skjønnhet

Red-ish lipstick


Gina Tricot

Joda, den er fin, men det er langt ifra den jeg skulle ha. Jeg så på en som var ganske oransje, og på testen sto det "nr 3 - read my lips". Jeg sjekket at nummeret og navnet stemte hundre ganger før jeg kjøpte den. Da jeg kom hjem og åpnet den, var det en helt annen farge. Heldigvis var ikke den jeg hadde fått helt grusom, så den kan brukes, MEN jeg vil jo fortsatt ha den jeg i utgangspunktet skulle ha, så idag var jeg innom for å se etter den oransje. Det sto fortsatt "3 - read my lips" på testen, og fargen var den oransje jeg ville ha, men da jeg så på en annen med nummer 3, som ikke var test, var det den rød-aktige fargen jeg allerede hadde kjøpt. På nettet står det også at nummer 3 er den rødaktige, så jeg lurer bare på hva Gina har tenkt da de merket leppestiftene sine. Uansett, det er bare en leppestift til 60kr, så jeg skal ikke sutre hele helgen over det, men irriterende er det likevel.

Haha, verdensproblem no. 1. Antrekk kommer forresten senere! Flink Eline, flink!

HVA SYNES DU OM FARGEN? HAR DU OPPLEVD NOE LIGNENDE?

Hair mascara

"Dette må jo være kjempelurt, Eline. Bruk 140kr på en fantastisk hårmascara og få perfekt dip 'n dye-ish hår." Nei. Det var ikke kjempelurt, det var rett og slett bortkastede penger. Det jeg trodde skulle bli noe som det her;..men som du kan se på bildet til høyre ble det ikke sånn i det hele tatt. Det så egentlig bare ut som noen hadde skitnet til håret mitt. Selv om jeg nå er veldig skeptisk og synes dette her bare var tull, vil jeg prøve en gang til å se hvordan det blir om jeg har enda mer i. HVIS det andre forsøket er mer vellykket, skal dere (forhåpentligvis) få se det. Jeg leter fortsatt etter en spray eller en eller annen form for midlertidig farge, noen som vet hvor jeg kan få kjøpt det?

HAR DU PRØVD HÅR-MASCARA FØR?

New nailpolish - Metallic


H&M

Wi, så søte. Akkurat nå har jeg tatt på den sølv-fargede. Det ble utrolig stilig, men vurderer å ta den glitter-fargede over, hvordan tror du det blir? Elleers har jeg hatt det jeg lett kan kalle en av de bedre skoledagene jeg har hatt i mine 11 skoleår. Den startet to timer senere enn vanlig, og ingen annen plass enn på moloen. Der var vi i en time og tok bilder sammen med den koseligste læreren jeg vet om, før hun tok oss med på kafé. Da vi i 12-tiden tok påskeferie (ENDELIG), gikk jeg rundt i byen og klarte selvfølgelig å svi av litt cash, blant annet på neglelakkene over. Jeg har også kjøpt noe superharry som dere kan få se senere. 

HVA SYNES DU OM NEGLELAKKENE? DEILIG MED PÅSKEFERIE?

Confetti nails


Endelig har jeg fått fjernet den stygge, røde neglelakken. Det så helt forferdelig ut, så endelig har jeg fått fikset det. Jeg elsker Confetti Kisses, men det kommer så lite konfetti så jeg måtte ha hatt tusen lag, men med glitterlakken fra Depend under ser det mye bedre ut, og det blir ikke så veldig voldsomt. Får se hvor lenge jeg klarer å holde lakken fin denne gangen, vanligvis har jeg revet den av iløpet av første dagen..

HVA SYNES DU?

Ny hårfargeOh my god, nydelige bilder. ♥Mobil♥. Men som jeg så fint har påpekt de 10 siste innleggene ser jeg like dritt ut som jeg føler meg, så kameraet er ikke vennen min for tiden. Anywhoo, jeg er kjempefornøyd med å bli mørk igjen! Farget det jo i høst, men det har sakte men sikkert gått ut. Det ble akkurat litt for lite farge til hele håret, men det gir håret litt mer spill, og det ser nesten litt stripete ut. Jeg synes det gjør det litt mer ekte, og ser ikke så "oi hun har farget håret" ut. Asdfghjkl, dere skjønner.

