random

Today

Da jeg kom hjem fra skolen idag, satt jeg som vanlig og så søt ut. Plutselig så jeg ut vinduet og oppdaget en katt som sto og så på meg, og jeg bare;"Hva vil du?" Katten svarte åpenbart ikke, og reagerte heller ikke da jeg ropte at den skulle gå bort. Har ikke noe mot katter altså, synes bare den kan gå å stirre på noen andre. Da gjorde jeg det samme som jeg gjorde for å skremme bort små barn på Halloween; ropte "NEI" og satte på høy musikk. Da gikk den, og jeg bare "mission complete". Så fortsatte jeg og pose med trutmunn og det hele.Men så ble jeg sliten. Så jeg sovnet.

Nå har jeg brukt ikke mindre tre timer på dette innlegget, blant annet fordi jeg har gjort lekser, sett Hotell Cæsar (dagens høydepunkt), twitret, vært på facebook, stalket min framtidige ektemann på youtube, stalket min framtidige ektemann på tumblr. Åh, for et fint liv. Og om noen lurer på hvilke rare greier jeg har røyket idag som har fått meg til å poste et slikt innlegg, er svaret; ingenting. Jeg har bare ikke fått min daglige middagshvil, noe som vil si at jeg kommer til å slokne når som helst.

OG FORRESTEN. Da jeg skulle laste opp det ene bildet, kom det et helt random bilde av ei jente som satt med en skje i munnen og spiste noe fra en skål. I bakgrunnen var det en mann, og jeg ble serriøst kjemperedd. Nå ligger jeg i fosterstilling og prøver å glemme synet. Det var garantert et spøkelse. 

Håper for deres del at dere har hatt en mer innholdsrik dag enn meg. God natt!

HVA HAR DU GJORT IDAG?

Medier og kommunikasjon

Sånn her føler jeg meg akkurat nå:Fordi jeg kan med glede fortelle dere at jeg kom inn på Medier og Kommunikasjon! Jeg er så glad, dere aner ikke. Det er ingen andre linjer jeg vil gå, det er bare den. Alle andre linjer ville vært utelukket. Da hadde jeg endt opp med å være stuepike for life, og det vil vi IKKE ha noe av. Så takk en høyere makt for at jeg jobbet "ræva" (som vi sier her) av meg for å få gode nok karakterer. Ah, flott. Nå er livet virkelig flott.

It's ok

Ingenting inni meg har lyst til å sitte i 48 timer å jobbe med et fag for så å framføre det foran en helt ukjent sensor. Jeg blir nervøs, og kjenner at jeg blir en smule redd. Jeg vet jeg kan det. Jeg vet at jeg har ferdighetene til å klare å gjøre det bra, men jeg har mistet all motivasjon. Det eneste jeg har motivasjon nok til å gjøre akkurat i dette sekundet, er å sove. Jeg har mistet all kraften jeg hadde for noen dager siden. Noen har stukket hull på ballongen, all luften har sivet ut. Det eneste jeg ser frem til nå er sommerferie. Etterfulgt av videregående. En ny start. Kjenner jeg gleder meg, og et smil brer seg om munnen min. Kanskje motivasjonen nettopp kom krypende?

Men jeg vet at det går bra. Det må gå bra. Det skal gå bra.  >It's ok<.

Dagens

Se, så herlig!! 

Bikini fra Cubus

For en herlig dag!! Var ferdig på skolen halv 1, og resten av dagen har gått til å steke seg på verandaen. Jeg, verdens blekeste person, har fått skille! Håper det blir sol de neste dagene også, har nemlig planlagt å bli ordentlig brun i sommer, men siden mesteparten av sommeren skal gå til jobbing, må jeg få den brunfargen nå. Haha, yeah right. Trenger minst et år med sol for å bli brun! Solen har gått bak en enorm sk y nå, så jeg får ikke den brunfargen nå uansett. 

Og jeg har forresten fått bekreftet noe jeg egentlig visste fra før; jeg hater småkryp. Maur, edderkopper, mygg, fluer, you name it. Æsj.

Hva har du gjort idag? Er du like glad i småkryp som jeg er?

Dagens
Solbriller fra Lindex.


Shorts fra Bik Bok, ring fra H&M. 

Solen har skint i hele dag, men nå har den dratt. I morgen er det meldt pøsregn, igjen. Dere aner ikke hvor lei jeg er av å våkne av at regnet plasker på takvinduet mitt. Ifølge kalenderen er vi kommet en uke ut i sommeren, men ser man ut minner det mer om høst. Jeg er SÅ lei, jeg vil reise bort til en varm plass der jeg kan hoppe rundt i en tynn sommerkjole og en strandhatt, kun med et par gladiatorsandaler på beina. I skrivende stund sitter jeg med ullsokker, og det sier vel sitt om temperaturen her til lands.

