mote

Cross ring


Gina Tricot

Har fortsatt dilla på alt mulig rart med kors på. Ringer, smykker, topper, you name it. Det er bare så fint, og jeg kommer nok aldri til å bli lei det. Lovelovelove.

HVA SYNES DU OM RINGEN? LIKER DU TING MED KORS?

New sunglasses - leopardGina Tricot

"Hvor mange solbriller har du nå?" spurte mamma. En del, MEN IKKE NOK. Et par til enhver anledning. Disse skal jeg bruke når jeg helst vil krype ned i et hull, eller når jeg rett og slett bare vil se skikkelig kul ut. 

Etter en stressende dag på jobb, har jeg nå krypt sammen i sofaen med påskeegg og pringles. Påskeegg er mer kvalmende og godt, og hadde det ikke vært for at de kostet 16 kroner, hadde det ikke vær verdt det i det hele tatt. Skjønner ikke at folk elsker det så mye som de gjør....

HVA SYNES DU OM SOLBRILLENE? HVA HAR DU GJORT IDAG?

Green tank top
Carlings

Enda et forsøk i å gjøre klesskapet mitt litt mer fargerikt! Skulle egentlig legge ut antrekksbilder, meeen jeg må løpe for å rekke en middag før jeg drar på kino! ELSKER at en i utgangspunktet dødskjedelig røddag er fyllt med masse å gjøre. Røddager er noe av det verste jeg vet, så jeg prøver å fylle de med mest mulig, noe jeg ikke alltid lykkes i. Men nå derimot har jeg ting å gjøre i hele dag, og jeg har faktisk ting å gjøre i helgen også!!! Wi.

HVA SYNES DU?

Starry t-shirt


Gina Tricot

Wi, har alltid hatt lyst på en t-skjorte med masse stjerner og farger på. Den lyser opp det ellers så mørke klesskapet mitt, love it. 

HVA SYNES DU?

Dagens detaljer 020412
Smykke fra Lindex, skjørt fra H&M og blondetopp fra Monki. Neglelakken er også fra H&M.

Idag har jeg brukt store deler av tiden min på å sy om og fikse på klær. Det er noe av det morsomste jeg vet! Å sy forskjellige ting på kjedelige klær for å gjøre de finere, å sy om klær for å få de til å passe bedre og til tider sy ting helt fra grunnen av. Har alltid hatt en liten klesdesigner i meg, og hadde en stund lyst å gå design nettopp på grunn av dette. Dere skal selvfølgelig få se resultatet av det jeg har laget senere. Nå skal jeg fortsette å sy, kommer til å sitte oppe hele natta, det er så gøy. Wiii!

HVA SYNES DU OM BILDENE?

I WANT: Sko

Din Sko

Asdfghjkl, så fantastisk fine. Og ikke minst billig!! Bare 200kr, så når jeg tenker meg om angrer jeg FÆLT på at jeg ikke prøvde de i går. Mammas reaksjon da jeg spurte om de var stygge var "ja, litt sånn Eline-stygg". Hun har endelig skjønt det med stygg-fine ting!! Har store planer om å dra å prøve de i morgen, JA det skal jeg gjøre.

Nåååå skal jeg være sammen med Marte resten av kvelden og natten osv. Det blir superkoselig, wiwi.

HVA SYNES DU? BURDE JEG KJØPE DE?

Dagens antrekk 310312


Topp fra Gina Tricot, shortsen er hjemmelaget og jakken er fra Cubus. Ringen er fra Glitter og solbrillene er fra Lindex.

HVA SYNES DU?

Sunglasses with chainSolbriller fra Lindex og snor fra Glitter

Suuuuperharry, men samtidig så SYKT kult. Kjøpte denne lenken i strikk, og en annen litt finere i metall. DIGGER DET. Så idag gikk jeg med solbrillene rundt halsen, både fint og praktisk. Har nemlig flere ganger gått og lett etter solbrillene mine og senere funnet ut at jeg hadde de på hodet. Nå som jeg har de rundt halsen ser jeg de ihvertfall..heh.

HVA SYNES DU?

Dagens antrekk 290312


Skjørt og øredobber fra H&M, topp fra Gina Tricot, den store ringen er fra Bik Bok og den andre er secondhand.

Idag har jeg egentlig hatt en ganske så fin dag på skolen. Den ble avsluttet med film (gossip girl for min del, surprise!), og nå ligger jeg, ikke overraskende, på sofaen med enda en episode. Avhengig, sa du? Neida, ikke i det hele tatt.

HVA SYNES DU?

Gårdagens antrekk 270312


Blazer fra H&M, t-skjorte fra Gina Tricot og buske fra Lindex. Øredobbene er fra Glitter.

HVA SYNES DU? 

Pink blazerAt det var flest svarte og hvite klær i skapet mitt visste jeg, men jeg innså ikke før noen uker siden hvor lite farger det faktisk er der. Blazere er noe jeg elsker, og jeg hadde utrolig lyst på en med litt farge, og ikke bare en helt vanlig svart. Når resten av antrekket mitt vanligvis består av svart bukse og svart eller hvit topp, blir det så ensformig og kjedelig. Derfor eelsker jeg denne nye, fine blazeren fra H&M. I tillegg er den baggy, noe jeg digger med blazere. Det gjør såpass pyntet plagg mer casual!

HVA SYNES DU? HAR DU MYE KLÆR MED FARGER?

På ønskelisten: Kjole fra H&M

Haha, så utrolig afk jeg har vært i det siste. Sykdom og skole er nok hovedgrunnen, ellers har jeg nok bare vært lat og hatt alt for kjedelige klær på meg. Idag shoppet jeg bort stipendet mitt, og har noen søte godsaker jeg skal vise dere! Wiii ♥

ANYWHOO, har siklet etter denne modellen på nett, men siden jeg har angst for å kjøpe klær uten å prøve de, har jeg ikke turt å bestille. Til min store skuffelse fant jeg ingen av de i butikken heller, noe som er KJEMPETRIST, for jeg har forestilt meg hvordan jeg kan style den med en sort tynn strømpebukse. Åh, nå tørker jeg tårer her. Neida. 

HVA SYNES DU OM KJOLENE?

Cross t-shirt
Cubus

Endelig helg!! Ettermiddagen har jeg så langt brukt til å spise taco med jentene, og resten av kvelden skal jeg bruke til å slappe HELT av med tv-serier. Kos dere masse, og GOD HELG♥

HVA SYNES DU?

Flatforms

flatformsJeg har sett mye til flatforms for tiden, og første gang jeg så de tenkte jeg "hva ER det der??" og var ekstremt lite begeistret for å gå med murstein på beina. Som forventet endret jeg mening nok så fort, for nå synes jeg det er DØDSKULT. Det kommer jo selvfølelig an på hvordan de ser ut da, men jeg kunne tenkt meg alle på bildet over. Det klør i beina av å se på de, og jeg har bare lyst å stikke til byen for å finne meg et par asap.

HVA SYNES DU? "HOT OR NOT"?

New clutch


Kappahl

Igjen, stygg-fin. Eller egentlig ganske fin-fin, men kanskje ikke en farge hvem som helst ville gått med? Jeg elsker den ihvertfall og kommer til å bruke den kjempemasse utover våren, både som clutch uten reim, og som veske med.

Å begynne på skolen igjen i dag var mildt sagt jævlig. Nå holder jeg på å krølle meg sammen i fosterstilling, og har ingen andre planer enn å ligge sånn helt til klokka ringer kvart på 7 i morgen. Helvetes forkjølelse, helvetes skole. Negativ? Neida, ikke i det hele tatt.

HVA SYNES DU OM VESKA? 

New necklace


Kappahl

Jeg elsker smykke-salgene til Kappahl. Hver gang de har salg på accessories, henger de stygge smykkene igjen til ikke mer enn 20kr. Fantastisk. Igjen hadde jeg mine "wow, det var stygt, jeg vil ha det"-moments, og kom hjem med to smykker, en oransje clutch (som jeg elskeeeer) og en ring, som vel og merke knakk, i likhet med en del andre ringer jeg har. Ah, ♥kvalitet♥. Takk høyere makter for superlim!

