jeg brukte mobilen!! Men nå har jeg endelig fått lånt nettet til tante! Det er såå deilig med nett som ikke klikker hvert sekund. Men nå er det veranda-party tredje kvelden på rad, og det kan jeg ikke gå glipp av! Sneiks!

Innkjøp; Rød leppestift

Farge 62, fra Lumene, kjøpt på Lindex. 

En del av gårdagens innkjøp var denne røde leppestiften! Fargen var perfekt, og den passet meg, for en gangs skyld. Den var på tilbud, så den kostet bare 30 kroner! Kupp! Nå skal jeg ut å ta bilder med en som har vært fotograf hele livet og som nå underviser i MK. Super mulighet til å lære noen triks til jeg selv om 20 dager skal begynne på media-linja. Ha en fin dag videre!:)

HVA SYNES DU OM FARGEN?

Forresten, nettet er så tregt at det er umulig for meg å kommentere tilbake! Jeg prøver så hardt jeg kan, men nettet vil ikke samarbeide. Skal prøve nå, men vet ikke om det kommer til å gå!

Dagens antrekk 010811


Playsuit fra H&M, skjorten er mamma sin, ring fra Cubus og smykke fra Kappahl.

Omsider etter en halvtime, fikk jeg lastet opp to bilder. Holdt på å klikke. Tidenes bilde også vettu...Nydelige.  Nå skal jeg og lillebror en tur til byen. Har fått lønning, noe som betyr; SHOPPING. Lovelovelove. 
Nå går pcen tom for strøm! Snakkes!

HVA SYNES DU?

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits