vlog

VLOG: Marte og Eline på nye eventyr 1

Da var det på tide med en ny video her! Denne gangen var målet å komme seg på butikken, og etter å ha støtt på en del hindringer, kom vi til slutt fram. Så heldig som dere er tok vi med oss kameraet slik at dere kan få se vårt sanne oss. 

Dette blir nok ikke det siste dere ser fra oss, så lenge vi har tid skal vi nok få laget enda fler. 

FORRESTEN så har jeg bursdag i morgen!! Muss til de som klarer å huske det! Tihi♥

HVA SYNES DU? SER DU FREM TIL FLERE VLOGGER?

VLOG: Randomness med Marte og Eline 1

Vi har lenge gått rundt med tanken om at det rett og slett bare er rettferdig at resten av verden også skal få lov å oppleve awesomnessen vår. Dette er bare oss når ingen andre ser på og siden vi har innsett at nøkkelen til et morsomt liv er selvironi, kjører vi påmed å dele det til dere også. Se og le, våre venner, se og le. Eller ikke le, helt opp til deg. 

Siden livene våre består av så sykt mye kult, har vi bestemt oss for at dette skal bli en slags spalte på bloggene våre. Så ofte som mulig skal vi lage noen små videoer som gir dere et innblikk i hva vi holder på med når vi er sammen. Hørtes det bra ut, eller?

HVA SYNES DU OM VIDEOEN? VIL DERE HA MER?

Videoblogg: Dagens antrekk 070711

Har på meg maxiskjørt for første gang i historien. Kler jeg det? Jeg aner ikke, herregud, kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg til å gå å skifte rett før bussen går. Hvorfor kan jeg ikke bare være tøff nok til ha på meg det jeg vil? Jeg får alltid den "ånei-noen-kommer-til-å-se-rart-på-meg"-følelsen, den jeg alltid får, og det som faktisk skjer! Har jeg på meg noe anerledes, eller noe folk ikke er helt vant med, blir jeg nedstirret. Men jeg skal slutte å bry meg om det. Jeg skal ha på meg skjørtet (som egentlig er en kjole), og jeg skal bære det med stolthet. 

HVA SYNES DU OM ANTREKKET? OG HVA SYNES DU OM Å HA DAGENS ANTREKK I VIDEO?

Edit: woho, jeg skifta ikke. Flink pike.

Videoblogg: The beach

Kvelden har gått til å redigere denne filmen. Ble fornøyd til at redigeringsprogrammet generelt suger og i tillegg klarte å drepe kvaliteten på filmen. Kunne vært mye bedre, men som sagt; fornøyd. Jeg vil ha nytt redigeringsprogram, har du et du kan anbefale?

HVA SYNES DU OM FILMEN?

Videoblogg: Innkjøp

Fant ut her om dagen at jeg har veldig lite finsko. Da jeg var i byen i går fant jeg disse, og jeg falt pladask for dem. Da jeg kom hjem, skulle jeg til å ta vanlig bilde av dem, men så fant jeg ut at jeg skulle prøve noe nytt. Jeg lagde derfor video istedet. Valgte å bruke vimeo istedet for youtube, siden youtube dreper kvaliteten, ooog introen ble lagd på to minutter, så vet ikke om det er en jeg kommer til å bruke flere ganger.

HVA SYNES DU OM SKOENE? SKAL JEG FORTSETTE MED SLIKE VIDEOER?

hits