Bildene er tatt med mobilen, som jeg fortsatt elsker og har brukt i to døgn i strekk nå. Airport City har tatt opp hele tiden min, har ikke gjort annet enn å spille det fantastiske spillet og å se Gossip Girl. Jeg er så lei av å være syk! Jeg har ikke krefter til å gjøre noe som helst, enda jeg kun har slappet av i nesten en uke. Ikke at det gjør meg noe om jeg må være hjemme når ferien er over, ehehee. Ha en fortsatt fin helg!

HVA SYNES DU OM SMYKKET?

Backless shirt


Carlings

Har glemt å vise dere denne. Asdfghjkl, love it. Den er så fiiin, gleder meg til å bruke den masse i sommer. Wiii♥

Har forresten blitt mye verre, og etter en dag med 9 episoder tv-serier (hysj, ikke si noe, det er lov når man er syk!) er jeg syyykt lei av å snufse, hoste, være svimmel og kvalm. Åh, vil bli frisk.. Det siste jeg vil bruke ferien min på er å være syk!

HVA SYNES DU OM TOPPEN?

Red heels from Bianco

Det er ikke å underdrive når jeg sier at jeg sikler. Prøvde disse her om dagen, og de var fantastiske. Perfekt høyde, perfekt farge, perfekt alt. Bortsett fra prisen, den er ikke så perfekt. Også er jeg litt skeptisk til fargen. Jeg synes den er fantastisk, men jeg er usikker på hvor ofte jeg blir å bruke de, med tanke på hva jeg kan kombinere de med. MEN ÅH SÅ FINE. Mobil eller sko? Heh....

HVA SYNES DU?

Gårdagens antrekk 230212


Genser fra Bik Bok, bukse fra Lindex og skjorte fra Kappahl.

Diverse øredobber som jeg har festet på skjortekragen. De fleste har jeg fått i gave.

Klokken har jeg fått i gave, men er merket Dilligaf.

KUN EN HALVTIME TIL JEG FÅR VINTERFERIE!! Det skal bli så sykt godt, gleder meg til å ligge en uke i senga og se tv-serier, spise masse usunt og ellers ikke gjøre noe som helst. Altså ingenting annet enn jeg ellers gjør.

HVA SYNES DU?

DIY: Studded shorts

Et par helt vanlige, svarte jeans som i det siste har ligget bakerst i klesskapet ble på noen få minutter til en ny og fantastisk fin shorts. Jeg elsker den!! Nå må det bare bli litt varmere ute, så jeg kan bruke den med et par tynne sorte strømpebukser. Åh, lovelovelove.

HVA SYNES DU?

Brown blazer


Cubus

Me like, bortsettfra at jeg er bred nok over skuldrene fra før av, så jeg skal ta ut skulderputene. Ellers er den superduperfin. Nå skal jeg lage ferdig en animasjonsfilm, tjohei.

HVA SYNES DU?

New shoes

Åh, lovelovelove. Fantastisk fine, og med deilig varmt for. 
Din Sko

Dagen idag har vært helt piss. Jeg har alt for mye å gjøre, men kroppen vil ikke. Har vært slapp og sur i hele dag, og det at jeg har lekse, innleveringer, nytt stoff i MK, jobb, et liv å leve og så alt for mye annet å gjøre, gjør ikke ting bedre. Jeg har ikke tid alt.............

HVA SYNES DU OM SKOENE?

Best birthday gift ever

For en stund siden viste jeg Marte noen band t-skjorter som jeg har såå lyst på. Da jeg feiret bursdagen min på fredag fikk jeg verdens fineste bursdagsgave!

Hun hadde laget en egen versjon med sangteksten til en av sangene til You Me At Six, et av favorittbandene mine. Åh, som jeg elsker den...tusentusentusen takk, Marte! Den betyr så mye for meg♥♥

HVA SYNES DU?

Dr. Martens

Jeg har lenge vært utrolig skeptiske til Dr. Martens. Før synes jeg de var grusomme, og noe av det siste jeg ville puttet på beina. De er så store og brutale, noe som ser enda større ut på store føtter. I det siste har jeg endret litt mening, spesielt etter jeg så disse glitrende, fantastiske skjønningene. Åh, de er så fine. 

De blomstrete er også nok så fine. De gjør litt mye av seg, men de svarte er lett noen jeg kunne brukt. Igjen er de veldig store, og det er nok hovedgrunnen til at jeg nok aldri kommer til å kjøpe de. 

Det finnes selvfølgelig andre versjoner, sånn som disse. De er ikke verst de heller. Når jeg tenkter meg om er de egentlig ganske så fine. De er utrolig stilige, og mindre enn den øverste modellen. I tillegg ser de litt gamle ut, nesten litt vitage-aktig. Åh, gi meg skoooo.

HVA SYNES DU? LIKER DU DR. MARTENS?

Minimalistic necklaceBik Bok

Så lite og minimalistisk, men samtidig så stort. Det er en enkel detalj som kan gjøre så mye ut av et antrekk. 
NÅ skal jeg løpe for å rekke bussen, skal nemlig på et slags bli-kjent/få-masse-skryt-møte på jobb. Neida. En sosial get together av noe slag, som sikkert blir kjempekoselig.

HVA SYNES DU OM SMYKKET?

Dagens antrekk 270112


Ny genser fra Kappahl, two-finger ringen er fra glitter og den andre er fra Kappahl.

Nå er jeg sammen med jentene i gammel-klassen! Utrolig lenge siden vi har møttes, så det er kjempekoselig å se de igjen! Crappy bilder, iknow, men fjernutløseren lever visst sitt eget liv om natten, så den går tom for strøm fortere enn lønningen min blir borte. Det sier litt. Skal prøve å få tatt bilder av den nye genseren når jeg kommer hjem, den er nemlig superherlig. God helg, forresten!

HVA SYNES DU?

 

Gina Tricot: Abbie topGina Tricot

Jeg elsker Abbie-toppene fra Gina Tricot. Har forelsket meg helt i print, spesielt den grå med kors som jeg kjøpte for noen uker siden. Det har blitt en av favorittoppene mine, og det gjør meg ingenting at Gina Tricot har 16 andre topper i samme modell, bare med annet print. Hadde jeg hatt samvittighet til det, hadde jeg nok allerede hatt de over. Elsker spesielt de to øverste!

HVA SYNES DU?

New ringBik Bok

Etter å ha tilbringt hele dagen i en fullstappet hall på utdanningsmesse, dro jeg til byen. Det burde jeg av flere grunner ikke ha gjort, jeg kom nemlig hjem med noen hundre kroner mindre og en stk hodepine. Dette resulterte til at jeg sovnet i en time da jeg kom hjem. Jeg ligger enda på sofaen, og vurderer hvor lenge jeg skal vente før jeg flytter meg til senga. Tror forresten jeg har brukt en time på å skrive dette, for hjernen har åpenbart dratt på ferie. Åh, ferie, DET hadde vært godt det.

HVA SYNES DU OM RINGEN? 

Antrekk 200112

Genser fra Gina Tricot, skinnende bukse fra H&M


Smykket og de to sorte ringene er fra Kappahl, sølvringen er secondhand.

Åååh, god helg kjære søte små! Og store? God helg til alle, uansett. Humøret er på TOPP og det er så herliiiig. Fikk mail om at Lånekassen har mottat brevet mitt, så jeg har stipendet på konto om noen dager. I tillegg fikk jeg lønning idag, og det var så deilig. Nå skal jeg S(nei, ikke shoppe)PARE. I over et halvt år har jeg planlagt å kjøpe meg ny telefon, så hvis jeg er flink, blir det ikke lenge til jeg sitter med enten en iPhone eller en Galaxy i hendene. Hvilken er best forresten? Jeg er så sykt usikker. 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? IPHONE ELLER GALAXY?

Dagens antrekk 180112
Blazer og skjerf fra H&M, topp fra Gina Tricot, bukse fra Lindex og smykke fra Kappahl. Ringen er fra Glitter.

Herregud for en fin kvalitet på bildene. Kornete til tusen, men sånn går det med fjernutløser. Fokuset blir jo aldri perfekt. What so ever, dagen idag har vært superchill. Den startet med at jeg dro på en av ungdomsskolene i byen og snakket til elevene om MK-linja sammen med en del andre fra forskjellige linjer. Etter det dro jeg tilbake til skolen, hadde to timer engelsk før jeg var ferdig og dro hjem. Åherregud, jeg innså nettopp at dette begynner å bli en dette-gjorde-jeg-idag-blogg.. Derfor avslutter jeg med å si at jeg skal se en episode Pretty Little Liars. Heh.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Choker necklace

Jajajaja, did it again. Har vel brutt et av nyttårsforsettene mine om å blogge bedre allerede. Jeg har bare ikke hatt så veldig mye interessant å dele med dere, men det skal nok endre seg. Kan ihvertfall fortsette med å poste innlegg om de siste innkjøpene jeg gjorde i julen osvosvosv. Jeg skal bli bedre!!
Begge fra Kappahl.

Elsker disse type smykkene, og har sett etter det perfekte en stund. Mange er for tykke, for tynne, for trange, for vide osv, men jeg fant det perfekte på Kappahl, så jeg kjøpte det sølvfargede før jul. Jeg elsker det så mye, at da jeg så at det i gull bare kostet 30kr i romjulen, måtte jeg bare ha det også. 

HVA SYNES DU OM SLIKE SMYKKER?

Bik Bok Spring 2012
Bikbok.com

Florals. Pop colors. Love. At det er kombinert med mørke negler gjør ikke at jeg liker det noe mindre heller og de røde leppene på det siste bildet faller så totalt i min smak det og. Elsker oransje-fargen som preger en del av plaggene, genseren på det midterste bildet skal () bli min. Den blå er ikke så verst den heller.

HVA SYNES DU?

Cuff bracelet


Kappahl

Fordiiii jeg hadde en nok så lang pause før, under og etter julen, pøser jeg bare på med masse innlegg om tingene jeg kjøpte da. Blant annet dette nyydelige armbåndet..som ble ødelagt. Men jeg tok superlimet fatt og limte det, noe man kan si ble delvis bra...eller ikke, men det går an å bruke igjen, og det er det viktigste.

Igår var jeg opptatt hele dagen. Jeg dro ut døren ti på 8 på morgenen, og kom hjem igjen kvart over 10 på kvelden. Da pusset jeg tennene sovende, og gledet meg som aldri før til å legge meg tidlig og sove mer enn 6 timer, men jeg gjorde den feilen vi alle gjør; å logge på Facebook. Der ble jeg sittende i noen timer og endte opp med 6 timer søvn likevel. Og forresten, så opplevde jeg noe stort idag. Da jeg hentet posten fikk jeg innkalling til tannlegen, men tidspunktet passet ikke. Jeg fikk totalt angst og freaket ut, ikke fordi jeg har tannlegeskrekk, men fordi jeg på ingen måter liker å ringe folk. Spesielt ikke voksne folk, og når de sitter på et kontor og har en viss høyere autoritet enn meg er det bare enda verre. Nå har jeg forresten laget middag også. Herregud så voksen jeg har vært idag!! Jeg har hentet posten, ringt tannlegen, laget middag og senere skal jeg å trene. Jeg overgår meg selv her. Og dette forteller jeg bare fordi jeg VET dere bryr dere.

HVA SYNES DU OM ARMBÅNDET? 

Dagens antrekk 090112Genser og øredobber Bik Bok, skjørt og skjerf fra H&M. Armbåndet er fra Lundex.

Åh, mandag...hadde mer lyst å pakke meg inn i slaskeklær da jeg våknet i morrest, men skjørt og strømpebukse er minst like chill for min del egentlig. Fagmessig må mandagene være den verste dagen i hele uka. Teori, teori, teori. Før jeg begynte på vgs trodde jeg det var fysisk umulig å sove sittende, men nå vet jeg at det er fullt mulig å sovne mens man sitter og ser på læreren. Det blir ikke bedre at jeg ikke får sove om natten for tiden. Det gjør meg så utslitt på dagen, og ender opp med at jeg sover på ettermiddagen. Da ødelegger jeg alle sjansene mine på å få sove om kvelden. Nå skal jeg se One Tree Hill istedet for å sove, og satse på å fortsatt være trøtt i 9-tiden, så kan jeg gå å legge meg. Åh, bare 46 dager igjen til vinterferien.

HVA SYNES DU? ER DU OGSÅ SLITEN?

Feather earrings


Gina Tricot

Da jeg kom hjem med disse for noen uker siden og skulle vise de til mamma, ropte jeg ut "SE SÅ STYGGE". Hun så bare rart på meg, og lurte på hvorfor i alle dager jeg kjøpte de da. Jeg elsker nemlig stygg-fine ting. Når jeg går rundt i butikkene, ser jeg ting og tenker "herregud, så stygt, det må jeg ha!!". Jeg prøver å gjøre "stygge" ting kult, gjerne ting ingen andre kunne tenkt seg å bruke. På den måten prøver jeg å få min egen stil. De er forresten "styggere" i virkeligheten; de fjærne som er sorte på bildet, er egentlig knallblå, og de andre fargene er generelt en del sterkere.

HVA SYNES DU?

Studs


Bilder fra weheartit, tag: studs.

Åh, lovelovelove. Elsker så og si alt med nagler, det er så rocka and I like it. Akkurat nå er jeg på jentekveld, utrolig koselig siden det er lenge siden sist! Og nå kjefter jentene på meg siden jeg blogger istedet for å være med dem, så vi snakkes!!

HVA SYNES DU?

Antrekk 060112


Topp Bik Bok Jeans Lindex Smykke Kappahl

Enkelt og greit, men samtidig kult. Nå har jeg vel og merke tatt på meg slaskebuksa. Ingen vits i å sitte i jeans når kvelden tilbringes sovende i sofaen. Har selvfølgelig klart og blitt syk. Ville mye heller vært sosial i kveld, men holder meg hjemme, og satser på å bli frisk til i morgen. 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Metallic t-shirt
Bik Bok

Elsker de metalliske plaggene som glitrer, de er så fine. HVA SYNES DU?

Innkjøp + 2012

Heiheihei og godt nyttår! Jeg valgte å ha en aldri så liten spontan bloggpause i julen. Da jeg fant ut at et par stykker faktisk savnet bloggingen min, tenkte jeg at jeg skulle gjøre en innsats nå som vi er i et nytt år og alt det der. Året har startet ganske så bra. Det siste halvåret har av mange grunner vært både det beste og det verste på lenge, men jeg har faktisk store forhåpninger til at ting skal gå bra, om ikke bedre i 2012.
Jeg startet året med en liten shoppingrunde, og endte opp med to superfine topper, begge fra Gina Tricot

Åååh, så stygg-fin. Framsiden er skinn-ish, og det er så kuuult.


Denne toppen er så fiiin, har siklet etter den i evigheter. Når den etterlengtede, men nok så lille lønningen jeg fikk 1. januar kom, klarte jeg ikke å la vær. Hallo, den er nydelig, og koster ikke mer enn en hundrelapp.

HVA SYNES DU OM TOPPENE? HVORDAN HAR DITT 2012 STARTET?

Video: New shoes


Siden jeg har vært ganske fraværende i det siste, bestemte jeg meg for å lage en video til dere. Kjøpte meg nye sko for en stund siden! Stygg-fin and I like it. Fra Din Sko

HVA SYNES DU?

Antrekk 20/12/11

Bukse fra Bik Bok, blondetopp fra Kappahl, sko fra Økonomisko og skjerf fra H&M.


Smykke fra Cubus og ring fra Glitter.

For en herlig dag!! Da jeg kom på skolen fant jeg ut at jeg så og si hadde fri siden lærerne vi skulle ha i 6 timer var syk. Såå jeg dro hjem og nå sitter jeg under et pledd og ser på One Tree Hill. Etterpå skal jeg til byen for å kjøpe de siste julegavene. Wi, shopping. I morgen er det siste dagen på skolen før jul, og jeg kjenner jeg trenger denne ferien. Jeg gleder meg ekstremt til en fin jul og ikke minst et nytt år. Det siste halvåret har vært fullt av skole, drama og masse tull. Jeg vil starte på nytt, og jeg tror det skal bli herlig.

HVA SYNES DU?

Antrekk 14/12/11Hettevest DYI, topp fra Gina Tricot, sko fra Skopunten og skjørt fra Indiska

Skjerfet fra H&M og ear cuff fra Glitter.

Åh for en fin dag. Har fått tilbake en del karakterer i det siste, og jeg er SÅ fornøyd med resultatene. Fikk vite idag at jeg får 6 i engelsk til jul, jeg er overlykkelig. Også elsker jeg forresten vesten jeg har laget. Love the fact at ingen har lik, og den er bare så superfin. Nåå skal jeg fortsette å se håndball! Elsker å se på det, en av de få sportene jeg klarer å følge med på! Og HAHA, må forresten le av det øverste bildet, wishing upon a star ellernoe? 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? FØLGER DU MED PÅ HÅNDBALL-VM?

Flower backpack


If I had one of these, I'd definitely wear a backpack.

Jeg er en veskeperson, jeg haaater sekk, men disse...åh så fine. Spesielt den i midten. Noen som vet hvor man kan få tak i en lignende? Nå skal jeg fortsette å se på Idol, ♥ Isak ♥

HVA SYNES DU?

Happy

Love-smykke fra Kappahl.

ÅH for en fin dag dette har vært. Den startet med engelskframføring som jeg trodde gikk til helvete. Skalv i stemmen under hele framføringa, og følte jeg bare braste ut alt jeg skulle si på to minutter. Det viste seg at jeg hadde gjort det ganske mye bedre enn jeg hadde trodd, jeg fikk faktisk 6!!! Det fikk humøret mitt på topp. Etter det var det bare noen rolige timer med MK, før jeg dro på Friskhuset rett etter skolen. Var så herlig å trene, har hatt det så travelt denne uken så jeg har ikke hatt tid til å trene. Når jeg gikk hjem var det såå fint ute, og det gjorde bare humøret mitt enda bedre. Alt som har skjedd idag har bare gjort meg glad, og det har vært så deilig!

ER DU OGSÅ GLAD? hihi

Antrekk 07/12/11


Kjole/tunika og skjerf fra H&M, blondetopp fra Monki og belte fra Cubus.

WIII, endelig en dag der jeg ikke er nødt til å sitte inne å pugge på ett eller annet. Derfor dro jeg til byen etter skolen, som til min store glede varte en time kortere enn normalt. Jeg fikk faktisk kjøpt noen julegaver, både til familie og meg selv, ehehh. Nå skal jeg bruke resten av frikvelden min til å rydde i skapet. HERREGUD for et rot. Det er fylt med klær jeg ikke har brukt på flere år, klær jeg aldri har brukt og klær jeg ikke engang visste at jeg hadde. For å si det sånn; det er på tide jeg rydder. Etter det skal jeg kose meg med en kopp kakao, wi. Egentlig burde jeg dratt og trent, men kjenner ikke at en eneste muskel i kroppen min orker akkurat nå. Drar heller etter skolen i morgen!

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? ER KLESSKAPET DITT LIKE ROTETE?

DIY: Hooded vest

På Carlings hadde de en fantastisk stilig hettevest, om jeg kan kalle den for det. Den så ihvertfall ut som en avklipt hoodie. Jeg synes den var sykt kul, men tok meg selv i nakken når det gjelder pengebruk på klær, så da jeg kom hjem fant jeg fram en hettegenser jeg aldri bruker, og klipte like gjerne av ermene.
For å gjøre den enda litt mer rocka, festet jeg også noen nagler på lommekanten. Jeg ble SÅ fornøyd. Elsker å gjøre noe kreativt med klær, og jeg elsker å gjøre om plagg til noe nytt. Istedet for å kjøpe et masseprodusert plagg, kan jeg gjøre plagg om til noe ingen andre har! Loove it♥

HVA SYNES DU? PLEIER DU Å GJØRE OM PLAGG TIL NOE NYTT?

Antrekk 03/12/11


Skjorte fra Bik Bok, bukse fra H&M og wedges fra Skopunkten.

Smykket er fra Kappahl.

Wow, antrekk 3 dager på rad, ikke værst! Flink blogger, klapp klapp. Her ser dere forresten den "nye" hårfargen mye bedre enn på de andre bildene fra den siste tiden. Det er vel to uker siden jeg farget det, og jeg er superfornøyd, bortsettfra det faktum at jeg ser likblek ut. Meen det kan jeg vel leve med. 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET OG HÅRFARGEN? 

Antrekk 02/12/11


Fantastiske ansiktsuttrykk..


Topp fra Carlings, blazer og strømpebukse fra H&M. Shortsen var en gang en buske, og den ene ringen er fra Kappahl og den andre er secondhand. Ear cuffen vises ikke, men den er der et sted, og er fra Glitter.

Wææh, endelig helg. Denne uken (som alle ukene de siste månedene) har gått kjempefort. Ettermiddagen gikk til å trene, og nå sitter jeg og ser på Idol. STEM PÅ ISAK, han var superfliiiink og bør vinne!!! Min favoritt fra dag èn.
Nå skal jeg spise enda mer godteri og bare nyte en fredagskveld hjemme.  

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? SYNES DU OGSÅ AT ISAK BØR VINNE? Du har ikke lov å si nei.

01/12/11

Image and video hosting by TinyPic1. luke i adventskalenderen!


Genser fra Carlings og skjørt fra Monki

WII, fikk pakke i posten idag. Den inneholdt den nye fjernutløseren til kameraet. Nå kan jeg ENDELIG få fokus på antrekksbilder. Ikke det at fokuset ble så sykt bra her da, men hadde dårlig tid. Dagen har gått i ett! Rett etter skolen dro jeg på Friskhuset med mitt splitter nye meldemskort, så dro jeg til Kaia og så Blåfjell, såå kos. Nå er jeg sliten og vurderer å legge meg tidlig, for en gangs skyld.

HVA SYNES DU OM ANIMASJONEN? HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

Edit; Glemte å si at Vic også var hos Kaia<3<3<3<33<3 Fornøyd, Vic?

Cross necklace


Glitter

Så enkelt, men så fint. HVA SYNES DU?

Shoe wants


Begge fra Eurosko.

Så nydelige begge to. HVA SYNES DU?

Cute headband
Bik Bok

Etter en superkoselig bytur med mamma, dro jeg på prøvetime på Friskhuset med Bia. Det var SÅ deilig å trene, har vært alt for slapp i det siste. Da jeg kom hjem lagde jeg en herlig fruktsalat. Føler meg såå flink, lol. Nå er jeg sliten og trøtt, så jeg skal legge meg. Først må jeg bare la den nye supersøte, rustfargede neglelakken min tørke. I'll show you tomorrow. God natt søte små ♥

HVA SYNES DU OM PANNEBÅNDET?

Mittens
H&M

Det har begynt å bli så kaldt her, at jeg måtte bare kjøpe disse nydelige vottene. Det er pels (fake vel og merke) inni, noe som gjør de supermyke og ikke minst supervarm. Skinnhanskene jeg kjøpte for en stund siden er også veldig fine, men ikke riktig så varme, så de blir nok mest til litt finere bruk nå.

HVA SYNES DU?

Favourite shoes
Økonomisko, de er litt mørkere i virkeligheten, og mer grå enn brun.

Kjøpte disse for noen måneder siden, fordi jeg nesten bare hadde høye sko. Jeg trengte et par lave, men fine hverdagssko, derfor digger jeg disse. De er utrolig fine samtidig som de er kule og kan gjøre et fint antrekk mer casual. Nå for tiden bruker jeg nesten bare disse. Har vel egentlig ingen andre sko å bruke siden Acne pistol-etterligningene mine er ødelagte. Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, de skoene var yndlingsskoene mine:((( Derfor jeg har fått et nytt favorittpar, nemlig disse!

Nå må jeg straks løpe, skal først ut og spise før jeg skal på Rock. Lars Vaular spiller på en gratiskonsert som jeg skal dekke for avisa, woho. Håper på å få et intervju med han, hadde vært så bra! Ha en fin helg da, dere!

HVA SYNES DU OM SKOENE? 

Ear cuffs
Glitter.

Wiii, endelig har jeg fått skaffet meg ear cuffs! På tide, har hatt lyst på disse såå lenge, men har aldri funnet de. Love them!

HVA SYNES DU OM EAR CUFFS?

Antrekk - 16/11/11


Åå, så sint.. anyways.; Genseren er fra Gina Tricot, vesten er opprinnelig en jakke fra Cubus, men jeg har klipt den og festet nagler på den, buksen er også fra Cubus og skjerfet er fra Bik Bok. 

Idag har det vært en nok så kjedelig og tung dag egentlig. For å gjøre dagen litt lysere, dro jeg til byen en tur etter skolen og kjøpte noen småting. Ordnet meg nytt busskort sånn at jeg slipper å bruke alle pengene mine på buss. Kollektivtrafikk altså.. koster en formue! Tror forresten jeg begynner å bli forkjølet. Derfor skal jeg lage meg en kopp te, legge meg under dyna og finne noe interessant å se på tv. Hva gjør du ikveld?

HVA SYNES DU?

OG FORRESTEN; Jeg er kjempekul på Twitter, så følg meg her, eller ved å klikke på follow-knappen i sidemenyen til venstre!

Edit: ahahah overskriftsfail, det er den 16. idag, ikke den 12......

Glitter sweater
Gina Tricot

Syntes denne var så søt fra første øyeblikk jeg så den, og siden den bare kostet 150kr, måtte jeg ha den. De hadde flere fine farger, blant annet gull og svart, så kanskje jeg skaffer meg en til? Den er så stilig, og ser litt metallisk ut, noe jeg elsker. 

HVA SYNES DU?

DETAILS: CROSS


Bilder fra weheartit.com, tags: cross fashion black/white.

Åh som jeg digger kors. Ikke at jeg er så særlig kristen av meg, men det er så fint som pynt. Har spesielt lyst på en grå t-skjorte med et stort skinnkors på (som på bilde 4). Jeg VET jeg har sett det en plass, husker bare ikke hvor, anyone? Rop ut om du vet hvor jeg kan få tak i det. Om ikke finner jeg fram symaskinen også lager jeg en selv. Også har jeg utrolig lyst på smykket på det siste bildet og. Og alt med kors egentlig. 

HVA SYNES DU OM KORS SOM PYNT? 

Og forresten, så har jeg farget håret..hehehhe

11/11/11


Skjorte fra Kappahl, skinnende tights fra Bik Bok og sko fra økonomisko.


Smykke og korsring fra Glitter. Den andre ringen er secondhand.

Denne uken har gått utrolig fort selv om jeg har vært trøtt hver dag. Har lengtet etter å få sovet ut, og kjenner jeg trenger det, så har planlagt å ha en rolig helg. Her om dagen var det nyåpning av et kjøpesenter i byen, så det frister å dra og sjekke ut Gina Tricot og de andre nye butikkene. Meeen, jeg vil heller sove, så jeg gidder ikke.

HVA SYNES DU?

Leather gloves

H&M

Ææh, de er så søte og så fine og ikke minst sofistikerte. Nå kan jeg holde meg (nogen lunde) varm på hendene uten å måtte ha på meg et par oversized, hjemmelagde votter (ikke at det er noe galt med det, elsker bestemors hjemmestrikkede votter). Ikke bare var de fine, de var også billige. Kun 149kr faktisk! Selvfølgelig fake skinn, but who cares?

I går var det en tung dag. Ting var bedre idag, og jeg prøver å fokusere på de positive tingene i livet istedet for å gå å tenke på alt som er negativt. Men det er vanskelig å ikke grave seg ned i et hull når ting ikke går rette veien...

HVA SYNES DU OM HANSKENE? 

Brown leather shorts
BIK BOK

Gorgeous, og til 79kr, da kan man virkelig ikke klage. Nuuuh skal jeg på jobb og være der i 6 timer, før jeg skal nyte kvelden med fine folk. Ha en SUPER helg, you're young and wild and free, så nyt det.

HVA SYNES DU?

Lace top
MONKI

Et av innkjøpene fra Oslo var denne nydelige toppen. Når til like under navelen, nydelig med highwaist bukse eller et skjørt, og spesielt fin kombinert med rød leppestift. Fineste jeg har sett på lenge. HVA SYNES DU?

New necklace
H&M

Lovelovelove, nytt favorittsmykke. Like?

I love my knit from Zara


LOVE LOVE LOVE, hør sangen!! It'll make your day.Å så søt.

Iført min elskende strikkegenser fra Zara, drar jeg meg opp av senga for å støtte mine kjære fotballjenter. Ha en fin kveld!

Oslo-antrekk 081011

Nytt sjørt fra Indiska, strikkejakke fra Risøe, sko fra Økonomisko. Dødsfin i trynet. Det blåste om noen lurte.


Smykke fra H&M, ring fra Glitter.

Bare et antrekk jeg glemte å poste da jeg var i Oslo, så tenkte jeg like så godt kunne poste det nå. Akkurat nå er jeg trøtt og lei, har mest lyst å legge meg å sove, noe jeg faktisk skal om ikke så lenge. Først skal jeg spille tetris mens jeg hører på musikk og rainymood.com. Perfekt kombinasjon, prøv det.

HVA SYNES DU?

Innkjøp fra Oslo - del 2


Diverse sminke fra H&M.Genser fra BikBok. Ikke fra Whitney Ports kolleksjon vel og merke, men fikk verdens fineste pose likevel<3<3.


Strikket genser fra Zara.

HVA SYNES DU?

Gårdagens Oslo-antrekk 071011


Genser fra Cubus, høytlivsbukse fra Vero Moda, skjerf fra H&M, sko fra Din Sko. Solbrillener er fra LIndex.

HVA SYNES DU?

Innkjøp fra Oslo - del 1

Bukse fra Vero Moda


Accessories fra Lindex


Strømpebukse fra H&M


Stikket cardigan fra Risøe

Åh, er såå fornøyd med alt jeg har kjøpt! De aller fineste innkjøptene sparer jeg til sist i en del 2. I dag har vi vært på shopping i ikke mindre enn 9 timer. Jeg er så sliten, har ikke ord! Nå har vi slappet av i noen timer, så vi skal snart ta noen bilder før vi stapper i oss enda mer godteri.

NOE DU LIKTE? 

Dagens Oslo-antrekk 061011
Kjole fra Vila, blazer og hatt fra H&M, ring og smykke fra Glitter, sko fra Din Sko. Solbrillene er fra Lindex og vesken er vintage. 

Wææh, Oslo er diiiigert for to småjenter fra lille Bodø. Det tok ikke lang tid fra vi hadde landet og vært innom hos Martes tante med koffertene før vi sto midt på Karl Johan med pengeboka i hånda. Har allerede svidd av litt penger og fått meg noen fine ting, men satser på å finne enda mer. Monki-butikken (på Karl Johan?) vi var innom skuffet stort, dessverre. Hadde høye forhåpninger til å finne alt jeg ville ha derfra, men jeg fant liksom ingenting. Men vi skal nok finne fler butikker!

Kvelden har godt til å slappe av i badekaret, spise godteri og bare ta livet med ro etter en lang dag. Nå ligger vi begge som noen slakt i senga med pcen på fanget og blogger. Livet er herlig akkurat nå! Gleder meg allerede til i morgen! Vi har planlagt så mye gøy.

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? Og kom gjerne med fler forslag til hva man kan gjøre i Oslo.

Statement smykke


Fant dette nydelige smykket på Kappahl igår til ikke mindre enn 60kr! Veldig fornøyd! Nå skal jeg til byen med Marte og kanskje Bia, ha en fin dag♥

HVA SYNES DU OM SMYKKET? HVA SKAL DU IDAG?

Og jeg vet at jeg blogger lite, men jeg har så mye å gjøre. Har avtaler nesten hver dag, så bloggen kommer litt bak i rekken. Men jeg har det supert for tiden og elsker at jeg har mye å gjøre:-)

Jeffrey Campbell shoes


Bilder fra weheartit.

Så UTROLIG stilige. Bare synd de er i høyeste og dyreste laget. Med mine nærmere 180cm blir det for mye å få 13cm ekstra, så jeg skal nok bare glemme å skaffe meg et par. Men ÅH, de med glitter er så kule!! Skal egentlig ikke klage på å være høy, men når det finnes så kule sko kunne jeg ønske jeg var 10cm kortere.. Noen som vet om noen lignende med litt lavere hæl?

HVA SYNES DU? KUNNE DU GÅTT MED NOE SÅNT?

Leather skirt


Marked

Kjøpte dette på Elverum, men jeg er ikke heelt sikker på om jeg liker det. Det er kult, men alt for langt. vurderer å legge det opp litt, men får se om mine syferdihgeter rekker til. Kostet ikke all verden, så om det går galt, er det ikke verdens undergang. Nå er jeg på jobb, blogger mer når jeg kommer hjem!

HVA SYNES DU?

Dagens antrekk 100911


Skjørt og neglelakk fra H&M, blondetopp og smykke fra Kappahl.

NEI, det skal ikke bli en vane å ta bilder med macen. Gi meg litt credz for å ha retusjert bort rotet i bakgrunnen, da? Skulle tatt med kameraet, men jeg har så dårlig tid! Skal møte ei venninne og noen andre folk om en halvtime, og jeg må spise og fikse håret før den tid. En kveld som i utgangspunktet så ganske usosial ut, snudde helt om og nå ser det ut som det skal bli en koselig kveld. Ha en fortsatt fin dag!

HVA SYNES DU? HVA SKAL DU IKVELD?

Leather tights


H&M

Har så lyst på denne, den er så fin! Vil enten kombinere den med en baggy hvit genser og et statement smykke, eller med wedges og en søt feminin bluse for å rocke den litt ned. Den koster 199 hvis ikke jeg husker feil, noe som er en finfin pris. Har mest lyst å hoppe på bussen og dra å se etter den med en gang. Har forresten ikke shoppet NOE SOM HELST (sett bort fra mat) på hele TO UKER. Jeg føler meg så flink, dere aner ikke. Synd å skulle bryte den fine flowen, så jeg skal spare de to hundre kronene til jeg reiser bort neste helg. Da kan jeg tillate meg å se etter den. 

HVA SYNES DU?

Dagens antrekk 090911 + Lisa WilliamsGenser fra Cubus, strømpebukse og playsuit fra H&M, smykke og ring fra Glitter. 

Dårlige bilder, men har ikke tid til å finne fram kameraet og ta ordentlige. Jeg skal nemlig på Lisa Williams!! Mamma sendte melding og sa at hun hadde fått billetter og lurte på om jeg ville være meg. Ble dritglad, digger Lisa, og jeg er en smule overtroisk, og gleeeder meg til å se det på nært hold. Tror showet vil bekrefte (eller eventuelt avkrefte) om det faktisk går an å snakke med de døde.. Etterpå skal jeg til Marte og stappe i meg masse godt, men nå må jeg løpe!

HVA SYNES DU? ER DU OVERTROISK?

Boots I want

Skopunkten

Synes disse er SÅ fine! Likte de ikke før (wow, surprise), men nå; åh, elsker de. Selv om jeg egentlig liker sorte sko best, foretrekker jeg disse i brun. Skal jo til Oslo om en måned, så kan jo krysse fingrene for at de enda har de da. Om ikke de har de der, fant jeg noen lignende på nettsiden til Din Sko. De koster litt mer vel og merke.. De uten hæl er også utrolig fine. Åh, sko♥

HVA SYNES DU OM SKOENE? HVILKEN FARGE VAR FINEST?

Dagens antrekk 070911


Skjørt fra JC, topp fra Kappahl. Stor ring fra Cubus.


Korsring fra Glitter, svart ring fra Kappahl.

For noen dårlige bilder. Det var umulig å få fokus på selvutløseren, savner fjernutløseren min... I tillegg er jeg fotogen som vanlig:):) #ironi. Nå må jeg gjøre lekser, woho.

HVA SYNES DU? 

PannebåndMamma har strikket verdens nydeligste pannebånd til meg (etter min oppskrift, hehe). Har hatt pannebåndet i hodet i sånn et år etter at jeg så det på en eller annen blogg. Begynte å strikke det selv, men mine strikkeskills er relativt lave, så mamma overtok. Anyways, jeg er superfornøyd, og gleder meg til å bruke det masse i høst/vinter. 

Og som du kanskje (helt sikkert ikke) kan se på redigeringen, så har jeg fått Adobe Lightroom på macen! Om noen dager får jeg også Photoshop, og jeg gleder meeeg. Bloggingen kommer sikkert til å bli bedre når jeg slipper å redigere på den gamle pcen. Det eneste problemet er at jeg ikke har overføringskabel til kameraet, så jeg må skaffe meg en minnekortleser. Er så lei av å låne på biblioteket på skolen hver dag..
Og jeg beklager for bilder fra photobooth, men har som sagt ikke minnekortleser. 

HVA SYNES DU OM PANNEBÅNDET?

Golden accessories

Untitled #45
H&M

 

Før likte jeg ikke gull, men det har (som nesten alt annet med stilen min) endret seg. Har begynt å like det mer og mer, det er jo så fint! 
Ikveld har jeg vært med noen av jentene fra gammelklassen. Har savnet de kjempemye, så det var utrolig godt å se dem igjen! Nå er jeg dødssliten, har hodepine og er sykt trøtt, så nå er det natt. I morgen er det jobb, tjohei.

 

HVA SYNES DU OM GULL? HVA HAR DU GJORT IKVELD? 

Innkjøp: Maxi-skirt

Endelig helg etter en dag fylt med foto. Fikk vilja mi (hehe), så jeg fikk tatt portrettbilder og litt til. Hvis noen er interessert, og Kaia gir meg lov, kan dere få se de jeg tok av henne.
Har fortsatt en del igjen av innkjøpene fra Elverum, så her er et skjørt jeg kjøpte! 


H&M

Har alltid vært skeptisk til om maxi-skjørt kler meg, men det er så fint så jeg kunne ikke motså. Det kostet jo bare 50 kroner uansett. Skal ikke legge skjul på at man vises når man har det på, følte meg ihverfall beglodd da jeg sto med det midt på Gardermoen. Men så er det jo gøy å bli lagt merke til.

HVA SYNES DU?

Golden ring + The Wombats


Glitter

Enda et av innkjøpene fra Elverum! Har bare vært veldig lat med å ta bilder av tingene...Uansett; digger at den er dobbel, synes det er så kult. Selv om den er enkel, er den så mye mer nettopp fordi den er dobbel, og pga det søte mønsteret. Husker ikke hva den kostet, men den var langt fra dyr, og var i tillegg på halv pris. Me like.

Og forresten;
HERREGUD, jeg er i himmelen!!! Pappa kom innom med en konvolutt til meg, og jeg ante ikke hva det var. I konvolutten lå det et kort fra verdens beste tante og farmor sto det at jeg fikk julegaven min litt tidligere i år, i tillegg til en til konvolutt. Jeg åpnet den, og der lå det flybilletter og billetter til The Wombats!!! De skal ha konsert på Elverum, og jeg elsker Wombats (og Elverum, som dere vet, haha). Hadde faktisk sett på billetter selv, men det ble så dyrt for meg å betale selv, så jeg la bort tanken. Herregud, jeg er så glad. Super overraskelse!

♥♥


Let's dance to Joy Division, Moving to New York og Tokyo.

HVA SYNES DU OM RINGEN? LIKER DU THE WOMBATS?

H&M Winter accessories

Untitled #44
Kjenner jeg liker fargene på vintertilbehøret fra H&M. Jeg er en jordfarget person, så brun- og gråtoner er perfekt for meg. Merker også at jeg begynner å like litt "rare" ting, som hatten og alpeluen over. For et år siden hadde jeg syntes de var dritstygge, men nå kunne jeg faktisk tenkt meg de. Smak endrer seg over tid, og jeg digger det. Jeg elsker at jeg utvikler stilen min, spesielt når jeg merker det dreier seg i en positiv retning.
Akkurat nå er jeg på skolen, vi har ANung, noe jeg kan fortelle dere om senere. Stikkord er journalistikk og avis osv. Sykt gøy, for å være ærlig. 

 

HVA SYNES DU? ENDRER STILEN DIN SEG OGSÅ? 

Innkjøp; Hatten


H&M

Lovte å vise dere et bedre bilde av hatten jeg kjøpte! Synes den er helt perfekt, og kostet bare en hundrelapp!


