desember 2010

Året 2010, Del 1

En liten oppsummering av det jeg gjorde frem til Mai i 2010.

Januar ♥ Har nesten ingen bilder fra januar, og som jeg kan huske, skjedde den ingenting spesielt da.


Februar ♥ Jeg feiret bursdagen min, 15 år! Anna bakte kake til meg, og  speilbilder var kjempekult.


Mars ♥ Den nyinnkjøpte pcen min ble ødelagt, kameraet mitt var ødelagt, så jeg måtte låne pappa sitt. Herlig måned, herlig. Bilde 1; Var på en del turer på stranda osv. Bilde 2; Overnatta med disse herlige jentene. Var ute klokka 7 om morgenen og vekte sola, før vi gikk og la oss etter å ha filma en må-gjøre-video som aldri ble posta. Bilde 3 og 4; bare fordi jeg var søt på den tida. Eh ja.


April ♥ Bilde 2; Speilrefleksen ble kjøpt, pcen min var i orden igjen! Livet ble med ett mye herligere. Bilde 3; Jeg sydde min første kjole, noe jeg var utrolig stolt over. Heh. Bilde 1; Jeg redigerte en del bilder, og leste og så mye på twilight, noe som resulterte til vampyrinspirerte bilder.


Mai ♥ 3 av jentene mine hadde konfirmasjon, og alle hadde faktisk bursdag denne måneden også. Overnatting hos Marte, og speilbilder er fortsatt kult. Photoshoot på en lekeplass er enda kulere, selv om du faktisk ikke kan se at vi er på en lekeplass.

Tar resten på et annet innlegg! Det blir så mye på en gang!  Hva gjorde du i 2010? Var det et fint år?

Dear John


//weheartit
Har lenge hatt lyst til å se Dear John, men har aldri kommet så langt. Idag har jeg ingen planer, så jeg bestemte meg for at jeg skal se den. Jeg elsker søte, romantiske og triste filmer, så den burde jo passe midt i blinken for meg! Ut ifra traileren å dømme, virker den utrolig trist, og øynene mine er ikke akkurat tørre etter å ha sett slike filmer. Kjenner jeg meg selv rett, burde jeg gå å fjerne mascaraen før jeg begynner å se filmen.

Har du sett Dear John?

Photo: SmileFokuset var helt feil, og jeg så ut som en kanin, men budskapet er altså: Smil, fordi du kan!

Hva synes du? Smil!

Har forresten gjort bloggen litt bredere sånn at jeg kan ha større bilder, men det ble litt rart. Skal fikse det ikveld, nå skal jeg ut med jentene! Kos deg de siste dagene i 2010!

OUTFIT 291210Genser, tights H&M Skjørt JC Smykke Glitter

Hva synes du?

JULEGAVER - DEL 2


Kamerastativ!!! Ble sinnssykt glad for det!

Kjempefin klokke!! Eeelsker den.

Nydelige øredobber fra noen venninner!

Fikk også penger, gavekort, parfyme, mascara, ansiktsmasker og masse mer fint! Som du kan se fikk jeg alt jeg hadde på listen nedenfor. Er så fornøyd med gavene i år!

Hva fikk du til jul? Er du fornøyd?

PHOTO - GHOSTISHWhen you're here, I can't wait for you to leave, but when you're gone, I can't wait for you to come back.

JULEGAVER - DEL 1, RINGER

Vennene mine vet tydeligvis hva jeg liker av tilbehør, nemlig ringer!


Fra Martemor♥ Supersøt!3 fra Bia♥ Ønsket meg den nederste, superttt!2 fra Ida♥ Bestilt fra ebay! Kjempefine.Fra Kaia♥ Nydelig!

Elsker jo ringer, så kunne ikke vært bedre! Nå har jeg en del nytt å legge i ringesamlinga. Fikk masse annet fint, men det tar jeg senere. Nå skal jeg sove!

Fine ringer, ikke sant?

PROM OUTFIT

Lovte sånn halvveis at jeg skulle legge antrekket mitt fra juleballet på mandag! Fant egentlig ingen ok bilder, men det får bare være. Man kan da ikke se bra ut på alle bilder!


Øredobber BikBok. Kan du forresten se at jeg har stripet håret? Lenge siden, har bare glemt å si det.


Kjole H&M Sko DinSko Kort blazer BikBok

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte av den nydelige brunfargen min. Hvilken brunfarge? tenker du vel. Nettopp. Jeg er dritbleik, mens strømpebuksa var det motsatte. Og jeg har en nydelig dobbelthake på den nederste bildet. Ah, selvironi♥

Hva synes du?

DAGENS OUTFIT


Ikke spør hva som skjer med ansiktet mitt....

fint..............

Blazer og øredobber Bik Bok Buksetights og ring Kappahl Topp Cubus Armbånd Gullfunn Skjerf H&M

Kom nesten nettopp inn døra etter å ha vært ute sammen med noen venninner. Koselig! Jeg er sykt trøtt etter en super dag som inneholdt 1 time med skole, et karakterkort jeg ble utrolig fornøyd med, juleferie♥ og masse andre koselige ting! Har pakket inn julegaver, og er faktisk helt ferdig i tillegg til at jeg har levert ut alle også.

Igår var det juleball, noe som var sykt gøy! Idag går jeg som ei gammel dame fordi jeg har så sinnsyyykt vondt i leggene og ryggen! 6 timer med dansing kjenner godt dagen derpå! Legger kanskje ut outfit fra ballet, om jeg finner noen ok bilder.

Hva synes du om outfitet?
Godt med ferie?

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS..

...this.

1. Kamerastativ. Eneste "store" tingen jeg ønsker meg, så om jeg ikke får det blir jeg kjempesur!!! Neida. Joda, litt.

2. Klokke. Elsker den på bildet med hvitt inni.

3. Penger. Kjedelig, men praktisk. Skal reise bort nesten rett etter jul, og jeg er blakk nå fordi jeg har kjøpt så mye julegaver, så penger ville kommet godt med!

4. Gavekort. Også kjedelig, men også veldig praktisk. Til de gangene jeg har veldig lyst å shoppe, men er veldig blakk.

5. Og selvfølgelig alle jentetingene som smykker, øredobber, ringer, klær osv!

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

DAGENS INNKJØP


Supersøt telysholder som skal stå på rommet (midlertidig blir brukt som blomsterpotte!).

Lillebror insisterte på at vi måtte kjøpe blomsten også! Det lød som så:
"Vil du ha denne, daddja?" "Nei, ikke egentlig" "Okei, da må vi kjøpe den!"


Sammen med pappa kjøpte jeg denne supersøte skjorta i julegave til lillebror! Gjett om han skal bli kjekk i den!

Kjøpte også noen andre julegaver, men da jeg kom hjem, fant jeg ut at jeg var langt fra ferdig. Må nok til byen i morgen også! Noe jeg forsåvidt må uansett, skal nemlig være nissejente og gå rundt i byen å dele ut pepperkaker. Morsomt. Nå skal jeg legge meg, er sykt trøtt, og må tidlig opp i morgen!

Fin telysholder, ikke sant?♥

INSPIRASJON

Har det utrolig travelt for tiden! Vi har filmprosjekt på skolen, og det tar utrolig mye tid. Filming, redigering og masse annet. Skolen har jubileum, og arrangerer den årlige "HUS-dagen" i morgen. Det vil si at jeg må tilbringe hele ettermiddagen min på å sitte på skolen. Digg! Nei... Uansett! Se på disse herlige bildene fra Lookbook imens, så skal jeg prøve å finne noe interessant å blogge om senere!

Gap Circle Knit Scarf, Parka From Topshop, Cream Jumper From Charity Shop, Favourite Jeans From Mango
Olivia H.

Coat
Duygu F.

Vintage Blazer, Forever 21 Otk Socks, Modcloth Dress, Coach Ginger Leather Satchel From coach.com
Keiko L.

Blazer From Primark, Snood, Blouse From Lindez, High Weist Trousers From New Yorker
Monika R.

Wilfred Camel Infinity Scarf From Aritzia, Wilfred White Silk Dress From Aritzia, TNA Army Jacket From Aritzia, Jeffrey Campbell Taupe Suede Litas From LF
Margaret S.

Hva synes du om antrekkene? Keen på å se filmen vår når den er ferdig?

PHOTOS - QUOTE OBSESSION
Stygge fingre...

Jeg digger å sitte og google etter quotes, så jeg har laget meg en liten bok med sitater, deler av sangtekster og små "sayings". Søte, triste, morsomme, tankefulle, you name it. Love it!

Hva synes du? Vil du se flere?

OUTFIT 11.12.10

Halvveis ihvertfall.
Denim-skjorte Vintage Smykke H&M Øredobber BikBok

Nå stikker jeg til byen med Bia, talk to you lateeer.

PHOTO: THE LAST THING

You like?

LATEST BUYINGS


29,- per stykk! Love ♥


Styggeste bilder ever....Skjerf H&M


Nå slipper jeg å bli våt på føttene i vinter! Ikke noe Hunter støvler akkurat, men det holder i massevis for meg :-)

Kjøpte også noe sminke, men det kan jeg ta i et annet innlegg. Kanskje en anmeldelse? Noe du likte?♥

PHOTOS - ADVENT


Beordret lillebror til å gå hit og dit og holde lys. Synes dette ble ganske bra, siden man kan se de små fingrene og sånt. Hva synes du?


Har ikke to kalendere altså, den ene er lillebror sin! 
Nikon D3000, redigert i PhotoScape.

Elsker denne tida! Alt er så koselig, og man kan tenne masse lys, og rett og slett bare hygge seg. Men så kommer skolen inn i bildet med hundre prøver, innleveringer, prosjekter og ikke minst tentamener. Hvorfor stresse alt til i den koselige adventstiden? Hele kvelden min har gått til pugging av fransk. Skjønner fortsatt ikke noe som helst, men jeg ble så lei at jeg ikke orket mer. Går heller og legger meg, god natt! :-)

Hva synes du om bildene?


PS: Mange av bildene er ganske skurrete, men sånn går det når man tar bilder i mørket uten stativ....

Eline Christine

16, Bodø

Bloggende motefreak med kamera rundt halsen og musikk i ørene. Jeg elsker klær og moter, men prøver å kjøre min egen stil istedet for å bare følge alt som er in. Har nettopp begynt på første året på Medier og kommunikasjon, og gleder meg enormt til til å fortsette siden foto er en av mine største interesser. Er veldig glad i kommentarer og legg meg gjerne til som venn, men legg igjen en kommentar først, så vet jeg hvem du er ; ) Spørsmål og lignende kan sendes til elinechristineblogg@live.no :)

Kategorier

Arkiv

hits