november 2011

Dip 'n' dyeSynes dip 'n' dye er så stilig! Fikk sansen for det for noen måneder siden, og jeg liker det like godt enda. Det er jo ganske spesielt, og det blir jo vanskeligere å matche håret med klærne osv. Det hadde jo selvfølgelig vært utrolig stilig å prøve, men bare om fargen ikke er permanent. Jeg ville enten prøvd noe liknende som på det øverste bildet, eller rødlig. Åh, nå fikk jeg lyst på dip 'n' dye!!

HVA SYNES DU OM DIP 'N' DYE?

Rouge; Dazzling peachFra my one and only love; H&M.

Fargen er litt lysere når den kommer på kinnene. Mer peachy, den heter jo tross alt dazzling peach. Gikk også til innkjøp av en ny rouge-kost. Den gamle jeg har er to meter lang, og jeg kjemper en hard kamp med den hver dag for å få den ned i sminkepungen igjen etter å ha brukt den. Rougen (eller blushen om du vil) er ihvertfall supersøt, og gir hverdagssminken et søtt utrykk. Wii♥

HVA SYNES DU? BRUKER DU ROUGE?

Cross necklace


Glitter

Så enkelt, men så fint. HVA SYNES DU?

Shoe wants


Begge fra Eurosko.

Så nydelige begge to. HVA SYNES DU?

Nailpolish; RustH&M

Ah, som jeg elsker billigneglelakkene til H&M. De holder jo ikke superlenge, men det er litt av vitsen for min del. Jeg går lei av fargen etter to dager, og da gjør det ingenting at den allerede begynner å falle av. Av egen erfaring spiller det ingen rolle hvor dyr og fancy neglelakker er. På en eller annen måte klarer jeg å skrape den opp samme dag jeg påfører den uansett. Well anyway, fargen er superfin, og passer kjempebra til høsten. Synd det er vinter om 4 dager da...men så henger jeg ganske etter til tider.

HVA SYNES DU?

Forget all the bullshit and dramaCute headband
Bik Bok

Etter en superkoselig bytur med mamma, dro jeg på prøvetime på Friskhuset med Bia. Det var SÅ deilig å trene, har vært alt for slapp i det siste. Da jeg kom hjem lagde jeg en herlig fruktsalat. Føler meg såå flink, lol. Nå er jeg sliten og trøtt, så jeg skal legge meg. Først må jeg bare la den nye supersøte, rustfargede neglelakken min tørke. I'll show you tomorrow. God natt søte små ♥

HVA SYNES DU OM PANNEBÅNDET?

Mittens
H&M

Det har begynt å bli så kaldt her, at jeg måtte bare kjøpe disse nydelige vottene. Det er pels (fake vel og merke) inni, noe som gjør de supermyke og ikke minst supervarm. Skinnhanskene jeg kjøpte for en stund siden er også veldig fine, men ikke riktig så varme, så de blir nok mest til litt finere bruk nå.

HVA SYNES DU?

My weekend


Denne helga har jeg vært utrolig travel! Hadde fri på fredag, og startet dagen med å dra ut å spise. Etterpå dekte jeg en konsert med Lars Vaular for ANung. Etter konserten fikk vi intervjue han og ta bilde med han♥♥♥


Noen som sa starstruck? Hadde mer lyst til å hoppe om halsen på han enn å intervjue... Jeg er vel ikke hans største fan, men herregud for en sjarmerende kar. Artikkelen og flere bilder kan du forresten finne HER.

Etter den konserten, dro jeg på Bodø Hardcore-festival sammen med en del folk. Der spilte blant annet Kråkesølv, Oslo Ess og Casa Murilo, et fantastisk band som jeg aldri hadde hørt om før jeg så de live. De var rett og slett herlige å se og høre på!! For en innlevelse på scenen, i'm in love.


De var utrolig flinke, og vokalisten Chris var utrolig hyggelig og ikke minst kjekk!! 

Lørdag og søndag var egentlig ganske uinteressante. De gikk nemlig til å jobbe, noe jeg trengte. Har brukt alt for mye penger på ingenting i det siste. Skal begynne å spare!! Eller ikke. Om vel en uke er vi i desember, noe som betyr julegaver og andre unødvendige utgifter. Akkurat nå sitter jeg slengt i sofaen og vurderer å gå og legge meg. En helg som skulle brukes til å ta igjen søvn endte opp med alt for lite, og jeg har nok brukt mer energi enn jeg har samlet opp. Men det har vært en fantastisk fin langhelg, så I don't care. Håper dere har hatt en fin helg!

LITT MISUNNELIG? tihihi, neida 

Favourite shoes
Økonomisko, de er litt mørkere i virkeligheten, og mer grå enn brun.

Kjøpte disse for noen måneder siden, fordi jeg nesten bare hadde høye sko. Jeg trengte et par lave, men fine hverdagssko, derfor digger jeg disse. De er utrolig fine samtidig som de er kule og kan gjøre et fint antrekk mer casual. Nå for tiden bruker jeg nesten bare disse. Har vel egentlig ingen andre sko å bruke siden Acne pistol-etterligningene mine er ødelagte. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, de skoene var yndlingsskoene mine:((( Derfor jeg har fått et nytt favorittpar, nemlig disse!

Nå må jeg straks løpe, skal først ut og spise før jeg skal på Rock. Lars Vaular spiller på en gratiskonsert som jeg skal dekke for avisa, woho. Håper på å få et intervju med han, hadde vært så bra! Ha en fin helg da, dere!

HVA SYNES DU OM SKOENE? 

Ear cuffs
Glitter.

Wiii, endelig har jeg fått skaffet meg ear cuffs! På tide, har hatt lyst på disse såå lenge, men har aldri funnet de. Love them!

HVA SYNES DU OM EAR CUFFS?

Antrekk - 16/11/11


Åå, så sint.. anyways.; Genseren er fra Gina Tricot, vesten er opprinnelig en jakke fra Cubus, men jeg har klipt den og festet nagler på den, buksen er også fra Cubus og skjerfet er fra Bik Bok. 

Idag har det vært en nok så kjedelig og tung dag egentlig. For å gjøre dagen litt lysere, dro jeg til byen en tur etter skolen og kjøpte noen småting. Ordnet meg nytt busskort sånn at jeg slipper å bruke alle pengene mine på buss. Kollektivtrafikk altså.. koster en formue! Tror forresten jeg begynner å bli forkjølet. Derfor skal jeg lage meg en kopp te, legge meg under dyna og finne noe interessant å se på tv. Hva gjør du ikveld?

HVA SYNES DU?

OG FORRESTEN; Jeg er kjempekul på Twitter, så følg meg her, eller ved å klikke på follow-knappen i sidemenyen til venstre!

Edit: ahahah overskriftsfail, det er den 16. idag, ikke den 12......

Glitter sweater
Gina Tricot

Syntes denne var så søt fra første øyeblikk jeg så den, og siden den bare kostet 150kr, måtte jeg ha den. De hadde flere fine farger, blant annet gull og svart, så kanskje jeg skaffer meg en til? Den er så stilig, og ser litt metallisk ut, noe jeg elsker. 

HVA SYNES DU?

DETAILS: CROSS


Bilder fra weheartit.com, tags: cross fashion black/white.

Åh som jeg digger kors. Ikke at jeg er så særlig kristen av meg, men det er så fint som pynt. Har spesielt lyst på en grå t-skjorte med et stort skinnkors på (som på bilde 4). Jeg VET jeg har sett det en plass, husker bare ikke hvor, anyone? Rop ut om du vet hvor jeg kan få tak i det. Om ikke finner jeg fram symaskinen også lager jeg en selv. Også har jeg utrolig lyst på smykket på det siste bildet og. Og alt med kors egentlig. 

HVA SYNES DU OM KORS SOM PYNT? 

Og forresten, så har jeg farget håret..hehehhe

11/11/11


Skjorte fra Kappahl, skinnende tights fra Bik Bok og sko fra økonomisko.


Smykke og korsring fra Glitter. Den andre ringen er secondhand.

Denne uken har gått utrolig fort selv om jeg har vært trøtt hver dag. Har lengtet etter å få sovet ut, og kjenner jeg trenger det, så har planlagt å ha en rolig helg. Her om dagen var det nyåpning av et kjøpesenter i byen, så det frister å dra og sjekke ut Gina Tricot og de andre nye butikkene. Meeen, jeg vil heller sove, så jeg gidder ikke.

HVA SYNES DU?

Red lipsHar sagt det før, og jeg sier det igjen; røde lepper er så fint! Det er så klassisk og sofistikert, og jeg bare elsker det. HVA SYNES DU OM RØDE LEPPER?

Leather gloves

H&M

Ææh, de er så søte og så fine og ikke minst sofistikerte. Nå kan jeg holde meg (nogen lunde) varm på hendene uten å måtte ha på meg et par oversized, hjemmelagde votter (ikke at det er noe galt med det, elsker bestemors hjemmestrikkede votter). Ikke bare var de fine, de var også billige. Kun 149kr faktisk! Selvfølgelig fake skinn, but who cares?

I går var det en tung dag. Ting var bedre idag, og jeg prøver å fokusere på de positive tingene i livet istedet for å gå å tenke på alt som er negativt. Men det er vanskelig å ikke grave seg ned i et hull når ting ikke går rette veien...

HVA SYNES DU OM HANSKENE? 

It's hard to stay positiveHar ikke så mye å si egentlig. God natt.

Brown leather shorts
BIK BOK

Gorgeous, og til 79kr, da kan man virkelig ikke klage. Nuuuh skal jeg på jobb og være der i 6 timer, før jeg skal nyte kvelden med fine folk. Ha en SUPER helg, you're young and wild and free, så nyt det.

HVA SYNES DU?

Lace top
MONKI

Et av innkjøpene fra Oslo var denne nydelige toppen. Når til like under navelen, nydelig med highwaist bukse eller et skjørt, og spesielt fin kombinert med rød leppestift. Fineste jeg har sett på lenge. HVA SYNES DU?

New necklace
H&M

Lovelovelove, nytt favorittsmykke. Like?

Be happy for this moment

..this moment is your life.

Skal slutte med disse spontane pausene.. I morgen er det en ny dag, GRIP DEN. Hoho, så poetisk. Men ja, jeg skal ta dagene som de kommer, være med de som gjør meg glad, gjøre ting som gir meg noe bra osv. Sånn som nå skal å hente en nytrykt avis som inneholder en artikkel skrevet av ingen andre enn meg. Åh, er så glaaad. 

TIHI

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er;)

Kategorier

Arkiv

hits