HVA SYNES DU?
blogger fra bussen, derfor ble det et fucked up innlegg...

EDIT KL. 22.40: HAHA, mobilblogging er så sykt stygt, måtte fikse på det. Skole fra 8 til halv 4, avdelingsmøte på jobb nesten rett etterpå, hjemme halv 8. Stress? Ja. Det forklarer hvorfor jeg er Blogger of the day (not), back in biz i morgen, skal finne noe knasj å ha på meg, så kan dere få antrekksbilder! God natt, kjære folkz♥

Colourful clutch

clutch
Har så lyst på en fargerik, søt, liten (stor..) clutch! Det er så fint, og kan freshe opp ethvert kjedelig antrekk. Akkurat passe stor til å få plass til en pengebok, mobil, nøkler og litt sminke i. Tenker på å se etter en i Oslo, siden jeg ikke skal shoppe noe før den tid! Vennene mine har ikke nok tro på meg, de mener at jeg ikke klarer meg en måned uten shopping. Jeg vet jeg klarer det, er jo bare 38 dager til vi drar. Til den tid skal kontoen min være fyllt opp. Får snart stipend og lønn, så Osloturen blir suuuper. Billettene er bestilt, og jeg er i hundre!!

HVA SYNES DU OM FARGERIKE CLUTCH? 

One shoulder dress
Bik Bok

Kjøpte denne for en stund siden til bare 50 kroner! Den var så søt, så jeg klarte ikke å motstå. Har nesten ingen kjoler, og billig var den og, så det gjorde jo ingenting:) Nå er det naturfag, weiho. Lange dager er det verste jeg vet. Det var forresten skikkelig uvær i natt, så jeg har nesten ikke sovet. Gjett hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem, for å si det sånn?

HVA SYNES DU?

MonkiLove

monki
Allerede før flybillettene er bestilt, har jeg funnet noen utrolig fine ting fra Monki. Gjett om vi skal dit!! De har så sykt mye fint, og det må nesten være favorittbutikken min, selv om jeg ikke eier et eneste plagg derfra. Vet jeg har postet et "jeg-elsker-monki"-innlegg før og, men djeez, se på de fine klærne de har fått inn til høsten!! Pengeboken skal gjemmes før vi drar, skal spare hver eneste krone til Monki (og alle de andre fine butikkene de har der..). GLEDER MEG, Oslotur med bestejenta skal bli så braaa♥

HVA SYNES DU OM MONKI? ELSKER DU OGSÅ OSLO?

Ny skole-veske


Morris

På bildene ser den egentlig ganske liten ut, men jeg synes den er huge! Endelig en vekse som får plass til alt. Fikk kjeft fordi jeg hadde så mye i den og at den ble for tung. Jeg kommer helt sikkert til å ødelegge skuldra mi, men skoleveien er ikke så lang at det gjør noe. Hadde den vært lengre, hadde det nok gått verre. Greia er bare at jeg takler ikke sekk! Det er så...stygt. "Hva med en helt vanlig svart en, da?", sier mange, men nei. Fikk en til jul for noen år siden, fordi jeg ønsket meg en helt vanlig svart sekk vel og merke, jeg vet ikke hvor mange ganger den ble brukt. Den står i boden og støver ned. Synd egentlig, men kommer sikkert til å bruke den en vakker dag.

HVA SYNES DU OM VESKA?

Kveldens antrekk 270811My lovely hat og skjørt fra H&M, blondetopp fra Kappahl og strømpebukse fra Cubus.

Kvelden har gått til å være med jentene. Før jeg dro tok jeg av meg hatten, og på med vinterjakka, noe jeg angret på med en gang jeg gitt ut av døra. 11-tallet jeg hadde sett på graderstokken viste seg å være et 17-tall. Det ble varmt, for å si det sånn. Kvelden var koselig, lenge siden jeg har sett alle snuppene mine, og vi pratet i ett sett! Nå skal jeg kappe av meg nesa, for så å hoppe til køys. Jeg er lei av å snufse, og noe sier meg at jeg ikke er ferdig med det første. Morgendagen skal gå til Martemor, som forresten har bursdag idag (igår)! Si gratulerer til henne?

HVA SYNES DU OM ANTREKKET?

New hatEndelig er den min!! Wii, har ønsket meg hatt så utrolig lenge! Da jeg og pappa var i byen her om dagen, fant jeg den perfekte. En svart, rund hatt, med en søt liten sløyfe. Dere skal få se noen bedre bilder enn svart-hvite photo booth-bilder, men syntes det gav en fin effekt at det var så dårlig kvalitet. Måtte bare vise dere, hihi. 

Fikk forresten en skikkelig gladnyhet idag! I høstferien skal jeg og Marte (mest sannsynlig) til OSLO!! Jeg elsker den byen, og har ikke vært der på...10 år? Håper bare at jeg får overtalt mamma til å få lov! Nå skal jeg se på et av favorittprogrammene mine; Top gear♥, før jeg skal lage taco. Wiho, til tross for at jeg egentlig ikke er helt frisk, har jeg en super dag! Håper dere har det ogsåå:)

HVA SYNES DU? HVA GJØR DU IDAG?

Dagens antrekk 260811

Genser og strømpebukse fra Cubus, shorts fra H&M. 
Smykke og armbånd fra Lindex.

Sa jo at jeg egentlig ikke var i form til å ta bilder, men jeg fikk sovet en times tid, og da ble jeg litt bedre. Merker at kroppen ikke er heelt på topp, men skal løpe ned på butikken og kjøpe meg nye halspastiller. Rimi hadde bare Fisherman's friend, og de er egentlig ikke noe gode. Hvis jeg finner Doc, skal jeg nok bli frisk med en gang! Hihi.

Merker dere forresten at jeg har blitt skikkelig "chill" i stilen?? Merker jeg veldig fort velger strømpebuksa fremfor jeansen. Egentlig ganske godt, er så komfortabelt, og samtidig kult.

HVA SYNES DU?

I love blazers

Er det noe jeg elsker, så er det blazere. De er så sofistikerte, og rett og slett dritfine. Til nå har jeg et par sorte, en hvit og en grå i ull (som jeg har arvet). Den siste er veldig lite brukt, men jeg har ikke hjerte til å kaste den. Èn dag skal jeg bruke den, heheh. Favoritten min er definitivt den nye, tynne blazeren. Den kan jo brukes til alt!
Untitled
Siden jeg til nå bare har nok så kjedelige blazere, vil jeg ha enten noen med freshere farge eller mønster. Synes den blå over var dødsfin, og ikke minst den rosa med knapper nede og den med mønster! En annen ting med blazere, er at de må være litt store. Hater når de er små og trange, man klarer jo såvidt å bevege på armene. Nei, huff, de må være minst en størrelse for stor!! 
Det beste med blazere er jo at de kan kombineres med nesten hva som helst! Til hverdag med et par skinny jeans eller over en tynn, men stor genser til en tykk strømpebukse. Til fest kan man ha den over en tight kjole, eller et søtt, flagrende skjørt.

Er en smule forelsket i denne akkurat nå. Den er akkurat som jeg liker det! Enkel, men samtidig så mye mer.

 

Kan ikke beskrive hvor herlig det er med helg. Akkurat nå dunker hodet mitt, halsen verker og nesa går fra rennende til normal annenhvert minutt. Kroppen vil ikke høre på meg når jeg ber den om å reise seg, så jeg ligger under dyna med macen på fanget. Jeg er altså ikke helt i form...Skulle ta antrekksbilder til dere, men jeg kjenner ikke at jeg orker. Dere får derfor dette forhåndsskrevne innlegget istedet. Kvelden skal gå til å gjøre akkurat det jeg gjør nå, så er jeg forhåpentligvis i bedre form i morgen! 

HVA SYNES DU OM BLAZERE?

