musikk

Call Me Maybe

Herligste videoen, søteste sangen! Blir så glad av å se den, så måtte bare dele den med dere! Hihi.

Starten av ferien har forresten startet kjempebra! Har tilbringt hele helgen med herlige folk, masse usunt og litt lite søvn! Nå har jeg greid å bli syk, så det var jo bare fantastisk...Derfor har jeg brukt hele dagen til å ligge på sofaen og se på Awkward-maraton på MTV. Det å være syk er igrunn ganske koselig!

HVA SYNES DU OM SANGEN/VIDEOEN?

There will always be a light

Heihei søte folk! Har så utrolig lite lyst å gjøre dette til en hverdagsblogg, men har så lite inspirasjon til å ta antrekksbilder osv, så i det siste har det blitt mye om hva jeg gjør. Bilder tar jeg heller ikke for tiden, både pga lite inspirasjon og fordi været og lyset ikke alltid er så samarbeidende. Alt jeg gjør for tiden er vel egentlig å se Vampire Diaries, høre på musikk og spise. Apropos musikk, hør sangene over. Spesielt den øverste, åh så fin. 

HVA HAR DU GJORT IDAG? Åh, styggeste spørsmålet ever. 

Young Blood

Jeg blir så glad av denne. Både sangen og videoen er bare herlig. It made my day, og gjorde at jeg overlevde skoledagen. Nå skal jeg prøve og gjøre noe nyttig her, som å få meg ny jobb ellernoe. 

HVA SYNES DU OM SANGEN?

Video Games

Jeg elsker denne sangen, og ikke minst videoen. De galme klippene med dårlig kvalitet gjør meg så glad. Kan se videoen om og om igjen. Den gir meg lyst til å begynne å filme og redigere sammen små videoer som egentlig ikke har noe betydning, som bare er fine å se på. 

HVA SYNES DU OM SANGEN/VIDEOEN?

My weekend


Denne helga har jeg vært utrolig travel! Hadde fri på fredag, og startet dagen med å dra ut å spise. Etterpå dekte jeg en konsert med Lars Vaular for ANung. Etter konserten fikk vi intervjue han og ta bilde med han♥♥♥


Noen som sa starstruck? Hadde mer lyst til å hoppe om halsen på han enn å intervjue... Jeg er vel ikke hans største fan, men herregud for en sjarmerende kar. Artikkelen og flere bilder kan du forresten finne HER.

Etter den konserten, dro jeg på Bodø Hardcore-festival sammen med en del folk. Der spilte blant annet Kråkesølv, Oslo Ess og Casa Murilo, et fantastisk band som jeg aldri hadde hørt om før jeg så de live. De var rett og slett herlige å se og høre på!! For en innlevelse på scenen, i'm in love.


De var utrolig flinke, og vokalisten Chris var utrolig hyggelig og ikke minst kjekk!! 

Lørdag og søndag var egentlig ganske uinteressante. De gikk nemlig til å jobbe, noe jeg trengte. Har brukt alt for mye penger på ingenting i det siste. Skal begynne å spare!! Eller ikke. Om vel en uke er vi i desember, noe som betyr julegaver og andre unødvendige utgifter. Akkurat nå sitter jeg slengt i sofaen og vurderer å gå og legge meg. En helg som skulle brukes til å ta igjen søvn endte opp med alt for lite, og jeg har nok brukt mer energi enn jeg har samlet opp. Men det har vært en fantastisk fin langhelg, så I don't care. Håper dere har hatt en fin helg!

LITT MISUNNELIG? tihihi, neida 

Away she'd fly and dream of paradise

When she was just a girl, she expected the world, but it flew away from her reach, so she ran away in her sleep and dreamed of paradise, everytime she closed her eyes.

Et ord: fantastisk.

HVA SYNES DU?

Ta fram telefonen og pling meg

Blir så glad av denne sangen, og ikke minst videoen. Likte henne ikke i X-factor, men her er hun jo bare rå! Elsker antrekkene, alle klærne og tilbehørene, måten hun er på i videoen, stemmen, sangen, stilen på videoen, filmingen, redigeringen, og ikke minst; den er filmet i London. Love it. Hvis du vil bli glad; trykk play.

HVA SYNES DU? BLE DU LIKE GLAD SOM MEG?

Music: BirdyFor en fantastisk stemme, for et fantastisk pianospill. Jeg er enormt imponert. Birdys vesjon av Skinny Love er så sår, så trist og så fin, den tar nesten pusten fra meg. Men jeg liker originalen til Skinny Love bedre. Shelter derimot tar pusten helt fra meg, så utrolig nydelig.

HVA SYNES DU OM BIRDY?

Er sykt sliten etter en utrolig lang dag på jobb. Skal ta outfitbilder, så får dere et til innlegg litt senere. Først skal jeg puste ut med en episode Hawaii Five-0, leeenge siden sist!!

Music

Disse sangene ligger foreløpig i SOMMER-lista mi på youtube, men når jeg får lønning skal jeg kjøpe meg spotify premium. Savner spillelistene mine:( Anywhoo, sommer:Glad musikk, søt musikk, trist musikk, feelgood musikk, herlig musikk, deprimerende musikk. Ah, jeg lever av musikk, kunne virkelig ikke klart meg uten det! Er så sykt glad for at ørende mine fungerer, uten dem hadde jeg ikke klart å levd. Åh, you get the point. Musikk er livet mitt, selv om jeg hverken spiller eller synger noe, annet enn når jeg nynner (eller skal jeg si roper?) med på sangene jeg hører på. Hah, sorry til dere som sitter ved siden av meg på skolen:):)

Fant du noe du likte? Hvilket forhold har du til musikk?

Vinterlyd


Ben♥♥♥ Endelig kunne jeg ta bilde av ham med bedre kvalitet enn mobilkamera!

Resten av A1♥

Jeg og Anna er passe gal!Sirius♥♥ beste

Det var en super kveld med supre artister. Høydepunktene var selvfølgelig A1 og Sirius♥♥, men deLillos, Quick og Hans var jo også kjempeflinke. Sirius har blitt en av mine favoritter blant norske artister, han er bare så herlig. Kjekk, flink, og synger om så meningsfulle ting! Digger han.


Haha, herregud. Dere skulle sett meg og Bia da de dro. Vi sto å vinka gjennom vinduene på minibussen, og vi holdt nesten på å løpe etter dem bare for å fri til Ben. Bia fikk øynene opp for Mark, og ville heller fri til han. Haha, fjortizzzer.


Etter konserten dro vi på Kafka og drakk kakao og spiste brownies. Sunt og godt:):)

Har det vært Vinterlyd hos deg?

INNKJØP 12.11 + A1

Cubus, 2 for 1. Det andre jeg kjøpte skal jeg gi bort.


Diverse julegaver. Jajaja, ikke bli sur om noen kjenner igjen gaven de får til jul :-)

Byttet også skoene jeg kjøpte for to uker siden. Den ene hadde blitt ødelagt i tåa, så jeg fikk et par nye sko med en gang. God service, det liker vi!

 

Så kommer vi til det virkelige store høydepunktet med dagen. Jeg kom gående opp gjennom byen sammen med mamma, så ser jeg en scene midt i Glasshuset (kjøpesenter/gågate). Da vi kom videre forbi scenen, henger det plakater om at A1 skulle spille!!. Jeg vet ikke om hylene mine hørtes, det får være opp til folkene rundt meg å bestemme, men jeg hylte ihvertfall inni meg. Sist de hadde konsert her i byen, hadde jeg ikke muligheten til å dra, så jeg var overlykkelig. Endelig fikke jeg se de kjære heltene mine fra 2002 (Elsket de da jeg var 7 år, og spilte 'Caught in the middle' for fullt på den uberdårlige cd-spilleren min.). De spilte bare 5 sanger, men de holdt i massevis. Før jeg dro til byen, hadde jeg kameraet i hånden, og tok noen bilder ute. Noe i meg sa at jeg skulle legge det ned i veska, og ta det med. Men neida, det ble igjen hjemme. Dårlige mobilbilder it is...


Ah, LOVELOVELOVE. Ben er kjekk..


Herlige sanger...

Hva synes du om innkjøpet? Liker du A1?

THE WANTED - KJEKKESTE GUTTA

Utroolig søt sang, hør på teksten!

Elsker videoen!

De er så flinke...jeg dør. De to sangene over har gått på replay i hele kveld. Hver gang jeg hører (og ser) Heart Vacancy, må jeg bare smile. Elsker sangene, stemmene, klesstilen, videoene, dem. Utrolig synd at de ikke finnes på Spotify.

Boybandet kom ut med debut-album for et par dager siden, og ut i fra det lille jeg har hørt av dem, kan jeg si at jeg digger dem!


Åh, herre jesus christ, for noen kjekke fyrer!

Gjett hvem jeg er forelska i nå? Day 1, 10....

Ingen andre enn Max George. Nei, forresten! Jeg er forelsket i dem alle! Men bare se på gutten...

Så, hva synes du om de?

hits