Nå skal jeg drømme meg en tur til Hawaii via Hawaii Five-0, beste politiserien noensinne. Anbefales på det sterkeste.

Hvordan er været hos deg? Hva gjør du idag?

Clémence Poésy


Leste om den franske skuespilleren og modellen Clémence Poésy i Det Nye, og jeg ble så fasinert av det litt spesielle, men nydelige utseendet hennes. Hun er så pen og så naturlig, jeg blir nesten sjalu. Stilen hennes er så enkel og laidback, men samtidig utrolig fin. Også er hun fransk! Jeg elsker frankrike, og har såå lyst til å snakke flytende fransk.

Hva synes du om nydelige Clémence?

Happiness


Nobody really cares if you're miserable, so you might as well be happy.  ~Cynthia Nelms

Those who can laugh without cause have either found the true meaning of happiness or have gone stark raving mad.  ~Norm Papernick

Even if happiness forgets you a little bit, never completely forget about it.  ~Jacques Prévert

Bildene er fra i går kveld. Randomme quotes om å være glad og lykkelig.

Nå skal jeg ta med en tur ut mens det fortsatt er fint vær. I morgen skal det regne igjen..fml. Synes det har blitt veldig mye snakk om været i det siste, haha, sorry for det, skjerpings. 

Hva har du gjort idag? Hva synes du om bildene?

Favourite magazine

Dagen idag har egentlig gått til veldig lite. Håper at været blir finere i morgen, så kanskje jeg kan gå ut å ta bilder (haha, der knuste nettopp både yr og storm alt håp). Da kan jeg jo bare fortsette å få herlig inspirasjon fra to av favorittbladene mine, Det Nye og Costume, istedet. Nå skal jeg faktisk legge meg! Jeg regner med at lillebror vekker meg i 8-tiden i morgen (som vanlig..), så kanskje jeg for en gangs skyld skal være opplagt og villig til å stå opp da. God natt, søtinger;)

Hvilket blad leser du helst?

Kino, bytur og FilmfestPå grunn av Filmfest Salten* fikk trinnet (og alle andre 10. klassinger i Bodø) dra på kino i går. Vi så Kongen av Bastøy, en utrolig sterk, men bra film. Som den sutre-jenta jeg er, ble øynene litt våte på slutten.. Etter kinoen ble jeg igjen i byen sammen med Bia og Kaia. Vi var på kafè og drakk verdens beste milkshake, jeg kjøpte nye sko (♥♥♥), og vi missa nesten bussen. Vi sprang som noen gale folk etter bussen, herregud..kan umulig ha sett bra ut.


Bia♥

Nå skal jeg finne frem kjole og høye hæler for å gjøre meg klar til Filmfest. Kjenner jeg gleder meg! Antrekk legger jeg sikkert ut i morgen, i kveld må jeg nemlig øve til mattetentamen. 

Har dere noe lignende som Filmfest?

 

*Filmfest Salten er en sånn greie der alle 10. klassingene i Salten lager en film, også stemmer vi frem de beste filmene. Jeg tror jeg nevnte når vi lagde film i desember en gang. Så ikveld er det sånn diger galla der alle pynter seg, og Per Sundnes er konfransier. Som en Oscar for amatørene av amatører:-)

Quotes of the day

Tumblr_ljj5vweuw61qfd857o1_500_large

Tumblr_lj2coexvs51qaepk6o1_500_large

Tumblr_ljgk63clfo1qfnvefo1_500_large

Tumblr_lh61sfye6r1qh2brso1_500_largeWords,,,black,,,white,handwritten,saying,pics,you-b558518979333d7256d9b73dadb93064_h_large

//weheartit.com

Come out of the shade

 
Hun har alltid vært den som var usynlig. Hun har alltid holdt seg i bakgrunnen. Bakerst på bilder, bakerst i vennegjengen, bak den utadvente venninna som kunne snakke med hvem som helst, bak alt. Hun ville ikke synes. Hun ville være bak. Hvorfor skulle hun ville være fremst? Hvem ville vel se henne?Hun hadde aldri trodd hun ville turt det. Hun hadde ikke trodd hun hadde mot nok til å skille seg ut, hadde ikke trodd at hun plutselig ville komme fram fra den sikre plassen sin bakerst i gruppen. Den gamle henne skulle sakte, men sikkert vise seg og viskes ut. Hun skulle glemme den gamle seg, hun skulle bli en ny seg. Hun skulle ta et steg ut fra skyggen til de hun så lenge ønsket å være, hun skulle ikke lengre være redd. 