Dagens innkjøp 250811


Cubus

Jeg og pappa tok oss en "liten" tur til byen etter skolen idag. Var på utkikk etter en ny veske som jeg kan bruke på skolen, og endte opp med en helt vanlig, men kjempefin veske. Litt dyr var den (til meg og være), men jeg trengte litt kvalitet, og en som ikke minst var stor nok. På den lange veien til veskebutikken, tullet jeg meg inn på Cubus, der dette nydelige smykket hang til bare 29 kroner. Har sett på det før, men ikke vært villig til å betale 129 for det. Gjerrigknarken. Fant også noe superduperduperfint, som dere skal få se i morgeeeen. Nå er det natt her i hus, og i morgen er det fredag!! Herregud som jeg gleder meg. Er så mentalt sliten av å være på skolen, skulle ikke vært mulig.

HVA SYNES DU?

Wants from H&M


Noen godbiter jeg fant på H&M. Om en ukes tid får jeg lønning, så da kan jeg våge meg ut på en aldri så liten shoppingtur. Har faktisk ikke kjøpt noe på en stund, så skolen er visst en bra ting. Har rett og slett ikke tid, og når helgen kommer er jeg (mest sannsynlig) enten slapp og trøtt og tilbringer hele helga i senga, eller på jobb. Vil jo egentlig si det er positivt da, men jeg eier jo ikke høstklær lengre, siden alt jeg har kjøpt i sommer har vært shortser osv. Jada, vet at jeg sa jeg skulle tenke på høsten da jeg shoppet i sommer, men når det er 25 grader ute, går man ikke og kjøper en vinterjakke. See my point? Anyway, dette er da noe jeg ønsker meg fra H&M for tiden!

HVA SYNES DU?

Og forresten, dere aaaner ikke hvor komplisert det var å lage bildene. Herregud, har ikke vært borti mer kompliserte greier, endte opp med Picnik. Kriseløsning. I morgen får jeg photoshop, halleluja. Savner Photoscape til å lage montasjer.....det fins vel ikke for Mac? 

Fohåndsskrevet innlegg, nå er jeg på skole, heyyy.

New wedges

Skopunkten, 349 SEK

Kjøpte disse da jeg var i Sverige, og har allerede brukt de så mye at de har blitt skitne. Jeg elsker de! De ser ikke så høye ut på bildene, men de er faktisk det. Som om ikke jeg er høy nok fra før av..ikke at det egentlig gjør meg noe. Jeg liker skoene, og da har ikke høyden så mye å si. The higher the heel, the closer to heaven!

Nå skal jeg pakke og dra til pappa. Der er dusjen ødelagt, weei. Må psyke meg opp til å vaske håret i vasken fremover, kjenner jeg GLEDER MEG. Nei. Åh. Made my day.

HVA SYNES DU OM SKOENE?

Ser dere to eller tre bilder? Istad så det ut som om det ene forsvant, heheh.....

Dagens antrekk 230811


Playsuit, strømpebukse og cardigan fra H&M, genser fra Cubus og sko fra Økonomisko. Klokken er i merket Dilligaf, og ringen er secondhand.


Smykke fra Kappahl.

Nå sitter jeg og nyter synet av min fine Macintosh som står på bordet. Også kalt Mac, men klassen min har valgt å være litt fine i språket, og følger læreren vår som kaller det for Macintosh. Akkurat nå blogger jeg fra den gamle pcen, siden jeg ikke har fått redigeringsprogram på Macen enda. Kan ikke beskrives hvor herlig det var å få esken i hånda, og ikke minst hvor deilig det var å åpne lokket for første gang. Hele klassen satt bare og måpte, og turte såvidt å ta i den fine, lille, hvite tingen som lå der. Kjenner dette kommer til å bli utrooolig herlig.

HVA SYNES DU? HAR DU MACintosh?

Antrekk første skoledag


Blazer og skjerf fra H&M, ring fra Glitter og øredobber fra Bik Bok.

Da var første dagen på videregående overstått. Har hatt en nok så koselig, litt klein og utrolig morsom første dag! Sammen med ei fra den andre MK-klassen, 2 andreåringer og en tredjeåring, skulle vi "bli kjent", så vi intervjuet hverandre før vi tok bilder. Bildene er blandt annet de over, og jeg tenkte; heey, antrekksbilder, woho. Å ta de er noe av det kleineste jeg har vært med på, ante ikke hvor jeg skulle se, hvordan jeg skulle stå eller hva jeg skulle gjøre. 

Åh, tror jeg har brukt to timer på dette innlegget, så nå runder jeg av! 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? BEGYNTE DU PÅ SKOLEN IDAG?

Guys in denim jackets

 

Jeg synes gutter i denim-jakke er sykt kult, spesielt om den er baggy, litt slitt og med et vintage preg over seg. Gutter som kan kle seg ligger utrolig nært hjertet mitt. Spesielt de som tør å skille seg litt ut, og ikke gå sånn som alle andre gjør. Åh, gutter som kler seg fint; damn. Bildene er fra lookbook, så det ble litt forskjellige størrelser osv. noe som irriterer meg GRENSELØST:

Jeg overlevde jobb idag, som du kanskje ser. Har egentlig hatt det utrolig gøy sammen med de morsomme kollegaene mine, har ikke ledd så mye på lenge! Pga Parkenfestivalen var det mye fyll og fanteri, noe som merkes veldig godt på rommene. Det var ikke så mye som var ille, men de få festrommene tok vi med et smil. Stresset og irritasjonen over lite folk, går over til at vi blir giddesløs og utrolig lattermild. Alt som skjer er gøy, noe som egentlig er godt på dager som begynner helt elendig.
Ellers aner jeg ikke hva jeg skal ha på meg i morgen. Luksuspromlem.

HVA SYNES DU OM GUTTER I DENIM-JAKKE, eller generelt med god stil?

Getting ready for fallCubus hadde åpningssalg på det nyoppussede City Nord (aka mitt nye hjem), og hadde dermed 30% på alle varer. Jeg benyttet sjansen til å skaffe meg noen gode strømpebukser til vinterkulden kommer for fullt. Merker allerede at sola ikke gir nok varme til å kunne være lettkledd ute lengre. Disse er tynne, men i ull, så håper de kan gi meg litt varme her nord! Kombineres under en shorts, et skjørt eller en lang god genser. Innerst inne er jeg vel et lite vintermenneske, så sesongen i kleshjertet mitt holder på å komme for fullt.

HVA SYNES DU?

Gårdagens antrekk 190811


Genser fra Carlings, sko fra skopunkten (nye, dere skal få se de i egent innlegg, ELSKER de!!), jakke fra Cubus, veske fra marked og skjerf fra H&M. Og her ser jeg da alltids like crazy ut. Omg..Øredobber og armbånd fra marked, ring fra Glitter.

Mitt "det-er-kjempe-kladt-ute"-antrekk på en dag som ikke viste seg å være så fryktelig kald likevel...Holdt på å renne vekk da jeg gikk i byen.
Kvelden var superkoselig, og ble tilbrakt med masse herlige folk. Da jeg kom hjem orket jeg selvfølgelig ikke å legge meg enda, noe jeg angret på da jeg våknet av alarmen klokken 8.. Heldigvis var det en rolig dag på jobb, så jeg var ferdig to timer før. I morgen blir det ikke noe rolig dag, så om jeg aldri kommer hjem igjen, vet dere hvorfor....:) Nå skal jeg slave foran pcen med tv-serier, ha en fin kveld!

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? 

New bags


Supersøt til bare 50 kroner hos H&M.

Og så den store godbiten!

Har du noen gang sett noe så nydelig? Jeg fant den ved en tilfeldighet på et marked jeg pleier å være på hver gang jeg er i Elverum, til bare 60 kroner! Pappa så hvor mye jeg ville ha den, og han mente den var "så meg" (noe jeg for såvidt er enig i!!), så han var så snill og kjøpte den til meg. Takk pappa♥
Den er ekte skinn, og kostet opprinnelig 2000kr da den var ny. Hun som solgte den sa at den var nok så gammel og godt brukt. Jeg utbrøt at det var akkurat det som var så fint, at den var brukt og slitt. Det er så nydelig når skinnet er litt opprevet her og der, og at man kan se at noen har hatt nytte av den før jeg har fått den. Derfor elsker jeg vintage-og seconhand klær/accessories.

HVA SYNES DU? LIKTE DU SKINNVESKEN LIKE GODT SOM MEG?

Nå drar jeg ut en tur med noen venner, snakkes søte dere♥

hits