HVA SYNES DU? HVA KLER JEG BEST, ehehee?

ANBEFALING til elektrisk hår: Solution spray
Dette er den mest fantastiske sprayen jeg noen gang har prøvd. Håret mitt er alltid elektrisk og helt umulig å holde styr på. Enten klistrer det seg, eller så flyr det av gårde, spesielt i vinterkulden. Jeg var lei, og ville finne en vidunderspray som kunne hindre dette. Lee Stafford's Solution Spray ble løsningen min. Jeg sprayer den i håret med en gang det er nyvaksket, og lar håret tørke, enten naturlig eller med hårføner. Da håret har tørket, er det helt fantastisk. Det har ikke vært elektrisk én eneste gang etter at jeg begynte å bruke den, det er mer volum i håret og det ser rett og slett fantastisk ut uten at jeg må gjøre noe ekstra med det. I tillegg lukter den kjempegodt og flasken er supersøt, noe som er et stort pluss. Den er også billig og drøy i bruk, så den skal nok vare en stund. 
Sprayen kan fås kjøpt til en hundrelapp på Vita. 

Hvis jeg skulle gitt den et terningkast hadde det definitivt blitt: 6.

HAR DU PRØVD SOLUTION SPARY? LIKER DU LEE STAFFORD-PRODUKTENE?

Nailpolish; Confetti kisses

Wææ, finally.
Har hatt sååå lyst på denne typen neglelakk, også fant jeg en på H&M til 20kr for noen uker siden. Sikkert kjempedårlig kvalitet, har ikke prøvd den enda, men whatever. Wii, hæppi. Nå skal jeg en tur til byen hvor jeg skal møte Bia, spise for så å dekke en konsert for avisa. Travelt, men det er verdt det. Reportasjen kommer i avisa på mandag, og det er ingenting som er morsommere enn å se sitt eget navn der.

HVA SYNES DU? 

Dip 'n' dyeSynes dip 'n' dye er så stilig! Fikk sansen for det for noen måneder siden, og jeg liker det like godt enda. Det er jo ganske spesielt, og det blir jo vanskeligere å matche håret med klærne osv. Det hadde jo selvfølgelig vært utrolig stilig å prøve, men bare om fargen ikke er permanent. Jeg ville enten prøvd noe liknende som på det øverste bildet, eller rødlig. Åh, nå fikk jeg lyst på dip 'n' dye!!

HVA SYNES DU OM DIP 'N' DYE?

Rouge; Dazzling peachFra my one and only love; H&M.

Fargen er litt lysere når den kommer på kinnene. Mer peachy, den heter jo tross alt dazzling peach. Gikk også til innkjøp av en ny rouge-kost. Den gamle jeg har er to meter lang, og jeg kjemper en hard kamp med den hver dag for å få den ned i sminkepungen igjen etter å ha brukt den. Rougen (eller blushen om du vil) er ihvertfall supersøt, og gir hverdagssminken et søtt utrykk. Wii♥

HVA SYNES DU? BRUKER DU ROUGE?

Nailpolish; RustH&M

Ah, som jeg elsker billigneglelakkene til H&M. De holder jo ikke superlenge, men det er litt av vitsen for min del. Jeg går lei av fargen etter to dager, og da gjør det ingenting at den allerede begynner å falle av. Av egen erfaring spiller det ingen rolle hvor dyr og fancy neglelakker er. På en eller annen måte klarer jeg å skrape den opp samme dag jeg påfører den uansett. Well anyway, fargen er superfin, og passer kjempebra til høsten. Synd det er vinter om 4 dager da...men så henger jeg ganske etter til tider.

HVA SYNES DU?

Red lipsHar sagt det før, og jeg sier det igjen; røde lepper er så fint! Det er så klassisk og sofistikert, og jeg bare elsker det. HVA SYNES DU OM RØDE LEPPER?