Quotes of the day

Tumblr_lhyehmtmeu1qaobbko1_500_large

Tumblr_li82u0ixf61qfnvefo1_500_largeTumblr_lhzldyiexw1qbpwzeo1_500_large

Tumblr_lhor5vetn81qbpwzeo1_500_large

Er du enig i noe?

Love

Tumblr_lgxz99fmbr1qbb92eo1_500_large Tumblr_lh8alsynev1qbw4dpo1_500_large
Tumblr_lhnfae6l0o1qe0hneo1_500_large

Året 2010, Del 3

Siste del, fra August og utover!

August ♥


Dårlig kvalitet, vet ikke hvorfor..

Jeg ble konfirmert, jeg var i konfirmasjon til Marte, og jeg ble overfalt av sauer. Det var alt som skjedde den måneden. Neida. Skolen begynte igjen, og jeg hadde photoshoot med jentene!September ♥Jeg var hos fotografen. Ble utrolig misfornøyd med bildene, så ut som en dust på alle. Jeg var i bursdag til Kaia sammen med mange supre jenter. Ellers postet jeg to innlegg den måneden, tok bloggpause og lagde meg fotoblogg. Ellers skjedde det ganske lite den måneden.

Oktober ♥


Jeg oppdaget lang lukkertid og bokeh. Vi hadde høstferie, og jeg var hos bestemor og bestefar/tante og onkel. Det var dårlig vær. Jeg var emo-engel i tema-bursdagen til Marte. Det var Halloween, noe jeg og Marte feiret med eplemuffins og slaskeklær. Jeg og Anna viste frem vårt sanne oss. Normal.

November ♥


Hadde noen kosedager med Anna. Vi var ute å spiste, hadde en photoshoot osv. Jeg kjøpte meg close-up filter, kjøpte meg leppestift som nå er min favoritt. Jeg så favorittboybandet mitt fra 2000 eller noe ha konsert, ved en ren tilfeldighet! Vi skulle egentlig ha filmuke på skolen, men den ble avlyst!! Eller utsatt da.. Det var langhelg, noe som kom godt med. Vi begynte å ha tentamener, noe som ikke godt like godt med.

Desember ♥♥♥


Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne med denne måneden! Det har skjedd masse bra, men også noen kjipe ting. Akkurat nå dropper jeg det negative, og tar med tingene som var bra!

Jeg lagde film med Frida, Anna og Ida, som innebar at jeg måtte gå rundt som en overvektig mann på Wimpy og foran heele City Nord.. Brannalarmen gikk også, så ikke nok med at jeg måtte gå rundt foran litt folk på Wimpy, måtte jeg stå foran alle utenfor City Nord også..Morsomt! 
Jeg, Bia og Anna var smånisser i byen. Jeg og Marte bakte sjokoladefondant og hadde det gøy på web. Jeg kjøpte ørdedobber, som nå er blant favorittøredobbene mine. Jeg fant fram mammas gamle denim lignende skjorte, som jeg nå elsker. Det var ungdomsskolens siste juleball. Jeg hadde en strålende julaften, og en strålende romjul. Jeg hadde en fantastisk nyttårsaften med mange av de beste♥ Tommel opp for Desember!


Når jeg tenker på 2010, så tenker jeg ikke på det som et spesielt bra år, men når jeg ser igjennom bildene fra dette året, kan jeg ikke kalle det dårlig! Det har skjedd sykt mye bra, og alt i alt har den vært et helt greit år! Så godt nytt år, dere! La oss håpe at det nye året blir kjempebra!

Hva synes du om bildene?

Året 2010, Del 2

Det skjedde ganske mye om sommeren, så jeg tar den for seg selv!

Juni ♥


Det var streik på skolen, det var varmt ute og sol. Streiken var over dagen etter mattetentamen skulle vært, altså, vi slapp tentamen. Lykkeligste dagen i mitt liv. Vi brukte dagene til grilling og kos med venner istedet for skole. Marte og meg på bildet.


Bilde 1;
Vi skulle egentlig på sykkel/overnattingstur med klassen, men den ble avlyst pga været. Først ble vi sure og sa fuck you til skolen, så ble vi glade da vi innså at vi fikk fri. Bilde 2; Noen ble fort sliten da vi skulle gå fra butikken, og satte seg ned på en random trapp for å slappe av litt. Heheh, sorry Bia!

