oktober 2010

DAGENS INNKJØP 30.10

Som vi alle sier; de er mye finere på. Og ja, jeg har størrelse hest i sko, en negativ del av det å være høy (proporsjoner you know).

Hva syns du?

THE WANTED - KJEKKESTE GUTTA

Utroolig søt sang, hør på teksten!

Elsker videoen!

De er så flinke...jeg dør. De to sangene over har gått på replay i hele kveld. Hver gang jeg hører (og ser) Heart Vacancy, må jeg bare smile. Elsker sangene, stemmene, klesstilen, videoene, dem. Utrolig synd at de ikke finnes på Spotify.

Boybandet kom ut med debut-album for et par dager siden, og ut i fra det lille jeg har hørt av dem, kan jeg si at jeg digger dem!


Åh, herre jesus christ, for noen kjekke fyrer!

Gjett hvem jeg er forelska i nå? Day 1, 10....

Ingen andre enn Max George. Nei, forresten! Jeg er forelsket i dem alle! Men bare se på gutten...

Så, hva synes du om de?

FOTOKONKURRANSE

Jeg er med i en fotokonkurranse hos >denne< bloggen. Temaet er "Mennesket", portrett, gruppebilde, kroppsdel osv. Premien er et valgfritt fototilbehør fra >denne< siden til maks 199kr. Om jeg vinner, har jeg lyst på >dette<. Utrolig bra premie, for om jeg vinner, kan jeg få noe jeg har ønsket meg i lang tid. Ønsk meg lykke til! Det skal være runde hjørner på høyresiden også, men bloggen er for smal til å få med hele bildet.

Hva synes du om bildet forresten?

EDIT: Hadde egentlig lyst å vinne Close-up filter, men det er allerede bestilt, så har endret det til dette i stedet.

NYDELIGE KJOLER

Alle er fra H&M.
Utrolig fin, men litt høy i halsen..

Kjempe fin, men liker ikke fargen.

Mitt siste kjole-innkjøp. Elsker den!

Hva syntes du om kjolene? Noen du likte?

TE, PLEDD OG FILM

Etter ei natt fylt med hoste og lite søv, dro jeg på skolen i morges. Det burde jeg kanskje ikke gjort, for når jeg kom på skolen, var jeg ganske elendig. Allerede etter første time, bestemte jeg meg for å dra hjem. Nå sitter jeg pakket inn i et pledd og drikker en kopp te, mens jeg ser på film. Igrunn ganske glad for at jeg slapp å sitte på skolen i dag. Åh, skolelei.... Er du frisk?

Tumblr_laie01gnur1qannr9o1_500_large

//weheartit

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits