september 2011

Statement smykke


Fant dette nydelige smykket på Kappahl igår til ikke mindre enn 60kr! Veldig fornøyd! Nå skal jeg til byen med Marte og kanskje Bia, ha en fin dag♥

HVA SYNES DU OM SMYKKET? HVA SKAL DU IDAG?

Og jeg vet at jeg blogger lite, men jeg har så mye å gjøre. Har avtaler nesten hver dag, så bloggen kommer litt bak i rekken. Men jeg har det supert for tiden og elsker at jeg har mye å gjøre:-)

Photoshoot part 1

Idag var jeg og Victoria i studio etter skolen, og tilbringte ikke mer enn 4 timer der. Ble utrolig fornøyd med mange av bildene jeg tok av Vic, men de må jeg redigere først, så legger ut noen hun tok av meg. Vic er som sagt fotografen, men jeg har redigert.Bildene er tatt med Nikon D3100 + 50mm f.1/8

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Tilbake etter en fantastisk helg

Heihei folkens! Nå (igår) er jeg hjemme fra den beste helga i mitt liv. Har opplevd så mye rått, dere aner ikke. Fantastisk musikk, fantastiske folk, rett og slett en fantastisk helg. Tok ekstremt lite bilder, for jeg bestemte meg for å leve i nuet, og ikke være så opptatt av å få ting på bilder. Noen bilder fikk jeg likevel knipset på konserten, kunne da ikke dra derfra uten noen som helst.


Byrået varmet opp.


Team Me, som er et fantastisk band, og jeg oppfordrer alle til å sjekke dem ut. Har såvidt hørt på annen musikk enn deres siden jeg kom hjem. Synd jeg ikke hadde hørt noe på dem før, for når jeg kom hjem fant jeg ut at de hadde vært her og spilt på en festival i Bodø for en måned. Typisk.


Et av mine nye favorittband, helt klart. Også er de jo norsk!! Kjenner jeg blir stolt.


Så det store høydepunktet og hele grunnen til at jeg dro, The Wombats.

Og så heldig som jeg var fikk jeg både hilst på Tord dagen før, og møtt alle tre etter konserten. Herregud, lovte meg selv at jeg aldri skulle vakse hånden, men gjett hva jeg gjorde med en gang jeg kom hjem? Kommer uansett til å huske det øyeblikket for resten av livet. STORT øyeblikk i mitt liv for å si det sånn.


Fantastisk. Noe det største jeg har opplevd.Men så sto de jo aldri i ro, så fokuset ble jo..bra.

Jeg kunne skrevet en milelang tekst om hvor herlig helgen har vært, men jeg tror jeg runder av her. Kan avslutte med å si at jeg har verdens råeste tante og farmor som ordnet det slik at jeg fikk komme. Dere er best.

HVORDAN VAR DIN HELG?

Just to let you know

Heihei! 

Bloggingen har vært langt fra på topp i det siste, men har vært litt opptatt og uten blogglyst. Har ikke hatt noe gøy å blogge om, og da er det ikke noe vits i å poste masse kjedelige innlegg. Hovedsaken med dette innlegget var vel egentlig å si at det ikke blir noe blogging på ca en uke. Jeg reiser i morgen og har ikke nett der borte. Kan selvfølgelig forhåndsskrive noen innlegg, selv om det funket dårlig sist gang. Men macen er med, så om jeg finner nett, skal jeg nok få postet noe.


I morgen skal jeg reprodusere dette bildet i MK. Ønsk meg lykke til, tror jeg trenger det...

TROR DU DET BLIR VANSKELIG Å KOPIERE BILDET? Det tror jeg..

Jeffrey Campbell shoes


Bilder fra weheartit.

Så UTROLIG stilige. Bare synd de er i høyeste og dyreste laget. Med mine nærmere 180cm blir det for mye å få 13cm ekstra, så jeg skal nok bare glemme å skaffe meg et par. Men ÅH, de med glitter er så kule!! Skal egentlig ikke klage på å være høy, men når det finnes så kule sko kunne jeg ønske jeg var 10cm kortere.. Noen som vet om noen lignende med litt lavere hæl?

HVA SYNES DU? KUNNE DU GÅTT MED NOE SÅNT?

Inspiration


Bilder fra weheartit.com, tag: fly.

Jeg elsker og reise med fly, og jeg tror det har noe med å gjøre at jeg elsker å være i lufta. Om jeg kunne hatt en overnaturlig egenskap, ville det vært å kunne fly. Selv om jeg freaker ut når jeg ser en fugl, er jeg utrolig fasinert av de. Jeg misunner vingene deres, muligheten til å bare fly avgårde hvor som helst. En gang på vei til jobb, kjørte jeg forbi et jorde der det fløy en hel flokk med sorte, små fugler. Med morgensola i bakgrunnen, var det noe av det vakreste jeg har sett. Måten de fløy på, har aldri sett noe lignende før. 

Hvis jeg kunne fått en overnaturlig egenskap, ville det vært å fly. HVILKEN EGENSKAP VILLE DU HATT?