Tattoo inspiration


Bilder fra Weheartit, tag: tattoo.

Selv om jeg egentlig ikke ser for meg at jeg noensinne får meg tattovering, synes jeg det er utrolig kult. Store fargerike tattoveringer synes jeg ikke noe særlig om (eller det kan vær kult på gutter, men ikke på meg selv!!), men søte små, som en fjær eller et enkelt ord, synes jeg er utrolig fint! Det eneste jeg frykter med tattovering er det at den ikke kan gå bort. Har man først tatt en, blir den der for alltid. Jeg er så redd for å angre, så det må være noe jeg er hundre prosent sikker på at jeg vil ha for alltid. Ville heller ikke hatt en på de mest åpenbare plassene som midt på armen eller halsen osv. Selv om fuglene og den fjæra over er utrooolig kule!

HVA SYNES DU OM BILDENE? HAR DU/VIL DU HA TATTOVERING?

Favourite lipstick


Husker ikke i farta hva fargen heter, men den er bittelitt lysere enn den ser ut til å være. 

HVA SYNES DU?

Innkjøp; Rød leppestift

Farge 62, fra Lumene, kjøpt på Lindex. 

En del av gårdagens innkjøp var denne røde leppestiften! Fargen var perfekt, og den passet meg, for en gangs skyld. Den var på tilbud, så den kostet bare 30 kroner! Kupp! Nå skal jeg ut å ta bilder med en som har vært fotograf hele livet og som nå underviser i MK. Super mulighet til å lære noen triks til jeg selv om 20 dager skal begynne på media-linja. Ha en fin dag videre!:)

HVA SYNES DU OM FARGEN?

Forresten, nettet er så tregt at det er umulig for meg å kommentere tilbake! Jeg prøver så hardt jeg kan, men nettet vil ikke samarbeide. Skal prøve nå, men vet ikke om det kommer til å gå!

Liquid eyeliner

Har fått helt dilla på å ha flytende eyeliner på vippekanten oppe. Synes det er så fint og klassisk, og selv om det er svart, blir det ikke så "hardt" image av det. Det blir bare fint.
Selv om det ikke blir like jevnt hver gang..


Denne bruker jeg. Den er fra H&M, og funker kjempebra selv om den koster 40 kroner (om ikke jeg tar helt feil). Den er lett å påføre, men om du skulle være så uheldig og tegne feil, er den lett å fjerne med en fuktet q-tips. Finner kun en negativ ting med den, og det er at den lukter litt stygt, men hvem sitter vel og lukter på eyelineren sin?

HVA SYNES DU OM DENNE TYPEN SMINKE? HAR DU PRØVD DENNE EYELINEREN?

Nå stikker jeg på jobb. Hejdå.

Hår: Langt eller kort?

Har lenge tenkt på hva jeg skal gjøre med håret mitt. Det var ganske langt og fint før, men så klipte jeg det etter å ha vurdert kortere hår i lengre tid. Med en gang var det utrolig rart å ha kort hår (synes det var for kort med en gang!), men etter noen måneder ble det sånn som jeg ville ha det, sånn jeg hadde sett det for meg før jeg klipte det.


Bildet helt til venstre er samme dagen som jeg klipte det! Resten er fra februar-mars. Åh, savner det egentlig! 


Samtidig som jeg savner det lange, og alle mulighetene med å ha langt hår, liker jeg denne lengden og. Her var jeg fornøyd med lengden, og det var sånn her jeg ville ha det når jeg tenkte på å klippe det. Folk sa jeg så voksnere ut, og det er jeg vel egentlig enig i. De fleste bildene er fra mai.

Nå ser det sånn her ut. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om lengden. Synes det er for kort til å være langt, og for langt til å være kort, om dere skjønner..? Poenget er vel egentlig at jeg vil enten ha det lengre, eller kortere. Spørsmålet er bare hva jeg skal velge; kort eller langt?

Så da spør jeg, HVA SYNES DU? KLIPPE ELLER SPARE? 

New perfumes

Brodern kom hjem fra syden i går, og med seg i bagasjen hadde han selvfølgelig med seg gaver til verdens beste lillesøster (heheh). Så snill som jeg er, fikk han til og med bursdagsgave fra meg i dag og. Bare to og en halv måned for sent. Snill søster♥
Laura by Laura Biagiotti og Escada Pacific Paradise. Escadaen lukter himmelsk forresten.

Akkurat nå sitter jeg fortapt i den ene boken jeg lånte. Når jeg først leser, klarer jeg ikke å legge boken fra meg! Kjenner jeg meg selv rett er jeg nok ferdig med boken i morgen.

HAR DU LUKTET NOEN AV PARFYMENE?

New nailpolish: Orange


H&M

Nydelig nydelig nydelig farge som oser sommer (og trafikklys?). Trafikklys eller ikke, synes den er fin, jeg. Etterpå skal jeg fjerne den lyserosa/hvit-aktige fargen jeg har nå (som jeg tok på kun pga bunaden), før jeg tar på denne knasje fargen. Herligt.

HVA SYNES DU OM FARGEN?

New nailpolish: Mint

Love love love♥ Den ser blå ut på bildene, men den er mer turkis-grønn i virkeligheten. Nydelig farge som oser sommer. Herlig.

HVA SYNES DU OM FARGEN?

Yellow nailpolish


H&M til 10 kroner (!!!)Kjøpte meg denne søte, lysegule neglelakken i går. Jeg elsker den! Den får de ellers bleke hendene mine til å se en nyanse brunere ut, samtidig som det oser sommer av den. Den er så søt! Minuset er at den allerede har begynt å flasse av, men man skal vel ikke ha alt for høye forventninger til ting som koster 10 kroner? Tror uansett det var pga jeg spilte basket på skolen, woho sportygirl95. Forresten så er det sol og 18 grader ute!! Nå er solen vel og merke bak et dusin med skyer, men det er bedre en regn. Værmeldingen framover ser også veldig bra ut, ah, kanskje jeg endelig kan si at sommeren er her?

Hva synes du? Er den ikke bare supersøt?

Omtale: Garnier Anti-dark circles Eye Roll-On

Noen spurte om jeg kunne lage en omtale av denne lille saken, selvfølgelig kan jeg det!:) Here we go:Først litt om produktet: Dette er en roll-on som man skal ha under øynene for å bli kvitt mørke ringer rundt øynene. Jeg leste ikke på pakken før jeg kjøpte den, annet enn at det var noe mot mørke ringer, så jeg ble overrasket da jeg åpna pakken hjemme og fant ut at det var som en concealer for øynene. For det er nemlig det dette er, en slags concealer som skal dekke ringene.
Jeg betalte 89 kroner, men det var på tilbud. Tror den koster litt over 100-lappen til vanlig. Fås kjøpt på de fleste butikker som selger kosmetikk.


Du ruller bare på, også smører du ut med hendene.

Hvordan det virker: Det skal være både koffein og sitron-essens i den som skal motvirke sorte ringer, i tillegg til at den dekker, men på meg, så gjør den bare det siste. Det eneste som skjer er at det blir dekt, men essensen og koffeinen ser ikke ut til å funke så mye. Det dekkes da om morgenen, men når jeg kommer hjem fra skolen har jeg som regel mørke ringer igjen etter at concealeren har gått bort (selv om at den virker like lenge som en vanlig concealer/foundation gjør).
Det skal også sies at det er enkelt å påføre, og at det kommer akkurat nok om du tegner en strek rett under øyet. Den er ikke fet, men har en tynn og lett konsistens som en flytende concealer. Den lukter helt greit, og har en kjølende effekt når man påfører, som kan være herlig om morgenen når man er trøtt.

Konklusjon: Det funker som en bra concealer, men som sagt så ser det ikke ut til å funke mer enn som så. Selv om koffeinen og sitronessensen ikke imponerte, er det et bra produkt, som dekker mer enn de fleste concealerne/foundationene jeg har brukt under øynene før. Prisen er også ok, så alt i alt er det er bra produkt. Om jeg skulle gitt den et terningkast, ville det blitt en svak 5'er.

Har du prøvd denne før?

Nailpolish
Neglelakk fra Pieces, fargen Cookie dough. Som du sikkert ser, har jeg ikke blitt bedre til å ikke grise, hahah!

Den franske manikyren begynte å gå bort, så jeg tok like så godt på ny før det gikk helt bort. Elsker fargen, den er kanskje ikke så sommerlig, men kjenner jeg meg selv rett, så bytter jeg det sikkert om noen dager. 

Har du neglelakk på for tiden? Hvilken farge?

French manicure

Jeg har gått i evigheter uten neglelakk, så nå var det på tide å få på ny. Denne gangen ble det fransk manikyr, enkelt og greit. Jeg elsker det, det er så klassisk, fint og passer til alt.


Hahah, bilde fra i fjor! Det forklarer redigeringen..Uansett, kjøpte denne pennen i sommer i håp om at det skulle bli enklere å lage fransk manikyr.


Jeg er såå flink med neglelakk!! Den hvite streken blir skjev, det er alltid noe som ender opp på siden av neglen, og ikke minst; når det gjelder neglelakk eier jeg ikke tålmodighet. Jeg klarer rett og slett ikke å vente til det tørker, så alle neglene har fingermerker, hakk og hele pakken. Forhåpentligvis er det ingen som studerer neglene mine.

Hvilken neglelakk har du på for tiden? Er du like "flink" å legge på neglelakk?

Forresten, lurer på om jeg skal endre på designet mitt. Noen som er enige?

Highligths


Helt spontant fra mamma sin side skal jeg stripe håret, wiho! Og sjekk den fine pakken da...får lyst til å ta vare på den og henge den på veggen. Well, well, dusjen etter trening og striping av hår venter! Ønsk meg lykke til!


Innkjøp, 090411


H&M 89,-

Mørkere ringer under øynene enn mine skal du lete lenge etter, derfor gikk jeg til innkjøp av denne smarte saken. Gleder meg til å teste den ut, håper den funker. 


Har du noen erfaringer med denne?

New hairstyle


Jeg har, som dere kanskje har fått med dere, klipt håret! Jeg tok jo halvparten av lengden, så det ble ganske så annerledes enn før. Jeg må ærlig innrømme at jeg savner alle mulighetene med å ha langt hår, men det er ganske deilig og ha litt kort hår også. Det vokser forhåpentligvis ut igjen, så jeg overlever nok en periode med  kortere hår enn vanlig.

Hva synes du? Kledde jeg kortere hår?

DAGENS INNKJØP 21.11


Neglelakk - Vero Moda, i fargen Cookie dough. Den er litt lysere i virkeligheten. Har vært på utkikk etter den fargen i evigheter, og nå fant jeg den endelig, til bare 25 kr!


Leppestift - Viva la Diva, Cubus, i fargen Hard rock sweetie. Har også letet etter denne kjempelenge. Elsker den!

Hva synes du?
Har du prøvd neglelakkene fra Pieces?


Nå skal jeg lakke neglene med den nye neglelakken, se film og kose meg! Vurderer også å endre litt på designet. Begynner å gå litt lei av det jeg har nå! Åå, nå kom pappa med godteri til meg! Kvelden ble enda bedre! Tihi :-)
Hva gjør du?:-)

DAGENS LILLE INNKJØP

Jeg, som sikkert mange andre, sliter med å få det hvite i fransk manikyr fint. Derfor kjøpte jeg fransk manikyrpenn, i håp om at det blir enklere. Det er mer en tusj enn en penn, men uansett! Jeg skal vise dere senere hvordan det ble. Fransk manikyr er noe av det fineste jeg vet på neglene! Det ser klassisk ut, og veldig naturlig. Det er rett og slett utrolig pent! Tusjen er kjøpt på Cubus.

Liker du fransk manikyr? Har du prøvd pennen?♥

PRODUKT ANMELDELSE: LOREAL PERFECT CLEAN

Jeg kjøpte denne etter å ha sett og hørt mye om den, og jeg har brukt den i litt over en måned nå. 

Generelt
Den rosa er for tørr og sensitiv hud. Jeg har verken tørr eller sensitiv hud, men jeg ble anbefalt å kjøpe denne for å skåne den unge huden min for sterkere produkter. Den kommer med en clean pad som du skal bruke til å påføre selve kremen med. Utseende er søtt og enkelt, og det er praktisk med hullet for å plassere clean padden. Clean padden kan også plasseres på speil/vegg etc. 
Slik gjør du:
Jeg pleier å skylle ansiktet med vann uten å tørke det rett før jeg påfører kremen. 
Press ut clean padden, og ha på ønsket menge. Påfør i sirkelbevegelser. Du trenger ikke å gni, det holder med å presse padden forsiktig mot huden. Når jeg er nesten ferdig med å påføre, pleier jeg å ha vann på clean padden, og "blander" det med kremen jeg allerede har i ansiktet. Da blir det en litt mer skummete konsistens. Deretter skyller jeg med vann. Renseren er ganske tykk, så du må skylle godt. Hvis ikke vil huden føles fettete. Etter å ha tørket huden, påfører jeg fuktighetskrem.


Resultat
Jeg har ikke helt klart å finne ut hva jeg synes om dette produktet. Den første dagen syntes jeg den funket kjempebra. Første kvelden var urenhetene tydelig redusert, men det var liksom det. Dagene etter skjedde det ikke noe mer. Urenhetene var der enda. Noen dager gadd jeg ikke å bruke den, men da jeg begynte igjen funket den like godt som første gangen. Dette gjorde meg veldig forvirret, og jeg ble usikker på hvor ofte jeg skulle bruke den. Jeg endte opp med og bruke den både morgen og kveld. Etter hvert funket den ganske bra. Men om jeg klør eller gnir meg mye i ansiktet, kommer det nye urenheter hele tiden. Dette har jo ingenting med produktet å gjøre, men jeg merker stor forskjell av å la ansiktet være, mens jeg renset daglig.

En ting jeg ble svært positivt overrasket over, var at den fjerner all sminke i ansiktet. Etter at jeg var ferdig med min daglige sminkefjerningrutine, skulle jeg rense ansiktet. Clean padden var helt brun! Jeg ble sjokkert over hvor mye sminke som var igjen, men positiv over at jeg nå kan fjerne det helt.

Jeg har lest noen plasser at enkelte rett og slett hatet det. At den tørket ut ansiktet, og tilførte mer urenheter. Jeg kan si meg enig, men samtidig så liker jeg produktet.


Pluss

+ Den fjerner alt av foundation/pudder etc.
+ Den er mild mot huden.
+ Den fjerner deler av urenhetene.
+ Det følger med en helt super clean pad som også kan brukes med andre produkter.
+ Den er billig.

Minus

Den er veldig tykk, så om man ikke skyller godt nok, kan huden føles ganske fet.
- Hvis man får det på leppene smaker det helt forferdelig.


Alt i alt liker jeg den ganske godt. Så jeg er absolutt ikke misfornøyd med at jeg kjøpte den.

Terningkast: 

Har du den? Hva synes du om den?♥

HVILKEN NEGLELAKK HAR DU PÅ AKKURAT NÅ?

Jeg har gått lei av fargen jeg hadde på neglene, så nå skal jeg lakke de på nytt. Jeg er bare veldig usikker på hvilken farge. Sommeren er jo snart over, så jeg lurer på om jeg skal begynne å bruke en av de mørke, litt mer høstaktige fargene, eller om jeg skal fortsette med sommerfargene. Jeg må også tenke på hva jeg kan bruke til bunaden. Konfirmasjonen min er nemlig om en uke, og man kan ikke ha hvilken som helst farge til den. Jeg kan jo selvfølgelig bytte før den tid! Hvilken farge har du på neglene dine akkurat nå? ♥ De fra Depend er forresten sort, grå-brun, grå-lilla, lilla og metalic-lilla. Det kan være vanskelig å se!

Disse søte fargene har jeg utrolig lyst på! 

hits