oktober 2011

I love my knit from Zara


LOVE LOVE LOVE, hør sangen!! It'll make your day.Å så søt.

Iført min elskende strikkegenser fra Zara, drar jeg meg opp av senga for å støtte mine kjære fotballjenter. Ha en fin kveld!

God helg

Etter en kort skoledag som endte med butyr sammen med en herlig klasse, skal jeg å se på fotballturnering før det blir en etterlengtet jentekveld med snuppene. Ha en fin helg:)

Away she'd fly and dream of paradise

When she was just a girl, she expected the world, but it flew away from her reach, so she ran away in her sleep and dreamed of paradise, everytime she closed her eyes.

Et ord: fantastisk.

HVA SYNES DU?

As simple as that

Oslo-antrekk 081011

Nytt sjørt fra Indiska, strikkejakke fra Risøe, sko fra Økonomisko. Dødsfin i trynet. Det blåste om noen lurte.


Smykke fra H&M, ring fra Glitter.

Bare et antrekk jeg glemte å poste da jeg var i Oslo, så tenkte jeg like så godt kunne poste det nå. Akkurat nå er jeg trøtt og lei, har mest lyst å legge meg å sove, noe jeg faktisk skal om ikke så lenge. Først skal jeg spille tetris mens jeg hører på musikk og rainymood.com. Perfekt kombinasjon, prøv det.

HVA SYNES DU?

Innkjøp fra Oslo - del 2


Diverse sminke fra H&M.Genser fra BikBok. Ikke fra Whitney Ports kolleksjon vel og merke, men fikk verdens fineste pose likevel<3<3.


Strikket genser fra Zara.

HVA SYNES DU?

Gårdagens Oslo-antrekk 071011


Genser fra Cubus, høytlivsbukse fra Vero Moda, skjerf fra H&M, sko fra Din Sko. Solbrillener er fra LIndex.

HVA SYNES DU?

Innkjøp fra Oslo - del 1

Bukse fra Vero Moda


Accessories fra Lindex


Strømpebukse fra H&M


Stikket cardigan fra Risøe

Åh, er såå fornøyd med alt jeg har kjøpt! De aller fineste innkjøptene sparer jeg til sist i en del 2. I dag har vi vært på shopping i ikke mindre enn 9 timer. Jeg er så sliten, har ikke ord! Nå har vi slappet av i noen timer, så vi skal snart ta noen bilder før vi stapper i oss enda mer godteri.

NOE DU LIKTE? 

Dagens Oslo-antrekk 061011
Kjole fra Vila, blazer og hatt fra H&M, ring og smykke fra Glitter, sko fra Din Sko. Solbrillene er fra Lindex og vesken er vintage. 

Wææh, Oslo er diiiigert for to småjenter fra lille Bodø. Det tok ikke lang tid fra vi hadde landet og vært innom hos Martes tante med koffertene før vi sto midt på Karl Johan med pengeboka i hånda. Har allerede svidd av litt penger og fått meg noen fine ting, men satser på å finne enda mer. Monki-butikken (på Karl Johan?) vi var innom skuffet stort, dessverre. Hadde høye forhåpninger til å finne alt jeg ville ha derfra, men jeg fant liksom ingenting. Men vi skal nok finne fler butikker!

Kvelden har godt til å slappe av i badekaret, spise godteri og bare ta livet med ro etter en lang dag. Nå ligger vi begge som noen slakt i senga med pcen på fanget og blogger. Livet er herlig akkurat nå! Gleder meg allerede til i morgen! Vi har planlagt så mye gøy.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? Og kom gjerne med fler forslag til hva man kan gjøre i Oslo.

OSLO

Jada, folkens, nå er jeg tilbake. Tror jeg? Dette var ikke en planlagt pause, det bare ble sånn. Travle dager gjorde at jeg ikke orket å blogge, selv om jeg hadde haugevis av idèer. Den beste idèen jeg har nå er å blogge masse fra OSLO. Gleder meg som en liten unge til å dra dit med Marte i morgen. Shopping, kafèturer, fotografering og masse koselig i nesten 4 dager, kan ikke bli bedre. 

Poenget med dette innlegget er egentlig at vi trenger tips til hva man kan gjøre i Oslo. Hvor er det best å shoppe? Hvilke butikker bør vi dra innom? Hvilke kafèer har best cappuccino? Hvor er det best å spise lunsj? Osv. Så tell me, hva er best med Oslo, og hva bør vi ikke gå glipp av?

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits