desember 2011

Video: New shoes


Siden jeg har vært ganske fraværende i det siste, bestemte jeg meg for å lage en video til dere. Kjøpte meg nye sko for en stund siden! Stygg-fin and I like it. Fra Din Sko

HVA SYNES DU?

Antrekk 20/12/11

Bukse fra Bik Bok, blondetopp fra Kappahl, sko fra Økonomisko og skjerf fra H&M.


Smykke fra Cubus og ring fra Glitter.

For en herlig dag!! Da jeg kom på skolen fant jeg ut at jeg så og si hadde fri siden lærerne vi skulle ha i 6 timer var syk. Såå jeg dro hjem og nå sitter jeg under et pledd og ser på One Tree Hill. Etterpå skal jeg til byen for å kjøpe de siste julegavene. Wi, shopping. I morgen er det siste dagen på skolen før jul, og jeg kjenner jeg trenger denne ferien. Jeg gleder meg ekstremt til en fin jul og ikke minst et nytt år. Det siste halvåret har vært fullt av skole, drama og masse tull. Jeg vil starte på nytt, og jeg tror det skal bli herlig.

HVA SYNES DU?

17/12/11


Var i studio med snuppene i går. Vil dere se mer? Se forresten det nye nydelige smykket mitt<3<3<3<3 elsker det.

Video Games

Jeg elsker denne sangen, og ikke minst videoen. De galme klippene med dårlig kvalitet gjør meg så glad. Kan se videoen om og om igjen. Den gir meg lyst til å begynne å filme og redigere sammen små videoer som egentlig ikke har noe betydning, som bare er fine å se på. 

HVA SYNES DU OM SANGEN/VIDEOEN?

Antrekk 14/12/11Hettevest DYI, topp fra Gina Tricot, sko fra Skopunten og skjørt fra Indiska

Skjerfet fra H&M og ear cuff fra Glitter.

Åh for en fin dag. Har fått tilbake en del karakterer i det siste, og jeg er SÅ fornøyd med resultatene. Fikk vite idag at jeg får 6 i engelsk til jul, jeg er overlykkelig. Også elsker jeg forresten vesten jeg har laget. Love the fact at ingen har lik, og den er bare så superfin. Nåå skal jeg fortsette å se håndball! Elsker å se på det, en av de få sportene jeg klarer å følge med på! Og HAHA, må forresten le av det øverste bildet, wishing upon a star ellernoe? 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? FØLGER DU MED PÅ HÅNDBALL-VM?

13/12/11Tihi, skulle bare si HEI og at jeg ikke har blogget så mye i det siste. Har vært ganske opptatt, så har rett og slett ikke gidda å finne noe å blogge om! Nååå skal jeg sette på musikk og enten pugge til naturfagsprøve eller sove (mest sannsynlig det siste), etter å ha spist middagen jeg lagde helt på egen hånd. Tommel opp og applaus til det. Hør forresten den finfine sangen. Åh, makes me wanna cry. 

HAR DU HATT EN FIN DAG?

Nailpolish; Confetti kisses

Wææ, finally.
Har hatt sååå lyst på denne typen neglelakk, også fant jeg en på H&M til 20kr for noen uker siden. Sikkert kjempedårlig kvalitet, har ikke prøvd den enda, men whatever. Wii, hæppi. Nå skal jeg en tur til byen hvor jeg skal møte Bia, spise for så å dekke en konsert for avisa. Travelt, men det er verdt det. Reportasjen kommer i avisa på mandag, og det er ingenting som er morsommere enn å se sitt eget navn der.

HVA SYNES DU? 

Flower backpack


If I had one of these, I'd definitely wear a backpack.

Jeg er en veskeperson, jeg haaater sekk, men disse...åh så fine. Spesielt den i midten. Noen som vet hvor man kan få tak i en lignende? Nå skal jeg fortsette å se på Idol, ♥ Isak ♥

HVA SYNES DU?

Happy

Love-smykke fra Kappahl.

ÅH for en fin dag dette har vært. Den startet med engelskframføring som jeg trodde gikk til helvete. Skalv i stemmen under hele framføringa, og følte jeg bare braste ut alt jeg skulle si på to minutter. Det viste seg at jeg hadde gjort det ganske mye bedre enn jeg hadde trodd, jeg fikk faktisk 6!!! Det fikk humøret mitt på topp. Etter det var det bare noen rolige timer med MK, før jeg dro på Friskhuset rett etter skolen. Var så herlig å trene, har hatt det så travelt denne uken så jeg har ikke hatt tid til å trene. Når jeg gikk hjem var det såå fint ute, og det gjorde bare humøret mitt enda bedre. Alt som har skjedd idag har bare gjort meg glad, og det har vært så deilig!

ER DU OGSÅ GLAD? hihi

Antrekk 07/12/11


Kjole/tunika og skjerf fra H&M, blondetopp fra Monki og belte fra Cubus.

WIII, endelig en dag der jeg ikke er nødt til å sitte inne å pugge på ett eller annet. Derfor dro jeg til byen etter skolen, som til min store glede varte en time kortere enn normalt. Jeg fikk faktisk kjøpt noen julegaver, både til familie og meg selv, ehehh. Nå skal jeg bruke resten av frikvelden min til å rydde i skapet. HERREGUD for et rot. Det er fylt med klær jeg ikke har brukt på flere år, klær jeg aldri har brukt og klær jeg ikke engang visste at jeg hadde. For å si det sånn; det er på tide jeg rydder. Etter det skal jeg kose meg med en kopp kakao, wi. Egentlig burde jeg dratt og trent, men kjenner ikke at en eneste muskel i kroppen min orker akkurat nå. Drar heller etter skolen i morgen!

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? ER KLESSKAPET DITT LIKE ROTETE?

Photos; Snow at last

Endelig begynte det å snø!! Alt hadde vært perfekt, hadde det ikke vært for at jeg ikke har tid til annet enn skolearbeid for tiden. Akkurat nå holder jeg på å skrive en stor mappeinnlevering, i morgen har jeg framføring, på fredag har jeg innlevering i MK, på mandag har jeg matteprøve og uken etter har jeg en gigantisk naturfagprøve. I tillegg har jeg hundre sosiale happenings, aner ikke hvordan jeg skal rekke over alt. 

HVA SYNES DU OM BILDENE? HAR DU DET OGSÅ TRAVELT?

DIY: Hooded vest

På Carlings hadde de en fantastisk stilig hettevest, om jeg kan kalle den for det. Den så ihvertfall ut som en avklipt hoodie. Jeg synes den var sykt kul, men tok meg selv i nakken når det gjelder pengebruk på klær, så da jeg kom hjem fant jeg fram en hettegenser jeg aldri bruker, og klipte like gjerne av ermene.
For å gjøre den enda litt mer rocka, festet jeg også noen nagler på lommekanten. Jeg ble SÅ fornøyd. Elsker å gjøre noe kreativt med klær, og jeg elsker å gjøre om plagg til noe nytt. Istedet for å kjøpe et masseprodusert plagg, kan jeg gjøre plagg om til noe ingen andre har! Loove it♥

HVA SYNES DU? PLEIER DU Å GJØRE OM PLAGG TIL NOE NYTT?

Antrekk 03/12/11


Skjorte fra Bik Bok, bukse fra H&M og wedges fra Skopunkten.

Smykket er fra Kappahl.

Wow, antrekk 3 dager på rad, ikke værst! Flink blogger, klapp klapp. Her ser dere forresten den "nye" hårfargen mye bedre enn på de andre bildene fra den siste tiden. Det er vel to uker siden jeg farget det, og jeg er superfornøyd, bortsettfra det faktum at jeg ser likblek ut. Meen det kan jeg vel leve med. 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET OG HÅRFARGEN? 

Antrekk 02/12/11


Fantastiske ansiktsuttrykk..


Topp fra Carlings, blazer og strømpebukse fra H&M. Shortsen var en gang en buske, og den ene ringen er fra Kappahl og den andre er secondhand. Ear cuffen vises ikke, men den er der et sted, og er fra Glitter.

Wææh, endelig helg. Denne uken (som alle ukene de siste månedene) har gått kjempefort. Ettermiddagen gikk til å trene, og nå sitter jeg og ser på Idol. STEM PÅ ISAK, han var superfliiiink og bør vinne!!! Min favoritt fra dag èn.
Nå skal jeg spise enda mer godteri og bare nyte en fredagskveld hjemme.  

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? SYNES DU OGSÅ AT ISAK BØR VINNE? Du har ikke lov å si nei.

01/12/11

Image and video hosting by TinyPic1. luke i adventskalenderen!


Genser fra Carlings og skjørt fra Monki

WII, fikk pakke i posten idag. Den inneholdt den nye fjernutløseren til kameraet. Nå kan jeg ENDELIG få fokus på antrekksbilder. Ikke det at fokuset ble så sykt bra her da, men hadde dårlig tid. Dagen har gått i ett! Rett etter skolen dro jeg på Friskhuset med mitt splitter nye meldemskort, så dro jeg til Kaia og så Blåfjell, såå kos. Nå er jeg sliten og vurderer å legge meg tidlig, for en gangs skyld.

HVA SYNES DU OM ANIMASJONEN? HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Edit; Glemte å si at Vic også var hos Kaia<3<3<3<33<3 Fornøyd, Vic?

hits