GJØVIK♥


Vi tok veldig mye tog, 30 timer eller noe. Vi tok også veldig mye buss. Noe som i grunn var ganske koselig, siden jeg var sammen med Marte! Marte, Solveig og Marte igjen.Meg, Marte, meg, Marte og Solveig. Var i Fjellhallen på show 3 ganger om dagen, var på Fastland og bada, var på CC og shoppa. Det var en uforglemmelig tur med masse flotte folk. ♥ Vi fikk loddvenn, som jeg for så vidt ikke fant.. Vi ble veldig kristne i en uke etterpå, før vi begynte å banne igjen (....ups). Så ble vi konfirmert, kommer senere.

Juli ♥


Jeg og Bia bestemte seg for at vi skulle komme oss bort, så vi fikk overtalt foreldrene våre til å dra til Elverum! VI kjøpte billetter, og var hypre. Vi dro derfor å campa på en lekeplass med masse godteri i selskap med en katt. Happy times. Tok en del bilder på den tida også.

ELVERUM♥


Tilbrakte ca 30-40 timer på tog! Men når jeg var sammen med Bia, var det bare koselig! Kjekke gutter, stygge jenter (i hodet.. makan til verre oppførsel skal du lete lenge etter... orker ikke å gå lengre inn på det:) ), hyggelige togfolk, ikke fult så hyggelige togfolk, igjen kjekke gutter!!


Det var sol og fint vær hele uka. Vi bada opp til flere ganger hver dag, og shoppa en hel del. Vi ble 10 ringer rikere hver, en six-pack rikere hver av en del latter, og ganske mye klær rikere. Vi ble derimot en del fattigere når det kommer til penger..

Den nest siste dagen ble tilbrakt på nyinnkjøpte bademadrasser fra Nille. Midt på et tjern, uten solkrem i stekende sol i 6 timer! Det resulterte til at vi ble RØD. Det smarte var jo at vi lå på magen hele den tiden, så ryggen ble brun, mens magen fortsatt var like blek....Vi prøvde ut verdens verste løsnegler!

Det var verdens beste tur! Håper vi drar dit i år også!♥ Skal forresten dit med pappa på torsdag!!!! Gleder meg!

Hvordan var sommeren din?♥

Året 2010, Del 1

En liten oppsummering av det jeg gjorde frem til Mai i 2010.

Januar ♥ Har nesten ingen bilder fra januar, og som jeg kan huske, skjedde den ingenting spesielt da.


Februar ♥ Jeg feiret bursdagen min, 15 år! Anna bakte kake til meg, og  speilbilder var kjempekult.


Mars ♥ Den nyinnkjøpte pcen min ble ødelagt, kameraet mitt var ødelagt, så jeg måtte låne pappa sitt. Herlig måned, herlig. Bilde 1; Var på en del turer på stranda osv. Bilde 2; Overnatta med disse herlige jentene. Var ute klokka 7 om morgenen og vekte sola, før vi gikk og la oss etter å ha filma en må-gjøre-video som aldri ble posta. Bilde 3 og 4; bare fordi jeg var søt på den tida. Eh ja.


April ♥ Bilde 2; Speilrefleksen ble kjøpt, pcen min var i orden igjen! Livet ble med ett mye herligere. Bilde 3; Jeg sydde min første kjole, noe jeg var utrolig stolt over. Heh. Bilde 1; Jeg redigerte en del bilder, og leste og så mye på twilight, noe som resulterte til vampyrinspirerte bilder.


Mai ♥ 3 av jentene mine hadde konfirmasjon, og alle hadde faktisk bursdag denne måneden også. Overnatting hos Marte, og speilbilder er fortsatt kult. Photoshoot på en lekeplass er enda kulere, selv om du faktisk ikke kan se at vi er på en lekeplass.

Tar resten på et annet innlegg! Det blir så mye på en gang!  Hva gjorde du i 2010? Var det et fint år?

Dear John


//weheartit
Har lenge hatt lyst til å se Dear John, men har aldri kommet så langt. Idag har jeg ingen planer, så jeg bestemte meg for at jeg skal se den. Jeg elsker søte, romantiske og triste filmer, så den burde jo passe midt i blinken for meg! Ut ifra traileren å dømme, virker den utrolig trist, og øynene mine er ikke akkurat tørre etter å ha sett slike filmer. Kjenner jeg meg selv rett, burde jeg gå å fjerne mascaraen før jeg begynner å se filmen.

Har du sett Dear John?

hits