Leather skirt


Marked

Kjøpte dette på Elverum, men jeg er ikke heelt sikker på om jeg liker det. Det er kult, men alt for langt. vurderer å legge det opp litt, men får se om mine syferdihgeter rekker til. Kostet ikke all verden, så om det går galt, er det ikke verdens undergang. Nå er jeg på jobb, blogger mer når jeg kommer hjem!

HVA SYNES DU?

Dagens antrekk 100911


Skjørt og neglelakk fra H&M, blondetopp og smykke fra Kappahl.

NEI, det skal ikke bli en vane å ta bilder med macen. Gi meg litt credz for å ha retusjert bort rotet i bakgrunnen, da? Skulle tatt med kameraet, men jeg har så dårlig tid! Skal møte ei venninne og noen andre folk om en halvtime, og jeg må spise og fikse håret før den tid. En kveld som i utgangspunktet så ganske usosial ut, snudde helt om og nå ser det ut som det skal bli en koselig kveld. Ha en fortsatt fin dag!

HVA SYNES DU? HVA SKAL DU IKVELD?

Leather tights


H&M

Har så lyst på denne, den er så fin! Vil enten kombinere den med en baggy hvit genser og et statement smykke, eller med wedges og en søt feminin bluse for å rocke den litt ned. Den koster 199 hvis ikke jeg husker feil, noe som er en finfin pris. Har mest lyst å hoppe på bussen og dra å se etter den med en gang. Har forresten ikke shoppet NOE SOM HELST (sett bort fra mat) på hele TO UKER. Jeg føler meg så flink, dere aner ikke. Synd å skulle bryte den fine flowen, så jeg skal spare de to hundre kronene til jeg reiser bort neste helg. Da kan jeg tillate meg å se etter den. 

HVA SYNES DU?

Dagens antrekk 090911 + Lisa WilliamsGenser fra Cubus, strømpebukse og playsuit fra H&M, smykke og ring fra Glitter. 

Dårlige bilder, men har ikke tid til å finne fram kameraet og ta ordentlige. Jeg skal nemlig på Lisa Williams!! Mamma sendte melding og sa at hun hadde fått billetter og lurte på om jeg ville være meg. Ble dritglad, digger Lisa, og jeg er en smule overtroisk, og gleeeder meg til å se det på nært hold. Tror showet vil bekrefte (eller eventuelt avkrefte) om det faktisk går an å snakke med de døde.. Etterpå skal jeg til Marte og stappe i meg masse godt, men nå må jeg løpe!

HVA SYNES DU? ER DU OVERTROISK?

Boots I want

Skopunkten

Synes disse er SÅ fine! Likte de ikke før (wow, surprise), men nå; åh, elsker de. Selv om jeg egentlig liker sorte sko best, foretrekker jeg disse i brun. Skal jo til Oslo om en måned, så kan jo krysse fingrene for at de enda har de da. Om ikke de har de der, fant jeg noen lignende på nettsiden til Din Sko. De koster litt mer vel og merke.. De uten hæl er også utrolig fine. Åh, sko♥

HVA SYNES DU OM SKOENE? HVILKEN FARGE VAR FINEST?

Tattoo inspiration


Bilder fra Weheartit, tag: tattoo.

Selv om jeg egentlig ikke ser for meg at jeg noensinne får meg tattovering, synes jeg det er utrolig kult. Store fargerike tattoveringer synes jeg ikke noe særlig om (eller det kan vær kult på gutter, men ikke på meg selv!!), men søte små, som en fjær eller et enkelt ord, synes jeg er utrolig fint! Det eneste jeg frykter med tattovering er det at den ikke kan gå bort. Har man først tatt en, blir den der for alltid. Jeg er så redd for å angre, så det må være noe jeg er hundre prosent sikker på at jeg vil ha for alltid. Ville heller ikke hatt en på de mest åpenbare plassene som midt på armen eller halsen osv. Selv om fuglene og den fjæra over er utrooolig kule!

HVA SYNES DU OM BILDENE? HAR DU/VIL DU HA TATTOVERING?

Dagens antrekk 070911


Skjørt fra JC, topp fra Kappahl. Stor ring fra Cubus.


Korsring fra Glitter, svart ring fra Kappahl.

For noen dårlige bilder. Det var umulig å få fokus på selvutløseren, savner fjernutløseren min... I tillegg er jeg fotogen som vanlig:):) #ironi. Nå må jeg gjøre lekser, woho.

HVA SYNES DU? 

PannebåndMamma har strikket verdens nydeligste pannebånd til meg (etter min oppskrift, hehe). Har hatt pannebåndet i hodet i sånn et år etter at jeg så det på en eller annen blogg. Begynte å strikke det selv, men mine strikkeskills er relativt lave, så mamma overtok. Anyways, jeg er superfornøyd, og gleder meg til å bruke det masse i høst/vinter. 

Og som du kanskje (helt sikkert ikke) kan se på redigeringen, så har jeg fått Adobe Lightroom på macen! Om noen dager får jeg også Photoshop, og jeg gleder meeeg. Bloggingen kommer sikkert til å bli bedre når jeg slipper å redigere på den gamle pcen. Det eneste problemet er at jeg ikke har overføringskabel til kameraet, så jeg må skaffe meg en minnekortleser. Er så lei av å låne på biblioteket på skolen hver dag..
Og jeg beklager for bilder fra photobooth, men har som sagt ikke minnekortleser. 

HVA SYNES DU OM PANNEBÅNDET?

Day 12


Nikon D3100, 18-105mm f/3.5-5.6

Tok dette da jeg var på ferie, og er ekstremt fornøyd med det. Verdens mest menneskesky katt lot meg sitte i ti min og ta bilder, impressed. Kom jeg nærmere enn to meter, hoppet han unna, så måtte bruke det "dårlige" objektivet istedet for 50mm. Er ekstra fornøyd med det siden kvaliteten ble så bra det objektivet. Vanligvis blir det skurrete og dårlig.

HVA SYNES DU?

Favourite lipstick


Husker ikke i farta hva fargen heter, men den er bittelitt lysere enn den ser ut til å være. 

HVA SYNES DU?

Portrait; Marte, del 3


Her er bildene jeg er mest fornøyd med! Spesielt redigeringen, det ble akkurat slik jeg jeg hadde sett for meg før jeg tok bildene. Wii, jeg er steget nærmere å ta perfekte portrettbilder!

Endelig sitter jeg godt plantet i sofaen etter å ha vært på jobb. For et slit, herregud. Men skal man reise, må man ha penger. Nå skal jeg stappe i meg masse hjemmelaget pizza og så skal jeg ligge i sofaen resten av kvelden. 

 

HVA SYNES DU OM BILDENE?

Golden accessories

Untitled #45
H&M

 

Før likte jeg ikke gull, men det har (som nesten alt annet med stilen min) endret seg. Har begynt å like det mer og mer, det er jo så fint! 
Ikveld har jeg vært med noen av jentene fra gammelklassen. Har savnet de kjempemye, så det var utrolig godt å se dem igjen! Nå er jeg dødssliten, har hodepine og er sykt trøtt, så nå er det natt. I morgen er det jobb, tjohei.

 

HVA SYNES DU OM GULL? HVA HAR DU GJORT IKVELD? 

Innkjøp: Maxi-skirt

Endelig helg etter en dag fylt med foto. Fikk vilja mi (hehe), så jeg fikk tatt portrettbilder og litt til. Hvis noen er interessert, og Kaia gir meg lov, kan dere få se de jeg tok av henne.
Har fortsatt en del igjen av innkjøpene fra Elverum, så her er et skjørt jeg kjøpte! 


H&M

Har alltid vært skeptisk til om maxi-skjørt kler meg, men det er så fint så jeg kunne ikke motså. Det kostet jo bare 50 kroner uansett. Skal ikke legge skjul på at man vises når man har det på, følte meg ihverfall beglodd da jeg sto med det midt på Gardermoen. Men så er det jo gøy å bli lagt merke til.

HVA SYNES DU?

Portrait; Marte, del 2

Sparer de aller beste til del 3, men her er noen fler bilder fra den lille photoshooten vi hadde her om dagen!
Foto: meg. Modell: Marte.

Sier igjen at jeg vil bli god på portrett. Hvis jeg får viljen min (hehe), skal jeg øve på det på skolen i morgen. Vi har nemlig 6 timer MK (mediefag), og jeg vil utnytte det til å bli bedre til noe. Nå sklir øynene mine igjen, så jeg skal gå å legge meg. Legger meg vanligvis tidlig, men idag var det rekordtidlig. God natt søtinger, takker for meg etter en finfin dag♥

HVA SYNES DU?

Golden ring + The Wombats


Glitter

Enda et av innkjøpene fra Elverum! Har bare vært veldig lat med å ta bilder av tingene...Uansett; digger at den er dobbel, synes det er så kult. Selv om den er enkel, er den så mye mer nettopp fordi den er dobbel, og pga det søte mønsteret. Husker ikke hva den kostet, men den var langt fra dyr, og var i tillegg på halv pris. Me like.

Og forresten;
HERREGUD, jeg er i himmelen!!! Pappa kom innom med en konvolutt til meg, og jeg ante ikke hva det var. I konvolutten lå det et kort fra verdens beste tante og farmor sto det at jeg fikk julegaven min litt tidligere i år, i tillegg til en til konvolutt. Jeg åpnet den, og der lå det flybilletter og billetter til The Wombats!!! De skal ha konsert på Elverum, og jeg elsker Wombats (og Elverum, som dere vet, haha). Hadde faktisk sett på billetter selv, men det ble så dyrt for meg å betale selv, så jeg la bort tanken. Herregud, jeg er så glad. Super overraskelse!

♥♥


Let's dance to Joy Division, Moving to New York og Tokyo.

HVA SYNES DU OM RINGEN? LIKER DU THE WOMBATS?

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits